תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
דבר ראשון אני מקווה שזה המקום המתאים בשביל לכתוב את הבעיה שלי.. אם לא אני מתנצל מראש =] אז ככה.. לפני כמה ימים אבא שלי קנה את הsandisk sansa clip עכשחן כשאני מחבר אותו למחשב זה מתקין את החומרה שלו אבל אומר שאירעה תקלה וייתכן והתקן זה לא ייפעל כראוי והנגן לא מופיע לי ב"מחשב שלי" ואני לא יכול לשים קבצים על הנגן.. מישהו יודע למה זה קורה ואיך אפשר לסדר את זה?? יכול להיות שזה קשור לעובדה שמותקן אצלי כבר החומרה של הsansa e260?? אם כן מה אני יכול לעשות בנידון?? תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מפרט מחשב הנ"ל: פנטיום דואל קור E2200 לוח אם ג'יגה בייט G31M-ES2L 2 ג'יגה זיכרון וגם התקנתי לא מזמן כרטיס מסך Ati Radeon 4350HD לאחרונה מופיעים לי מסכים כחולים בעת הפעלת המחשב שרשום לי מספרי תקלה הנ"ל 0X000000EA (0X89E27640,0X89F65418,0XF78C2CBC,0X00000001) ATI2DVAG וגם רשום Preventing Physical Memory Address Leak או משהו כזה כשהתקנתי את הכרטיס מסך לא היו לי שום בעיות, וגם ראיתי גם סרטים דרך המחשב בטלויזיה וגם דרך האינטרנט, רק לאחרונה התחילה לי הבעיה, אני לא יודע , אולי זה יכול להיות התנגשות עם הכרטיס מסך המובנה של הלוח? או שבעיה עם הזיכרון והכרטיס מסך של ה PCI? מה זה יכול להיות? יש למישהו מושג? ואיך אני יכול לבדוק לגבי מספרי התקלות האלה? דרך מייקרוסופט? אשמח מאד…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום בצהריים ראיתי פרק של סמלוויל במחשב ולקרת הסוף המסך נכבה לי ולא שמעתי סאונד אבל מה שמוזר שחשבתי שסידרתי את זה הזזתי את הכבלים מאחורי המחשב בדיוק עשיתי איזה סדר קטן אז חשבתי זה נבע מזה אבל בלילה זה קרה לי עוד פעם הפעם שיחקתי בבטאלפיד 2 ואחרי שעה משחק נכבה המסך ואין סאונד WTF :kopfpatsch: יש מישהו שיודע מה הסיבה לזה עשיתי כמה בדיקות וראיתי שחום הכרטיס מסך עלה ב10 מעלות במנוחה מ41 ל51 שזה קצת מוזר והוא נישאר ככה גם לאחר כיבוי והמתנה של כמה דקות לראות אם יתקרר (MSI 6800NU) הכרטיס קול שלי הוא משולב על לוח האם P4S800D-X של אסוס אם ציפסט SIS ואפשר לראות את המפרט שלי בצד אה גם פתחתי את הצינורות של הכרטיס (6800) אבל זה עבד חלק במשך 4 חודשים אז לא ניראה לי שזה הבעיה …
-
- 5 תגובות
- 549 צפיות
-
-
לוח האם שלי הוא ג'יגהבייט Z68-MX והוא נמצא במארז Antec NSK2480. כרגע חיבור האוזניות הקדמי של המארז מחובר ללוח בחיבור ה-HD-AUDIO שמגיע מהמארז אל הכניסה בלוח. יש אפשרות לפצל את החיווט וליצור כניסת אוזניות נוספת? (מעוניין למקם אותה במקום אחר בחדר) איך אני מבצע את זה כדי שבשני החיבורים המחשב יזהה שחיברתי אוזניות והכל יעבוד כמו שצריך? אשמח לעזרה בנושא, אבירן.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי שנה טובה. האם אפשר לחבר כרטיס קול PCI E ללוח אם בחיבור הזה. (מסומן בעיגול)
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
לפעמים (לא תמיד), כאשר אני מדליק את המחשב זה נראה כאילו הוא עולה, שומעים "ביפ" מהביוס, ואז הוא מרסטרט את עצמו (אפשר לשמוע את זה). אז שוב הוא עולה, שוב "ביפ" מהביוס ושוב ריסטרט... יכולות לעבור ככה כמה דקות טובות עד שלבסוף הוא עולה. אני שומר על המחשב דלוק כל הזמן, לכן אני בקושי מרסטרט את המחשב, אבל לפעמים המחשב קורס ואז מתבצעים הריסטרטים. האם יש קשר לעובדה שאני לא מכבה את המחשב? הדבר הזה קורה כבר הרבה זמן (ממש חודשים ספורים מאז שקניתי את המחשב), פשוט לא טרחתי לפתוח על זה דיון... אם זה משנה - ווינדוס 7 64 ביט, Intel Core i7 4790K בן שנתיים וחצי.
-
- 5 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
התקנתי על מחשב חדש ונקי ויסטה Ultimate (הבעיה ההתרחשה גם בגירסת ה 32bit וגם 64bit), בזמן ההתקנה התרחשות מספר ריסטרטים לא צפויים, אך בסופו של דבר ההתקנה סיימה בהצלחה. לאחר תחילת העבודה עם מערכת ההפעלה החדשה, מידי פעם התרחשו ריסטרטים, שהלכו ופחתו עם הזמן, לאחר כחודש עבודה, הפסיקו לחלוטין הריסטרטים בהפתעה באמצע העבודה. אבל, בעיה שהיתה בהתחלה, עדיין קיימת : כאשר אני מבצע כיבוי/ריסטרט יזום ומסודר למחשב, כאשר הוא נדלק שוב, וויסטה עולה, שוב פעם מתבצעים מספר ריסטרטים בזמן עליית ויסטה, בד"כ לאחר 4-5 ריסטרטים אוטומטיים כאלה המחשב מתייצב ואפשר לעבוד רגיל וללא הפרעות, עד הכיבוי/ריסטרט המתוכנן והמסודר הבא... לדעתי ישבעיית/התנגשות חומרה כלשהי, גם מכיוון שניסיתי כבר מספר התקנות שונות של…
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
יש לי שני כונני מחשב: כונן ישן כונן חדש אני מחפש אמצעי שיעזור לי לחבר את המקלדת,העכבר,המסך לשניהם. לעבור מאחד לשני.... אני יודע שיש משהוא כזה... אבל איפה קונים את זה ואיך קוראים לזה? וגם, האם יש משהוא כזה גם לרמקולים? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני ההדלקה הנורה בתוך המחשב דולקת ניתקתי את הזכרונות ואת הכוננים הקשיחים .את הכול ועדיין המחשב לא דולק מה עושים? תודה רבה נעם
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אתמול שיחקתי ב-mw2 ופתאום המחשב קופא חשבתי שזה לאג ,אז חיכיתי שזה יסתדר. ואז זה לא הסתדר עשיתי הפעלה מחדש ןמאז מופיע לי דבר כזה:http://img710.imageshack.us/content.php?page=done&l=img710/5759/mov01974.mp4&via=mupload וגם המחשב עצמו נראה כך:http://img63.imageshack.us/img63/5664/18027936.jpg אני נכנס למנהל ההתקנים,ואיפה שהכרטיס מסך שלי (מופיע עליו סימן אזהרה צהוב) כאני נכנס רשום כך: מחקתי את הדרייבר והתקנתי מחדש,בדקתי על מסך אחר, בדקתי עם המוצא השני של הכרטיס מסך ועדיין אותו דבר. המחשב עובד על 4 ביט של צבע ועל רזו הכי נמוכה שיש,הדפדפנים קורסים כל הזמן(בקושי אני מצליח לרשום הודעה זו) מישהו יכול לעזור? תודה!
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום וברכה, רכשתי לפני יומיים מחשב נייח חדש ב 15 אלף ש''ח. כל משחק שקניתי עכשיו בסטים , אחר מספר דק' זורק אותי מהמשחק עם הודעת ERROR שונה. אעדכן שהכרטיס מסך שלי עשיתי לו עדכון (RTX 3080 12g OC ) וניראה שגם ה Directx שלי מעודכן. אני מצרף את התמונות של ה ERROR's: (במשחק נוסף אחרי מספר דק' הוא ביכלל שולח אותי למסך הכחול , והמחשב מתאתחל..) למישהו יש רעיון? תודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום ברשותי מחשב בעל הנתונים הבאים: INTEL CORE i3 S1155 3.1GHz 2100 - TRAY ASROCK H67M-GE זיכרון CRUCIAL RENDITION DDR3 2GB 1333MHZ X 2 ספק כוח SEASONIC S12II 430W BRONZE - RETAIL קרור למעבד SCYTHE KATANA III - 3 HEAT PIPES CPU COOLER SAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103SJ המחשב נמצא ברשותי לא הרבה זמן כ - 6 חודשים - ותאמת כבר מהיום הראשון שמתי לב שאני עושה פעולות על ה - HD "רציניות" ( לדוגמא מחלץ עם WINRAR קובץ די גדול .. ) כל המחשב כמעט ו "קופא" אני בקושי מצליח לעבור בין חלונות יש לי "ברקסים" בעכבר וזה נראה שכמעט כל פעולה על ה HD גורמת לקיפאון. איך אני יכול לבדוק מה "לא תקין" כאן ? דרך אגב מערכת ההפעלה היא WINDOWS 7 . תודה, TOM
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום רב יש לאחותי אקס פי התקנתי לה אתמול ויש לה בעיות... רשוםפ לה זיכרון ודברים כאלה עכשיו לי יש 768 sdram במחשב הישן ולה יש 192 ואני בטוח שזה בגלל הזיכרון(משום מה רשום לה שם) גם לפני שהוא אמר לי מה רשום ידעתי שיהיה לה בעיות עם כמות כזאת של זיכרון אז חשבתי להביא לה צג'יפ של 256 זה יעזור ויפתור הכל אני חושב מה אתם חושבים?
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני קונה לוח אם DFI LANPARTY nF4 UT SLI-DR ומארז COOLER MASTER Stacker אור של הפעלה עובד.. אבל אור של דיסק קשיח לא עובד...אני לא יודע באיזו מתאים לוח אם... תעזרו לי תודה
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
המסך מחשב שלי פתאום נהיה שחור אבל עדיין רואים משהו ניסיתי לעשות auto adjust וגם ניסיתי להעלות את הבהירות אבל עדיין לא הסתדר! מה לעשות? לקחת למעבדת אלקטרוניקה? אני עכשיו מחובר למסך טלויזיה. ואני משתמש בVGA למסך מחשב אם זה קשור. המסך נשרף?
-
- 5 תגובות
- 9.4k צפיות
-
-
-
אוקיי אז ככה, יש לי בעיה, כשאני מחבר את המצלמה שלי של LOGITECH או את העכבר שלי למחשב דרך ה USB הם מקרטעים - פשוט ככה... הסמן של העכבר כאילו מקורטע, במקום להראות ב REALTIME את התזוזה, הוא קופא לשנייה במקום אחד ואז בסוף נמצא במקום החדש... וכנ"ל לגבי המלצמה... היא מתעדכנת כאילו כל כמה שניות... אמרו לי שזה כנראה כי לא התנתי את ה VIA 4 IN 1 או משהו כזה, שזה הדבר שאחראי על ה USB במחשב שלי, כי יש לי לוח-אם של GIGABYTE 7TX-H... הורדתי מהאתר את הגרסא הכי חדשה של הVIA אבל קיבלתי אותם תוצאה, הכל נשאר אותו דבר, והשתייאשתי... אבל משהו מדהים - אם אני מנגן שיר ב WINAMP זה מסתדר!!!! אני יודע שזה נשמע לא הגיוני, אבל זה ככה... (יש לי כרטיס AUDIGY), ברגע שהווינאמפ מנגן שיר אז המצלמה פתאום ע…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, לכולם. יש לי מעבד i7 9700k שקירור האוויר שהיה לי לא קירר טוב (הגיע לכמעט 100 מעלות!) עקב כך, הרכבתי קירור מים corsair hydro h45. בגלל מגבלות מארז לא הייתה ברירה אלא למקם את הקירור במקדימה של המארז בחלק העליון. בימים הראשונים הכל היה בסדר, היה רעש סביר כיאה לקירור מים יחסית זול. לאחרונה התחיל רעש זמזום קיצוני (כנראה מהמשאבה?) מהקירור. זה די בא והולך. לפעמים זה חזק יותר ולפעמים זה חלק יותר. יכול להיות יום שלם של שקט, ואז יום שלם של רעש. יש לציין שהמשאבה מחוברת ללוח האם לחיבור SYS_FAN 2, כמובן 4 פינים. המאוורר של הקירור מחובר כמובן ל- CPU FAN. השאלה שלי היא האם יש בעיה בקירור ולנצל אחריות? מה גורם לרעש הזמזום הנו…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב, לאחרונה הצלחתי להביא מארה"ב שני כרטיסים כאלו, ואני פשוט לא מצליח להתקין אף אחד מהם. ניסיתי כבר 3(!) מחשבים שונים, שניים מהם מריצים XP והשלישי 2K. הבעיה היא ש-windows לא מצליח לזהות את הדרייבר כמתאים לכרטיס, כלומר למעשה לא מוצא דרייבר בכלל גם אם מגדירים את ה- path המדויק בחיפוש. אם מאלצים אותו לפתוח קובץ inf מסוים הדרייבר מותקן, אבל הכרטיס לא מתפקד (כלומר, לא שומעים כלום בכל היציאות). התופעה חוזרת על עצמה גם ב-XP וגם ב-2K, על כל שלושת המחשבים, על שני הכרטיסים, עם כל גרסאות הדרייבר הבאות: envy24_family_driverv520b Envy24_Family_AudioController_v473b 5.12 (הגיע על CD עם הכרטיסים) ב-properties של הכרטיס ב-device manager מופיע PCI\VEN_1412&DEV_1724&SUBSYS_5A5A…
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD מסוג LG hl dt st dvdram gsa h42n האם יש איזה קובצ שיכול לפתוח אותו למולטיזון? תודה
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
בעבר הכונן המשני שלי היה כונן D והצורב היה כונן F עכשיו משום מה הם החליטו להתחלף ועכשיו כונן D זה הצורב... אני לא אגש לכל הפרטים מה עשיתי שזה קרה כי אני בעצמי לא יודע ??? בכל מקרה איך ניתן להפוך אותם בחזרה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב, היום בבוקר ניתקלתי בתופעה מאוד מוזרה, שהכרטיס מסך התחיל לעשות בעיות מוזרות. המסך התחיל להבהב כל כמה שניות התחילו להיווצר כל מיני פסים צבעוניים על המסך, כשהייתי ניכנס לתקיה הייתי רואה רק את המסגרת של התקייה וזהו והמחשב היה נתקע בהתחלה חשבתי שיש הבעיה עם הדרייברים שהתקנתי לאחרונה, מחקתי אותם וכל הבעיות נעלמו, כשהתקנתי מחדש דרייברים (גירסה שונה לשם בדיקה) התופעה חזרה על עצמה... משהו יודע מה הסיבה לכך? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב קצת ישן שעבר מעט זמן מאז שהשתמשו בו, הוא היה עושה המון בעיות, בין השאר הוא היה טוען: CPU Fan Failed or to low , NTLDR Is Missing הוא היה נתקע מדי פעם ולא היה מה לעשות חוץ מReboot לפעמים הוא היה מאתחל את עצמו 3 פעמים לפני שהוא היה עולה , אחרי כמה זמן שסבלתי את זה, עכשיו הוא החליט לא לעלות , ואני לא יודע אם זה בעייתי חומרה או תוכנה, הוא מגיע לשלב של של העליה של Windows (עם הלוגו ופס הטעינה) ואז נופל, אם תוכלו בבקשה לכוון אותי מה הבעיה וכיצד כדי לי לטפל בזה בנוסף אני מעוניין לבדוק את כל רכיבי החומרה בשני המחשבים שלי, מה אתם ממליצים לי לעשות?
-
- 5 תגובות
- 969 צפיות
-
-
צהריים טובים, ניסיתי להתקין משחק די ישן בשם 'כוכב כחול', משחק ישראלי מצאתי הורדה דרך 'מסע אל העבר' שעשו אחלה פרויקט למי שלא מכיר. בכל מקרה המשחק שלהם מותאים לXP ויש לי WIN7 אולטימייט שאמור להיות בלי בעיות תאימות לתוכנות XP, בסדר. הפעלתי את התוכנה על תאימות 95 מומלצת. עדיין... מופיעה לי ההודעה הבאה http://prntscr.com/a913o8 מה ניתן לעשות ? אפעיל את התוכנה בXP MODE ואעדכן, אבל אני לא חושב שזה יעזור. - לא עזר
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-