עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by protection,

אתם יכולים למצוא לי את הקובץ שבתמונה להורדה? זה הדרייברים לכרטיס קול שלי =] תמונה: http://img63.imageshack.us/img63/513/dwf6cb.jpg

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  2. Started by superman2000,

אוקי אז ככה המחשב שלי מדי פעם מחליט להתכבות על דעת עצמו כל פעם שאני מעמיס עליו טיפה (ויש לי מחשב טוב שאמור לעמוד בעומס!!) אז הוא נכבה וגם שאני לא כל כך מעמיס עליו אהה ולפעמים הוא מראה לי מסך כחול ולא נכבה ובמסך הכחול הזה רשום שהמחשב נכבה על מנת להגן על הרכיבים שלי אז ככה אם מישהו יודע למה זה ככה אז בבקשה שיגיד לי ושיגיד גם את הפתרון אם הוא יודע ואם זה רכיב שצריך להחליף אז בבקשה תגידו לי את המחיר הכי זול לרכיב מחברה טובה הנה הפמרט התכני שלי בקיצור: פנטיום 4---> 3 ג'יגה הרץ 512 מגה ראם כרטיס מסך גיפורס 5200 ו120 ג'יגה אהה ולוח אם Field Value Motherboard Name MSI 865PEM2-ILS (MS-6743) הנה המפרט התכני שלי בהרחבה: CPU Type Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200) Motherboard…

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  3. שלום לכולם, יש לחבר שלי מחשב די ישן P4 ויושב עליו כ.מסך ישן 64MB שככל הנראה נשרף כי כשאני מדלק את המחשב ומחבר אותו למסך מראה לי ריבועים כחולים/סגולים/ירוקים על כל המסך לפעמים ולפעמים רק מצפצף בלי להידלק.יתרה מזאת כאשר הוצאתי את הכרטיס יש על הליבה שלו קורוזיה לאורך כל הליבה משמע נשרף.רציתי לשאול אם ככל הנראה זו רק הבעיה או שיש בעיה נוספת כי רכשתי כ.מסך ואני יתקין אותו עם קבלתו.מה אתם אומרים.היציאה היא יציאת AGP

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  4. Started by pooki_1,

שלום לכולם קניתי את המחשב שלי בערך לפני חצי שנה ואני משתמש בחלונות ויסטה הום בייסיק (מקורי שהותקן עליו אחרי קניית המחשב) בערך מהשבוע הראשון שקניתי אותו, לפחות פעם ביומיים אני מקבל או מסך כחול+ריסט או שהוא פשוט נתקע, לקחתי אותו למקום ממנו נקנה ושם אמרו לי שכנראה הייתה בעיה בהתקנה (אבל היא עברה לי ממש חלק) ורצו לפרמט, את זה גם אני יודע לעשות.. תפרתי כבר את האינטרנט בחיפוש אחר פתרונות, אז בבקשה לא להפנות אותי לשאלות הנפוצות, אני אצרף פה את קובץ המיני דאמפ + צילום מסך כחול בקריאה אחרונה נואשת לעזרה. תודה מראש למי שקרא ולמי שיכול למצוא פתרון לדבר המעיק הזה... [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  5. הי במחשב אחד שיש לי אם אני לוחץ על sleep המחשב נכנס לשינה ואין סימן שהוא פועל במחשב החדש אם הוא במצב sleep יש נורה שמהבהבת ככה שאפשר לדעת שהוא עובד נראה לי מסוכן שאני לא יודע שהמחשב ישן או כבוי מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Expert09,

דבר ראשון זה ה3די מארק, התקנתי את התוכנה עכשיו כשאני מפעיל את התוכנה יש לי הודעה: IDirect3d9::CreateDevice failed: Not availible (D3DERR_NOTAVAILIBLE) and an "OK" button. מישהו יודע מה אני צריך לעשות? :s05: ולגבי Motherboard monitor 5 יש לי לוח אם ASUS TUV4X וברשימה של לוחות אם של אסוס זה בכלל לא מופיעה. יש משהו שאני יכול לעשות? יש תוכנה זהה לזאת שאתם יכולים להמליץ?

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  7. הבעיה בכותרת: תוך כדי משחק, קצב הפריימים לעיתים יורד מה50-60 הרגילים ל20-30, למשך כ20 שניות. אח"כ עולה בחזרה. לפי מה שאני מבין מהסתכלות במדדים השונים של המחשב, הבעיה נעוצה בכך שהמעבד מוריד מכפלות באמצע, כאילו אינו תחת עומס. בהנחה שזו אכן הבעיה, איך אני נועל את המכפלה של המעבד למירבית שלא דרך הביוס? אני לא רוצה שהמעבד יתאמץ כל הזמן, אבל אני גם לא רוצה להפעיל מחדש את המחשב ולהכנס לביוס כל פעם שבא לי לשחק.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. יש לי מחשב ישן ואני עושה בו סתם דברים... אז פתחתי אותו וקצת נגעתי בזכרון בכרטיסים והדיסק קשיח.. סתם לראות איך הדברים שם...(כשהמחשב מכובה כמובן) עכשיו .. סגרתי את המארז שמתי 2 ברגים חיברתי הכל בחזרה... הפעלתי מחדש... ואז בקטע שהוא מזהה את הדיסק קשיח ואת הסידרום(ממש מתי שמדליקים ת'מחשב) הוא לא ממשיך לעליה לווינדוס וכותב ככה: CMOS CHECKSUM-EROR SDEFAULTS LOADED הוא כותב (לפי מה שאני הבנתי) שמשהו מפריע לו לעלות אבל אני לא מבין מה הסיבה.... תודה רבה לכל העוזרים ביי

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  9. יש לי כרטיס USB WIFI מסוג SPEED TOUCH 120G שאני חושד שלא מתפקד כרצוי. כשאני מפעיל את המחשב, הכרטיס מתחבר אוטומטית לרשת דרך מנהל חיבודי הרשת של WINDOWS. לרוב, אחרי זמן מסוים (עדיין לא מדדתי, אבל בערך רבע עד חצי שעה) האיקון של צג מהבהב (למטה בפינה ליד השעון) משתנה לצג עם X (לא מחובר) עם זאת, הLED שעל הכרטיס עדיין דולקת אך לא מהבהבת. ניסית את אופציית הREPAIR אך כשהוא "מנתק" את הכרטיס ומנסה לחבר מחדש, אני מקבל הודעת שגיאה שהכרטיס הזה אינו ידוע, ולא מתחבר, וב DEVICE MANAGER אני מקבל הודעת שגיאה CODE 10. הבעיה "נפתרת" רק כאשר אני מבצע RESTART. מפרט: amd 64 x2 3800 windsor core asus m2a-vm hdmi bios 1001 לוח אם קצת בעייתי!! http://vip.asus.com/forum/topic.aspx?SLanguage=en-us&am…

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  10. Started by xtract1,

איך אני יודע אם יש עידכונים לביוס שלי? ואם כן איך אני מבצע אותם? זה מסוכן? צריך לגבות משהו לפני?

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  11. שלום אני צריך דרייברים לכרטיס טלויזיה של lifeview נראה לי שזה 98 fm ל-windows xp יש תוכנה שאפשר להקליט איתה מהכרטיס טלויזיה למחשב? תודה רבה מראש!

• 7 תגובות
    • 917 צפיות
  12. Started by rantri,

אני מנסה להתקין XP על מחשב חדש שאני הרכבתי. עשיתי כל מה שצריך, בתחילת ההתקנה הוא מעתיק המון קבצים ל-HD . ואז הוא אומר שצריך לעשות restart . כשאני עושה restart המחשב לא מצליח לעשות boot מההרד דיסק. בביוס מוגדר האיתחול פלופי ראשון, הרד דיסק שני, סידירום שלישי. ניסיתי להתקין גם windos98 אותו דבר אחרי האיתחול הוא לא הצליח לעלות. האם יכול להיות שזה משהו בהרד דיסק?? בבקשה תעזרו לי דחוף!!

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  13. Started by puuma,

שלום פירמטתי את המחשב ועכשיו אין לי סאונד.. יש לי לוח אם Asus P4S533-MX אך אני מחזיר את הסאונד.. תודה

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  14. Started by arik620,

למרות שהACPI מופעל או מכובה בBIOS, את כרטיס הDVR שלי שעבד טוב עם לוח קודם (של GIGABYTE, הוחלף כי היה תקול) לא עובד. הוא מזוהה ומותקן אבל עם IRQ מחוץ לטווח, 16-17. ניסיתי שינוי PCI SLOT אבל הוא לא מזוהה ע"י התוכנה. מישהו יודע איך אפשר לעקוף את הDEVICE MANAGER ולתת הקצאת IRQ ידנית?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  15. Started by sh.yoav,

שלום רב, יש לי הארד דיסק חיצוני maxtor 500gb st3500820as הבעיה היא כזו: בזמן שההארד דיסק עבד הוא נפל, נפילה כביכול לא רצינית, אך ככל הנראה מספיקה בשביל לפגום בו קשות. לקחתי אותו לדיאגנוזה בטיק טק טכנולוגיות. לפי האבחנה שלהם נגרם נזק למנוע (כאשר הוא מנסה לעבוד הוא נתקע ולא מסתובב). לפי מה שאני הבנתי מהטכנאי (אני ממש בור בענייני מחשבים בכלל) יש להעביר את הפלטות להארד דיסק עם מנוע חדש (אמור להיות עסק מורכב למדי). כל הסיפור אמור לעלות לי שם הון תועפות, ולכן בהתחשב בסוג המידע בחרתי שלא לבצע את השחזור. כבר השלמתי עם העובדה שכנראה המידע אבוד ולכן אני שוקל ברצינות לנסות לפתור את הבעיה בעצמי או כמובן ע"י "חובבן" שיוכל לתת לי כיוון כלשהו, להפנות אותי, או כמובן לעזור לי בעצמו במחיר …

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  16. Started by i.k,

באד סקטור זה שריטות על הדיסק שנוצרות כתוצאה מהזזה של ההרדיסק בזמן עבודה לא מומלץ לגעת בהרדיסק כשהוא עובד או לא להיתייחס אליו בזהירות . מה שאתה יכול לעשות זה למפות את הסקטורים הפגומים כמו שאמרו פו או פורמט סי שפשוט ידלג אליהם או אם יש לך אחריות אז עדיף להחליף אותו כמה שיותר מהר.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by stingeR-,

שלום , היום כאשר בטעות ניסיתי להכניס יותר את הכרטיס מסך שלא יעשה רעש המחשב חיבה את ההארדיסק ואחר כך שנכנסתי לוינדוס היו לי מלא בעיות(שאני רגיל אליהם וכל פעם מסדר אותם מחדש) כרגיל סידרתי ולאחר שעשיתי restart אז שהעליתי את הוינדוס הוא עשה ERROR וכל פעם שהייתי עושה משהו כמו לפתוח קובץ מהדיסקCD למדיה פלייר הוא היה מכבה את ההארדיסק. עכשיו , אני בא להתקין וינדוס מחדש והופה גם שם יש בעיות חסרים קבצים בהתקנה כאילו ודברים. אחר כך עלתה התקנת הוינדוס וכאשר המחשב הגיע (בהתקנה אחרי הגדרות שפה ואיזור) לCopying Files הוא הגיע לחצי ואז עלו כאילו מלא קבצים חסרים. הוינדוס בסוף הותקן אבל היו מלא בעיות, לא היה paint הלכתי לעשות עוד פעם התקנה של וינדוס... באתי להתקין והכל היה בסדר בהתקנה הכחו…

• 7 תגובות
    • 948 צפיות
  18. Started by R.E.A,

הנה הבעיה: ****בעיה אצל חבר שלי **** טוב אז ככה היה לי win 2000 pro . שמח וטוב לב רציתי לפרמט את המחשב אחרי הפירמוט התקנתי את הדריוורים של הכרטיס סמך שלי msi gf4 ti 4200 128 ddr . טוב התקנתי אותם עשיתי ריסטרט אבל אבוי!! הווינדוס לא עלה לי! נכנסתי ללחץ הכרטיס עלה לי המון למה לעזזל זה לא עובד לי! טוב התקנתי על 2000 xp (לא היתה לי אפשרות כניסה ל 2000 פשוט זה מיאן להכנס המחשב ניתקע). אחרי סיימתי את התתקנה הורדתי מהאתר של אנווידה את הדריברים הכי חדשים. התקנתי ועשיתי ריסרט ושוב אותה בעיה אחרי שזה מסיים לטעון הווינדוס לא עולה המסך ניהיה שחור והמחשב ניתקע! למזלי ב xp יש אפשרות שחזור דרך הדוס. אני עכשיו ב xp אבל בלי דריוורים לכרטיס! לא נראה לי שזו בעיה בכרטיס כי עובדה שהכל …

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  19. Started by sgt_flippy,

שלום רב יש לי בעיה במחשב המחשב שלי אחרי כ10-15 דקות אחרי שהוא עולה לי ופועל , הוא עושה לעצמו אתחול ניקתי את המחשב מאבק ועדיין הבעיה נותרה עידכנתי את הכרטיס הגרפי שלי והבעייה עדיין נשארה האם מישהו יודע על פתרון? תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  20. Started by urich,

יש לי בעיה שהחלה בשבוע האחרון, לפעמים אני מדליק את המחשב והמקלדת לא עובדת ורק לאחר הפעלה מחדש היא עובדת. הכוונה בלא עובדת היא באופן מוחלט שום כפתור כולל NUMLOCK ואין אורות במקלדת. אין בעיה של מגעים שכן בלי שהזזתי כלום המקלדת החלה לעבוד לאחר הפעלה מחדש. המקלדת היא מקלדת מיקרוסופט חוטית בחיבור PS2.

• 16 תגובות
    • 6.7k צפיות
  21. כשאני רואה גם בטלויזיה וגם במסך סרט אז בטלויזיה לא רואים אלא אם אני רואה בכל אחד בנפרד אז הכל בסדר יש דרך לסדר את זה??

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  22. Started by kobi_af,

שלום יש לי בעיה כבר הרבה זמן של קריסת המחשב שרשום שם bug code usb driver ניסיתי לעדכן להתקין מחדש אותה בעיה שאלתי מישהו שאני מכיר והוא אמר שיכול להיות שהמודם דורש יותר כוח ממה שיש ב usb ובגלל זה הוא קורס אפשרי? מי שרצה לעיין ב3 קבצי minidump שיש בהם אותה תקלה http://rapidshare.de/files/28640921/minidump.rar.html

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  23. Started by BlackBird71,

כשאני מדליק את המחשב לא עולה לי כלום חוץ ממסך שחור עד ששולחן העבודה עולה אני לא מצליח להכנס לביוס אצלי בכלל בבקשה תעזרו לי

• 22 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. יש לי את הקירור Noctua NH-D14 שמתאים בעקרון לתושבות 1156, 775, 1366 ולא מצויין שום מידע נוסף לגבי ה 1155 האם הוא יתאים ? אני זוכר שראיתי בעבר שהחיבורים 1155 ו 1156 הם אותו חיבור בדיוק מבחינת תאימות הקירור של המעבד בנוסף יש לי את הספק כוח SeaSonic S12D 850 חיבור אחד של שמונה פינים וחיבור שני של 4+4 פינים מצורף תמונה איזה מהם אמור בפועל להתחבר ללוח אם (למעבד) ומה ההבדל ביניהם ? למה יש שתיים ? עריכה: לפי מה שהבנתי במידה ואני משתמש בלוח אם עם מעבד אחד יש צורך להשתמש ב 4+4 (או רק ב-4 במידה והלוח אם לא דורש 8), האם אני צודק? * נ.ב. זה לא חיבור ל PCI-E בוודאות (יש לי 4 חיבורים אחרים שרשום עליהם במפורש PCI-E)

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  25. Started by TAMIRRR013,

קניתי תמחשב מאייבורי ליפני חצי שנה,ומאז יש לי בעייה שאחת ל שלושה שבועות יש או מסך כחול ואז יש טרר צליל תקועה שלא מפסיק עד אחרי ריסט,או שהמחשב פשוט ניתקע באמצע או סרט,גם שם אותו דבר ניתקע ויש תצליל הזה עידכני דרייברים הכל הכי חדש לא עזר,פירמטתי 3 פעמים גם XP וגם 7 בשתיהם הבעיה חזרה אחרי חודש הטמפרטורה טובה,מישהוא יודע פחות או יותר מימה נובע ה צליל הזה,עאילו איזה חלק בדרך כלל גורם לזה מיפרט: e6500 2gb ram 8400gs hec 500wtt מארז גנרי מערכת הפעלה win7 32 bit

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.