עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shefifon,

הי רציתי לדעת אם יש סיסמאת על/טכנאי ללוחות אם של gigebyte ,הדגם שלי הוא GA-8S655TX Ultra עכשיו הענין הוא שהחברת מחשבים שמו לי בכוונה סיסמאת טכנאי...והם שמו בטח את האפשרות שכאשר המעבד מגיע ל50 מעלות הוא מאתחל את עצמו(אולי פ זה מקוםלזהכיר שיש לי מעבד 3000 סוקט 478 לא פרוסקט). מה שמוביל אותי לבעיה השניה המחשב שלי פשוט" פעם ב" נכבה ומאתחל את עצמו מחדש... וזה מוזר ואני לא יודע מה הבעיה... הטמפ' לא כאלה רצחניות... בבקשה עזרה :s05: וכמבון מאחל לכולכם שנת 2006 מוצלחת וטובה

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  2. Started by pop97,

שלום! אני משתמש בזכרון micron pc133 sdram בבדיקה sisoft sandra מראה= 100mhz מה עושים? ניסיתי לשנות הגדרות בביוס בתודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by אריק פרלס,

אתמול הרכבתי מחשב חדש. אך אני לא מצליח להתקין ווינדוס. כאילו ההתקנה עברה אבל כשאני מוציא את הבוט usb המחשב כתוב להכניס בוט. )ואם אני לא מוציאאז ההתקנה מתחילה מחדש.( אני חושב שאולי זה בעיה בכונן ssd m.2 mvne של סמסונג? לוח אם הוא x570 aorus elite. ביוס מעודכן. יש למישו מושג מה אני עושה עכשיו? מי אהב? 0

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  4. אני לא מאמין שאני כותב משהו כזה אבל זה אשכרה קורה כל פעם שאני פותח את האור בחדר המחשב עושה רעש שלי חיבור דמדיה למחשב(דיסק און קי, מכשיר סלולרי) אני יודע מה רשמתי ותאמינו לי זה לא פחות הזוי מלכם. יש מישהו שיש לו מושג מה יכול לעשות דבר מוזר שכזה?

5. שלום,יש לאבא שלי במחשב בעיה מוזרה,המחשב עובד כל השבוע ברצף חלק,ואחרי שבת שהוא מכובה יש בעיה בהפעלה, המחשב נדלק ונכבה אחרי כמה שניות,ניסיתי עם ספק כוח אחר ולא עזר,ניקיתי את המאווררים+פלוס החלפת משחה טרמית, וגם לא עזר,הלוח אם נראה בסדר ללא קבלים נפוחים. הדבר היחיד שעזר זה הוצאת הסטיקים של הזיכרון ופריקת מתח.כרגע החזרתי רק 2 סטיקים מתוך 4,והמחשב הצליח לעלות. מחשב ישן,לוח אם מ2011,מעבד i3 3220. אשמח לרעיונות שלכם לפיתרון הנושא,כמו כן מצרף תמונה של הסטיק זיכרון,כי אני לא יודע איזה מתח זיכרון מתאים למחשב, וחשבתי אולי לקנות 2 סטיקים חדשים וזה יפתור את הבעיה.

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  6. Started by uriya,

hi everyone i have a problem my Samsung S3 phone making a bit trouble when i plug it in, the computer gives me a notice (sometimes) that it is not recognize , and sometimes the devoce is up and running in no time however, when it's not recognizing it the computer starts a loop of trying over and over again to install it as a plug-amd-play but unsuccessfully and after few tries the computer is shutting down the OS is fully legal and i keep updating it from time to time, also i have good antivirus it's also legal the drivers are up-to-date what is the problem? thank you uriya F.Y.I you can replay in Hebrew, this laptop have only english keyboard so i just go with it

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by ravid,

תמונה מצורפת של הבעיה, איך נפתרים ממנה? אני מניח שזה קשור לפסיקה או משהו... תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  8. Started by tiger2014,

הוצאתי את הכרטיס מסך ניקתי אותו והחזרתי כמו שצריך המחשב עולה עד שהוא מגיע לווינדוס ואז עושה no singal גם במצב safe mode מה ניתן לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Urchin,

יש לי P 600 ו 128 ראם . המחשב עושה ריסטרט לבד מדי פעם, במשחקים, בהתקנות או סתם בגלישה באינטרנט . אני רואה מסך כחול לשנייה אחת (!) ואז המחשב עושה ריסטרט באופן די מפתיע איך אני יכול לפתור את הבעיה ? עשיתי Scandisk, איחויים, בדיקות וירוסים אבל שום דבר לא עזר... נ.ב שכחתי לציין, יש לי ווינדוס 2000 ואין למחשב בעיות התחממות . תודה מראש,

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by roi777,

אני שומע מהמחשב כאילו קריוקי (לא שומעים טוב את הזמר) ואת שאר המוזיקה שומעים מעוות ולא שומעים בסטריאו אלא בשתי האוזניות שומעים אותו דבר. גם כשניסיתי במנהל האודיו לבדוק כל צד בנפרד, שמעתי בשתי האוזניות אותו דבר גם אם אני משנה את האיזון בין לימין ובין לשמאל אני עדיין שומע בשתי האוזניות אותו דבר ואותו חוזק בשניהם, רק שפתאום שומעים גם את הזמר (ככל כשהאיזון קרוב יותר ל "0" אז יותר לא שומעים טוב את הזמר והקול יותר מעוות). מה שיותר מוזר זה שיש לי זוג אוזניות שרק בהם אני מצליח לשמוע כמו שצריך ובשאר הזוגות יש את הבעייה שציינתי, כמובן שניסיתי את כל האוזניות גם במכשירים אחרים והם עובדים מצויין. ניסיתי גם באוזניות מונו וגם בסטריאו ובכולם (חוץ מזוג אחד) הייתה הבעייה הזאת. …

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  11. שלום וכלם יש לי בעיה מוזרה שאולי נשמעת כמשהו טוב אבל בפועל זה ממש לא... התקנתי תוכנה של ASUS (ייצרנית הלוח אם שלי) שאמורה להעלות את הביצועים של הכרטיס המסך המובנה בלוח אם, לאחר מכן לא יכולתי להפעיל שום משחק, כל פעם שהפעלתי משחק הוא קרס. אז הסרתי את התוכנה, אבל מאז בכל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב, המחשב מדלג על הלוגו של הביוס, ועל כל השאר הדברים ב BOOT, וישר נכנס לווינדוס... לוקח לי 8 שניות מהרגע שהמחשב הופעל ועד שהמערכת הפעלה עלתה.. מתוכן 6 שניות זה אחרי שהווינדוס עלה ושהוא פשוט מפעיל את התוכנות כמו אנטיווירוס ו STEAM... איך לעזזל אני אמור לפטור "בעיה" כזו?

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by ravnadal,

לאחרונה אני חווה ניתוקים מהאינטרנט בעיקר מתי שאני משחק אונליין או מעמיס על הראוטר בהורדות מהטורנט. מכיוון שיש לי מודם פרטי של TP LINK הספק מעביר את האשמה אליי. התקלות בעיקר קורות כשאני משחק אונליין (משחק מרובה משתמשים) האם יכול להיות שאני מקבל התקפות DDOS? האם יכול להיות שזה מעמיס על הראוטר בצורה שתגרום לו לניתוק לגמרי מהאינטרנט? כרגע אני הולך לממש אחריות ,להחליף לראוטר של הספק (בזק) ולראות אם זה יפתור את הבעיה האמת שעניין הניתוקים היה דיי מההתחלה ולא ייחסתי לזה חשיבות כי זה היה לשניות ואז האינטרנט חוזר אבל זה רק מחריף עם הזמן. עכשיו כבר אין לי מה לנסות בכלל להיכנס למשחק כי זה ניתוק תוך כמה דקות קבוע. בנתיים אני משחק דרך האינט…

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  13. יש לי בעיה המחשב שלי לא מראה לי תמסך.... אני מדליק אותו והוא לא מראה לי כלום המחשב עצמו נדלק המאווררים נדלקים(מסתובבים) שומעים רעשים של עליה(לא שומעים תעליה של הווינדוס) קיצר מה עושים? תודה רבה לעוזרים דרך אגב איפוס ביוס עוזר? אם כן איך עושים? ועוד משהו ניסיתי לשים כרטיס מסך שכן עובד וזה לא עוזר

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  14. היי, מצרף מטה תמונה של התראה שקפצה לי בשעה האחרונה בלפטופ Dell inspiron 14. כמו שאפשר לראות, ההתראה עצמה נראית די חריגה (במיוחד עם הסימני קריאה), והיא מפנה אותי לעמוד מסוים בכרום. שני חלקי ההתראה הם קליקאבלים, וכשלחצתי עליה לחצן ימני בשביל לסגור אותה, זה מיד הפנה אותי ללינק המיועד - שבו ראיתי מספר תהליכים טעינה שמתחילים לרוץ. מיד יצאתי מהעמוד, והרצתי בדיקה מהירה של ה-windows 10 ליתר ביטחון (שיצאה תקינה). אולם, לאחר רבע שעה ההתראה הזו קפצה שוב, ומאחר ולא לחצתי עליה כלל היא נשארה במשך כ-5 דק' על גבי המסך (כמו בתמונה) ואז נעלמה. אציין גם שיש ברשותי אשקניתי את הלפטופ הזה לפני כחודשיים בלבד, ומאז היו בו מספר תקלות טכניות ברמת החומרה, דרייברים נוספים שהיה צריך להתקין, עומ…

15. Started by iMeash,

היי, בזמן משחק WARZONE המחשב שלי קרס פעמיים (פשוט נכבה). אני בספק אם הבעיה היא בקירור משום שהמחשב די חדש (פחות משנתיים) ואני דואג לנקיון של אבק ממנו. בכל מקרה ביצעתי בדיקת מאמץ עם aida64 במשך כחצי שעה והטמפ' הכי גבוהה הייתה 87 מעלות. בזמן מנוחה הטמפ' באזור ה 50 מעלות. נכנסתי ל EVENT VIEWER בווינדוס ומצאתי כמה בעיות שקפצו שם, אחת מהם היא kernel/ ידוע לי שיצא לאחרונה אנטי ציט למשחק שמשתמש ב kernel level (זאת גם הבעיה שמופיעה ב event viewer). האם מישהו מכיר את התופעה ויודע איך לפתור את הבעיה? תודה. מצרף תמונה מה event viewer

16. אהלן. שמתי לב לאיטיות רבה במחשב והפירמוט המהיר לא כל כך עזר. החלטתי לעשות low level format. תוך כשעה המד הגיע ל18 אחוז וכך זה כבר עומד כשש שעות. האם יש דרך נוספת לתקן את הבעיה או שהפיתרון היחיד זה החלפת הדיסק הקשיח?

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  17. Started by Tomer777,

אני רוצה לשים את ה HD הישן שלי, שיש בו WIN XP במחשב של אחי, שיש לו כרגע גם HD עם WIN XP... תהיה בעיה או התנגשות? איך המחשב יעבוד עם 2 מ''ה?? תודה חבר'ה...

18. Started by arigo,

שלום, המחשב שלי הפך לאחרונה להיות איטי להחריד AMD Ryzen 5 2600 Six-Core Processor 3.40 GHz 16G RAM 64-bit operating system, x64-based processor NVIDIA GeForce GTX 1650 SUPER Windows 11 Pro SSD 1G (יש בו עדיין מספיק מקום) הדרך היחידה הגרום לו לחזור לעבוד רגיל היא להפעיל מחדש (אפילו זה לא תמיד פשוט) מצ"ב צילום של הTASK MANAGER בזמן שהוא איטי בד"כ הוא מתחיל להיות איטי והגרפיקה קצת נעלמת בזמן עבודה באופיס (אקסל ווורד) מה יכולה להית הבעיה ?

19. Started by kashmir420 kashmir420,

Since its inception in 2004, Inter-Continental Trading USA, Inc., has made it a priority to deliver only the best quality tobacco products and roll-your-own accessories. Kashmir420 is a franchise brand for Inter Continental Trading USA Inc., a company that specializes in importing and distributing high-quality tobacco products. At Kashmir420, we attribute our company’s exponential growth over the past years to listening to and acting upon our customers’ suggestions and by providing unmatched service and a profitable buying experience to our valuable clients. We strive to continually build strong business relationships by supporting our customers’ needs unconditionally, wh…

20. אני כותב הודעה זו בשמו של e-r-a-n: הוא פרמט לפני שלושה ימים כשהוא הריץ משחקים המחשב הציג מסך כחול, אבל הוא לא הספיק לקרוא אותו מכיוון שמיד לאחר מכן המחשב עשה ריסט. כשהווינדוס עלה, הוא עשה scandisk, הבדיקה הסתיימה בהצלחה אולם לאחר מכן המחשב עשה ריסט שוב. כך זה קרה כמה פעמים. ערן העלה את הווינדוס ב-safe mode, אך גם שם הופיעה הודעת שגיאה: אחרי כן הופיע גם מסך כחול, והמערכת שוב עשת ריסט. -------------------------- Compo: אני לא בטוח שככה בדיוק התנהלו העניינים אצל e-r-a-n, אבל זו תמצית הדברים. אין לי מושג למה הוא לא מפרמט שוב, אבל בכל זאת, נסו לעזור לו.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. איך אני יודע שיש לי כרטיס רשת של base-T 100 או base-T 10 וכרטיס רשת אלחוטית בתקן 802.11b או 802.11g ?? תודה !

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by PayneBack3251,

שלום קניתי מצלמה ומיקרופון יחסית פשוטים...80 שקל שניהם ביחד...חחח טוב נגיע לעיקר המצלמה עובדת מצוין אבל המיקרופון מחובר אבל לא שומעים ממנו כלום ! והמיקרופון תקין כי ניסיתי במחשב השני שלי והוא עובד מצוין... הבעיה הזאת קרתה לי לא מעט פעמים אז בבקשה תעזרו לי למצוא את התשובה תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  23. Started by Ash Binary,

יש לי מחשב שלא מזהה כונן CD אם ה HD מחובר אליו. 2 הכוננים הם IDE ניסיתי לאפס ביוס / להחליף את כבלי ה IDE / את כל האפשרויות של איך למקם את ה CD ו HD ב IDE (master slave ide1 ide2) החוקיות בכל מקרה היא - תמיד אם מחובר ה HD אז המחשב לא מזהה את ה CD (מופיע כ NONE ברשימת כונניי IDE שהביוס נותן בהפעלה של המחשב ואין לאג של כמה שניות בזיהוי). ה HD עובד בצורה תקינה - תמיד אם אין HD אז המחשב מזהה את ה CD בצורה תקינה המחשב לא היה בשימוש כמה חודשים. לפניי זה הוא עבד תקין אם הכוננים האלה ו 2 הכוננים עבדו (HD ide1 master ו CD ide2 master) מה הבעיה עכשו ? PC - Dell optiplex 150 (pentium 3) HD - WD800JB CD - ניסיתי כמה כוננים שונים

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  24. Started by Spiritus,

איפה ניתן להוריד דרייברים לGamePad בשביל XP ?

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  25. מדובר בכרטיס קול מובנה. באתר של creative אין אזכור לדריברים עבורו. באתר יצרן הלוח יש דריבר ישן (לא מדי, אבל לא הכי חדש). ב windows update יש עדכון, אבל אני מעדיף להוריד ZIP או EXE ולנבור (וגם לא רשום לאיזה גרסא זה מעדכן). ב softpedia יש דריברים אבל לא ברור איך המספור שם הולך. המלצות איפה אפשר למצוא באופן מסודר דריברים לכרטיס הזה ?

• 4 תגובות
    • 972 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.