עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום בניתי מחשב מדיה סנטר שיש בו HDMI מובנה וחיברתי כרטיס PCI-E במקום וביטלתי את המובנה אבל לא מצליח לשמוע קול התקנתי את הדרייבר של NVIDIA

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  2. Started by assaf990,

כאשר המחשב מגיע ל"ברוכים הבאים" של xp, המסך נכבה והמקלדת קופאת. ואין מה לעשות אלא לכבות את המחשב מהמארז. זה קורה גם במצב בטוח מתי זה לא קורה? כאשר אני נכנס לביוס טמפ' 53 מעלות [code]motherboard: Epox EP-8RDA3(I)/8RDAE(I) Motherboard: CPU Type AMD Athlon XP, 1833 MHz 2500+ Motherboard Name nVidia-nForce Motherboard Chipset nVIDIA nForce2 Ultra 400 System Memory 256 MB

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  3. Started by levelone,

לפני כמה ימים עשיתי פורמט והתקנתי windows 7 שרק ממרר לי תחיים. חוץ מבעיות נוספות שיש לי אני לא מצליח להפעיל את הסאונד במחשב. התקנתי את הדרייבר של realtek והוא גם מראה שיש חיבור שמע אבל בכל זאת לא שומעים. כל פעם שעשיתי פורמט ברגע שהתקנתי את הדרייבר הכל היה עובד פיקס, מה השתנה? יש למישהו הצעות איך אני פותר את הבעיה הזאת? נ.ב. לפני שהחלפתי לwindows 7 היה לי ubuntu והיו שומעים פיקס בלי שהייתי צריך להתערב בכלל.

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  4. נראה לי שדרוש ידע תיאורטי איך בנוי ה PC . גם דיסק חיצוני וגם עכבר (אינטלימאוס אקספלורר 3) - לדים החיווי פועלות באור חלש. לא לד התנועה בעכבר. המחשב עצמו - כנראה לוח האם עושה בעיות (תומך DDR2 וDDR3): באוברקלוק , עם DDR2 ,יש קריסות או BSOD כל 10דקות שימוש ב DDR3 לא אפשרי , אין אפילו ביוס , רק הודעה לא מובנת בשחור לבן שאף פעם לא ראיתי בלי אוברקלוק אבל +0.2V לזכרונות (מתח סטוק שלהם) המחשב יציב בסטארקראפט 2 לעומת הקריסות התכופות מאד. בגלל שהלדים עובדים ב3.3V , אור חלש של לדים מצביע על מתח דומה , וזה דומה למתח של זכרונות ... אז אוקיי , ה 5V סטנדביי אבל למה שיהיה מתח בUSB כשהמחשב כבוי ?? אולי זו לא תקלה בלוח אם ?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by prvesuav,

כשאני מדליק את המחשב אני מקבל את ההודעה הבאה: windows could not start because the following file is missing or corrupt: WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM you can attempt to repair this file by starting windows setup CD-ROM. select `r` at the first screen to start repair. אבל כשאני מכניס את הדיסק של ה windows ורוצה ללחוץ על "R" הוא מעלה לי מסך כחול עם ההודעה : setup did not find any hard disk drives installed in your computer make sure any hard disk drives are powered on and properly connected to your computer, and that any disk-related hardware configuration is correct. this may involve running a manufacturer-supplied diagnosic …

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. היי חבר'ה, אז ניקתי קצת את המאווררים ופתאום המחשב לא נדלק, הנורות של הלוח אם דולקות אך עדיין שום דבר לא נדלק חוץ מזה.\ זה קרה לי לפני כמה ימים אך אחרי כמה פעמים פתאום המחשב נדלק, אך הפעם כל מה שניסתי בנתיים, לחזק חיבורים מסוימים, לנתק את הספק וכו' לא עזר למישהו יש עוד רעיון? אני חייב את המחשב למחר!!!

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  7. זהו המשך מהדיון שהתחיל ב13-8 באותו שם הבאתי סוף-סוף את הפנטיום-3 השני שלי וחיברתי לו את הספק והמעבד של הקומפק הבעייתי שלי ,(שלא מציג כלום על המסך ולא מצפצף (פוסט)), והP-3 החדש עבד בצורה תקינה לגמרי מזה אני מבין שהבעיה היא לא בספק ולא במעבד וכאמור לא בזכרון, אלא בלוח האם או בכרטיס הוידאו המובנה (להזכירכם שניסיתי ללא הצלחה שני כרטיסי וידאו בחריצי הרחבה (PCI ו AGP) (וכאמור-אני לא ידע לבטל(אם צריך) את הכרטיס המובנה כי בלי תצוגה אין לי גישה לסט-אפ של הביוס) האם אני מבין נכון? האם יש רעיונות מה לעשות הלאה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  8. Started by LoopXXX,

אז ככה יש לי פנטיום 4 3 ג'יגה. לפני יומיים אבא שלי הביא לי USB לעתיק לו קובץ, אחרי שהוצאתי את הUSB הוא התחיל לבקש לי כל הזמן את כונן הדיסקטים. הבקשות הן בצורת הפעלה של הכונן ולא באות מתוך הווינדוס. אחרי יומיים הפעלתי את המחשב והוא התחיל לעבוד נורא איטי אפילו בסתם פתיחת דף אינטרנט. כעבור כמה דקות המחשב קפא לי ועשיתי לו ריסטרט, ולפני עליית ווינדוס הוא כותב לי של הOC נכשל ושאני צריך להיכנס לביוס ולשנות דברים. עכשיו לא ברור לי כלום כי אפילו לא ניסיתי להתעסק אף פעם עם OC לשום דבר. המעבד כמעט ולא יורד מטמפ' חמישים אפילו במצב סתמי של הפעלת ווינדוס., והמאוורר מתפחלץ. ניסיתי להיכנס לביוס והדבר המשונה היחיד שמצאתי היה שיש שמה שני סעיפים שאומרים +12V, +3.3. מה קרה פה בעצם ומה ואיך א…

• 5 תגובות
    • 980 צפיות
  9. Started by OlegK,

יש לי לפטופ בלי כונן סידי , לפטופ קטן איך אני יכול לפרמט אותו? שמעתי שאפשר עם כונן USB , איך אני יכול לעשות את זה למה לא הצלחתי...

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. לפני מס' ימים נדפק לי הלוח אם, חשבתי שמדובר בבעיה בHD, תוך כדי שהמחשב היה מחובר ניתקתי וחיברתי את הHD מהכבל חשמל מס' פעמים כדי לשמוע אם הHD מסתובב בפנים, לבסוף חיברתי אותו.. לאחר 2-3 דק' הבחנתי בעשן שיוצא מאיזור החיבור של הHD (ומעט מאיזור השבב שמתחת לHD (מודבק בחלקו התחתון וממנו יוצאות השיניים של החשמל \ מידע) עכשיו שמחברים את הHD לכבל חשמל הוא מנסה להדלק אבל נשמע שהוא נתקע, יש דרך לשחזר את המידע לבד? מדובר בHD של היטאצ'י. הבנתי מחבר שאני יכול לפתוח את הHD להוציא את החלק ששומר את המידע ולהכניס אותו לHD היטצ'י אחר שעובד וזה אמור לעבוד, מה אתם אומרים? תודה מראש, אור.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by megaviv,

אהלן קניתי היום את הכרטיס הנ"ל מבית גיגהבייט +ספק של סיסוניק 620W... התקנתי הכל במקום שמתי דרייברים וכל רבע שעה קופץ מסך כחול..אחרי זה החזרתי את הכרטיס מסך הקודם שלי והבעיה נעלמה... מה זה אומר?הכרטיס דפוק?

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  12. Started by shedon123,

שלום! אני חדש כאן.... לפני בערך שלושה שבועות התחיל כרטיס המסך שלי "להזיע" 9800gt הfps החל לרדת לי במשחק שאני משחק בו אם אתם מכירים cs1.6 בקיצור כל 5 שניות הfps ירד מ100 ל 60 ! דבר הנוגד את האתיקה של הכרטיס הזה שאמור לתפקד בלי כל בעיה במשחק cs 1.6 בדרך כלל לפני זה הfps שלי עמד על מספר הfps הגבוה במשחק 100 ולא זז לשום מקום . כעבור שבוע נשרף לי הכרטיס מסך והזיכרון . למזלי הייתי לי אחריות על הכרטיס ושילמנו רק על הזיכרון או אני לא יודע על מה איזה 300 שקל . הטכנאי מחשבים התקין לי כרטיס מסך 9800gt אותו כרטיס רק עם משהו יותר טוב גרסא או משהו ddr3 שיש בזה hd ... כולי הייתי שמח ונרגש כי חשבתי שבעית ה"הזעה" של הכרטיס נפסקה והכל יהיה טוב ויפה ויהיה לי 100 fps כמו מקודם ויותר מזה כ…

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  13. אני מניח שזה קשור לחומרה, אם אני טועה אנא תעבירו את זה למקום אחר. ישבתי לי כרגע סתם במחשב כרגיל ופתאום המסך התכבה, כלומר זה נראה שהוא לא מקבל שום אות. ומיד לאחר מכן נשמע ציפצוף מהמחשב (אחד). אחרי כמה שניות הכל חזר להיות כרגיל. בדקתי מיד טמפרטורות של המעבד והכרטיס מסך, הכל נראה כרגיל. כל המאווררים גם פועלים. מישהו יודע מה מה הבעיה אולי?

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  14. המחשב שלי התחיל להיות איטי לעיתים. הפעלתי את המחשב מחדש וכשהוא התחיל לעלות הופיעה השגיאה הבאה: "A Disk read error occurred" . הפעלתי שוב מחדש ושוב אותה הודעה, לאחר מכן כיביתי את המחשב והוא עלה כרגיל. מה גרם הזאת?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  15. Started by FARKASH7,

החלטתי לנצל מחשב ישן ולעשות ממנו מחשב טלויזיה. הכול עובד בסדר חוץ מכרטיס הקול. כרטיס הקול המובנה פשוט לא עובד לא משנה איזה דריוורים התקנתי, וניסיתי כמה. השגתי כרטיס קול של קראייטיב מסוג סאונדבלאסטר לייב, אך כאשר אני מחבר אותו המחשב אפילו לא עושה בוט. השאלה בטוח תעלה אז כן ניתקתי בביוס את כרטיס הקול המובנה ועדיין הבעיה נותרה כשהייתה. היה נראה לי מוזר שמשהו התקלקל בכרטיס הקול המובנה כי זה דבר שלא קרה לי מעולם וגם לא שמעתי שקרה למישהו. מוזרה מאוד גם הבעיה עם כרטיס הקול החיצוני. אני כבר עובד עצות ולא יודע מה לעשות זקוק לעזרה.

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  16. Started by v6e,

לילה טוב. שמי אלי ואני צריך את עזרתכם: אני קניתי הארד דיסק חדש. וכשניסיתי לחבר אותו בטעות שברתי את התקע בלוח אם (הוא מתחבר ללוח אם נכון?) ועכשיו המחשב לא עולה בכלל. (כשאני אומר בכלל, אני מתכוון אין שום תצוגה כלשהי על המסך) למרות שניסיתי להחליף לחיבורים לא שבורים. עכשיו לי אין ניסיון בהלחמות כך שלנסות בעצמי אין טעם. השאלה ,היא אם זה בר תיקון שאפשר לקחת למעבדה או שהתיקון יהיה כל כך יקר שעדיף כבר חדש? או אם יש פתרון אחר שאפשר להחיות את המחשב מחדש אני אשמח לשמוע.

17. לא משנה, זה היה ממש מוזר אבל שחזור להגדרות יצרן של הביוס פתר את הבעיה. תודה בכל מקרה =P

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  18. Started by zivv,

אז אני חושב שזה במעבד הבעיה היא די מוזרה . המחשב כל פעם נתקע כזה כבר לא שיש עליו עומס או משהו למשל אני רואה איזה סרט אז ממש אי אפשר לראות אותו הוא נתקע כל פעם או עם אני מחלץ משהו בRAR רשום נגיד שזה מסיים עוד 30 שניות פתאום זה קופץ ל5 דקות . כבר ניקיתי את האבק בתוך הקופסא זה לא עזר . זה לא קורה כל הזמן רק מתי שיש עומס ממש קטן שלא צריך לקרות מתי שיש 2 GB זכרון . זה הפרטים אם זה יעזור . אני מקווה שאפשר לעשות משהו .

19. Started by ROI5001,

המחשב לפעמיים עובד לאט. שאני מיתקין דברים,מעביר קבצים למחשב המחשב עובד לאט מאוד!!. ולפעמים הוא עובד בסדר. חבר שלי התקין משחק ב רבע שעה אני התקנתי את אותו משחק בכמה שעות. מה הבעיה?? (המחשב אחרי פירמוט אין ווירוסים...) בעבר המחשב היה יותר מהיר יכול להיות שיש בעית חומרה במחשב?

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  20. Started by מתן 202,

שלום יש ל יבעיה אין לי התקן כרטיס קול וזה ממש משגע בבקשה תעזרו לי תוכלו להביא לי התקן שיהיה לי קול במחשב ? תודה רבה לעוזרים תמונה מאברסט : http://www.israup.net/images/2ad546109239a98807dc79e0c4a74875.JPG

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  21. Started by matizami,

המחשב שלי קופא כל הזמן, גם שלא נוגעים בו. עשיתי בדיקות עם המאחה ובודק שגיאות של וינדוס ולא נמצא דבר. עשיתי בדיקה בmemtest86+ ובכלי לבדיקת הארדיסק של WD ולא נמצא דבר. בבדיקה עם MHDD נמצא 15<150ms 500ms> 1 לפרמט את המחשב? לנסות לתקן את השגיאות עם MHDD? להחליף הארדיסק?

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  22. Started by maorakrish,

יש לי מחשב יחסית חדש. I5 750 2 GB זכירון כרטיס מסך 210G בקיצור באמצע המשחק המשחק נתקע וחוזר רק אחרי שאני יוצא מהמסך של המשחק ואז חוזר אליו.. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 940 צפיות
  23. Started by thebenjamin,

אחרי חופשה של בערך 20 יום בהם שני המחשבים היו מנותקים מהחשמל החלה היום בעיה. אתמול הם עבדו כאשר אחד מהם נשאר דולק בלילה, את זה שכובה ללילה ניסיתי להדליק היום בבוקר התוצאה היתה מחשב דלוק אבל אין תצוגה על המסך. השני המשיך לפעול כשתוך כדי שימוש נמרחה התצוגה והמחשב לא הגיב אחרי ניסיון להפעלה מחדש אותה תוצאה - המחשב פועל אבל אין תצוגה, ניסיתי להפעיל מחדש כמה פעמים ופעמיים הופיע מסך פתיחה שבו אפשר להכנס לbios וכשניסיתי להכנס המחשב לא הגיב לבחירה שלי. אשמח לעצה לפני שאשלח אותם מחר למעבדה.

24. Started by dr70,

קניתי מחשב חדש ללא הארד דיסק, כשכוונתי הייתה להשתמש בהארד דיסק מהמחשב הישן. כשהעברתי את ההארד דיסק מהמחשב הישן למחשב החדש, מערכת ההפעלה התחילה טיפה להעלות, ואז קיבלתי מסך כחול. במסך הכחול הוא אומר למעשה לבדוק וירוסים במחשב, להסיר התקנים ישנים ולהוריד כל התקן ישן, לבדוק סקטורים פגומים בעזרת chkdsk/f . לא הצלחתי בשום אופן להיכנס למצב דוס, ולעשות לא בדיקת הארד דיסק. האם הבעיה יכולה לנבוע מכך שהדיסק הקשיח היה במחשב אחר? כלומר החומרה במחשב החדש שונה מזו שבמחשב הישן? האם פירמוט הדיסק הקשיח והתקנה נקייה של מערכת ההפעלה תפתור את הבעיה? כמובן שבמחשב הישן הדיסק הקשיח עבד מצויין. מדובר בדיסק SATA, שנמצא אצלי בערך שנה. הכל היה איתו בסדר גמור עד שהעברתי אותו למחשב החדש. עכשיו הוא …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by shar00750,

אני מדליק את המחשב הכל עולה עד השלב של הווינדוס ששם הוא נתקע. אני רוצה לציין שכשפתחתי את המארז נדהמתי לגלות שהמאוורר בכלל לא מחובר(של המארז ) המעבד וה"קירור" שלו ממש חמים , הגשר הצפוני חם, בקיצור לא היה בכלל קירור למארז במשך כמה חודשים, אני מתפלא איך המחשב עבד לפחות 4 חודשים כך. החלפתי זכרון ומעבד על מנת לבדוק אם הם נשרפו אבל זו לא הבעייה. חשבתי אולי הלוח נשרף או הארדיסק(האופציות היחידות שנשארו). אני רק אציין שזה מחשב ישן: P-4 סוקט 478 לוח IBM [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים