תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
מה נשמע חברים אז ככה , צירפתי לכם פה תמונה של ה-Everest אם אפשר בבקשה תביאו לי לינק לדרייבר. * ניסיתי גם דרייבר של ריאלטק (realtak) C'69 - לא עבד =\ תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום , הדגם של הלוח אם שלי הוא MS-7267. איפה אני יכולה למצוא דרייבר לכרטיס קול? המערכת הפעלה היא של וינדווס 7. תודה.
-
- 20 תגובות
- 4k צפיות
-
-
בעקבות ארועים אחרונים לקחתי את הכרטיס קול שלי לטקס השכבה בפח הזבל שם הוא מצא מנוחה לעד... אך כרגע על מנת שאני לא ישאר נטול סאונד בכלל (אני יתאבד במקרה כזה) הצלחתי להשיג כרטיס קול ISA מדגם opti audio 16, ואני מחפש דרייבר בשבילו לוינדוס אקס פי ללא הצלחה למרות שוינדוס אקס פי זיהה אותו בלי בעיות דרייברים הוא לא מצא אולי תוכלו לעזור לי...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום . אתמול הורכב לי מחשב יחסית ישן אבל עובד טוב . לוח האם שלו : Mainboard Model IS7/IS7-G/IS7-E(Intel i865-ICH5) (0x0000086C - 0x598BBEBC) הכל עובד מצויין רק שאיני מוצא דרייבר לסאונד . אשמח אם תוכלו לעזור לי במשימה ולשמח אותי . צרפתי גם : CPU-Z TXT Report שבו בעצם רשום על איזה לוח אם מדובר .... יתכן ואני מחפש את הדרייבר הלא נכון . אשמח לעזרה . תודה לכם
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
-
אני צריך בבקשה דרייבר לכרטיס רשת של LG , הכרטיס הוא LG GOLDSTREAM LNPC||-10/100 של BIT 16 , אודה אם מישהו יוכל להפנות אותי לאתר בו קיים דרייבר כזה , או לחילופין יעלה אותו תודה מראש אסף
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי וינדוס xp וכרטיס רשת מבית micronet. בהתחלה המחשב לא זיהה את הכרטיס ועשה עליו סימן שאלה ניסיתי להתקין דרייברים והכל. לבסוף איכשהו התקנתי דרייבר של כרטיס רשת אחר מבית realtek ומשום מה פתאום המחשב זיהה אותו . האם זה היגיוני? האם זה יכול לעשות לי בעיות? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, האם יש מצב שלמישהו יש דרייבר לכרטיס רשת ישן זה? פניתי ישירות לSILICOM אך גם להם לצערי אין תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך דרייבר דחוף לכרטיס רשת דגם Level One wireless pci adapter wnc-0301 תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של GIGABYTE GA-G31M-S2C פרמטתי את המחשב ונוצרה בעיה בצלילים והתקני שמע אני מחפש דרייבר להורדה של הלוח אם הרשום מעל, השמח לקבל עזרה, היכן לחפש ??? וכיצד להוריד, או במידה וישנה אפשרות אחרת לסדר את התקני השמע. בתודה מראש אייל פ.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אם מישהו יכול להשיג לי דרייבר יש לי מדפסת חדה משולבת HP PSC 1205 ואני לא מצליח להדפיס אם יוכל לעזור אני יודה לו תודה
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
מער הפעלה win2000 אינה מקירה את המדפסת ואין אני מוצא דרייבר מתאים אשמח לקבל יעוץ או מקור הורדה תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מצלמת DIGI CAM על ווינדוז אקס פי חדש, לא ממש כתוב עליה עוד משהו חוץ מDIGI CAM... אני לא מוצא דרייברים שלה וחיפשתי חזק. אני מדבר על מצלמה פשוטה-לא משוכללת מגיעה בצבעי כסף-כחול בדר"כ (אין לה הרבה דגמים או משהו כזה), מצלמה כזו שמקבלים כשמתחרים לנטויז'ן או משהו כזה..... אם למישהו יש כזו מצלמה על אקס פי, אני ממש מוכרח את הדרייבר =/ תודה בכל מקרה, ירון
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום יש לי מצלמת וידאו למחשב עם windows xp ואני לא מוצא לה דרייבר: החברה היא teica. משהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
לאחר פירמוט המחשב, המחשב לא מזהה את המצלמה מדגם mustek 300a . באתר של mustek יש אפשרות להוריד דרייברים אך אני מתבקש לרשום את 2 האותיות הראשונות של המס' הסידורי. כשאני רושם לו את המס' שמופיע לי על המכשיר הוא לא מקבל אותו. עזרה בבקשה !!!!!
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, את הישן אני מעביר לאחותי. יש לי עכבר אופטי של HP שאני רוצה לתת לאחותי אבל פלא פלא המחשב לא מזהה את העכבר. זהו מחשב ישן ביותר, 166 MHZ ולפי מה שהבנתי אני צריך להתקין דרייבר. ניסיתי לחפש באתר של החברה ולא מצאתי. דבר נוסף במחשב ההוא מערכת ההפעלה היא win 95 . אז מי שיכול לעזור אני אשמח... ??? :bash:
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רכשתי לאחרונה מחשב DELL חדש עם מערכת הפעלה חלונות 10. רמקולים מסוג LABTEC שעבדו כשורה במחשב הישן, לא עובדים כראוי במחשב החדש. הם מוגדרים כSPEAKER ושומעים רק את אחד הרמקולים ולא את השני. כל מה שניסיתי לעשות לא עזר. אודה אם מישהו יוכל לסייע לי מה עושים במקרה הזה תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כמה ימים החשיך מסך viewsonic vp930. חיברתי כבל VGA במקום DVI והוא חזר לחיים. אבל מאז אני מקבל הודעות מטרידות בכל הדלקה: warning update display driver and software(ראה תמונה מצ"ב). אני נכנס למנהל התקנים ורואה שבאורח פלא הותקנו לי 3 default monitor והרביעי הוא הדרייבר שאני התקנתי. אני מבצע הסרה של כל ההתקנים ואז מבצע איתחול מחדש. בעליית המחשב הוא מזהה שחסר דרייבר ובאמצעות אשף התקנת החומרה אני מתקיו שוב את הדרייבר המתאים. בסיום ההתקנה המוצלחת אני פותח את מנהל ההתקנים ומוצא את עצמי באותו המצב: התקן אחד נכון ועוד 3 התקני "רפאים יש מאיין". כמובן שהתראות update display driver and software חוזרות בכל איתחול 3 פעמים. רעיונות? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 545 צפיות
-
-
היי לכולם, לפני הכל אני יודע שהכרטיס ישן אבל זה כרגע מה שיש לי אז תהיו עדינים נסיים את התואר ונשתדרג! בכל מקרה יש לי סוס עבודה ישן מבית Alienware (לפטופ M17x),כמעט בן 7 אבל עדיין חיי ובועט. לצערי דל הפסיקו לתמוך בכרטיס די מהר (הכרטיס משנת מרץ 09 והדרייבר הכי עדכני באתר של דל אוגוסט 2010), לא שזה רלוונטי אחרי כל כך הרבה זמן אבל עדיין נחמד כשהכל מעודכן. אני יודע שהתמיכה של Nvidia בכרטיס עדיין קיימת (הדרייבר הכי עדכני מגרסת 341.95 מהשנה, לא זוכר איזה גרסה מותקנת אצלי) ורציתי לבדוק אם מישהו מכיר איזו גרסה הכי עדכנית של הדריבר שהיא הכי בטוחה. אני שואל כי הבנתי שבמקרים מסויימים יש בעיה בהתקנה, אפילו עד למצב של הרס של הכרטיס (br…
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי סורק ישן של חברת AVISION מדגם 363C הבעיה היא שלאחר התקנת XP אין דרייבר מתאים באתר היצרן והדרייבר שמגיע עם המוצר לא תומך ב-XP. חיפושים נוספים ברשת העלו את אותה גרסה של הדרייבר - שאינה רלוונטית לXP. נסיון להתקין את הסורק בכל מיני קומבינציות אחרות; כסורק מדגם אחר וכו' - לא צלחו. האם פירוש הדבר שאין אפשרות להתקין את הסורק? אשמח לקבל את תגובתיכם בהקדם תודה, אורי.
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
היי חבר'ה, קניתי השבוע מחשב חדש עם כ. מסך ATI Radeon HD5670. התקנתי עליו Windows 7 64Bit וכמובן שדאגתי להוריד ולהתקין את הדרייברים העדכניים ביותר עבור הכ. מסך. לצערי אני חווה יותר מדי פעמים ביום תקלה ממש מציקה - כל המסך (חלונות ואפליקציות) פשוט "קופא" לאיזה 2-3 שניות, לאחר מכן כל המסך נהיה לבן/שחור ולאחר מכן הכל חוזר לקדמותו. כשהמסך חוזר לקדמותו אני מקבל את ההודעה הבאה במ"ה: display driver AMD stopped responding and has successfully recovered בחלק מהמקרים, המחשב קופא לחלוטין ואני חייב לעשות לו reset. חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי שזו תקלה ידועה, אבל לא מצאתי בשום מקום פיתרון נורמלי לתקלה. דרך אגב, מסתבר שהתקלה הזו מתרחשת גם עבור כרטיסי Nvidia... מישהו מכיר איזשהו fix שפותר…
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
התקנתי את כל הדריברים והמחשב מבקש ממני דריבר של pci device שאין לי מושג מאיפה להביא אותו מישהו יכול להפנות אותי או לעזור לי ? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש לי סורק UMAXASTRA 2500 והתקליטור שלי נשחק, לא יכולה להפעיל את הסורק ללא תקליטור , מי יכול לעזור לי בבקשההההההההההההההה. 053613385 אביבה :'(
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
אני ראיתי בהרבה מקומות שכתוב שעדיף להוריד את הדרייבר מהאתר של היצרן של הלוח אם כי הוא לפעמים עושה שינויים בדרייבר של הציפסט או מוסיף דברים כדי שזה יתאים בדיוק ללוח אבל באתר היצרן של אינטל יש את הדרייבר הכי עדכני , מה לעשות ? להוריד דרייבר רק מהאתר של היצרן של הלוח כמו גיגהבייט או מהאתר של אינטל ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 4 followers
-
-
שלום. דרייבר כרטיס המסך שלי מותקן כבר. אך בעדכון אופציונאלי של Windows 7 מופיע לי עדכון לכרטיס המסך. זהו דבר שאף פעם לא הבנתי. האם עלי לעדכן? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-