עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, בכל זמן שהוא - בין אם במחשב סתם עומד ולא עושה כלום או באמצע משחק או משהו הוא פתאום מראה לי מסך כחול ומפעיל את עצמו מחדש.... זאת בעיה שיש לי מאז ומתמיד במחשב הזה החלפתי ספק, הורדתי דרייברים הכי עדכניים וגם עשיתי כמה פורמטים יש לי: ati 9200 asus p4r800-vm radeon 9100 מערכת הפעלה xp עם sp1

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  2. Started by cvtt.z88,

המחשב נכבה כל פעם שהוא עולה ואז יש מסך עם כניסה לוינדוס /safe mode וכו ..כשאני בוחר משהו זה נכבה .. ממה הבעיה ? אפילו אם אני לא בוחר מהשו הוא עושה הפעלה מחדש ..

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  3. שלום לכולם. הבעיה שלי החלה לפני כשלושה שבועות. מדי פעם המסך היה קופא זאת אומרת ללא אפשרות להניע את העכבר וללא אפשרות לעבוד עם מקלדת ולעיתים המסך היה נכבה כך שבשני המקרים נאלצתי לכבות את המחשב פיזית מהלחצנים שלו. בשבוע שעבר המסך לא נדלק בכלל. המחשב מורכב מ : לוח אם אסוס P5B DELUX, מעבד E6600 קרור מקורי, זכרונות מקוררים סופר טלנט 2X1GB, כ.מסך X1900GT מקורר עם ZALMAN 900, ספק HEC 400W , יש לציין כי כרטיס המסך מקבל גם מתח מהספק , המחשב נקי מאבק ולא מתחמם. מישהו חשב כי זה בעיות עם הזכרונות החפתי זיכרונות וזה לא עזר. החלפתי כרטיס מסך ל X1550 וכעת המחשב עובד תקין, אך כרטיס זה עם קירור פסיבי וללא חיבור מתח לספק. אין לי ספק נוסף עם יציאת מתח לכרטיס מסך על מנת לוודא כי הבעיה בספק. …

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  4. Started by ejay,

היום כשהפעלתי את המחשב לאחר כיבוי תקין לחלוטין בליל אמש, הגעתי למסך הסטאפ ובו הודעה שאומרת שמהירות המעבד לא הוגדרה כיאות , למרות שלא ביצעתי שום שינוי. יצאתי מהסטאפ (בלי לשמור שינויים) והמחשב עלה בלי שום בעיות. יש לציין שזה כבר קרה לי פעמים ספורות בעבר- ומלבד התהייה על מקור הבעיה וחומרתה זה לא מפריע לשימוש תקין במחשב. יש למישהו רעיון? מעבד- פנטיום 3 800 , לוח אם- asus cuv4x . תודה לכל המסייעים.

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  5. שלום. אני משתמש במחשב נייד מסוג HP nx9030. לאחרונה הרחבתי את הזכרון של המחשב ב-512MB. אחרי ההרחבה, רציתי להרחיב את כמות הזכרון המשמש לכרטיס הגרפי של המחשב (קבוע על 32MB), אבל כשנכנסתי לביוס ראיתי שהוא לא נותן לי לשנות אופציה זו (הביוס לא נותן לשלוט בכלום חוץ מתאריך ושעה). יש למישהו מושג אולי איך אני יכול לשנות זאת?

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  6. Started by idani1983,

שלום, המחשב של חבר שלי נדלק אבל לא רואים כלום על המסך. בהתחלה חשבתי שזאת בעיה עם הכרטיס מסך וחברתי את הכרטיס מסך שלי אבל זה לא עזר. אחרי זה חשבתי שזה הספק, שמתי ספק אחר ועדין לא רואים כלום על המסך. ניסיתי להדליק את המחשב ללא הזיכרונות ולא היו אפילו צפצופים. מה יכולה להיות הבעיה? האם מדובר בלוח אם?

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  7. היום בבוקר העליתי את המחשב וניסיתי להיכנס לאינטרנט אקספלורר ללא הצלחה, לאחר מכן פתאום קיבלתי שגיאת מסך כחול כפי שמופיע בתמונה, מספר 0x000003b וכתוב בשגיאה קבצי מערכת ntfs.sys ו ntoskrnl.exe ו aswsnx.sys החשד שלי הוא בכיוון תקלה בכונן הקשיח, בדקתי טמפ' מעבד שהיא באיזור 45 מעלות בממוצע במנוחה ללא מאמץ, ובמאמץ מקסימלי מגיע ל 80 מעלות, המעבד הוא i3 2100 3.1Ghz וזכרון 4GB ודיסק קשיח 500GB western digital. מה המשמעות של הודעת השגיאה הזו? http://i50.tinypic.com/dzyof6.jpg

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by dragon772,

המחשב עושה לי ריסטים מאז שהתקנתי את הדרייברים של ATI וה ccc וגם עושה לי הודעה שגיאה בחלק והפונקיות שם עשיתי שהמחשב לא יעשה ריסט אלה יראה מסך כחול וזה כנראה משהו בקשר לזיכרון אז קישרתי בין הבעיות שנהם קשורים לזיכרון ואמרו לי לעשות בדיקה עם memtest86+ אבל לא הבנתי איך מפעילים את זה צורבים קובץ ISO ומריצים את זה דרך ה boot ? ובכלל איך משתמשים בתוכנה והאם היא מסוגלת לתקן?

• 61 תגובות
    • 5.1k צפיות
  9. Started by idangabbay,

קניתי מיקרופון חדש והוא לא עובד לי על המחשב והדריברים מותקנים שום דבר לא נמצא על מושתק אז בדקתי אותו על מחשב אחר כדי לראות אם הוא עובד והוא עובד אז מה אני צריך לעשות כדי לסדר???

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  10. המחשב שלי לא נדלק בהתחלה חשבתי אולי זה הספק אבל אז הוצאתי את הכבל והכנסתי חזרה וכאילו החשמל חזר למחשב אפילו המנורה של הUSB נדלקה כי החשמל התחיל לזרום מחדש ואז אחרי 1-3 שניות שהמחשב דולק הוא התכבה אבל כשהוא התכבה שוב כל החשמל יצא מהמערכת והUSB נכבה כאילו חשמל לא זורם במערכת יותר לUSB אם אני מוציא תכבל שוב החשמל חוזר ואני ידליק והמחשב ידלק ל2 שניות ויתכבה ואז כל חשמל פשוט קופץ מהמערכת אפילו החשמל שמוזרם לUSB בזמן שהוא דולק מכובה לגמרי

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  11. Started by elixvx,

שלום זאת תגובה ראשונה שלי כאן זה נראה פורום מאוד רציני אשמח אם תעזרו לי הבעיה שלי היא שכול פעם שאני מנסה להתקין משחק {קובץ ISO} בעזרת תוכנת DEMON TOOLS מתישהו בעמצה ההתקנה {משתנה} המחשב פשוט קופא ול מגיב לכולם האפשרות היחידה היא ריסטרט בכפתור של המארז זה קורה בכול משחק שניסיתי להתקין הקבצים של המשחקים תקינים ב100% ניסיתי 3 גירסאות של דמון טולס זה קרה אם כולם בכול המשחק {המשחקים: Crysis gears of war farcray2 וDMC4} את כול המשחקים חוץ מDMC4 הצלחתי בסוף להתקין לאחר כמה ניסיונות והחלפות של התוכנה ובמשחקים עצמם אין בעיה הם רצים חלקים לא קורסים לא כלום הטמפרטורות בסדר יש לי גם TF2 מSTEAM וגם הוא עובד בקיצור במשחקים לאחר ההתקנה אין בעיה המחשב חדש נקנה לפני שבוע וחצי מ…

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  12. Started by danield51,

היום התעוררתי ולהפתעתי המחשב לא פעל..אתמול עד 4 בבוקר הוא פעל בסדר ופתאום הוא לא פועל שאני מדליק אותו הוא לא מפעיל לי את המסך..הוא מפעיל את המסך אך ורק מתי שלמחשב עצמו אין כמעט חיבורים כלומר..אם נניח אני מחבר את המדפסת והמסך ..המסך לא נדלק ...אם אני מוציא את המדפסת אז הוא כותב לי את ההודעה הבאה... you have not connected the power cable to the video card please refer to the g' etting started guide for proper instolation בדקתי את החיבור ונראה לי שהוא בסדר..מישהו מוכן להסביר לי מה הולך עם המחשב הזה!? להזכירכם לפני 8 שעות הוא פעל בסדר

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  13. קניתי אתמול דיסק קשיח 450 GB עכשיו אני רוצה להעביר את כל המידע שיש לי בדיסק שיושב עכשיו על המחשב לדיסק קשיח החדש אם אפשר איזה מדריך מפורט או משהו אני אשמך יום טוב

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  14. Started by dintsur,

הפעלתי היום את המחשב ופתאום הוא התחיל לנהום. זה משהו חדש, ונראה לי שזה לא בא מהמאווררים. מה זה יכול להיות? ודרכים לפתרון. בתודה, דין.

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  15. Started by nanana,

שלום חברים ברשותי מחשב נייד דל דגם XPS13 בעל סוללה פנימית. הסוללה ברמת העקרון עובדת תקין, הבעיה היא שהתאים שלה התנפחו והיא פשוט הרימה את משטח העכבר. השאלה היא האם ישנה הגבלה בשימוש במחשב עם סוללה זו?. האם ישנו איזהו סיכון? תודה

• 11 תגובות
    • 8.5k צפיות
  16. Started by טל אזולאי,

זה מחשב מאוד ישןן עם GeForce 6200 Asus 2.6 Celeron D 512 mb mhz אני מפעיל מישחקים אבל יש כמה מישחקים שהוא עושה להם ריסט למה .. הוא רושם Loading < בישביל ליטעון את המישחק ואז בום עושה ריסט זה קורה לי במישחקים חדשים יחסית וישנים למשל Project IGI 1 Prince Of Persia 3 .. אבל מה שמעצבן אותי שיש מישחקים שהוא לא עושה ריסט ליפני כמה זמן היתקנתי תמישחקים 25 To Life Reseind Evil 4 לא עושה ריסט .. מישהו יודע למה זה עושה לי ריסט בחלק מהמישחקים ? תודה רבה למי שמוכן לעזור לי ;D

17. שלום פורום תמיכה, לא ידעתי בדיוק איפה למקם את הבעיה אך מכיוון שהנושא קשור במישרין או בעקיפין (נדמה לי בכל מקרה) למקלדת, אז אני פותח את התר'ד כאן, אז ככה: משום מה, כל פעם שאני לוחץ על כפתור מסוים במקלדת, לא תמיד אבל לעיתים די קרובות המחשב מתפקד כאילו הוראתי עליו, למשל אני לעיתים לוחץ על כפתור מסוים הוא פותח לי את חלון ה Search של ווינדוס, פותח לי את הווינאמפ (ד"א הווינאמפ שלי משום מה נפתח כל פעם יחד עם ה Task Manager) , אני מנסה לרשום אות מסוימת זה רושם לי לפנייה # או כל קישקוש אחר כנ"ל בצ'אטים במשחקים, אני לפעמים רושם באותיות גדולות אז אוטומאטי זה מצרף לי אות לפני האות שאני מקליד וכדומה... מי שלא הבין מדובר במערכת הפעלה Xp Pro, מקלדת של Vivanco למרות שהבעיה לא במקלדת לד…

• 10 תגובות
    • 14.6k צפיות
  18. Started by avi333,

שלום, לאחר שפירמטתי את המחשב ולא הצלחתי להפעיל את המקלדת האלחוטית למרות שהעכבר כן עבד התחלתי לחשוד שאולי הסט תקין וכניסות usb לא מגיבות פשוט,ואכן לאחר בדיקה עם עוד 2 עכברים הגעתי למסקנה הוודאיית שכניסות USB במחשב של אינן עובדות,ד"א ישנן 7 כאלו ולא ניראה לי הגיוני שכולם נשרפו פתאום.. תודה לכל העוזרים !

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום, אני בתהליכי התקנה של חלונות 10 מסקרצ': המחשב (NUCI3) מחובר לטלויזיה (LG) דרך כבל HDMI. כאשר אני מחבר אוזניות - אין בעיה. כאשר אני מוציא את האוזניות - השמע לא מנותב לרמקולים של הטלויזיה. נראה שהשמע מקונפג כמו שצריך, לפי לוח הבקרה. מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. לא יודע כבר מה לעשות יש לי מחשב קומפאק איוו מילפני שנתיים בד"כ הוא בסדר גמור לאחרונה ישנה לי תופעה מוזרה - אני מכניס דיחסק לכונן - שכבר קרא אותו בעבר וההכונן אפילו לא ניכנס לפעולה....כלומר מזהה שהוכנס לו דיסק ניסיתי עם כמה דיסקים / מוזיקה וכלום מיצד שני ב"מחשב שלי" כן רואים את הכונן והקלקה עליו מראה שהוא ריק!! וגם כן לא גורמת לו להיכנס לפעולה...ולעפש דיסק כלומר הוא לא ניכנס לפעולה = לא דרך האקספלורר ולא באמצעות הכנסת דיסק לעיתים נדירות זה מיסתדר מעצמו - לא יודע למה לרוב זה משגע אותי כבר!!! תודה לעוזרים

21. Started by matan13,

התקנתי דרייבר של webcam ב-win xp sp2 במחשב ומאז המחשב עולה ונותן את ההודעה הבאה על מסך שחור: the application has failed to start because iertutil.dll was not found ואח"כ שאני לוחץ אנטר, אחרי כמה זמן קופצת ההודעה הזו error loading newdev.dll מה עושים כדאי לתקן את הבעיה מבלי לפרמט ?

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  22. Started by ozba77,

שלום, יש לי דיסק קשיח חיצוני של סמסונג, 320GB חיבור USB. כאשר אני מעתיק קבצים לדיסק הוא מתחיל להעתיק אותם במהירות של 10-20 מגה לשניה אבל אחרי כמה קבצים הוא יורד למהירות של פחות מ-1 מגה - למרות שיש יותר מ-100GB מקום פנוי. גם לאחר המתנה ארוכה (חשבתי אולי יש לו באפר בהתמלא), הוא ממשיך לעבוד במהירות איטית מאוד. ביצעתי פירמוט לכונן, אבל הבעיה חוזרת על עצמה. מערכת ההפעלה שלי היא XP. מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by shishashu123,

היי, יש לי אתר דרך godaddy ולאחרונה שמתי לב להופעת פופ אפים... כגון doubleclick וכו'. האם מישהו יודע אם ניתן לאתר את הפופ אפים בקוד html של האתר או אולי יש המלצות אחרות? לא כל כך הצלחתי למצוא עזרה בנושא באינטרנט.... תודה רבה לעוזרים!

24. שלום המחשב שלי: Pentium 4 3.0 1GB DDR Nvidia GEFORCE 6600GT ASUS P4P800 לוח אם בעיה: אני מדליק את המחשב, הכל טוב ויפה, המאווררים מסתובבים, אבל המסך אינו נדלק. ניסיונות לפתרון: אחרי שהלוח שלי התקלקל, החלפתי לוח לאותו דגם, אך המסך אינו עולה, חשבתי שהבעיה נובעת מהספק, וקניתי ספק חדש. גם אז ללא הצלחה. ניסיתי לעשות אלימינציה ולהגיע לחלק שגורם למסך לא להדלק, החלפתי כרטיס מסך, ניסיתי בלי הארדיסק, בלי CDROM, עם זכרונות אחרים. כלום. בבקשה תעזרו לי אני נואש .

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  25. שלום רב, שאלה ראשונה : היום בשעה טובה הפעלתי את המחשב החדש שלי E6600 ולוח אסוס P5B , אבל ראיתי בתוכנת ASUS PROBE שטמפרטורת המעבד בין 56 ל-60 מעלות. מורכב לי קירור הסטוק המקורי (ללא חומר תרמי אלא המדבקה המקורית של המאוורר) שמגיע עם המעבד בגרסת BOX ומארז אלומיניום שאמור לשפר את המצב הכללי. כשנגעתי בגוף החימום הוא לא נראה לי מי יודע מה חם אבל אני מודאג מהטמפרטורה הגבוהה. השאלה האם יכול להיות שה-BIOS של הלוח מזייף ? הביוס של הלוח הוא הביוס המעודכן ביותר. שאלה שנייה: לגבי כונן קשיח מקסטור 200 ג'יגה SATA2 - בתחילת ההתקנה של הווינדוס כאשר אני אמור לפרמט את הכונן , הכונן מזוהה ככונן של 131 ג'יגה בלבד -למרות שבביוס של הלוח אני רואה שהנפח הוא 200 ג'יגה, האם למישהו יש רעיון לגבי הת…

• 3 תגובות
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.