עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by danieltrt,

לפני כחודשים התחילה לי בעיה במחשב בהתחלה ניסיתי לתקן את הבעיה ע"י פירמוט אך כשהתחלתי לפרמט אחרי זמן מסוים הוא הוציא לי הודעה שהוא לא מצליח לפרמט, ניסיתי מספר פעמים אך כל פעם הוא הוציא אותה בעיה אז יצאתי מנקודת הנחה שזה הדיסק קשיח אז קניתי RAPTOR 32GB ניסיתי שוב פעם והיתה אותה הבעיה אבל הפעם השניה זה הצליח המשחתי להשתמש ולאחר שבועה היתה אותה הבעיה אז החלפתי זיכרות אך היתה אותה הבעיה אטיות וחלונות כחולים,ואז החלפתי חלקים בין שתי מחשבים שיש לי שמתי את כל החלקים שיש במחשב החדש על הלוח אם,המעבד והספק שבמחשב הבעיתי. אך הבעיה עדין חוזרת על עצמה בשבועה הראשון המחשב עבד בסדר אך לאחר מכאן המחשב התחיל לעבוד באטיות ולהוציא מדי פעם מסכים כחולים עם ההודעה power error אני חושב שהבעיה בל…

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by oz4225,

שאני מכבה את המחשב דרך התחל-->כיבוי הוא נדלק מחדש אבל אחרי שהוא נדלק מחדש אני עושה כיבוי עוד הפעם והוא מיתחבא. (הוא לא נדלק מחדש) למה זה?? יש לי win 7 ultimate

3. Started by avi333,

שלום, לאחר שפירמטתי את המחשב ולא הצלחתי להפעיל את המקלדת האלחוטית למרות שהעכבר כן עבד התחלתי לחשוד שאולי הסט תקין וכניסות usb לא מגיבות פשוט,ואכן לאחר בדיקה עם עוד 2 עכברים הגעתי למסקנה הוודאיית שכניסות USB במחשב של אינן עובדות,ד"א ישנן 7 כאלו ולא ניראה לי הגיוני שכולם נשרפו פתאום.. תודה לכל העוזרים !

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by danik333,

שלום לכולם ליפני כמה זמן היתחיל להופיע לי מסח כחול במחשב,המחשב כול מסח כחול עשה ריסטרט לאחר מיכן הורדתי תוכנה שתיבדוק מתי וכמה פעמים הוא הופיעה,והיא הראתה לי שהוא הופיע כימעט כול שעה של פעולה בבקשה תעזרו לי ליפתור את הבעיה זה מאוד מפריע לי! או שתמליצו לי איך ליפעול בנוגע לבעיה זאת.. התמונות מופיעות פה של המסח הכחול ושל תיעוד שלו http://www.fxp.co.il/showthread.php?p=65455815#post65455815

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  5. שלום! קניתי כרטיס מסך Gigabyte GF N-250 OC לאחר התקנתו המחשב חדש, הוא אינו מבצע איתחול. ניסיתי להתקין את הכרטיס במחשב אחר - אותו הדבר. כאשר אני מסיר את כרטיס המסך ומשתמש ב ONBOARD המחשב מתאתחל ועולה תקין. ברשותי כרטיס "ישן" נוסף: BFG 8800GT OC2, והוא לעומת זאת עובד מצויין ומבצע איתחול תקין לחלוטין בשני המחשבים. ברשותי שני מחשבים עם המפרטים הבאים: 1. המחשב החדש: - לוח אם GB GA-G41 COMBO - מעבד E8400 - זכרון CEON 1066 4GB - ספק כח FSP 450W 2. מחשב ישן: - לוח אם ASUS P5KC - מעבד E8400 - זכרון OCZ 800MHZ 6GB - ספק כח OCZ 550W רק אוסיף ששני המחשבים על אביזריהם וכרטיסי המסך כולם כאחד הגיעו בקופסא המקורית והורכבו עצמאית. אשמח לדעת אם למישהו יש רעיון.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Lior4543,

היי, אז הסיפור הוא כזה, אני קם בבוקר, מנסה להפעיל את המחשב, עולה רגיל והכל, איך שהוא מסיים את הטעינה של הווינדוס (7), אני מקבל מסך כחול מהיר, והמחשב מבצע ריסטרט וכך חוזר חלילה, ניסתי את הדברים הבאים: 1. ההעברת ההארד דיסק למחשב אחר, ושם הוא לא זוהה, וברגע שחובר לבדו ללוח אם, קרתה את אותה התקלה. 2. ניסתי לתקן את ההארד דיסק עם הדיסק של הווינדוס, ושוב נתן לי שגיאה שהוא לא מזהה ווינדוס. 3. ניסתי להתקין מחדש ההתקנה נתקעת לפני המידע על הדיסקים הזמינים.. אגב שמתי לב שההארד דיסק כן מזוהה בביוס! תגידו לי בבקשה אם יש דרך להציל את המידע, זה מידע נורא יקר לי.. עוד משהו, אני כבר קיבלתי את זה שהלך לי ההארד דיסק, ואני מתכנן לקנות ecogreen 1.5T, איך הוא ביחס לברקודה 7200 שיש לי עכשיו? יות…

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  7. Started by SnowBoard,

שלום לכולם יש לי את המפרט מחשב הבא: [..] AMD PHENOM II X4 945 (3.0GHz) - 95W - BOX - [..] GIGABYTE GA-790XT-USB3 [..] KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ CL9 [..] KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ CL9 [..] POWER COLOR HD5850 PCS+ 1GB GDDR5 - [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - [..] מארז COOLERMASTER CM 690 w/o PSU - [..] SEASONIC S12II 620W BRONZE - RETAIL - [..] SAMSUNG F3 500GB SATA2 - עם מסך 22" של SAMSUNG רוולוציה 1680x1050 WINDOWS 7 ULTIMATE 64 BIT הבעיות בעיקר הם במשחקים CRYSIS וGTAIV.. בCRYSIS, המחשב מריץ אותו בכיף, אבל לפעמים כשאני מגיע לאיזור פתוח עם הרבה פריטים לטעון, יש "פריז" מעצבן לכמה שניות כשאני מזיז את העכבר.. לא יודע אם זה קשור לתקלה של ח…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by efee123,

שלום, היה לי מסך כחול ואני לא מצליח לפתוח את הקובץ של הdump (קראתי מהנעוץ והורדתיאת התוכנות וערכות הסמלים אך ללא הועיל). צירפתי את הקובץ של ה-dump... אודה לכם אם מישהו יוכל לפענח לי ממה הייתה הקריסה של המחשב.. תודה! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  9. Started by mosh5555,

פנטיום4 . ה cpu מתחמם מעל 70 מעלות למשל בביצוע full scan ב קספרסקי אינטרנט סקיוריטי. מחשב מגיב איטי ביותר. ביצעתי ניקוי אבק וכן איחוי הרד דיסק ולא עזר. יש רק מאוורר cpu והוא מסתובב 2250 rpm. התיפקוד הנ"ל : ביום קריר... השאלה: האם נראה שהבעיה ב cpu עצמו וכד' או בקירור (להוסיף מאוורר) ? : :s05:[br]פורסם בתאריך: 31.10.2010 בשעה 13:09:26 תוכנת הניטור היא AsusProbe . האם נראה צורך בשימון ציר לאור הrpm האמור ואינו מרעיש? מה זה חומר קירור שמופיע במאמר ההדרכה אצלכם? כמה בערך אמורה להיות העלות אם טכנאי מוסיף מאוורר? מתנצל על ההפצצה בשאלות; פשוט רוצה להימנע מכך שטכנאי "יעבוד" עלי. תודה

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  10. Started by RGB64,

שלום, השעון ממהר כ-6 שניות בשעה, בזמן שהמחשב פועל. תודה למסייעים.

• 16 תגובות
    • 3.4k צפיות
  11. Started by yarond,

המחשב שלי קופא לי כמה פעמים ביום, אני נאלץ לבצע איתחול ובנוסף התגובות של המחשב נהפכו לאיטיות

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  12. Started by erevil,

שלום לכם. היום שיחקתי בtdu ולפתע זה המשחק נתקע והתמונה הפכה חלקית לירוקה. עכשיו עשיתי רסטארט והמחשב לא קולט את הכרטיס מסך. ניסיתי להתקין שוב דרייבר וזה לא עזר. הכרטיס מסך בחיבור שלו וניקיתי ממנו אבק והמאוורר שלו פועל. אני מהמר שזה או הכרטיס מסך שנדפק או החיבור על הלוח אם pci-e שנדפק... יכול להיות דבר כזה? אין לי עוד לוח אם או כרטיס מסך בשביל לבדוק את זה. כתוב לי: Windows הפסיק את פעולתו של התקן זה מכיוון שההתקן דיווח על בעיות. (קוד 43) תודה ושבת שלום.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Tokadon,

המחשב עובד אצלי כל הזמן. כשאני עוזב אותו לזמן ממושך, נניח במהלך הלילה, המחשב נכנס למצב שינה והמסך עובר לסטנד-ביי. בבוקר אני מנסה להוציא אותו ממצב שינה, אבל המסך מתקשה "להתעורר". הנורה שלו עוברת לירוק, אבל מהבהבת והמסך לא מציג דבר. לאחר המתנה של רבע שעה, לפעמים יותר, המסך פועל כרגיל. חשבתי בהתחלה שמדובר בבעיה במסך, אבל כשאני מפעיל את המחשב מחדש, בשלב שהביוס עולה, המסך נדלק כמו שצריך פתאום והנורה מפסיקה להבהב. כשאני מעלה את וינדוס במצב בטוח המסך גם כן מתפקד כרגיל. הנחתי שאני צריך למחוק ולהתקין מחדש את הדריבר להכי מעודכן. עשיתי את זה, אבל הבעיה חזרה על עצמה. יש לכם רעיונות? כרטיס המסך שלי הוא NVIDIA GeForce 8500 GT.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by TalG,

היי, מדובר על דגם ga-m61p-s3. בימים האחרונים החל לתת blue screens ואתמול הפסיק לעבוד סופית (המחשב לא עולה, המאווררים פועלים אך אין signal שמועבר למסך). ניסיתי לנתק הכל חוץ מזכרון לוח ומעבד ולחבר כרטיס מסך חיצוני אך שום דבר לא עזר. יש רעיון? יש סיכוי לממש את האחריות? תודה

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by nik55,

אני מכניס דיסק תוכנה או מוסיקה ..עולה לי החץ הקטן עם תמונה קטנה של דיסק ..אבל לא פןתח..גם ישירות בכונן לא נפתח כלומר לא מראה שיש דיסק בכלל .. זה חלונות XP כונן די וי די של סוני בן 3 בערך.. מה זה יכול להיות?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by aviv_ni,

כל פעם שאני מדליק את המחשב יוצא לי הודעה שאני צריך להתקין את פלאש פלאיר אני לוחץ התקן ואז תמיד הוא נותן לי שגיאה גם שאני מחובר לאינטרנט זה מה שרושם לי an error has occurred while downloading the installer. please make sure you are connected to the internet and try again אירעה שגיאה בעת הורדת את ההתקנה. אנא ודא שאתה מחובר לאינטרנט ונסה שוב

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  17. Started by aviv_ni,

שלום לפעמים אני מוריד סרטים ואז באמצע ההורדה זה מפסיק יש לי פיירפוקס אז יש תחלון הזה של ההורדות ופתאום הוא נעלם וניפסק ההורדה ואני צריך להוריד הכל מחדש גם אם זה שניה אחרונה למה זה קורה ואיך אפשר או אם יש תוכנה שיכולה להמשיך את ההורדה מאותו מקום שניפסק

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by aviv_ni,

שלום בתיקיה של התמונות אפשר לעשות שרואים את כל התמונות בקטן ואז ללחוץ פעמים בישביל לראות בגדול הבעיה אצלי שאני רואה תתמונות אבל שאני לוחץ על התמונה זה מראה לי תמונה אחרת וזה ברוב התמונות שלי קורה איך מסדרים את זה??

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  19. יש לי בעיה מאוד מאוד מוזרה ומעצבנת! אני משתמש במחשב,הכל רגיל וטוב (כמה שאפשר כמובן) המחשב שלי יושב על שולחן מחשב רגיל. כל פעם שיש מין מכה כזאת לשלוחן שהוא(המחשב) יושב עליו הוא נתקע דוגמא למכה זה שאני לוקח את המדף גרירה של המקלדת עד הסוף וזה נותן מין מכה כזו בסוף המחשב נתקע בגלל זה. זה ממש מוזר , למה זה קורה?@#?@$ נתקע = המקלדת לא מגיבה העכבר לא מגיב בקיצור צריך ריסטרט. בבקשה עזרה,תודה מראש! ד"א המחשב עצמו עובד טוב מאוד ואין שום בעיה נוספת איתו

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by guyby,

חיברתי ללוח אם שלי (GIGABYTE) כונן DVD עם חיבור IDE, מחובר שם כבר צורב עם חיבור SATA. המחשב לא מזהה את הכונן החדש משום מה, כיוונתי את הג'מפר ב-IDE ל-SLAVE אבל זה לא עוזר. לא ראיתי שיש ג'מפר לצורב SATA. כבל ה-IDE תקין בודאות, הDVD תקין בודאות, אבל עדיין לא הבנתי מה יכול להוות בעיה. משתמש עם ווינדוס 7 (בפעם הראשונה הוא ביצע התקנה של ההתקן אבל לא מופיע עוד ברשימת ההתקנים)

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by idan21m,

שלום לכולם .. התחדשתי במחשב חדש ויש לי איתו בעיות בזכרונות אז ככה הלוח אם שלי P6X58D Premium s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1600 הזכרונות שלי ‏3x2GB Kingston HyperX Triple Channel 1600MHz אז ככה בתוכנה 3dmrk06 הוא מראה לי שיש 6GB שאני מדליק תמחשב הוא כותב לי 4GB ובמאפיינים של המחשב הוא מראה לי 4GB, יש לי ווינדוס 7 64 ביט . תודה לעוזרים .

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by kontra,

אתמול פירמטתי את המחשב, התקנתי את הצ'יפסט שיש לי מהדיסק, ואז באתי להוריד דרייבר לכרטיס מסך שלי (geforce 6800gs) אבל בהתקנה של הדרייבר קיבלתי הודעה שההתקנה לא מוצאת את החומרה, חיפשתי במנהל ההתקנים ושם אין אפילו התקני תצוגה, הדבר הכי קרוב זה משהו עם VGA וזה בסימן שאלה עם סימן קריאה עליו, ניסיתי לראות אם אולי טעיתי בכרטיס מסך אז פתחתי את המחשב וניסיתי למצוא את השם של הכרטיס אבל לא ראיתי שום דבר כזה, ניסיתי להוריד 20 תוכנות של דרייברים והן לא מצאו לי את הכרטיס מסך, אני עכשיו מתכנן לפרמט שוב אם במקרה והייתה בעיה בהתקנה של הווינדוס שגרמה לזה. הנה תמונה של מנהל ההתקנים: בבקשה תעזרו, אני עושה לאן בבית שלי היום ואני חייב שהמחשב שלי יעבוד.

23. Started by Makaveli_iL,

אהלן. המחשב שלי לאחרונה חווה תקלת USB שלא נתקלתי בה מעולם. כל עכבר USB שאני מחבר למחשב, פועל למשך 10 שניות בערך..ומיד אחר כך מפסיק לפעול - פשוט קופא. ניסיתי כמה וכמה עכברים, וכולם קופאים אחרי כמה שניות של חיבור.. אין לי מושג מה לעשות אבל אני פשוט עובד כרגע בלי עכבר ומקש ה-TAB הוא מה שמציל אותי. אני מוכרח לקבל את עזרתכם! בתודה, אופיר.

24. חבר'ה אני חייב את העזרה שלכם!!! יש לי את המפרט הבא: 8800GTS 512MB Q6600 4 GB SEOSONIC S12 500 WAT INTEL DP35P WINDOWS 7 32BIT נראה לי את הדברים החשובים רשמתי. התוצאה שאני מקבל ב-3DMARK06 היא: 6,000 נקודות. הייתה לי איזו תקלה במחשב שהוא קיבל מכה ואז הלוח אם עשה 3 צפצופים כאלה שהורו על בעיה עם הזכרונות\כרטיס מסך. הצלחתי לסדר את הבעיה ע"י הוצאת הזכורונות והכרטיס מסך והרכבתם מחדש, תוך כדי הוצאתי גם את הסוללה של הלוח אם ואיפסתי אותו. אחרי שהדלקתי את המחשב ועשיתי לו כמה בדיקות קיבלתי 6,000 נק' ב-3DMARK06 לעומת ה-13,000 שקיבלתי קודם לכן. מישהו יודע מה הבעיה? התקנתי כבר מחדש את הדרייבר של הכרטיס מסך ומעלות של כל החלקים במחשב תקינינות לחלוטין. תודה רבה לעוזרים!!

25. 10 דקות אחרי שאני מתחיל לשחק בCOD:MW2 המחשב עושה ריסטרט בלי מסך כחול.. המפרט שלי די חלש אבל הוא אמור להחזיק את המשחק הזה די טוב: AMD ATHLON 4800 X2 GIGABYTE GA-MA78GM 2GB 9600GT 512MB ARTIC COOLING FREEZER 64 ניסיתי לעשות מה שכתוב בנעוץ עם קבצי הדאמפ ולא נשמרים לי קבצי דאמפ בכלל=/ מייד אחרי שהמחשב עשה ריסטרט נכנסתי לביוס לבדוק טמפ' וזה הראה לי שהמעבד על 37-40C שזה נורמלי מאוד לפי מה שהבנתי איך אני יכול להתחיל לברר מה הבעיה? תודה מראש למי שיוכל לעזור.

דיונים חדשים בפורומים