עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אחד הדיסקים הקשיחים שלי (לא של מערכת ההפעלה - XP SP3 32BIT) פשוט נעלם ממערכת ההפעלה - אפילו לא מופיע ב-Disk Management או בכל מקום אחר! בביוס הוא מזוהה כראוי ולא קיבלתי כל הודעת שגיאה - הכל עבד מצויין עד לפני שבוע (לוח P35 של גיגבייט). כשחיברתי אותו למערכת הפעלה אחרת הוא מזוהה ועובד כרגיל. אשמח לכל עצה, גונן

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by reaver,

לוח אם DFI NF4 ULTRA HD WD250GB +WD80GB SATA וSATA2 בהתאמה. את השמונים הוא מזהה לפעמים בביוס כ -SABRE את ה250 הוא מזהה לסירוגין. יש למישהו רעיון???? ומה זה לכל הרוחות SABRE???? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  3. שלום לכולם. לא מזמן ניסיתי לחבר דיסק קשיח בעזרת קאבל IDE ללוח אם , כאשר בנוסף מחובר דיסק קשיח ראשי עם קאבל SATA. ניסיתי לחבר את הכל אבל לא הלך לי ובסוף השארתי את הרגיל שהיה עם החיבר SATA, לאחר הניסיונות הרבים לחבר את הדיסק הנוסף בתוצרת SLAVE, הדיסק הקשיח שהיה מחובר כבר מתפקד נורא לאט, לוקח למערכת הפעלה לעלות יותר זמן ממה שהיה כל הפעולות נהיו איטיות, משחקים ,התקנה של משחקים וכו'... מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? האם פגמתי ברכיב כאשר ניסיתי לחבר דיסק קשיח נוסף? אשמח מאוד לעזרה, אני נואש.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by kobian,

שלום לכולם הבעיה שהיא שהדיסק הקשיח מראה לי כל פעם נפח אחר גם שאני לא מוריד כלום מה יכול להיות הבעיה? מערכת ההפעלה היא ויסטה תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. הי מדובר בנייד של חברה מסוג לנובו N100 יש בנייד דיסק של 70GB הרצתי עליו CCLEANER עשיתי איחוי ניקיתי קבצים של תוכנות שלא הוסרו טוב ועדיין מראה שיש לו רק 6GB פנוי אין DATA על המחשב .... מערכת הפעלה של ויסטה אשמח קצת לעזרה אם מישהו נתקל בבעיה תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by ORrrr,

אני לא יודע אם זה נורמלי או לא למרות שלפי smart הכל תקין ואני לא בטוח שזה הרעש שהוא עשה כל הזמן אבל בזמן האחרון הדיסק מוציא רעש חרישי כזה ומעצבן ביותר אני לא יודע בדיוק למה להשוות את הרעש ואין לי מיקרופון בשביל להקליט.. אם אפשר תתארו לי רעשים שהארד דיסק מוציא כשהוא לא תקין כשאני אדע אם לממש אחריות או לא.. הדיסק הוא WD600JB תודה מראש, אור.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ROTEMan,

התקנתי ויסטה והכונן קשיח שלי מרעיש והוא חדש לגמרי של WD מדגם 32000AAKS והבעיה חוזרת על עצמה בעוד דיסק קשיח שיש לי פשוט יותר. אני לא מעוניין בויסטה אני רוצה להתקין XP אבל משום מה יש לי שגיאה. בדיסק קשיח הישן שלי אני כן מצליח להתקין XP אבל בדיסק החדש שלי אני מתקין את הXP דרך דיסק ההתקנה ואחרי שהוא מסיים את העתקת הקבצים עם המסך הכחול הוא עושה אתחול ואז במקום להעלות את המסך הרגיל של השלמת ההתקנה הוא נותן לי שגיאה שכתוב בה כך :"Error loading operating system" מישהו יודע למה דווקא בדיסק קשיח הזה נותן את השגיאה הזאת ובדיסק קשיח הישן שלי לא?.. אני מציין שעכשיו אני משתמש בדיסק קשיח החדש עם ויסטה שאני לא מעוניין בה בגלל הרעשים ובגלל הממשק הכבד יותר. רותם.

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  8. Started by NMTDesign,

קיבלתי את המחשב החדש אתמול בערב, ואיך שניסיתי להתקין או להעתיק אליו קבצים הדיסק הקשיח התחיל להרעיש, מאז הוא מרעיש ללא הפסקה, במעין צפצוף מתמשך וחלש, שמעצבן בטירוף. כשאני מנסה להתקין משהו, הצפצוף מתחזק. מדובר בדיסק קשיח WD 1TB WD10EADS. תודה רבה לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Russel,

במחשב שני דסקים קשיחים של Western Digital. אחד מהם החל להשמיע רעשים מתכתיים המהלך השימוש. לא עשיתי גיבוי... :-\ המחשב לא עולה... האם ניתן לתקן דיסקים אלו ?

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  10. מדובר על WD400. הבעיה היא שהוא "לא מתניע" - כלומר עובד לכמה שניות ואז נכבה, חוזר לעבוד, נכבה לסירוגין. ממה שהבנתי יש מצב שאין שום קשר למידע שיש עליו אלא רק המנוע שבק חיים - השאלה אם אני צריך לקבל הצעת מחיר מחברת שחזור נתונים באלפי שקלים? או שיש אפשרות תיקון יותר קלה לבעיה כזו?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום לכולם, אתמול מת לי ה-HDD במחשב ועליו כל החיים שלי ולצערי לרוב הדברים אין גיבוי... מדובר על seagate 2TB. הדגם המדויק זה st2000dm001 הוא לא מצליח אפילו להזדהות נ-BIOS ומשמיע מעין צפצופים אלקטרונים צורמים כל כמה שניות. נראה לי שזה קשור לרכיבים הפנימיים שלו. האם הדרך היחידה לשחזר מתוכו נתונים היא לפנות לחברות שחזור הנתונים למיניהן? עשיתי כמה בירורים והמחירים יכולים לנוע בין 600 ל-6000 ש"ח, תלוי בסוג התקלה. אמרו לי גם שמדובר בדיסקים בעיתיים יותר לתיקון ועם חלפים יקרים יותר. אשמח לשמוע כל עצה שיש לכם וגם המלצות על חברות שחזור זולות יחסית. תודה, המיואש. נ.ב. אין צורך במשפטי "חבל שלא גיבית" למניהן... אני כבר אוכל על זה מספיק סרטים

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  12. Started by ashkii,

בדקתי גם ב-EVEREST וגם ב-SPEEDFAN וההארד דיסק מתחמם לכ-55 מעלות+ ואילו המעבד, לוח-האם והמארז נמצאים בטווח הטמפרטורות הבריא שלהם. למה דווקא הדיסק הקשיח מתחמם ומה ניתן לעשות? המפרט שלי הוא: ATHLON 4600 M2N-E ASUS WD 250GB 2GB זיכרון 1950PRO

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. Started by mozess,

שלום רב. אני בבעיה תמידית במחשב שלי כאשר כל הזמן הדיסק קשיח מתמלא עד קרוב לאפס וכמה שאני מוחק קבצים הוא שוב מתמלא. המדובר על SSD 225 ג'יגה במהלך חיפושי עם סי קלינר ראיתי שתיקיית ווינדוז לבדה שוקלת כ60 ג'יגה. האם זה תקין? ומה ניתן למחוק בה? מצרף תמונה

14. שלום לכולם! אני הזמני מאייבורי דיסק קשיח חיצוני דגם מדוייק: http://ivory.co.il/product.asp?productid=2464&CatCode=405 והתקלה היא שהדיסק קשיח מתקתק בל פעם שהוא נדלק או נכנס למצב "שינה" אבל לא בהעברת קבצים. לעומת זאת במחשב אחר הוא כן משמיע תיקתוקים ואף התקיע את המחשב -האם הדיסק תקין? זו הפעם השניה שאני החלפתי דיסק קשיח מאותו דגם והבעיה חזרה על עצמה... יש לזה פתרון ,כמו עדכון קשוחה כי אני לא מצאתי. תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by corios4982,

האם שכשאני מחבר כונן קשיח פנימי נגוע בוירוסים ותוכנות ריגול דרך sata למחשב נקי מוירוסים שיש בו אנטי וירוס nod32, אז האם הוירוסים והרוגלות יכולים להדביק את המחשב החדש עוד לפני שביצעתי סריקה והאם אין דרך חזרה?

• 8 תגובות
    • 979 צפיות
  16. Started by rhmkr,

היי חיברתי דיסק קשיח נוסף למחשב אבל הוא לא עובד שהווינדוס XP עולה. איך פותרים את התקלה?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. יש לי דיסק קשיח נייד PASSPORT של WD חמש מאות גיגה. עד לאחרונה כשהייתי מחבר אותו למחשב מיד היה עולה החלון של הפעלה אוטומטית. לאחרונה הוא לא עושה את זה ואפילו במחשב שלי הוא לא מציג את זה, אני צריף להפעיל מחדש את המחשב כשזה מחובר ורק אז אני יכול להשתמש בו. מה צריך לעשות? תודה.

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  18. Started by Ramboli,

לאחר שימוש בתוכנה HDDerase 4, ננעל לי הדיסק קשיח הראשי במחשב הנייד ובזמן ההפעלה אני מתבקש להזין סיסמה שבלעדיה לא תהיה גישה פיסית לכונן. על פי התוכנה, הסיסמה אמורה להיות "idrive" אבל לצערי היא לא. כיצד ניתן לעקוף / לבטל את הנעילה? אין כל מידע בדיסק, אני רק מעוניין לפרמט אותו ולהתקין CHROME OS. * לדיסק יש חיבור מיני IDE ישן כך שאין לי אפשרות לחבר אותו למחשב אחר. מצורפת תמונה של ההודעה באתחול המחשב תודה!

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by Aaa Bbb,

מדובר בדיסק קשיח SSD של panther בן חצי שנה ביום בהיר הדלקתי את המחשב וגיליתי שכולו חזר חודש אחורה, כל הקבצים, התוכנות, ההגדרות שהוכנסו בחודש האחרון נמחקו מאז כמה שבועות המחשב לא נותן להתקין שום תוכנה חדשה וקבצים חדשים שאני מוסיף / מוריד נעלמים עם ההפעלה הבאה אני אובד עצות בענין אשמח לכל עזרה

20. שלום לכולם, לא בטוח שיש קשר אבל לפני שאני אתאר את הבעיה צריך לציין שנכנסתי ל Disk Management והתחלתי פירמוט לכונן (WD30EFRX) ואחרי זמן קצר לחצתי Action -> Refresh מה שגרם לעצירת הפרמוט והכונן נעלם. לא יודע אם זאת הסיבה אבל מאותו רגע זה מה שקורה: אחרי ריסטרט למחשב הכונן מוצג ועובד. ביצוע פירמוט מהיר עובד. ביצוע פירמוט מלא גורם לכונן להיעלם. העתקת קבצים (לפחות כמה GB) גורמים לכונן להיעלם. כשהכונן נעלם אז אני ממש שומע את המהירות של הדיסק יורדת או אולי אפילו נעצרת, אחרי ריסטרט הכונן מופיע ושוב אותו סיפור. ביצעתי chkdsk, לא פתר את הבעיה. אשמח לעזרה. תודה.

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  21. לפני כחודש קניתי דיסק קשיח 320GB של Western Digital. העתקתי אליו את תכולת הדיסק הישן ועברתי לעבוד ממנו. במחשב יש ספק גנרי, 2 דיסקים קשיחים (IDE+SATA) ושני כוננים אופטיים (IDE+SATA) אחרי כמה ימים, הגעתי בבוקר למחשב, ומצאתי blue screen. אחרי שהעליתי את המערכת מדיסק הצלה (UBCD4Win), הצליחה רק תוכנה אחת (TestDisk של cgsecurity.org) לגשת למחיצות הישנות (מסתבר שנוצרו כמה Bad sectors במקומות קריטיים). אחרי כמה תיקונים וסריקת Bad sectors, הצלחתי לגשת לדיסק מה-windows שבדיסק הישן והתחלתי לגבות את המידע ממנו. במהלך הגיבוי של המידע החדש מהדיסק גיליתי שהוא נעלם מדי פעם מה-windows ורק כיבוי המחשב והדלקתו מחדש מחזירים אותו. כיון שהדיסק מופיע ונעלם לחלופין כבר בשלב ה-BIOS של עליית המחש…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by KOBOKOBO,

יש לי מחשב נייד דגם Asus X55C-SX121 עם דיסק קשיח של Hitachi 500GB 4 GB ראם מעבד i3 2370M הבעיה היא שהמעבד תמיד על 100 אחוז גם שהוא נח , הנתון ממנהל המשימות, זה גורם למחשב להיתקע , לא להגיב טוב כל כך , ועוד פעולות שעשיתי: איחוי דיסק,, בדיקה עם אנטי ווירוס ממה יכולה לנבוע הבעיה ?, ואיך אפשר לטפלה במירביות ? המחשב לא מחשב ישן , ולא עובדים איתו הרבה, המחשב משמש לעבודה משרדית . תשובתכם לבעיה ? תודה רבה

• 43 תגובות
    • 55k צפיות
  23. שלום לכולם, באחד מן הימים התעוררתי כמו בכל יום ופתאום גיליתי שהמחשב הנייח שלי הפסיק לעבוד. הנסיבות לבעיה לא כ"כ ברורות, אבל מהר הבנתי שהלך לי הדיסק קשיח. כשניסיתי לפרמט את המחשב עם הדיסק קשיח הישן, לא הצלחתי ואפילו וינדוס הוא לא עלה לי. לאחר כשבועיים נמאס לי שהמחשב הנייח לא עובד והחלטתי אתמול לרכוש דיסק קשיח חדש (של Hitachi - 320GB) לאחר שגיליתי שהחברה ממנה קניתי את הדיסק קשיח שלי נסגרה - מרדנית מחשבים והיה לי אצלהם אחריות ל-5 שנים ואפילו שנה בקושי עברה. טוב נחזור לנושא, כשניסיתי לפרמט מחדש את המחשב עם הדיסק קשיח החדש - לא הצלחתי, לאחר שהמחשב נותן לי אפשרויות להיכנס לכל ה-F למיניהם ולביוס בין היתר, הוא מוביל אותי למסך הבא - http://i39.tinypic.com/sg39mc.jpg מה הבעיה כאן…

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by Pronix,

דגם500GB ST3500320AS לפני כמה ימים התקנתי עליו וינדוס 7 64ביט הכל היה טוב ויפה עד שעשיתי ריסט אתמול והמחשב ביקש דיסק צ'ק, וזה מה שהוא מצא: http://img337.imageshack.us/img337/6784/dsc00100ea.jpg http://img707.imageshack.us/img707/2759/dsc00101qd.jpg (המחשב היה מאוד איטי והבחנתי שמשהו לא בסדר עם קצב העברת נתונים לפני כן) עכשיו מכיוון שהDSKCHK היה על /R הוא מצא קלסטרים בקבצים של הוינדוס ודפק לי אותו. seagate diagnostic tool: http://img829.imageshack.us/img829/9927/dstfail.jpg השאלה היא, מה אני עושה מפה? אפשר לתקן או לעשות משהו? (יש לי ויסטה בdual boot על דיסק אחר) או הוא תקול וחייב להחליף? (נשארו לי 3 שנים באחריות).

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  25. שלום, לא מזמן חיברתי הארד דיסק חדש. הדיסק (40 גיגה) מחולק לחצי: 50% לינוקס, 50% fat32 ואני לא מצליח לפרמט אותו. ניסיתי גם דרך דוס (PM8) וזה לא עבד. למישהו יש רעיונות? ד"א אין לי בעיה לאבד את כל המידע שנמצא עליו.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.