עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם. נתקלתי היום בבעיה מאוד מוזרה בכרטיס המסך שלי. בדיוק התחלתי לתכנת ב-OpenGL בג'אווה והכל עבד בסדר, עד שהיום בטעות משכתי את הכבל של המסך מהכרטיס, וכשהחזרתי אותו ראיתי תמונה מאוד מוזרה בקצה השמאלי של המסך (כמו חלק מהתמונה או משהו כזה, על פס צר וארוך). כשהפעלתי מחדש את המחשב לאחר שהוא טען את Windows הוא לא הציג כלום חוץ ממסך שחור. כשנכנסתי ב-Safe Mode קיבלתי תמונה, ושם הסרתי את הדרייברים של Nvidia (הגרסה העדכנית ביותר). הפעלתי את המחשב והוא עלה במצב רגיל, התקנתי שוב את הדרייבר כאשר באמצע ההתקנה המסך נהיה שחור (הוא אמור להיות ככה לכמה שניות) והיה רעש של חיבור USB, ואז הוצגו פתאום אך ורק חצאי אפסים על המסך (כל שורה חתכה את השורה שמתחתיה). כיביתי את המחשב, הוצאתי את כ…

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  2. Started by ZacNaboot,

יש לי בעבודה מחשב אחד שמתי שאני עושה לו הפעלה מחדש או כיבוי אז הוא מגיע אל התמונה שאומרת "windows is shutting down" ונתקע בתמונה הזאת כל החיים איך אני משחרר את זה?? רצ"ב התמונה

3. שלום, האם יש דרך שכאשר אני אכניס סרטי דיוידי מאזורים שונים הוא לא יבקש ממני לשנות את האזור בו אני נמצא, או לפחות לא יוריד לי פעימת מונה בספירה של 5 ההחלפות המותרות? אני עובד הרבה עם דיוידי מאזורים שונים ועל כן 5 פעמים יסתימו לי ממש מהר...

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Lior4543,

היי, לאחרונה אני מקבל תקיעות במסך הפוסט (post), המסך הראשוני של בעליית המערכת.. מה אפשר לעשות? תודה, והמשך יום טוב.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אז ככה : יש לי שני יוזרים, אחד מוגבל, והשני אדמין עם סיסמא שכחתי את הסיסמא ליוזר המוגן בסיסמא ושנכנסתי לSafe Mode ניסיתי להכנס גם לAdminstrator היה מוגן בסיסמא.. מה אפשר לעשות ? איך אני יכול להכנס לאחד מהיוזרים האלה ? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  6. Started by yoni725,

עשיתי הסרה לדרייבר מסויים ( כרטיס רשת ) וברגע הפעלת המחשב מחדש המערכת מתקינה אותו שוב איך אני יכול לבטל את ההתקנה האוטומטית? של הדרייבר הזה או בכלל את ההתקנה האוטומטית תודה רבה

7. Started by trxman,

שלום לכולם! חבר שלי, הרגע אמר לי שהמחשב שלו לפתע עושה ריסטארטים פתאומיים, עוד לפני שהווינדוס עלה! (ככה שה - FAQ לא עזר). הוא הוסיף שלפני ה"אירועים הללו", המחשב עבד בצורה איטית ולכן עשרה ריסט לממחשב. לאחר הריסט המבוקר, המחשב עשה עוד ריסט ועוד ריסט (לא מבוקרים). עזרה תתקבל בברכה! תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  8. היי, ממה יכולה להיות הבעייה? התופעה קוראת כשאני משחק משחקים, או גולש באינטרנט או רואה סרטים. המחשב מפורמט ללא וירוסים. תודה על העזרה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. שלום אנשים אני זקוק נואשות לעזרה! אני לא מצליח להגדיר RAID בלוח הזה עשיתי הכל לפי המדריך של הלוח אבל הוא לא נותן לי את המסך שבו אני לוחץ CTRL+J כדי להיכנס RAID UTILITY מה עלי לעשות?

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  10. הבעייה מתבטאת בקיפאון זמני (ממש של שנייה, מקסימום 2 שניות)של המחשב - העכבר והמקלדת לא זזים והמסך קופא, אבל אם נגיד יש שיר ברקע אז הוא ממשיך חופשי. הבלגתי על בעיה הזאת כבר יותר מדי זמן וזה מתחיל לעצבן |: זה קורה לי במשחקים (COD 4 למקרה שהתענינתם - גם ב-SP וגם ב-MP, GTA SA וכד') וגם בשולחן עבודה רגיל, שאני סתם בא לפתוח קובץ או סתם מטייל עם העכבר. הבעיה היא לא בקנה מידה גדול, זה קורה ממש לעיתים רחוקות ובמשחקים כבדים אפילו יותר. במהלך כתיבת ההודעה הזאת, הכל קפא שוב לשנייה והמשכתי לכתוב (למדתי להתעלם) והטקסט שכתבתי במהלך ה"קיפאון" נקלט. בקיצור, מחשב קופא לשנייה וחצי, פעם בשעה-שעתיים ובמשחקים אפילו יותר. E6300 Asus P5VD2-MX NVIDIA 7300LE (די עלוב, אני יודע ) 1GB RAM S…

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  11. Started by Tov_Tov,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד Dell V131 עם HD 500GB 7200rpm ובנוסף HD חיצוני WD green 1TB שמחובר בחיבור 3.0 USB המחשב מחולק לC ו D אשר נמצאים במחשב עצמו (500GB) וE,F,G שבכונן החיצוני. כאשר אני מעביר קבצים בין C ל D המהירות היא איטית מאוד מתחיל ב40מגה לשנייה ומהר מאוד צונח ל18מגה לשנייה, כאשר אני מעביר קבצים קטנים ( 2GB ) מC או D לכונן החיצוני העברה היא יחסית מהירה הוא מתחיל במהירות הזויה של 400 מגה לשנייה ובסופו של דבר מתאזן ב50, כאשר לקחתי קובץ גדול (20GB ) הממוצע היה 50 .. מהיריות אלה לעומת העבר איטיות בהרבה.. כאשר הייתי מעביר קבצים בUSB 3 קצב העברה היה בערך 90 קבוע וכעת משהו השתנה. מבחינת המהירות בין C לD היא לא אמורה להיות גבוהה אפילו מUSB3 ? (הרי זה זה אותו HD רק כונ…

• 13 תגובות
    • 5.8k צפיות
  12. שלום שלום יש לי בעייה מוזרה שנראה לי שקשורה לספק. (HEC300) כשאני מכבה את המחשב (כיבוי מסודר) ומדליק אותו ישר אחר כך הוא פשוט לא נדלק - מקסימום נדלק לרגע האור של ה HD וזהו. אבל אם אני מנתק אותו ומחכה איזה חצי שעה הוא נדלק בסדר. חוץ מזה אין שום בעיות אחרות, הוא לא כבה פתאום או נופל - לא החלפתי שום רכיב בזמן האחרון ולא הוספתי דבר. תודה...

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  13. Started by zaroor,

יש לי תופעת ניתוקים של כרטיס הרשת מובנה על הלוח וגם מצב שאי אפשר לחיייג הלוח אסוס P5GD הוחלף וגם המודם ,אבל כאשר אני נכנס למנהל התקנים ובכרטיס רשת מסמן עם העכבר הפוך ללא זמין ואחרי מספר שניות הפוך לזמין אז כן אפשר לחייג ולהיכנס לאניטרנט עד לניתוק הבא לסרוגין בקצרים האם הבעייה נמצאת בכרטיס המובנה בלוח?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by idoleff,

שלום, יש לי מחשב שאמור לשמש רק כגיבוי ברשת, כלומר, להיות פעיל, אך ללא התקנים מחוברים אליו. כשאני מנסה להפעיל אותו הוא לא מוכן לעבור את הביוס ללא מקלדת שמחוברת אליו. למישהו יש רעיון איך לפתור את זה? תודה...

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אני מעוניין לקנות את הכרטיס gtx 1050 ti, כיום החומרה שלי היא: מעבד - i7-4790 RAM - 8.00 GB לוח אם - intel Q87 Express Chipset כרטיס מסך - GTX 750 אם צריך שאני יוסיף מידע על המפרט תגידו לי. גם עניין חשוב הוא עניין הספק, האם החלפה בין הכרטיסים תגרור צריכת הספק גדולה יותר?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אני מנסה להעביר למחשב חדש עם XP PRO ואאוטלוק 2002 את הדואר מאאוטלוק אקספרס של חלונות 98. ניסיתי בייבוא את אופציית העברת קובץ ה-PST כי מצאתי קובץ כזה בחלונות 98 אבל התברר שאלו היו הודעות דואר ישנות כלשהן. ניסיתי את אופציית העברה מאאוטלוק אקספרס 4 או 5 שיש שם אבל כשהגעתי לתיקייה של אאוטלוק הישן הוא לא נתן בטענה שהקבצים בשימוש, למרות שלא ברור מדוע שזה יהיה המצב. הקבצים באאוטלוק של 98 הם בסיומת DBX ולא מצאתי אופציית העברה לקבצים כאלה. מישהו יכול לעזור? תודה.

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  17. Started by LIRON1,

יש אפשרות להיתחבר עם מחשב נייד למחשב נייח כדי להעביר דברים? אולי כבל USB מהמחשב נייד לנייח ,יש חייה כזאת?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Core2 e8400 על לוח אם של Shuttle דגם SG33G5, זכרון DDR2 800 4GB אני ממש מתוסכל כרגע... שמתי משחה טרמית שטיפה גלשה לדפנות המעבד, מחוץ לחלק הכסוף העליון ופעם ראשונה שהדלקתי עכשיו את המערכת היה ניצונוץ אור בנורה של המארז ומיד זה נכבה ומסרב כרגע להדלק, אני ממש חסר אונים, אין לי קצה חוט... האם יכול להיות שהגזמתי עם המשחה הטרמית ופשוט דפקתי ת'מעבד/גרמתי לקצר ? תודה, אוהד.

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  19. עשיתי פירמוט, התקנתי דרייברים, עדכונים, מקודדים, כל מה שצריך. אני בא להפעיל סרט וכל מה שקורה זה 100 אחוז cpu על התהליך של המדיה פלייר והסרט לא פועל. חשבתי אולי זה הדרייבר של הכרטיס מסך, אז הסרתי אותו ואחרי זה הסרטים פעלו בלי שום בעיה. אבל אני לא יכול להסתדר בלי דרייבר כי נגיד שאני מוריד את דף האינטרנט למטה או למעלה, זה לוקח המון זמן, וחוץ מזה אני משחק בכמה משחקים. אז ניסיתי את כל סוגי הדרייברים של nvidia האפשריים, אף אחד מהם לא פתר את הבעיה. לפני הפירמוט זה לא קרה דרך אגב. למישהו יש פיתרון?

20. Started by guyzk1,

יש לי סטיק USB של SANDISK 32GB לפני כמה שבועות המחשב הפסיק לקרוא אותו ואין אפשרות להעלות אותו אף מחשב. לדעתי זו בעיה במגעים או משהו בסגנון ואני בטוח שכל החומר (המאוד חשוב) שלי נמצא עדיין בפנים. מישהו מכיר מעבדה שיכולה לתקן לי את ה-USB או לפחות להעביר לי את החומר להתקן אחר? אני מחפש מישהו באיזור המרכז וכמובן במחיר סביר... תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by AmaZinG,

המחשב מהיר הכל טוב ויפה אני מקלידד ובאמצעע עולה לי ה Outlook ! מעצבןן כל 2 מילים שאני מקליד זה עולה... ???

22. שלום לכל חברי הפורום. רציתי לדעת באילו דרכים אני יכול לדעת אילו תקלות ישנן בכונן קשיח שלי. תודה רבה לעוזרים מראש.

23. Started by MiRROR,

שלום לכולם יש לי שני הראדיסקים, הראשון פורמט והותקן עליו WINXP PRO 20 השני נשאר כמו שהוא, אכ כשניגשתי לדיסק השני הצלחתי לקרוא ממנו פעם אחת ולאחר מכן כל פניה שלי אליו המחשב נתקע, חושב, ולאחר מכן המחשב מציע לפרמט את הכונן. מה ניתן לעשות הכונן מכיל מידע חשוב. מבקש עזרה איך להציל את הספינה לפני שהיא טובעת.

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  24. Started by kramer82,

​ שלום לכולם, לאחרונה יש לי בעיה במשחקים שמתבטאת (ברוב המכריע של המקרים) בכך שכאשר הדמות שלי פונה התמונה לא זזה בצורה חלקה אלא באופן קטוע . זה לא קורה כשאני הולך אחורה וקדימה וכשאני עומד במקום ומסתכל לצדדים. הבעיה לא קיימת בכל המשחקים ואין קשר לדרישות המשחק כי יש משחקים חדשים שאין את הבעיה ומשחקים ישנים שכן יש את הבעיה. כלומר, הבעיה לא קיימת בכל המשחקים. בנוסף, הבעיה לא הייתה קיימת עד לפני כמה שבועות. ניסיתי לחזור לדרייברים ישנים יותר של המעבד הגרפי אך ללא הועיל. בדקתי באמצעות תוכנת fraps את ה frames per second וה frame times ושניהם תקינים ויציבים. בקיצור אין לי מושג ממה הבעיה נובעת ומה לעשות. אשמח מאוד עם למישהו יש עצות בעניין. תודה מראש. ----------------------------…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by eitan1980,

יש לי בעיה מרגיזה שלא יודע בכלל איך לבודד אותה או לפתור אותה. אצלי בסלון יש תצורה הבאה : מחשב נייח - מחובר בHDMI לרסירבר . מרסירבר מחובר לרמקולים ולטלויזיה . בדרך כלל מדליק קודם רסירבר. אחר כך מחשב וכך המחשב מזהה שיש רסירבר ודרכו מעביר סאונד. אבל אצלי הבעיה היא כזאת - נניח ואני לא משתמש במחשב, אז אני סך הכל סוגר טלויזיה, שם בMUTE את הרסירבר(לא סוגר אותו). כשאני חוזר אחרי זמן מה, מדליק טלויזיה , מגביר ווליום וזהו . זה במצב הנורמטיבי . אבל עכשיו הבעיות מתחילות שלפעמים היה איזה "נתק" (אולי זה נגרם ממצב שינה) ואז הוא יותר לא מזהה את הרסירבר. כמה שאני מנסה - מנסה לרענן DEVICES , הוא לא מזהה שיש רסירבר ואין מנו…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.