עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם, ליפני חצי שנה קניתי מחשב חדש ואלו הנתונים שלו: בכול אופן נחשב מחדש חזק וגם דיי חדש. לאחרונה אני שם לב לירידה במהירות הפעילות שלו שבאה למשל לידי ביטוי בדברים פשוטים כמו: פתיחה של אתרים, הוספת של שירים למדיה פלייר-זה ניתקע כזה, אפילו במיזעור של תמונה בוורד יש דיליי כזה ואפילו זה טוען לי כשאני מעביר סתם ככה תמונות. אני יודע שאלה דוגמאות דיי מפגרות אבל זה ממש משפיע לי על החוויה וזה מציק רצח. יכול ליהיות שיש בעיה בחומרה?או שאני מעמיס עליו?כי אני בסה"כ משחק במישחק רשת אחד, מישתמש באינטרנט בסקייפ ושומע מוזיקה.לא דברים מיוחדים. אשמח לעזרה מיכם. שבת שלום

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by most,

שבת שלום הלוח נקנה בחו"ל (חדש באריזה) המובנה פועל תקין כאשר אני מתקין כ.מ חיצוני אין תצוגה (ניסיתי שני כרטיסים) עשיתי שינויים בביוס (למרות שלדעתי הלוח אמור לזהות שיש כ.מ חיצוני) האם מישהו מכיר את הלוח ויכול להדריך אותי מה לעשות בברכה

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  3. יש מן ברגים שמצד אחד הם בורג ומהצד השני אום שהמטרה שלהם היא להפריד בין המארז ללוח האם למנוע קצרים איך קוראים להם????? תודהו שבת שלום

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  4. אז ככה מדובר במחשב פנטיום 4 סוקט 478 : נקראתי לבדוק את המחשב מכיוון שהוא סובל מאיטיות יתר+תקיעות . ולעיתים אין תצוגה(מחשב דולק ) בתור התחלה הצעתי לו להחליף מחשב הרי הוא בסה"כ מעוניין באינטרנט... (ומה שיש לו כרגע : WINXP 512MB GFORCE 5200 התקנה נקיה) כאשר פתחתי את המחשב לבדוק מאוררים וכו' , ראיתי שם כרטיס מסך עם קבלים נפוחים ו2 סטיקים של זכרונת DDR 1 256 MB עם מגעים חרוכים את הזכרונות ניקיתי, כולל סלוטים, מאורר של המעבד היה מרעיש, מאורר של הצ'יפסט לא עבד, החלפתי 2 מאוררים והצעתי לו להחליף כרטיס מסך ולשדרג את הזכרונות ללפחות 1 ג'יגה , הוא הביא את החלקים ועדיין המחשב לא נדלק ... אחרי כל ההצלבות האפשריות , הצלבתי מעבד שמתי לו במקום P4 3.0 שמתי CELERON 2.4 (הסקתי מזה שהמעבד ה…

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  5. Started by הקוסמת מארץ עוץ,

היי, ברשותי כונן נייד 320 ג'יגה של טרקסטור. בעל מחשב מקינטוש העביר אליו סרטים ומאז באף מחשב אי אפשר לפתוח את הכונן. ניסיתי בשני מחשבים עם WIN 7, במחשב עם XP, בכמה וכמה יציאות USB ועדיין נשאר אותו דבר- בכל חיבור נאמר כי תוכנת מנהל ההתקנים הותקנה בהצלחה, רואים את הכונן במנהל ההתקנים, אבל אין במחשב שלי (או בשום מקום אחר שאני מכירה, לחילופין) ראיה לקיום הכונן. כלומר- אין יל אפשרות לפתוח אותו, או לפחות לפרמט אותו. ניסיתי להסיר את תוכנת מנהל ההתקנים, להתקין מחדש, לעדכן ומה לא- ועדיין, אותו דבר. הכונן ממש חשוב לי! איך אני יכולה לפרמט אותו ככה שאוכל להשתמש בו שוב? תודה!

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  6. Started by supercars,

צהריים טובים, כרגע יש לי וינדוס 7 64ביט. הוא עושה לי בעיות אז החלטתי לחזור אל וינדוס XP. הכנסתי את הדיסק המקורי וביצעתי הפעלה מחדש. כעבור 2 דקות בזמן שהדיסק מחלץ קבצים מופיע לי מסך כחול 0x0000007E: מה לעשות?

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by hotshot,

שלום לכולם, אתמול ביצעתי מעט תחזוקה למחשב הישן שלי (המחשב הישן ב"מפרט מחשב" שבלינק בצד). קצת ניקוי, מריחת משחה טרמית (לפי המדריך באתר) והחלפת ספק (בחזק יותר). כשהדלקתי אותו אז הוא נכבה לי לאחר כמה שניות. ניסיתי כמה פעמים והתופעה חזרה על עצמה. החלטתי להחזיר את הספק הישן, אך ללא הועיל, המחשב עדיין נכבה מספר שניות לאחר ההפעלה (לפעמים לאחר 2-3 שניות ולפעמים אחרי 10-15 כבר כרואים את הלוגו של Windows). יש למישהו מושג מה זה יכול להיות (אני מקווה שלא הלך לי הלוח כי לפני כחודש התחילה תופעה דומה במחשב של חבר ובסופו של דבר הלך לו לוח האם למרות שאצלו היה ניתן בוודאות לזהות קבלים שרופים ואצלי לא, אולי מעט נפוחים אבל לא שרופים).

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. שלום, יש לי מחשב די ישן , סתם עלה על דעתי לעשות לו עידכון ביוס... בואו נגיד שדי לא הלך לי בכלל הורדתי תעידכון מאתר של giga byte והתקנתי דרך התוכנה שלהם @bios קיצור המחשב נפעל מחשב ומאז הוא רושם באנגלית שהוא מחפש משהו תביוס מהארד דיסק... מה עושים ?

9. Started by liorj,

קניתי השבוע זיכרונות חדשים למחשב היה לי עד עכשיו 2X1GB לוח אם DP965LT של אינטל קניתי השבוע 1X2GB, חיברתי אותם וראיתי שב32 ביט הווינדוס לא מזהה את כל ה4 גיג'ה אז פירמטתי, כשניסיתי לפרמט כאשר שלושת הסטיקים מחוברים לא הצלחתי להעלות את ההתקנה אבל ברגע שניתקתי אחד מהם ולא משנה איזה , ההתקנה עלתה. סיימתי להתקין וחיברתי את הסטיק החסר חזרה ושוב , כשאני מנסה להפעיל את הווינדוס לאחר הפירמוט עדיין לא עולה עם שלושת הסטיקים. אני חייב לנתק אחד מהם המחשב כרגע על 3GB כש-1X1GB ו 1X2GB מחוברים אני לא מצליח לגרום לשלושתם לעבוד ביחד בבקשה חברים אני חייב עזרה תודה רבה

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  10. Started by morans,

שלום לכולם! הפעלתי את המחשב מחדש וקיבלתי הודעה שקובץ מסוים לא נמצא, בחיפוש בגוגל נמצא שזה כנראה וירוס. התוכנה Malwarebytes Anti-Malware מצאה אותו והסירה אותו אבל עדיין הגדג'טים בצד מופיעים מוזר (מצורפת תמונה) מישהו נתקל בזה? יודע איך לסדר את זה? תודה! מורן [attachment deleted by admin]

11. Started by rejuven,

יש לי מסך כחול עם השגיאה 0x000000b8(0x86405030,0x807c7800,0xAC77BFD0,0x00000000 זאת השגיאה זה מה שרשום ב windbg. MODULE_NAME: PHQF761 FAULTING_MODULE: 82a43000 nt DEBUG_FLR_IMAGE_TIMESTAMP: 45ce238f FAULTING_THREAD: 82b76280 CUSTOMER_CRASH_COUNT: 1 DEFAULT_BUCKET_ID: VISTA_DRIVER_FAULT BUGCHECK_STR: 0xB8 CURRENT_IRQL: 0 LAST_CONTROL_TRANSFER: from 82ab0423 to 82aaa966 STACK_TEXT: WARNING: Stack unwind information not available. Following frames may be wrong. 82b696d0 82ab0423 82b76340 82b76280 8593ebc0 nt+0x67966 82b696f8 82aaa2cf 82b76280 82b76340 0000008e nt+0x6d423 82b69774 82ae21a3 8593ebc0 0000001b 00000000 nt+0x672cf 82b697cc 82aad6ce 8593ebc0 86dc6410 86b5e8e0 nt+…

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. היי, מדובר ב-Broadcom 802.11g הנפוץ. לא עשיתי דבר חריג ופתאם לפני כמה ימים הפסיק הכרטיס לזהות רשתות אלחוטיות כשבוודאות יש שידור באזור. נעשו כבר: כבוי והפעלה מחדש, disable/enable לכרטיס הרשת, הסרה והתקנה מחדש של מנהל ההתקן של כרטיס הרשת. מערכת ההפעלה היא Windows 7 Professional. מה ניתן לעשות בשלב זה? האם יש טעם לנסות System Restore או שיש אפשרויות אחרות שלא לקחתי בחשבון? רב תודות.

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by natan805,

בפעם הראשונה זה קרה לי שהפעלתי איזה סרט ב windvd פתאום שומעים את הצליל האחרון שהיה בסרט תקוע כזה ורועש ואי אפשר להזיז את העכבר .בקיצור כל המחשב נתקע הייתי חייב לעשות ריסט למחשב. עכשיו זה עוד הפעם קרה באמצע עריכת וידאו ב avid liquid גם כן שומעים את הצליל האחרון תקוע וכל המחשב לא מגיב. זה נראה לכם בעית חומרה? או בעיה של מקודדים או משהו אחר?

14. שלום לכולם, השתמשתי תקופה מסוימת בווינדוס 7 ובשבוע האחרון התחלתי לשים לב שבכל פעם שאני מכבה את המחשב, המחשב מעין מאפס את עצמו. זה אומר שהוא מוחק מועדפים, מוחק את כל הסמלים על הדקסטופ חוץ מהבסיסיים כמו סל, אנטיוירוס ומחשב שלי, מוחק הורדות של טורנט, מוחק סמלים מההתחל. חשבתי שמדובר בסוג של וירוס, האנטיוירוס לא איבחן את זה וכבר רציתי בכל מקרה לפרמט אז יגשתי לפרמוט וכבר השגתי וינדוס XP אז החלטתי ליישם אותו. בפירמוט הראשון, לאחר הפירמוט ולפני התקנת הווינדוס (כלומר ברגע שהמחשב מפעיל את עצמו) קיבלתי מסך כחול ראשון0x0000007b, לאחר קריאת חומר בנושא הבנתי שמדובר או בירוס בסקטור האיתחול או בקונטרולר של ההרדיסק. בכל מקרה לא היתה לי דרך פתרון ממשית אז פירמטתי שוב עם ווינדוס אחר (כי …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. בעיה ממש מוזרה, חיבורי הUSB לא מזהים את המקלדת והעכבר במהלך טרום כניסה למערכת הפעלה אך מזהים יפה לאחר שמערכת עולה. יש להדגיש שלא מדובר בדרייברים, היות והם מזוהים לסירוגין. (לבסוף השתמשתי במקלדת עם החיבור העגול הרגיל שאיתו אין בעיות). כך זה קורה הן בBIOS והן בבחירת הממשק השחוק לבן של HIREN CD . למישהו יש מושג ממה דבר כזה יכול לקרות ? בדקתי את הזכרון, את הארד, הרצתי כמה משחקים לבדוק את כרטיס המסך... למישהו קרה משהו דומה ?

16. Started by עידןאופיר,

יש לי בעיה במקלדת ובעכבר אם מכבים תמחשב אז הם לא עובדים ואם לא נוגעים במחשב כמה שעות הם גם לא עובדים לקחתי את זה לחנות שקניתי תמחשב שיתקנו לי את זה ואמרו לי שאין בעיה אם המחשב למה הבעיה הזו קוראת?זה מחשב חדש וזה קורה לי כל פעם מחדש זה מסתדר רק אחרי שבוע והמקלדת והעכבר עובדים במחשב אחר זה עובד לי אך ורק שאני מחבר את השקעים הפוך את השקע של המקלדת אני מחבר לעכבר ואת השקע של העכבר למקלדת רק ככה זה עובד איך אני פותר תבעיה הזו?

17. Started by M07,

אז ככה לפני הפרמוט המחשב היה קצת איטי במעברים לתיקיות עם הרבה קבצים ולקח לו בערך דקה ומשהו לעלות אז החלטתי לעשות לו פרמוט עכשיו לאחר הפרמוט יש לי שני בעיות כל פעם שאני מעלה אתה הווינדוס לאחר ריסט או הדלקה התהליך svchost.exe מתחרפן לי במשך כמה דקות ואחרי זה נרגע זאת אומרת שהוא לוקח לי 50% CPU במשך כמה דקות ואחרי זה נרגע לשאלה השנייה היותר מעצבנת שסרטים במגה וידאו וגם שמתי לב שקצת ביוטיוב מקרטעים אני מתכוון לזה שהסרט רץ אבל כל שנייה נתקע וממשיך כמו נגיד איזה מחשב ישן שמתקשה להריץ סרטונים ולפני זה זה לא היה, כבר לפני הורדתי את כל העידכונים של מיקרוסופט והורדתי אדובי פלש אז מה אתם אומרים ? לגבי הקטע שהסרטונים מקרטעים עליתי על משהו במחשב השני בבית יש קובץ בהוספה והסרה של Ado…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by benyben,

שלום. אני שואל כאן שאלה עבור בן דודי היקר (: אנחנו נמצאים בביתו, ואני כאן כי הוא ביקש את עזרתי. לכן נכנסתי לפורום (: הדלקת המחשב מתרחשת, אבל אין שום אות גרפית - ז"א, המסך לא מייצר תמונה. מדובר בכרטיס מסך אינטגרלי (Intel Core i7 הוא המעבד, אם זה רלוונטי). המחשב יחסית חדש, ונראה טוב וויזואלית. האם התקנת כרטיס מסך יעודי תעזור? או שמדובר בבעיה חמורה יותר? נשמח לשמוע את דעתכם. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Vodkaboy,

שלום לכולם. אתמול התקנתי WINDOWS XP על המחשב, השארתי אותו בשלב אחרי שהוא מעתיק את הקבצים למחשב וכבר מתחיל להתקין את התוכנה. כנראה שזה הגיע לשלב של ההפעלה מחדש של המחשב, כי כשהגעתי היה מסך שחור ונורית ה"עבודה" דלקה. ניסיתי לכבות ולהדליק את המחשב, וזה נשאר באותו מצב, שתי הנוריות דולקות (גם של החשמל וגם של העבודה) המאווררים עובדים - שמתי לב עכשיו שהמאורר של הלוח אם לא עובד, וזהו. זה לא מגיע לשלב של הביוס. דרך אגב הלוח אם הוא Abit-NF7 מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

20. לא יודע מה קרה!!! המחשב פשוט לא עולה ולא מפסיק לצפצף!!! פשוט תדמיינו את הצפצוף שבהפעלת המחשב ללא הפסקה! התקנתי הכל לפי הספר!! מישהו?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שאלתי קצת אנשים והם אמרו לי שהדריבר של הכרטיס לא טוב הורדתי מהאתר של nvidia דרייבר חדש ומה שהופיע לי זה את שם הכרטיס עם סימן קריאה צהוד עליו מה עלי לעשות כדי שכרטיס המסך יעבוד בצורה טובה תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. אצלי הבעיה בכך שהמסך מתכבה, ואני רוצה לבחון אותו עם תוכנה כלשהי שמסוגלת לאבחן האם הוא דפוק או לא. לרוב אני משתמש בתוכנות בדיקה לזכרון, דיסקים קשיחים ובודק את הטמפ' של המעבד, מה לגבי הכרטיס מסך ? ישנן תוכנות יעודיות שניתן לאבחן בעיות בעזרתן ?

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  23. Started by SpaceWrecker,

המפרט הוא : לוח אם : Motherboard Name Intel Guardfish DQ965GF מעבד : dualcore E6420 2.13GHz כרטיס מסך : Geforce 7600gs זכרון : 2G ddr2 kingston בבקשה זה דחוף המעבד שלי על 85 מעלות

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  24. Started by gilad88,

שלום לכולם... לפני כחודש קניתי מסך 24 אינץ של סמסונג.. מזה כבר שבוע ישנה בעיה רצינית במסך.. לכיתוב יש צל,התמונה מרצדת וממש יש קושי רב בקריאת דברים או התבוננות בתמונה עד כדי שזה מעיק ואין רצון בכלל להסתכל על המחשב.. מישהו יכול לומר לי מה הבעיה אם זהכרטיס מסך,הגדרות שצריך לשנות וכו'.. שמישהו יגאל אותי מייסורי כי לאט לאט אני כבר לא רואה טוב... תודה!

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  25. Started by urielsolmon,

שלום לכולם הבעיה שיש לי היא שהמחשב נדלק ועולה אין שום ציפצופים בעת העליה , החלפתי כרטיס מסך אך הבעיה עדיין ממשיכה האם הלך לוח האם ???????????????? אודה לתגובות אוריאל

• 0 תגובות
    • 959 צפיות

דיונים חדשים בפורומים