עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by alia,

גם חשמל וגם נתונים לוחga-ep45ds3r זה בא עם bracket thanks

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  2. Started by intermaster,

המחשב שלי משחזר אוטומטית קבצים שמחקתי. בעיקר קורה שאני מוחק קבצי אקסל משולחן העבודה ואחרי ריסטרט הקבצים חוזרים. לא כל קובץ הוא משחזר. מאיפה אפשר להתחיל לבדוק? המשתמש שלי הוא אדמיניסטרטור, לא ראיתי תוכנה שמעוררת חשד בהסרה והוספה של תוכניות... רעיונות???

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  3. Started by s1nus,

הרגע חזרתי מksp קניתי צורב דיוידי.. חזרתי הביתה חיברתי את חיבור י IDE ואת הספק והמחשב עדיין לא מזהה את הצורב... מישהו יודע מה הבעיה ומה הפתרון אליה?

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  4. היי, יש ברשותי מחשב נייד מסוג hp g60 (ישן ישן אבל עד עכשיו תפקד מעולה). ללפני שבוע במהלך ריסטרט למחשב כשהוא מחובר לכבל hdmi המסך של המחשב הפסיק לעבוד והיו מעין 2 פסים במרכז המסך שהשתנו לפעמים. כשמחשב מחובר לhdmi הוא מציג תמונה מלאה על המסך החיצוני. שיחקתי קצת עם הפלאט כבל ועם החיבור שלו מאחורי המסך ועכשיו המסך מחשב מתפקד כראוי בווינדוס אבל כשהמחשב עולה עד להטענת הווינדוס המסך עדיין מציג פסים. שדרגתי את הביוס לגרסה האחרונה והכל עבד כמו שצריך לכמה שעות והופ- שוב אותה תקלה, כשהמחשב עולה מוצג 2 פסים וכשנכנס לווינדוס הכל הופך לתקין. בעיית חומרה? תוכנה? דרייבר? למישהו יש מושג על מה מדובר בתקלה המוזרה הזאת?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by danielbr,

טוב אז כמו שרובכם יודעים אפשר לשמוע גלגל"צ באינטרנט עכשיו אני רוצה להקליט אותו למחשב בקבצי MP3 מישהו יודע איך אני עושה את זה או לפחות איך אני מגדיר למחשב שיקליט את עצמו??? תודה...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by TrancEnergY,

מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb BOX לוח אם: ASUS P5B Deluxe Intel P965 Chipset Socket 775 זיכרון: [Corsair 1GBx4 (4GB) ( Kit PC2-6400 DDR2-800 CL4 [Twin2X2048-6400C4 כרטיס מסך: ASUS 8800GTS GeForce 640MB PCIe דיסק קשיח: WD2500YS Western Digital 250GB 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II *** מערכת הפעלה: 64BIT Windows Vista Home Premium מהירות ביצועי המחשב לא יציבה משום מה רואים את זה בדר"כ בפתיחת קבצי ראר לפעמים המחשב פותח קובץ ראר 700MB (סרט) ב8 שניות ולפעמים ב50 שניות (אותו קובץ ראר בדיוק) רואים את זה טוב גם במשחק המחשב PES 2009 - לפעמים המשחק רץ חלק ולפעמים השחקנים מקבלים את התגובה של המקלדת כמה שניות אחרי. (זה קשור לדעתי למחשב ולא למשחק עצמו) …

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  7. Started by TaZeR,

שלום לכולם! לאחרונה רכשתי צורב DVD חדש, נהרס לי הארד-דיסק אז כשקיבלתי את החדש התקנתי הכל עוד פעם ומאז הכונן קורא ממש לאט (להעלות את ההתקנה, לא להתקין רק להעלות אותה, לוקח בסביבות 5 דקות וזאת התקנה של far cry ולא של איזו מפלצת משאבים!!!) מישהו מכם יודע מה לעשות בעניין?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  8. Started by VanGuard,

קיבלתי מחבר מחשב שהיה תקול אצלו. אני מדליק את המחשב והמסך אינו נדלק. אין שום ציפצוף של עלייה של המחשב. ניסיתי להחליף זכרונות , כרטיס מסך , הארד דיסק וספק אך שום דבר לא עזר. את המעבד לא פירקתי כי זה משהו שעוד לא ניסיתי אף פעם אבל אם תייעצו לי אני אנסה. איך אני יכול לדעת בוודאות שמדובר במעבד או בלוח אם?

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. יש לי מחשב חדש חזק (ראו מפרט) שעליו מותקן WINDOWS XP מעודכן בSP1 והכל. לאחר שבוע עבודה ללא שום תקלות, WINDOWS החל לקרוס 3 פעמים ביום למסך כחול DUMP PHYSICAL MEMORY הבעייה התחילה בסמוך לעדכון הדרייבר לכרטיס מסך LEADTEK TI 4200, והמשיכה גם אם הסרתי את הדרייברים וחזרתי למקוריים. חשוב לציין שבמהלך ההתקנה של הדריברים WINDOWS מתריע כי הם לא עברו את ה- LOGO SIGNATURE של XP, וזאת למרות שבאתר של NVIDIA מצויין שהם WHQL, זאת אומרת מותאמים למערכת ההפעלה XP. רשמתי מספר הודעות של המסכים הכחולים, ניסיתי לאבחן אותם באתר של MICROSOFT ובעוד כמה אתרים אבל זה מתיש ואני הולך לאיבוד. להלן מספר הודעות שגיאה: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL (חוזר על עצמו) STOP 0X000000D1 (0XEB3CE000, 0X…

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  10. שלום לכם!!! לפני שאני שואל את השאלה אני לא בטוח עם זה הקטגורייה המתאימה בפורום הזה , אם צריך אז תעבירו את ההודעה שלי לקטגורייה אחרת אני מאוד מצטער. הייתי רוצה לדעת מה הכלים הדרושים לטכנאי מחשבים מ- א עד ת.(מדובר פה גם בטכנאי שהולך לבתים, וגם בכללי הכוונה ). זה מאוד חשוב לי השאלה הזאת, ומי שיכול לפרט לי כמה שיותר זה יהיה מצויין. בתודה מראש בר לוי!!!

• 10 תגובות
    • 910 צפיות
  11. שלום לכולם , החלפתי לוח אם במחשב ללוח MSI Z97 pc mate וגיליתי שעל לוח האם לטובת הכבל של power led מוקצים לי שני פינים אבל הכבל עצמו הוא בגודל של שלושה פינים (האמצעי ריק).... מה עושים? חיים

12. Started by aviv00,

שלום יש לי מחשב כמו במפרט והוא נתקע לי לסירוגין למשל העכבר נתקע לשנייה ואז חוזר לעבוד וחוזר חלילה וגם ה WINAMP באותו מצב אני עושה ישר ריסט כדי שזה יפסיק וזה מפסיק זה נראה לי כמו בעיית חומרה אולי ספק ? כי יש לי ספק גרניק איך נראה לכם ? חומרה או תוכנה ? אגב היתה לי את הבעייה הזאת כבר חודש חודשיים אבל לא בתדירות כזאת

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  13. Started by tooten28,

שלום כולם יש לי בעיה אני מדליק את מחשב אני שומע שהוא עובד אבל אין את צפצוף התחלתי ואין הדלקת מסך, לפעמים יש דלקת מסך אבל נתקה במסך הראשוני שרשום שם של לוח אם וזהו, מה אתם חושבים איזה בעיה ואך אני פותר אותה?. תודה על עזרתכם

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  14. Started by Doron Pagot,

היי יש לי מחשב שקניתי ב KSP, והוא מרסט; לפעמים אחרי עשר דקות ולפעמים אחרי שעתיים מהרגע שפותחים אותו. זה קורה גם בביוס, אז אפשר לשלול את המערכת הפעלה מה שכן, הבאתי אותו לבדיקה כמה פעמים בKSP והם טוענים שזה לא קורה להם. מבחינתם המחשב עובד מצויין בלי בעיות בבית ניסיתי להחליף את הכבל חשמל (ניסיתי 3 כבלים שונים) וניסיתי לחבר לשקעים שונים ברחבי הבית. ניסיתי לנתק הכל חוץ מהכבל חשמל וזה עדיין קרה. בהתחלה חשדתי שאולי זה קשור להתחממות אז קניתי מערכת קירור למעבד. זה לא עזר דברים שלא עשיתי שחשבתי לעשות: לנתק את ההארדיסקים ואת הצורב להחליף ספק לנסות לשים אותו אצל שכנים שלי לעמוד על רגל אחת ולקפץ שבע פעמים בזמן שהמחשב עולה ... הבעיה שהמחשב אצל ההורים שלי אז אין לי כל כך זמן…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. היום חיברתי את המחשב לחמשל ופתאום נשמע צפצוף מכיוון הספק והיה ריח שרוף... מה קרה לספק? זה ספק חדש... לפני חצי שנה בערך Thermaltake - Silent PurePower 410W זה לא סתם זבל...

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  16. Started by LugaC,

שלום לכולם! המחשב שלי (דיי חדש - כמה חודשים) לפני כמה חודשים עודכן לווינדוס 10. יש איזה משהו מוזר שקרה רק בימים האחרונים, ברגע שאני ממזער חלון כלשהו הוא כאילו יורד "באנימציה של המזעור הרגילה" לאיפה שהשורה למטה עם השעון, אינטרנט, רמקול וכו' ומאז אין לו זכר, ולא לאיפה שכל החלונות "אמורים" לרדת שזה ליד "ההתחל". בנוסף, כל הקיצורי דרך שהיו ליד ההתחל נעלמו, ובנוסף יש מין ריצוד על שורת הבר הזו שהזכרתי מקודם. כל זה קרה ביחד בבת אחת. אני יכול להחזיר את החלונות רק על ידי alt+tab אבל זה כמובן לא נוח. בבקשה לעזרה אודה. יום מצוין!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אני חי עם הבעיה הזאת כבר די הרבה זמן ועד עכשיו לא הצלחתי לאתר מה גורם לזה. בחלק מהמשחקים ואלה לא חייבים להיות משחקים כבדים מבחינת גרפיקה המסך הופך להיות שחור או לבן. זה קורה גם כאשר אני רואה טלוויזיה במחשב דרך כרטיס טלויזיה או רואה סרטונים ביו טיוב, במיוחד תוך כדי alt-tab לחלון אחר. לגבי המשחקים, ממש אין כאן חוקיות - המשחק שקורס בתדירות הכי גבוהה זה Football Manager וזה משחק די פשוט מבחינת גרפיקה, משחקים כבדים יותר יכולים לעבוד ללא שום בעיה, למרות שלמשל ב-Skyrim אני רואה הרבה פגמים ויזואליים אחרי 10-20 דקות משחק. אחרי שזה קורה, אם אני מוציא את המחשב מהשקע אני רואה USB device overcurrent detected, the system will shut down in 20 seconds. אם אני עושה ריסטרט רגיל, המחשב עולה…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. עד אתמול בצהריים המחשב עבד כרגיל. בערב הוא התחיל לעשות בעיות, שמעתי ממנו צפצופים מהכונן והוא עשה ריסטרט לעצמו. נכנסתי למחשב ואני בא להיכנס לפיירפוקס, והמחשב קופא ל10 שניות ואז פותח את פיירפוקס. וגם אחרי שפיירפוקס עולה הוא נתקע כשאני פותח לשונית חדשה או עובר לאתרים אחרים. אותון דבר גם בתיקיות, אני בא להיכנס ל"מחשב שלי" המחשב קופא לכמה שניות ואז פותח תתיקייה והתייקה נטענת אחרי המון זמן. בקיצור, כל פעולה הכי קטנה שאני עושה המחשב נתקע. אני לא יטדע אם זה קשור, אבל יש בכונן שלי מנורה אדומה ומעליה כתוב HDD, והיא כל הזמן דולקת וזה לא היה ככה. ואני לא שיניתי כלום במחשב, לא התקנתי תוכנה ולא כלום... ניסיתי לעשות שחזור המערכת אבל לא היה נקודות שחזור בבקשה עזרה אני לא יודע מה לעשות זה…

19. Started by Bauer,

היי, יש ךי בעיה רצינית כבר מס' חודשים אך לא הייתי בבית כדי לטפל בה. המחשב שלי עושה רסטרט כל פעם שאני מפעיל מחק שאני משחק בו הרבה (eve-online), ובצורה אקראית באחרים כמו GTA:SA. אני ניסיתי להתקין דרייברים חדשים, ווינדוס חדש רק עם דרייבר, ועדיין עושה ריסטרטים. ניסיתי את ההמלצה של ה FAQ פה - לסמן שלא יעשה reboot אוטומטית, ויעשה קובץ dump. הוא לא עשה כזה גם הייתי בחנות, ושמתי כ. מסך אחר ל 10 דקות - והכל עבד בסדר! החזרתי את שלי - והכל עבד פתאום. אז שיחקתי בבית 3-4 שעות, ואז שוב restart. מאז הוא לא נכנס למשחק שוב פעם. נגמרו לי הרעיונות, חוץ ממחשב חדש, אבל אני רוצה להימנע מזה אם אפשר, כי החומרה הזאת עדיין מספקת, אם רק אפשר למצוא ולתקן את הבעיה איכשהו? מפרט: Asus P4T533-…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. בבקשה תמליצו לי על תוכנות חינמיות בשביל בדיקת תקינות חלקים טמפרטורות וכו'

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by r.b.y24,

שלום קניתי חלקים למחשב ואני לא יודע כיצד לחבר אותם מישהו יכול לעזור?

• 22 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by boris02,

יש לי כונן קשיח של SeaGate עם 1 טרה ואתמול נכנסתי למחשב שלי , פתאום הוא לא מופיע , נכנסתי למנהל הדיסקים , מנהל ההתקנים , ביוס , חיברתי מחדש , שיניתי את החיבור במקום SATA 1 ל SATA 2 כל הכבלים מחוברים הוא אפילו דולק (ומשום מה עושה רעשים ממש מוזרים) , הוא מתחמם והוא דלוק אבל לא מופיע בשום מקום מה הבעיות ?! נסיתי הכל , ויש עליו 500 ג'יגה מאוד חשובים לי :[ מה אפשר לעשות תודה רבה לעוזרים !

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by vald95,

שלום, אחרי שהצלחתי לאתר ולתקן את בעיית התקיעות, יש לי עוד בעיה, הפעם זה המסך שהופך לשחור (על השולחן עבודה), ואז חוזר לעצמו, או מסך שחור וכתוב NO SIGNAL עד שאני עושה רסטארט למחשב, או בכלל תקיעה אחת ענקית ביחד עם הסאונד (שנתקע על איזה צליל) עד שאני מפעיל מחדש. הנה תצלום מסך של HWMONITOR עם כל הטמפ' והמתחים (שאגב לא נראלי שזו בעיית התחממות מן הסתם הטמפרטורות פה נורמליות לחלוטין) http://www.*צונזר*/my/mwmmkjtymndz.jpg זה מצנזר את הלינק, תכניסו שם SIZ אחרי הWWW נקודה CO.IL דרייברים מעודכנים (חזרתי לדרייבר שיש על הדיסק שקיבלתי עם הכרטיס מסך בעקבות הבעיה, כי ראיתי בEVENT LOG שהדרייבר היה קורס וכתוצאה מכך הייתי מקבל את הNO SIGNAL) ועם הדרייבר שעל הדיסק (גרסאת 280) יש לי ת'מס…

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  24. Started by CyberBot,

יש מקשים כמו שצריך ללחוץ עליהם בכח כדי שהלחיצה תקלט מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by אלון_סיאני,

אני לא בטוח שזה חורג מהנורמה אבל במאמץ עם ATITOOL הגעתי ל 110 מעלות צלזיוס! במנוחה זה על 65.... זה נראה לי קצת מטורף.... דרך אגב אחרי שזה הגיע ל110 אז הפסקתי את ה artifacts ועשית 3D VIEW ואז הווינדוס (ויסטה) כתב לי שהדריבר הפסיק לעבוד... מה עושים?? תודה רבה אלון

• 2 תגובות
    • 540 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.