עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by trojan,

פרטים על המחשב: i5 2400, 3.1 ghz gigabyte GA-H61M-USB3-B3 sapphire hd 6870 silverstone strider 500W win 7 64bit המחשב אקראית (או שכנראה לא עליתי על התבנית) הופך למסך כחול כמו בקובץ המצורף... מוסיקה שברקע עדיין מתנגנת במצב הזה אך המחשב לא מגיב וצריך לבצע forced shutdown נכון לעכשיו הסרתי את הדרייבר של הכרטיס מסך והתקלה לא חזרה, אך ניסיתי כמה גרסאות של דרייברים, הבעיה היתה פחות או יותר אותו דבר, כשיכול להיות לעתים שהמסך היה נתקע על צבע אפור או כתום. מה שמוזר הוא, אני יכול לשחק במשחק כמה שעות, לצאת ממנו, אחרי כמה שעות פתאום זה יקרה ואחרי אתחול הבעיה כנראה תחזור תוך כמה דקות. המחשב גם יכול לעבוד כמה ימים בלי שיקרה שום דבר. אשמח לרעיונות איך לעלות על הבעיה, תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by erantheking21,

שלום יש לי מחשב חדש שקניתי לא מזמן עם מעבד I7, זכרון 16G, לוח Z88 ויש לי בעיה כזו.. מדי פעם שאני מכבה את המחשב, הוא נותן לי הודעת שגיאה DRIVER_POWER_STATE_FAILURE עם הודעת שגיאה, ואז הוא עושה סריקה של בדיקת זכרון ולא מוצא כלום..(צירפתי תמונה עם ההודעה) אחרי זה אני עושה ריסטרט והמחשב עולה כאילו כלום. התקנתי מחדש את המערכת ההפעלה אבל ההודעות האלה חוזרות, לא באופן קבוע אבל מדי פעם.. אתמול בלילה שוב קרתה לי הבעיה הזו שוב בלילה, כלכך התעצבנתי, והרצתי ידנית בדיקת זכרון של WIN7 הוא לא מצא כלום, אבל קרתה בעיה נוספת, לפתע נתקע לי בSTARTING WINDOWS וזה אף פעם לא קרה, מישהו קרה לו שנתקע לו המסך שם? הייתי צריך לכבות שוב ולהדליק, אז הוא הריץ לי ואמר שיש בעיה בWIN וצריך לעשות REPAIR, …

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. שלום מדובר במחשב נייח, כשאני מדליק אותו אז הספק עובד, המאווררים עובדים, אפשר לפתוח ולסגור את הכונני דיסקים. הבעיה היא שהוא לא מראה כלום על המסך- פשוט מסך שחור שכותב no signal, ניסיתי לחבר אותו למסכים אחרים עם כבלים אחרים כך שבוודאות המסכים והכבלים טובים. אפילו המאווררים שעל הכרטיס מסך עובדים. המחשב לא מצפצף בכלל. ניסיתי לחבר גם דרך חיבור הdvi וגם דרך חיבור הvga שעל הכרטיס מסך אך עדיין אין תגובה. מב הבעיה פה? האם זה יכול להיות כרטיס מסך תקול בלבד? כי אין שום צפצופים כשמדליקים את המחשב. ניסיתי לחבר כרטיס מסך אחר אבל גם איתו לא רואים כלום. (אני לא יודע אם הכרטיס הזה תקין ממש, כי גם הוא עשה בעיות עם מחשב אחר). אציין שלא נעשו התקנות של חומרה חדשה בזמן האחרון, המחשב עמד …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Hack4ev3r,

שלום, רכשתי לפני כמספר ימים מחשב מבית ספר ונוכחתי לכך שהמסך ביוס מוחלף במסך גרפי שבו כתוב "מפעל הפיס" כיצד אני יכול להסיר זאת שכשהמחשב בחלק של הביוס הוא יציג את נתנוי המחשב כגון ram ATAPI הארדיסקים וכל השיט הזה. ניסיתי את לחצן Delete ו F1 ו TAB ואף אחד מהנ"ל אינם מכניסים אותי להגדרות ביוס. אך בכל דרך לא הצלחתי להיכנס לביוס. מה אני עושה? אמרו לי על שיטה להוציא את הגאמפר של ה-bios על מנת שהזיכרון של הביוס ימחק אך רציתי את חוות דעתכם לפני שאני נוקט בצעד זה בתודה מראש, טומי. אגב זה מחשב יחסית ישן מעבד Cellron 500 MHZ ואני לא ממש בטוח לגבי הלוח הלוח אם. אני כעת מוריד את everset home edtion בכדאי לבדוק את הרכיבים וכל זה

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  5. Started by LazyBurger,

כבר כמה חודשים שהמחשב בבית תקוע. חלק מהזמן המחשב היה קופא לעשרות דקות טובות ובקושי מגיב, עד שהיה מסתדר איכשהו ויכלתי לשחק סקיירים כמו בנאדם (למחשב יש איזה 5 שנים אבל הוא עדיין סוחב גראפיקה סבירה), עכשיו המצב נהיה נוראי. לפתוח תיקיה לוקח 10 דקות, רציתי להעביר קבצים ממחיצה אחת לשנייה כדי לפרמט את כונן C אבל הקבצים מועברים בפאקינג 400KB/S, ומה שמוזר הוא שאין שום רעש, לא מקבל שום BSOD, הכונן עדייין מזוהה ע"י המחשב, ואין שום קבצים מושחתים על המחשב. אז יש טעם לנסות לפרמט את המחיצה C בתקווה שזה ייסתדר, או שהכונן הולך להתפגר כל רגע? ואיך אני אגבה את כל הקבצים שם? להעביר לDOK זה אפילו יותר איטי...

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  6. Started by Sven,

כאשר חזרתי היום הביתה גיליתי שהמחשב נתקע, ניסיתי לאתחל אותו וכל מה שעלה זה מסך שחור. בבוקר לעומת זאת המחשב עבד בצורה מעולה. לידע כללי הוא עבד כל הלילה. כדי לסדר את הבעיה ניסית כמה דברים כגון: לעבור לעבוד עם מסך אחר ולהחליף את כרטיס המסך אך אחד מהנ"ח לא עבד, למרות זאת כרטיסי המסך והמסכים שבדקתי עובדים. במה יכולה להתבטא הבעיה במחשב?

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  7. Started by ranyr,

הוינדוס לא מזהה אותו אז התקנתי דריוורים וזה לא עובד, נראה לי שהוא מת אבל אני לא רוצה סתם לזרוק... איך אני קובע מוות? (דופק...נשימה...) לא ראיתי איזה חלק שרוף או דברים כאלה...

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  8. אהלן רכשתי היום מחשב חדש, כאמור בכותרת עם הארד דיסק חדש בלי מערכת הפעלה. בנוסף להארד דיסק הזה ביקשתי שיחברו לי גם את ההארד דיסק מהמחשב הישן שלי שעליו מותקנת מערכת הפעלה WIN7. כשאני מדליק את המחשב החדש אני מקבל הודעה שלא ניתן להעלות את הווינדוס והוא מכניס אותי למסך של startup repair כמובן שהוא לא מצליח לעשות REPAIR והסיפור חוזר חלילה. אני מעוניין להתקין ווינדוס מחדש על ההארד דיסק החדש ולהתשמש בישן כגיבוי עם כל החומר שיש עליו כבר- אני לא רוצה שישמש אותי כמאסטר ולא מעוניין שמערכת ההפעלה תפעל ממנו. מה עלי לעשות כדי להתקין מערכת הפעלה על החדש מבלי שינסה להפעיל את המערכת הפעלה מהישן? כמובן שיש לי דיסק התקנה. תודה רבה עומר

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Aloha-Boy,

אוקי בשבוע האחרון קורה לי שפתאום בווינדוס (ורק בווינדוס) מופיעים לי כל מיני קווים שחורים\עיוותים כאלו מוזרים שמחייבים אותו לעשות ריסט. מה שמוזר שכבר ב POST אחרי הריסט...הכלנעלם כאילו לא היה זה קורה רק אחרי זמן מה של עבודה,ולא ישר אחרי הדלקה,מה שגורם לי לחשוב שמשהו מתחמם. כנראה הכרטיס מסך או משהו...מה אתם חושבים ואיך פותרים את זה.??? (זה לא הווינדוס ..כי אני על ווינדוס חדש,אחרי פורמט,ובקודם זה התחיל) יש לי Radeon9500 pro

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  10. כל פעם שאני מדליק את המחשב הנייד שלי הוא מודיע לי לפני הפעלת Windows בנוסח " S.M.A.R.T Warning in Hard Disk 0 " ומודיע לי לגבות את הכונן הקשיח. ב - Everest בשדה "reallocated sector count" של SMART כתוב לי : Status: Pre-Failure - Imminent loss of data is being predicted Threshold : 50 Value: 17 Worst: 17 Data: 990 עד כמה המצב קשה ? והאם יש דרך לתקן את המצב ? או שההארד דיסק אבוד ?

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  11. Started by torchak,

לכרטיס הזה יש התקן חיצוני שנקרא DC10PLUS ואני לא מצליח להתקין אותו ב WINXP. חשבתי לעשות שתי מערכות הפעלה כלומר להתקין גם Win95, רק בשביל הכרטיס הזה אבל אז יש לי בעיה אחרת, הכרטיס מסך שלי )Matrox 128) לא עובד עם מערכת הפעלה זו וה PINNACLE לר עובד בלי שהכרטיס מסך מותקן. למישהו יש פתרון לבעיה? מישהו יודע איך להתקין את הכרטיס על מערכת הפעלה XP?

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  12. Started by nitsanroz,

בדקתי את זה ויש כמה מקשים ספציפים שלא עובדים עם הSHIFT הימני(asdfjk56) וכמה שלא עובדים עם השמאלי(ty56) הכל התחיל לפני יומיים בלי סיבה נראית לעין , זה לא שהחלפתי מקלדת או משהו

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  13. Started by avi-g2005,

אחרי כמה זמן המחשב נהפך לאיטי מאוד?

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  14. Started by izir,

שלום .תודה למי שעוזר ברשותי כ.מ 6970 עד עכשיו הוא עבד בסדר . אני משתדל לנקות אבק 3 פעמים בשנההיום הדלקתי את המחשב והיה רעש כאילו ממש חזק מהמאוור בדקתי וזה לש הכרטיס מסך . ללא סיבה עוד לא התחלתי לשחק כיביתי והדלקתי ועדיין רעש איך שהמחשב נדלק . Speedfan זה מראה שהכ.מ אש ממה זה יכול לנבוע ? איך מתקנים את זה?

15. האם ניתן להתקינן במארז ע"ג לוח אם שנועד לפנטיום ? בידי עשרות דיסקטים ישנים משנות ה 80 עם משחקים ל DOS, ו X86. בידי גם כונן של PC משנות ה 80. אני רוצה להעתיק ולצרוב את המשחקים. האם צריך צמות מיוחדות להתקנת הכונן בלוח האם החדש ? הוא נכנס למארז חדש ? תודה !

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  16. Started by Guy Eshel,

חיברתי מחשב מחלקים, הוא נדלק לשנייה ונכבה, בדקתי מדריכים/יוטיובים/פורומים/Reddiטים, אין לי מושג מה זה יכול להיות. חיברתי שני ספקים שונים ותגובת המחשב זהה, אחד מהספקים חדש (700W). אודה לעזרתכם, אני מיואש נ.ב: לפני חודש הוא עבד אבל נאלצתי לחבר לוח אם אחר כיוון שלא הייתה תצוגת מסך והבעיה הייתה בלוח אם)

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. חברים, יש לי בעיה דיי רצינית בהתקנת ווינדוס שפשוט מסרב להתקין את עצמו על המחשב. כשאני מנסה להתקין אותו יש לי המון קבצים פגומים שלא מועתקים מהדיסק. ניסיתי 2 דיסקים שונים של ווינדוס וזה לא עוזר REPAIR בעצמו נתקע בגלל קבצים פגומים מה לעשות? מה הדרך לתקן את זה. מה שכן הוא כתב לי הודעת שגיאה במסך שחור כזה עם כתוביות לבנות שיש REGISTERY DAMAGE ושצריך לעשות RECOVERY CONSOLE או אופציה אחרת משהו כמו GOOD CONIFIGURATION או משהו כזה.... אני באמת מבולבל מה יכולה להיות הבעיה????

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  18. שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני יכול לבדוק את ביצועי המחשב שלי. יש לי מחשב די חדש עם מפרט לא רע - אבל אני מרגיש שהוא קצת מקרטע לי - ואני רוצה לבדוק מה הסיבה. שמעתי על תוכנות כגון 3DMark06 Advanced ו PCMark05 Advanced - האם למישהו יש ניסיון בעבודה איתם? איפה אני יכול למצוא מדריכים שיסבירו בהם איך בדיוק לבצע את הבדיקות? האם אלה התוכנות המתאימות - או שאני צריך לחפש משהו אחר? תודה מראש, רם

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by marik,

שלום רב חסר לי דרייבר ולא יודעה מזה וו חיפשתי באתר של DELL ולא מצאתי. אשמח אם תעזרו לי תודה

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by יואבה,

שלום, לאחרונה קרה לי פעמיים שהמחשב לא נדלק (בעליה, אפילו לא הגעתי למסך של הביוס). אחרי כמה זמן המחשב נדלק ועלה בלי בעיות. פתחתי ובדקתי את המחשב והכל נראה תקין. האם ייתכן וזה מעבד שהתחמם ויש צורך במשחה טרמית חדשה (המחשב בן 5 שנים)? צירפתי את הטמפרטורות של המחשב (לא במאמץ גדול). האם זה נורמלי? Temperatures Motherboard 47 °C (117 °F) CPU 51 °C (124 °F) CPU #1 / Core #1 46 °C (115 °F) CPU #1 / Core #2 47 °C (117 °F) GPU Diode 64 °C (147 °F) Temperature #1 49 °C (120 °F) Temperature #2 48 °C (118 °F) Temperature #3 73 °C (163 °F) Temperature #4 52 °C (126 °F) HDT722516DLA380 39 °C (102 °F) HDT722516DLA380 39 °C (102 °F) HDT722516DLA380 39 °C (102 °F) Hitachi HDS721616PLA380 4…

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  21. קודם כל המחשב נתקע לי. למחרת כשניסיתי להפעיל אותו, המחשב נדלק.. המאורר של הספק התחיל לעבוד, כנ"ל של המעבד ושל הכרטיס מסך, גם הנורה על הלוח אם דולקת. חוץ מהדברים שציינתי שום דבר לא עובד, לא העכבר לא המקלדת.. המסך לא מראה תמונה.. ההרד דיסק לא נפעל. הדבר החשוב ביותר הוא שהמחשב לא פולט שום צליל ברגע שאני מפעיל אותו, חוץ מהמאוררים שמסתובבים זה נראה כאילו הוא התפגר. מדובר במחשב P4 1.7 עם זכרונות RDRAM.. שום דבר מתוכחם, מחשב די ישן עם חלקים סטנדרטיים.

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  22. Started by dog_foot,

יש לי כרטיס מסך של LeadTek דגם A440 6800GT TDH 256MB והיה לכרטיס בעיה עם המאוורר, הוא התקלקל וכתוצאה מכך נדפק לא מעט הכרטיס, עכשיו תיקנתי את בעית המאוורר אבל עכשיו הוא עולה ומהר מאוד מתחיל לרצד, להופיע שלג (כמו שמישהו עושה OC יותר מידי..). השאלה שלי אם יש דרך לתקן את הכרטיס שעלה 2600 שקל בזמנו?????????? בפנדה (אפה שנרכש) אמרו שיש לו רק שנתיים אחריות ושבדיוק חודש אחד קודם לכן פקעה, בבקשה תעזרו לי, חבל לי לזרוק תכסף...!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by danielsoro,

שלום, יש לי בעיה.יש לי מחשב חדש עם לוח אם GA-K8NXP-SLI של gigabyte. אבל ללוח אם אי אפשר היה להרכיב את הצ'יפ של ה-K8DPS (Dual power system) בגלל שהחלק התנגש עם המאוורר של ה cpu. השאלה שלי האם החלק נחוץ מאד? כי בחנות שקניתי אמרו לי שזה יעבוד מצויין גם בלי זה. המחשב כבר נתקע לי כמה פעמים כשהיה עליו עומס דיי גבוה, עומס כמו משחק מסויים ודברים כבדים אחרים. כל עזרה תתקבל בברכה. תודה מראש.

24. תיאור התקלה לאחר תיקון של יציאת האוזניות הקידמית (הפלסטיק בחלק האחורי של המחבר נשבר, הדבקתי בדבק מהיר) לפני כמה זמן השתמשתי ביצאה הזאת שוב לאחר כחודשיים,(לא זוכר בעיה מיוחדת לאחר התיקון) לאחר חיבור האוזניות בהתחלה שמעתי בצורה מוזרה הווליום עלה וירד, וקפץ פתאום ונשאר על 70 בערך כרגע המצב הוא שקבצי Mp3 שומעים בווליום מאוד מאוד נמוך ושבדקתי משחק זה נשמע רגיל האפקטים והמוזיקה הכל נראה נורמלי לחלוטין ?? וביצאה האחורית גם ה mp3 נשמע בסדר תודה

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  25. Started by HoBGoblin,

כבר השארתי פה הודעה מתישהו לגבי זה אבל עכשיו יש לי חידוש... הבעיה: כאשר אני מעלה את ה- WINDOWS (אחרי שבטלתי את הריסט האוטומטי) אני מקבל את המסך הכחול ובו רשום: UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME... יש לכם מושג איך פותרים את הבעיה הזו?

• 5 תגובות
    • 835 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.