תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
לאחר התקנת windows xp על כונן SATA, המחשב מתעקש לא לעשות BOOT מכונן זה. לוח האם ABIT IE9, מותקנים שני כונני IDE, כונן SATA, צורב DVD- ב IDE. התקנתי את ה- XP, המחשב המשיך ופעל אחרי ההקנה, לאחר הריסטרט הראשון שעשיתי, כחלק מהתקנת כרטיס המסך, המחשב לא עושה BOOT מהכונן הנכון (כנראה). כרגע בביוס אני מזהה שלשה כוננים, ב- Bootup sequence מוגדר Hard drive כראשון, מתוך ה- hard drive מוגדר ה-sata כראשון. אציין עוד שבמהלך ההתקנה נדרשתי להוסיף דרייברים להפעלת ה-SATA. האם יכול להיות מצב שהייתי צריך לעדכן את ה- BIOS בצורה כלשהי לפני הריסט? אלעד
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
המחשב הנייד שלי נדפק , רואים את שולחן העבודה אך אין תאורה אחורית,המסך חשוך לגמרי. שלחתי אותו לתיקון במעבדה מורשית של HP והייתי בטוח שנשרפה נורת מסך אך במעבדה אומרים שהלך לוח אם והתיקו- שימו לב - 2500 ש"ח יכול להיות שתאורת המסך קשורה ללוח האם או שהם מנסים לעשות עלי קופה יפה?
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
היי, מת לי הלוח אם והוא הוחלף במעבדה במסגרת האחראיות (אני מאוד מקווה שהוא הולף לאותו הדגם כמו שהיה לי). האם יש צורך לפרמט/להתקין מחדש את וינדוס? תודה רבה מראש!
-
- 9 תגובות
- 916 צפיות
-
-
יש לי מחש חדש amd athlon 64 3000 1024 DDR 500Mhz לוח: EPOX 8KDA3J leadtek 6800 וקיבלתי 2424 ב 3d mark 05!! איך זה יכול להיות? מה לא בסדר?
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולכם , יש לי בעיה , המחשב שלי התחמם לטמפ' דיי גבוהה , כי כל ישום שהדלקתי שמעתי שהמאוור התחיל להסתובב יותר RPM וגם הטמפ' עלתה .. הטמפ' הייתה בגבול שי 45-55 ... אז הורדתי את הגוף קירור של המעבד , הורדתי את המשחה התרמית הישנה , ושמתי חדשה של ZALMAN . המשחה פוזרה לכל אורך המעבד אך כשהפעלתי ראיתי שהטמפ' של המעבד הוא 88 -90 , למרות שהפעלתי את המחשב , הכל עובד נורמאלי! לא נתקע אפילו טיפה , וגם משחקים עובדים נורמאלי לגמריי והמחשב לא נכבה בעצמו . הגוף קירור אכן נוגע במעבד ככה שאני לא מבין מה יכול לעשות את הבעיה הזו ? אולי ה סנסור של הטמפ'? תודה לעוזרים .
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום המפרט שלי הוא: מעבד אינטל 2.4 לוח אם ASUS p4s533 זכרון פנימי ddr sdram kingston 1024 MB בכרטיס אחד כרטיס מסך geforce 6200 le הארד דיסק western digital 80 gb המחשב אחרי פירמוט. כשמעפילים משחקים, מופיעות צורות ומשולשים מוזרים על המסך, במקום הגראפיקה של המשחק, בערך כמו בתמונה הזו, רק הרבה יותר גרוע, ברוב המשחקים כמעט כל המסך מלא בהם: http://i9.photobucket.com/albums/a76/PirateTom500/pc2.jpg התקנתי מחדש את הדרייברים של הכרטיס מסך, התקנתי גם גרסאות ישנות יותר ניקיתי את כל המאווררים של המחשב החלפתי כרטיס זכרון וגם ניסיתי להעביר אותו לסלוט אחר החלפתי ספק כוח החלפתי כרטיס מסך פירמטתי את המחשב והתקנתי הכל מחדש שום דבר לא פותר את הבעיה הזאת. זה נראה לי איכשהו קשור לחימום, כי כ…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל משחק.. המשחק עולה וברגע שהוא תופס את כל המסך, המחשב מתחיל מחדש. משהו נתקל בבעיה דומה? המחשב: athlon xp 1600+ asus a7v266-e gforce3 ti200 WinXP
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב נייד של DELL במשך קרוב לשנה, מדגם: Dell Inspiron 3493 i5 1035G1 1.0GHZ 512GB SSD 14.0 HD MX230 8GB (3493-1035G18G51GWOS) מאז רכישתו, קיימת בעיה של חוסר קליטת wifi. הבעיה קיימת במחשב מכיוון שיש קליטת wifi מעולה בחדר, כאשר משתמשים במחשבים ניידים אחרים וטלפונים חכמים אין שום בעיה כלל וכלל. ישנה קליטת wifi סבירה כאשר מקרבים את המחשב לנתב האלחוטי או משתמשים בנק' חמה בטלפון כשהוא נמצא בסמיכות למחשב הנייד. חשבתי להחליף את כרטיס הרשת בכרטיס אחר בעל ביצועים יותר טובים, אך אינני יודע באילו תקנים הכרטיס רשת צריך לעמוד בכדי להתאים ללוח האם שמותקן בחשב והאם החלפתו צפוויה לפתור את הבעיה? אשמח להתייחסות …
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
אני יודע שהכותרת לא ממש מתארת את הנושא, אבל לא ידעתי מה לכתוב כשאני מפעיל את ה scandisc ב CDSpeed שמגיע עם נרו אני כמעט תמיד מקבל בין הריבועים הטובים - ירוקים כמה ריבועים צהובים (damaged). בצורב הדיסקים עובדים כרגיל בדר"כ אבל בכונן אחר (DVD AOPEN) לא תמיד. לדוגמה ,סרט שרץ עם הפרעות בתמונה. זה אופייני לכל הצורבים? יכול להיות שהדיסקים של GPT אשמים? כדאי לצרוב מחדש את הדיסק או שאם אני לא מקבל Unreadable אז זה בסדר? ואת מה הבדיקה הזאת בוחנת ??? הצורב שלי הוא LiteON x40 ואני צורב עם Nero ניסיתי גם Track At Once וגם Disc At Once (לא Disc At Once/96 אני לא יודע מה זה). תודה מראש לכל מי שיתייחס...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה מאז שהתקנתי את הכרטיס מסך החדש , 4760 של ASUS , הכרטיס מסך המובנה שיש לי לא מזוהה מה אפשר לעשות? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שדרגתי את המחשב, ולקחתי את הקירור הישן (mugen 2) והתקנתי אותו על המעבד החדש ( I5 11600K , הישן היה 2500K) התקנתי לדעתי לפחות כמו שצריך, שמתי משחה טרמית באמצע, בערך בגודל של אפונה, שמתי את הקירור, הדקתי את הברגים ... חיברתי את הכול והמחשב נדלק ועובד אבל שמתי לב שכול דבר שאני עושה מגביר את הסלד של המאווררים, בדקתי וראיתי שבאמת הטמפרטורה של המעבד קופצת גבוה ויורדת כול פעם כשאני עושה משהו אם אני לא עושה כלום, הטמפרטורה סביב 30C, אבל מספיק לפתוח כרום בשביל שהטמפרטורה תעלה ל 40C הפעלתי prime95 וראיתי שהטמפרטורה מזנקת ל 70 מעלות כשאני מדליק אותו, ממש תוך רגע, ויורדת חזרה כשאני מכבה, גם ממש ממש מהר ניסיתי לפרק את הקירור ולהתקין מחדש אבל זה לא שינה כלום, והפיזור של המשח…
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
קניתי מסך חדש, HP L1706 - פשוט הייתה עסקה טובה. חיברתי והכול ועבד יופי. כמו תמיד השארתי את המחשב לעבוד במהלך הלילה והכנסתי את המסך ל- sleep mode. בבוקר לא הצלחתי להעיר אותו. בכל פעם שאני מנסה הוא צועק שהוא לא מקבל נתונים מהמחשב (למרות שהוא עובד) ורק הפעלה מחדש באופן ברוטאלי מהמחשב עובדת. לעומת זאת, אם אני אכניס את המסך לסליפ מוד ואחזיר אותו לאחר 5 דקות הוא יפעל כמו שצריך מחדש. באתר של HP לא מצאתי עזרה רבה. מישהו יודע איפה הבעיה? בתודה מראש, אסף.
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
ניסיתי לפרמט הארד דיסק חדש דרך FDISK זה יצר את המחיצות אבל מתי שבאתי לפרמט הוא רשם לי Invaild Media או משהו כזה אחרי זה מחקתי מחקתי את המחיצות ... יש לי הארד דיסק 4 ג'יגה ... אותו ג'ימפרתי שיהיה מאסטר ואת ה - 40 ג'יגה (החדש) שיהיה Slave .... ב 4 ג'יגה יש ווינדוס דרייברים תוכנות הכל (מה שנכנס ) .. חיברתי אליו את ההארד דיסק השני ... ניכנסתי ל - Partition Magic בשביל לפרמט את החדש ... ו - Partition Magic לא זיהתה אותו ... אני ממש חייב את ההארד דיסק הזה ! תעזרו לפרמט אותו וליצור מחיצות ... תודה
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
אהלן לכולם.. עשיתי קצת גוגלינג וחיפשתי אולי משהו שיוכל לעזור לי והגעתי לפורום הזה וראיתי שנפתחו נושאים כאלה בעבר, אבל בלי פיתרון, אז הבנתי שאינטרנט הזה של סלקום ושל חברות אחרות לא בידיוק האידיאלי למשחקי רשת לגיימרים וכו', האינטרנט שלי בspeedtest נושק ל3מגה הורדה ולפי אינטרנט רגיל זה לא אמור לתת פינגים במשחקי רשת כמו counterstrike וכרגע אני עומד על 50-80 והשאלה הגדולה - יש פיתרון ממשי ומיידי? או לזרוק את זה לפח ולקנות אינטרנט נורמלי? תודה מראש, שחף (ד"א אם עשיתי משהו לא לפי החוקים פה של הפורום סליחה מראש )
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש והנה המפרט: Windows 8.1 Processor: i5-4590-Quad core 3.3GHz 16GB Ram HD: 1 SSD 128GB Crucial MX100 Series 1 HDD 500GB Seagate Motherboard: GA-H97N-WiFi - Gigabyte Graphics card: GV-R939OC-4GDu - Radeon R9 290 פתחתי את המחשב שהכל היה בסדר בפעם הראשונה, אבל אחרי הריסטארט הראשון(במהלך התקנת הווינדוס) המסך פשוט מהבהב וכלום לא עולה. אי אפשר להכנס לביוס ולא כלום. הדבר היחיד שעוזר זה לכבות את המחשב, לבצע פריקת חשמל ע"י הוצאת כבל החשמל מהמחשב ולחיצה על כפתור ההפעלה, ואז חיבור מחדש והפעלת המחשב. גם כשאני מבצע ריסטארט מהווינדוס, יש אותה בעיה, אם אני מבצע כיבוי, אז המחשב עולה כרגיל אחרי הדלקה, רק הפעלה מחדש גורמת לבעיה. עדכנתי את כל הדרייברים וכל שאר הדברי…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה יעלה לי מקלדת usb או שחייבים שיהיה enabled? ומה ההבדל בין auto לenabled?
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
המערכת: חלונות 2000 , GBVRXP 1800XP , SOUND ON BOARD . התקנתי כרטיס קול PCI של CRATIVE (דגם VIBRA 128) וכמובן שעשיתי דיסאיבל לסאונד ציפ שעל הבורד דרך ה BIOS. הכרטיס קול שהתקנתי עבד לי בערך איזה שבוע עד שעכשיו המחשב גם נהיה לי איטי נורא (קצת עבר לו) אבל קול - אין. אין שום הודעת שגיעה, אין איקסים או סימני קריאה ברשימת חומרה והכל נראה תקין. אבל קול כאמור, אין. ועכשיו קיבלתי את ההודעה הזאת. אני מכיר את ההודעה הזאת בעיקר ממחשבים נשאים וכרטיסי PCMICA שמוציאים אותם בזמן שהמחשב עובד. אבל לקבל הודעה כזו על כרטיס PCI? ואט דה פאק? מצטער על הקישור לתפוז, לא ראיתי דרך אחרת לעלות תמונה לפורום תודה לכל הפונים.
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
-
שלום קניתי כרטיס רשת רגיל 10/100 והתקנתי אותו על slot pci מסוים כאשר ה windows עלה הוא זיהה חומרה חדשה אבל הוא לא הצליח להתקין לה driver אז הוצאתי מהקופסא את הדיסקט וניסיתי להתקין את ה driver המתאים מהדיסקט אך windows לא הצליח להתקין גם driver זה מישהו נתקל בתופעה כזאת ??? בנוסף קיבלתי מחבר mp3 player של vivanco דגם vmax שוב אותו דבר ה windows מזהה התקן חדש אך לא מצליח להתקין לו driver(חשוב לציין שהוא מתחבר לכניסה של המדפסת ולא ל usb) ל vmax יש mmc card שהוא לא flash card ואני לא מוצא לו driver מתאים ל xp ברשת עם ה vmax מגיעים דריברים לכל החלונות חוץ מ xp (אולי בגלל שזה נגן ישן) משהו יכול לעזור לי עם 2 הבעיות הללו אפילו עם אחת יהיה טוב ;D תודה
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
יש לי XP PRO+SP2+כל העידכונים האחרונים. SEYGATE PERSONAL FIREWALL AVAST 4.5 PRO עכשיו לכאורה המערכת שלי מוגנת מכל בחינה, אבל איכשהוא הצליחו לפרוץ לי למחשב- מדי פעם המחשב עושה ריסטארטים פתאומיים, וזאת לא בעיית חומרה. אבל אני משער שלא פרצו ע"י חדירה אל המחשב דרך האינטרנט, אלא השתלת תוכנה או משהו במחשב עצמו מאצלי בבית. לאחותי באים הרבה ידידים/ידידות משועממים בני 14-5, שאני בוודאות יודע שחלקם חסרי חיים=האקרים. אז לפי דעתי אחד מהם פשוט איפשר גישה מהמחשב שלו למחשב שלי כשהוא ישב על המחשב. איך אני יכול לבדוק דבר כזה? זה כמו בשיתוף אינטרנט, אז זה בעצם לא טרוייאן. אז שום תוכנת אנטי ווירוס לא תגלה את זה. ובנוסף, אני בכל זאת רוצה לבדוק אם יש טרוייאנים במחשב. יש תוכנה שעליה אתם ממליצי…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה במחשב, הוא ככאילו לחוץ על CTRL כל הזמן וזאת לא בעיה במקלדת כי החלפתי כבר שתי מקלדות וזה עדיין נמשך. בקיצור, אז זה כאילו הCTRL לחוץ, לפעמים זה מפסיק אבל זה חוזר. מישהו יודע איך פותרים את הבעיה הזו? יום טוב.
-
- 8 תגובות
- 17.7k צפיות
-
-
שלום כולם. יש לי מערכת שחיברתי לה 2 רמקולים וחיברתי אותה למחשב עכשיו שאני מחבר אותה למחשב המדובר אני שומע רעשים {לכלוכים} חזקים מאוד ושאני מחבר את המערכת לנייד אני שומע חלק ונקי עכשיו מזה שמהנייד אני שומע פיסק הסקתי שהמערכת והרמקולים לא קשורים גם הכבל שמחבר בין המחשב למערכת לא קשור כי הוא פועל טוב עם הנייד והאייפון.. אז הפיתרון היחיד שהיה לי זה כרטיס קול אז שמתי אחד חדש והתקנתי לו את הדרייבר ועדיין אותו סיפור, וזה נורא מוזר כי בנייד ובאייפון אני שומע חלקקק יכול להיות איזה הגדרה מסוימת בביוס שקשורה לAUDIO? מישהו יודע מה הפיתרון?
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
מדובר המחשב של לנובו G510, לא נעשה אוברקלוק או משהו, פשוט אני לא מבסוט מביצועים של המחשב שהוא חדש לגמרי, ואני מנסה להבין למה. אני משתמש בצורה אניטנסיבית במחשב בתור תחנת עבודה לרינדורים ועבודה בתלת מיימד ודו מיימד, והוא דיי עגלה, ולפעמים ברינדורים ממש כבדים של אנימציה התוכנה קורסת, ולפעמים איתו הווינדוס,אז החלטתי לבדוק למה. עשיתי את הבדיקה עם תוכנה של אינטל intel processor diagnostic tool, מה זה אומר? וזה הפלט של התוצאה: --------------------------- --- Testing Processor 1 --- --------------------------- --- IPDT64 - rev 2.10.0.0.MP --- --- Start Time: 09/30/2014 22:55:49--- --- Skipping Config --- --- Reading CPU Manufacturer --- Expected --> GenuineIntel Detected …
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום! אשמח לעזרה עם המחשב: לאחרונה המחשב התחיל לעבוד לאט מאוד,אתרי אינטרנט בקושי עולים,כל פעולה במחשב לוקחת הרבה מאוד זמן. יש פיקים שהמחשב עובד פתאום מהר. מפרט: מעבד Q8200, לוח אם: gigabyte GA-G31M-ES2L, זיכרון ראם 4G, הארד דיסק: seagate 7200rpm 500G, כרטיס מסך: nvidia geforce GF9500GT 1G. *לאחר שהמחשב התחיל לעבוד לאט,עשינו פורמט לכונן C והתקנה מחדש של הווינדוס. (WIN7) כולל כל הדרייברים העדכניים. *בדיקת חום המעבד שעשיתי עם תוכנת realtemp מראה טמפ' של 52 מעלות לכל ליבה בערך. *בדיקת מהירות האינטרנט מציגה תוצאות תואמות לרוחב הפס. (ומחשבים ניידים בבית עובדים חלק) אשמח לרעיונות כיצד לפתור את הבעיה. המחשבות היו: 1. אפשרות שקיים וירוס בכונן D ולכן למרות הפורמט, המחשב המשיך לעבוד…
-
- 9 תגובות
- 3.5k צפיות
-