עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by TheDiesel,

כשאני מפעיל את המשחק The Bureau: XCOM Declassified אני שומע סאונד ואין תמונה אותו דבר במשחק ODDWORLD

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. תוכנה מומלצת לגיבוי דרייברים תודה

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  3. Started by 114508534,

יש לי DVD ו CDRW והם לא רוצים להגיב , הם לא מראים שום דיסק !! לא יודע זה מאד מוזר , עשיתי ראסטארט ואז הXP הראה לי שהתגלתה חומרה חדשה שלא הוספתי כלום ושאני לא יודע על מה מדובר ומאז ה סידי לא מגיבים

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  4. שלום, המחשב שלי הרגע הדלקתי אותו ממחשב המתנה ואז אחרי כמה זמן הוא מרסט את עצמו ושניה לפני הוא עושה מסך כחול (לממש שניה... לא ראיתי מה כתוב..) וזהו... הכל בסדר עכשיו. האם אני צריך לחשוש? ממה זה יכול להיגרם? תודה.

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  5. Started by DaniDin,

יש לי לוח אם ASUS COMMANDO כשאני מדליק את המחשב הוא מודיע לי שהוא לא מזהה את המקלדת ורושם תלחץ F1 יש לי לוג'יטק (G15 USB) אחרי 2-3 איתחולים קרים רק אז הוא מזהה אותה. כבר עידכנתי ביוס לגרסה האחרונה. הגדרתי בביוס איזה מקלדת USB הגדרתי את הכל שם שיזהה USB. החלפתי מקלדת G15 חדשה וגם לא עוזר. החלפתי מקומות ב-USB חשבתי אולי יש תקלה גם שם לא מזהה. מקלדת USB רגילה או PS2 אין בעיה זה עולה רגיל. דרך אגב העכבר שלי HABU USB כשאני מעלה BOOT DISK כמו HIRENS הוא מודיע לי שהעלאת דרייבר העכבר נכשלה, הוא לא מזהה את העכבר. מה עוד עלי לעשות או לבדוק לפני שאני מחליף לוח אם, האם מישהו נתקל בתקלה כזאת?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Yakiry,

היי! קניתי לאחרונה מחשב lenovo z500 . ושמתי לב שיש לי בעייה דיי קריטית, פעם בדקה בערך הקול מגמגם למשך 3 שניות וחוזר למצב רגיל. זה ממש מרגיז וקשה לראות סרטים\ סדרות ככה. הצעדים שננקטו עד כה : -התקנת כל הדרייברים הרלבנטים , כולל סאונד גרפיקה וניהול כוח וחשמל. -חיפוש מסיבי באינטרנט ללא פתרון . תודה לעונים!

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  7. Started by LeXosaar,

אהלן, יש לי את המחשב הנייד MSI GV62 8RD I5 8300H Nvidia geforce GTX 1050 Ti 16gb optane + 1TB HDD 8gb DDR4 חשבתי לשדרג אותו עם עוד 8 או 16 GB של RAM (נווה יותר לכיוון ה8) וגם להחליף את הכונן של ה16gb optane לכונן ssd m.2 שעליו תשב המערכת הפעלה ועל הhdd ישבו שאר הקבצים הפחות רלוונטים... שווה להשקיע בnvme? יש המלצות אולי? משהו שחשוב לדעת? סוג ספציפי שצריך לקנות?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by DORAZABI,

הבאתי מחשב חדש עם מסך של DELL 23 אינץ' ושמתי בו את הרזולוציה המקסימלית 1920X1080 וכששמתי ברקע שולחן עבודה תמונה שהייתה במחשב הישן התמונה הופיעה בחצי מסך למה זה ככה ואיך ניתן לשנות? תמונה אמורה להתאים את עצמה לכל מסך.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Max Yakovi,

שלום לכל חברי הפורום התותחים ! יש לי מחשב נייד מסוג lenovo z570 ביום בהיר הוא עשה ריסט לבד.ומאז הוא לא עובד .שמדליקים אותו הוא מבצע ריסטים בדיוק בשלב שהווינדוס עולה.ניסיתי לפרמט ל win 7 ו win 10 והוא נתקע בול באותו מקום בהתחלה של ה win . גם בsafe mode הוא לא עולה. קניתי ארד דיסק חדש מקופסה . ואותו שגיאה באותו מקום בדיוק... מישהו נתקל בתופעה הזו? לביוס כן אפשר להכנס..

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. ניקיתי את המחשב הוצאתי חלקים,ניקיתי את הצלעות קירור של המעבד,הוצאתי את המעבד ניקיתי הכל.. שחיברתי חשמל ללוח ראיתי את הנורה על הלוח נדלקת. שסגרתי הכל והדלקתי המחשב עבד אבל לא רואים כלום על המסך ואין צפצוף כלשהו.. עוד משהו שנזכרתי שהמחשב נדלק לפני זה כשלא היה מעבד על הלוח יכול להיות שזה מה שגרם לבעיה.. עכשיו השאלה היא אם זה המעבד כמו שאני חושב?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Jules Winnfield,

מה עושים?

12. שלום. לוח אם סוקט 1136 ): פינים עקומים על לוח האם - בשני מקומות שונים. האם אפשר לתקן זאת? או שהלוח מת? תודה!

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  13. כי בזמן האחרון יש לי בעיות במחשב למשל כשאני מדליק את המחשב הוא ניכנס ל WINDOWS מהר אבל לוקח לו הרבה זמן לעלות את הדברים ליד השעון ... ועוד הרבה דברים מוזרים מה אתם אומרים ? גם OC אני אלא מצליח יש לי AMD 2500 ABIT AN7 512 סמסונג DDR 400 ראדיון 9500 XT ויש לי ספק 300 וואט של HEC ...

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  14. Started by anatoli,

שלום חברים, לפני בערך 4 חודשים קנינו מחשב חדש. המפרט הוא משהו כזה: E8400 OCZ 800Mhz 4GB RAM Gainward Bliss GeForce GTX260 896MB 216SP Golden Sample Gigabyte EP43-DS3l Tagan 480W החל מאתמול המחשב לא נדלק בכלל. שום לד/מאוורר/כלום. ניסיתי לעשות איפוס לביוס, ניסיתי לנתק מהחשמל ולהוציא את הסוללה ולחכות זמן מה, עדיין אותו דבר. אני מניח שמחר בבוקר אני אקח את המחשב אל פנדה (במידה והם פתוחים מחר). אבל עד אז, האם יש משהו בסיסי שאני שוכח לבדוק וכדאי לנסות? Anatoli.

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  15. Started by the king2006,

שלום .. אני מנסה להתקין וינדוס אבל בכל פעם שאני נכנס לבוט הוא טוען את כל הקבצים האלה בהתחלה אחרי זה לפני שהוא נכנס למסך שאני צריך ללחוץ אינטר כדי למשיך הוא עוצר שם לא מראה את המסך הזה למטה ושם סיטאף סטארט .. עכשיו ניסתי עוד משהו כשאי נכנס לוינדוס ורוצה להתקין תדוינדוס משהם הוא אומר שהוא לא מזה את ההארד דיסק ?? אבל איך זה יכול להיות כבר ניסיתי הכול מישהו יכול לעזור

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by J0HNiE,

שלום הבעיה הראשונה : כל החוטים מאחורה אם אני נוגע בחוט של מחובר לספק אפילו קצת כל המחשב נכבה ! עכשיו קניתי ספק חדש די טוב 460W של ATX והוא עובד מצויין אבל אין לי מושג למה זה קורה השאלה השניה : שיחקתי בNFS: MW ושיחקתי בערך שעה משהו כזה ואז אני מרגיש קירטועים וזה קרה לי גם פעמים קודמות בפעמים הקודמות זה נגרם בגלל שהיה כל מיני תוכנות ברקע והאינטרנט כל הזמן התנתק ועכשיו סגרתי הכל ושיחקתי במשך שעה בסדר גמור אבל אז הרגשתי שוב קירטועים ולא היה כלום מופעל ברקע שיגרום לקירטועים ואז הוא יצא לשולחן עבודה ויצא מהמשחק הנה תמונה של הprocesses http://i28.photobucket.com/albums/c243/J0HNi3/WTF.png ופעמיים קודמות זה יכלתי לשחק בלי שום בעיה כמה שעות תודה לכל מי שיעזור

17. Started by joseph_elkayam,

שלום לכולם, קניתי הרדיסק של SEGATE , חיברתי אותו למחשב והוא פשוט תוקע את המחשב. לא ניתן להכנס אפילו לביוס.. מישהו מכיר ת'בעיה? ניסיתי את כל האופציות עם הג'אמפר, כלום לא הולך.. ניסיתי גם עם כבל נוסף תודה לעוזרים..

18. Started by LOL,

אתמול בלילה הכל היה בסדר, היום בבוקר שבאתי להדליק אותו הוא פשוט מסרב לעלות המאוררים פועלים, אבל הוא לא מגיע אפילו למסך פתיחה של הלוח אם, בנוסף אין גם שום ציפצוף או משהו כזה המסך תקין למישהו יש רעיון מה יש לבדוק\לעשות? תודה לעוזרים איפוס הלוח לא עזר הלוח הוא abit ip35

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  19. Started by J0HNiE,

שלום, המפרט שלי בצד אז הנה הבעיה אני תמיד מרגיש שהמחשב לא נותן את הביצועים הרגילים שלו... הכוונה אחרי שאני יוצא ממשחק כמעט לא משנה מאיזה אבל בעיקרון כאלה קצת יותר "כבדים" ואני לא משתמש בOC או בדברים מיותרים למשל דרך הביוס אני יכול לבחור ביצועים קצת יותר מתקדמים וגם את זה אני לא בוחר קראתי גם את הFAQ ועכשיו אני עושה את הdump עוד מעט אני יעלה אבל וזה לא רק הביצועים קרה לי היום המסך הכחול וכל מיני סרקתי וירוסים וmalware ולא מצא אני גם שומא על המחשב עם firewall וסגרתי כמה services שאין בהם צורך יש איזה דרכים ?

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  20. Started by Eternal Thought,

שלום, מה אמורים לעשות אם הטמפרטורה של המעבד מגיעה במנוחה ל-127C? (המחשב חדש מלפני כחודש, נקנה והורכב ב-TMS) אם זה משנה, התוכנה שמדווחת על הטמפ' היא speedfan והמעבד הוא i5 4570. יכול להיות שלא מרחו משחה תרמית? יכול להיות שהמעבד עצמו פגום? המחשב לא נכבה מעצמו, אגב, אבל הוא כן מקרטע וקופא לפעמים ולא מתפקד כמו שצריך בכלל יחסית לזה שהוא מחשב חדש וחזק.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by אלי ירדני,

שלום חברים הבעיה בגדול היא שלא ניתן לחבר את המסך ליציאת הHDMI. העניין הוא שהורדתי את ההתקנה של הדרייבר והורדתי מהאתר של היצרן של המחשב והתקנתי הכל (לכאורה) כמו שצריך, ועדיין כשמחברים מסך לHDMI לא רואים כלום. בלחיצה על מקש חלונות וP נפתח סוג של חלון שכתוב שאין את לוח הבקרה של ניבידיה, בשלב זה לא הצלחתי להתקין את הלוח הבקרה הזה גם שלדעתי זה אמור לבוא יחד עם הדרייבר. לא נראה לי שזה ממש הבעייה כי כל הביצועי וידאו מתקדמים כמו החלקות על המסך וכאלה מגיעות עם כמו תקיעות מוזרות, אפי' בכתיבה בוורד לוקח לו שנייה לקלוט שכתבתי משהו, ועוד... כשהורדתי את ההתקנה של הדרייבר העניין הזה הסתדר מה שאומר שהדרייבר עצמו בעייתי. למישהו יש עוד הצעות מה לעשות זה כבר ממש מתסכ…

22. Started by geebor,

שלום לכולם! רכשתי לפני כמה ימים עכבר אלחוטי של TEAC עם תחנת עגינה. חיברתי אותו ל USB, שמתי את הבטריות והתקנתי את התוכנה שלו שהייתה בדיסק המצורף. ו... נאדה. לא עובד. כלומר הנורה האדומה של העכבר האופטי עובדת, אבל העכבר עצמו לא משפיע על הסמן במחשב. תהיתי אם למישהו פה יש רעיונות מה לעשות? האם הייתי צריך לעשות uninstall לעכבר הרגיל קודם? משהו? מישהו? בתודה מראש..

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. היי בזמן האחרון שמתי לב שהכרטיס מסך שלי AMD7970 רפרנט מתחמם לחום של כ60 מעלות ברגע שאני רק גולש באינטרנט , האם ידוע לכם מדוע זה קורה ? רוני

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  24. Started by sorwo,

צריך עזרה בשינוי קצב הרענון בנייד הבא hp pavilion dv6630 הקצב עומד כרגע על 60 ואין באפשרותי ליותר מיזה כרטיס מובנה intel grapihics media accelerator x3100

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  25. Started by guy_intel,

שלום, יש לי בעיה עם הדיסק. אני מריץ Chkdsk והוא נתקע בשלב 4. לכן עברתי להשתמש ב-Norton Disk Doctor וב-TuneUp Utilities. אני מבצע בשתי התוכנות בדיקה מעמיקה לדיסק והוא מחייב לעשות restart. כאשר המחשב מאתחל הוא מריץ את ה-chkdsk הרגיל של ווינדוס ולא שום בדיקה שמזכירה קשר ל- Norton Disk doctor או ל- TuneUp. זה נראה כאילו chkdsk השתלט על התוכנות ורץ במקומן. Any ideas ?? גיא

• 0 תגובות
    • 756 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.