עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. התחילו לי להיות בעיות שקשורות להארד דיסק אז אני רוצה להעביר את מערכת ההפעלה להארד דיסק חדש . ראיתי שאולי אפשר לעשות זאת דרך הביוס או משהו כזה בכל מקרה אני יודע שאפשר לעשות זאת השאלה היא איך לבצע זאת?

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by rabbit,

כאשר המחשב עולה וסורק את חיבורי הIDE הוא מוצא את כל הכוננים חוץ מכונן אחד שלפתע הוא לא מזהה אותו ורושם לי במקום את שם ההארדסיק את גרסת הקשוחה שלו כך: pri master: va20af0c ואז מתחת הוא רושם pri master hardisk fail מה יכולה להיות הבעיה?? כאשר אני נכנס לביוס לראות איך שם הוא מזהה אותו הוא מוחק לי את השורה של ה pri master כלומר אין לי אפשרות להכנס לשם והוא לא רושם שם כלום למישהו יש רעיון?

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  3. Started by Tomerb1,

שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה עם Disk on Key של Sandisk (דגם). כל פעם שאני מחבר אותו למחשב שלי המחשב מזהה אותו אבל הוא לא נפתח אלא נראה בצורה כזאת: גם אחרי שעברתי לWindows 8.1 וביצעתי התקנה נקייה הוא עדיין לא עובד. במחשבים אחרים הוא מזדהה ועובד ישר, ובמחשב שלי כל שאר הדיסק און קיים עובדים. אשמח לעזרה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by TheReaper,

אוקי יש לנו לוח אם של FOXCONN ו2 סטיקים של זיכרון אחד של 512 ואחד של 256 עכשיו אחד מהסלוטים של הלוח תקול וגורם לקריסות וכאשר אני שם את ה512 בסלוט התקין אז המחשב לא עולה... עם ה256 אין בעיה

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  5. Started by Riddler,

שלום, יש ברשותי מחשב שלא נדלק. לחיצה על Power לא גורמת לכלום. אחת לכמה עשרות ניסיונות, הוא פתאום כן נדלק ועובד כרגיל, אבל יכול להכבות בפתאומיות. כשהמחשב כבוי, בדקתי עם מולטימטר, והספק מוציא 5V. כשהמחשב דולק, הוא מוציא 12V תקין. ניסיתי לקצר את הסוויצ' של ה-power בלוח האם, כשהספק מחובר והמחשב כבוי, וזה לא גרם לכלום, מה שמעיד על בעיה אפשרית בלוח. אחת לכמה ניסיונות, זה כן מצליח להדליק את המחשב. אני לא מצליח להבין איפה הבעיה. יש דרך טובה יותר לבדוק את תקינות לוח האם בנושא?

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  6. Started by R9nald0,

טוב אז זה לא ממש mouse lag מן המניין, זה רק כשאני מזיז את העכבר ממש מהר או שיש שינוי פתאומי גדול יחסית ב-FPS, זה נראה כאילו פשוט העיבוד הגרפי נתקע לכמה מאיות שנייה ורק אח"כ נזכר לסנכרן את התזוזה של העכבר עם העיבוד הגרפי וזה יוצר מצבים שבהם הסמן זז טיפה יותר מדי על המסך ובצורה לא חלקה, זה כמעט לא משהו ברמה שאי אפשר לשחק עם זה אבל זה פשוט מטריף אותי בזמן האחרון, בעיקר בגלל העובדה שאני יודע שאין שום סיבה שיהיו לי לאגים בעכבר כי יש לי FPS בד"כ גבוה ויציב ( מעל 100 ), עשיתי את כל הטוויקים האפשריים לעכבר כולל ACCELFIX, HZ BOOST ושאר החרטות, מה גם שהבעיה הזאת התחילה להופיע רק לפני חודשיים בערך, ולפני כן עדיין השתמשתי ב-1950XT אבל לא חושב שהייתה לי את הבעיה, זה ממש מוזר ואני דיי …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by etz,

אתמול עשיתי עדכון ביוס למחשב שלי ועכשיו המחשב לא פועל. אני די מבין בנושא וכבר עשיתי הרבה עדכוני ביוס בחיים שלי, כלומר שאני יודע לבדוק אם הביוס תואם ואני לא עושה עדכון אם אני לא בטוח שהוא יעבוד. הפעם, לעומת זאת, העדכון כשל... למרות שהקובץ היה מותאם ללוח שלי ואפילו תוכנת הפלאשינג אישרה את זה עכשיו המחשב לא עושה כלום לאחר ההפעלה שלו. למחשב יש ביוס של American Megatrends ואני מכיר את הטריק של עדכון ביוס מכונן הדיסקטים וראיתי שהוא גם מופיע במדריך עדכון הביוס כאן באתר, אבל אצלי כרגע זה לא מוכן לעבוד.כמובן ששמרתי גיבוי של הביוס הקודם ושמתי אותו על מחשבים אחרים, העתקתי אותו לדיסק ושיניתי לו את השם ל-AMIBOOT.ROM כנדרש אבל לא מתבצעת שום קריאה מכונן הדיסקטים גם לאחר שלחצתי Ctrl+Home…

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. שלום לכולם התקנתי היום את guild wars ועכשיו הוא עושה את כל העידכונים.. תהליך שאורך כמה שעות אך כעת זו הפעם השניה, כיוון שבפעם הראשונה קיבלתי הודעה די מדאיגה: וכעת בזמן העידכונים בפעם השניה - עשיתי בדיקה עם אוורסט שהורדתי ואלו הנתונים: ה45 גם עלה ל46-47 באיזהשהוא שלב.. אני נורא מודאגת כי זה מחשב חדש דנדש שהותקן לפני יומיים, עם גוף קירור מצויין האם זה נורמלי שרק בגלל עידכונים למשחק הוא יגיע לכאלה טמפרטורות? אז מה יקרה בזמן שאשחק? הטמפ' בטח תעלה בקיצוניות מישהו נתקל בהודעה הזו שקיבלתי? (אולי זו שאלה שיותר מתאימה לפורום משחקים, אבל הרבה יותר קריטי לי כרגע ההודעה שמציינת התחממות גבוהה אצלי) מה אני יכולה לעשות? תודה

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  9. Started by Yosi318,

שלום, אני עובד עם מחשב נייד, ACER, למחשב הנייד מוניטור נוסף מתוצרת PHILLIPS, עד אתמול (לאחר מספר חודשי עבודה רצופים) הכל היה תקין, פתאום המחשב אינו מזהה את המוניטור, עשיתי לדעתי את כל הפעולות הנדרשות, צלצלתי לתמיכה באיסטרוניקס (יבאני המוניטור), המוניטור תקין, הוצאתי את הכבל והחזרתי, נכנסתי לחלון Screen Resulution וניסיתי לגרום למחשב לזהות את המוניטור וללא הצלחה, למישהו יש פתרון?? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by woodk1d,

חברה יש לי בעיה במעלות של ה TMPIN2 ככה זה נקרא ב HWMONITOR ו TEMP3 זה נקרא ב SPEEDFAN אמרו לי שSPEEDFAN פחות אמין אבל מראה את אותן המעלות בקיצור הוא לוהט וחם רצחכרגע בלי לעשות כלום אני מקבל 80 מעלות במשחק זה מגיע ללפחות 100+ זה לא ורמאלי הלוח אם שלי זה GA-MA78LMT-S2, מה אני עושה בשביל לתקן את זה? ראיתי שיש קירורים מיוחדים ללוחות אם

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by אורי סלמן,

שלום יש לי בעיה בכרטיס מסך geforce gtx 970 קרה כבר כמה פעמים פתאום הוא מפסיק לעבוד כשאני באמצע משחק.. המסך הופך צהוב כולו ואז אני מקבל הודעה שהכרטיס מסך לא עובד כרגע או משהו כזה אחרי כמה שניות זה מסתדר לבד כאילו הוא חזר לחיים וקרה גם קרה שזה היה לכמה דקות. אשמח לעוזרים תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ORrrr,

טוב אני כבר מיואש כשאני פותר בעיה אחת צצה אחרת אני כבר תשוש מלפרמט ולהתקין את הווינדוס מחדש מה אני אעשה עכשיו הכל אחלה דריברים מותקים אחלה הכל נראה כמו שצריך להראות לצורך העניין המחשב לא חם כל כך ובכל זאת לא כשאני בשולחן העבודה אלא משחקים 3dmark לא יודע עושה ריסטרטים קופא אני בכר לא יודע מה זה יכול להיות פשוט אין רמז. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? לתת לי רעיונות?

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  13. שלום כבר כמה ימים יש לי בעיה ברשת האינטרנט לא עובד חלק הגלילה של האתרים לא חלקה וגם סרטונים לא עובדים חלק והכרטיס גרפי עובד על 100% ממש מוזר בדקתי שגעות ומזקים המחשב נקי בטלתי את כול האפשריות בכרטיס ושמתי על ברירת מיחדל גם את האקספלורר וכלום לא עזר לי יש לי מעבד של אינטל Intel® Core i7 CPU 975 @ 3.33GHz ליבות 8 ספק שלי 1200W ניבדק והוא תקין יש לי כרטיס חדש של XFX HD 7970 זה ממש מעצבן שאני מנגן סרטים על המחשב אין לי בעיה אם צריך עוד פרטים תגדו לי

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  14. Started by koraldon,

שלום, קודם כל מפרט המחשב מעבד: AMD XP 2600+ זיכרון: kingmax DDR400 לוחאם: ABIT NF7 הבעיה - אם אני מבצע ריסטרט, המחשב לפעמים מזהה את המעבד כ AMD 1150MHZ במקום AMD 2600+ שהוא מזהה בד"כ. בנוסף הזיכרון עובר ממצב של DDR333 למצב של DDR200 המצב ניתן לתיקון בעזרת כניסה לביוס והעלאה מחדש של האפשרויות השמורות. חשוב לציין שהוא לפעמים מעביר למצב האיטי גם בריסטרט, כלומר שהמחשב עדיין מקבל חשמל, כך שלא סביר שמדובר בסוללה. והמחשב לא נכבה, לא בעזרת תוכנה, לא בעזרת כפתור וגם לא בעזרת לחיצה בת 4 שניות על הכפתור, אלא רק בניתוק חשמל. האם הלוח-אם נדפק ? או שזה משהו אחר?

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  15. Started by shugon,

פירמטו לי את המחשב לא מזמן, אז החלטתי להוריד את התוכנה 'Vista Transformation Pack' למי שלא יודע זאת תוכנה שפשוט משנה את מראה הווינדוס XP למראה של ויסטה. לאחר שהתקנתי אותה שמתי לב שכל הפונטים במחשב וכל דבר שכתוב, גם אם זה באינטרנט וגם אם סתם הדברים שאני כותב במסנג'ר, נראים מטושטשים כאלה ולא יפים, אז אמרו לי שבשביל לסדר את זה אני צריך להיכנס ל- המחשב שלי, מאפיינים, מתקדם, ביצועים, הגדרות, ואז למצוא הגדרה שנקראת Smooth edges of screen fonts ולהוציא ממנה את ה V. עשיתי זאת והפונטים חזרו למצב הקודם, אבל עם בעיה אחרת, עכשיו נראה שיש בהם זיגזגים כאלה, זאת אומרת הם לא ממש חלקים. כאילו במשחקים יש את האפשרות AA ואז מוציאים אותה מהמשחק, ככה בערך הפונטים נראים, כאילו היה להם AA מקודם …

• 5 תגובות
    • 583 צפיות
  16. Started by AdamS,

עשיתי חיפוש ומצאתי באחד הת'רדים לינק למדריך הזה - http://www.faq-s.co.il/problems/view.php?ValueID=127 (מישהו בבקשה יכול ללמד אותי לעשות HyperLink כאן, אני פשוט לא מצליח) עשיתי אותו, אבל אני לא מצליח למחוק את הקבצים "Access is denied." אני האדמיניסטרטור במחשב, למישהו יש רעיון מה לעשות? האקספלורר מכובה. תודה רבה, אדם

• 5 תגובות
    • 573 צפיות
  17. היו לי בעיות ב2 המחשבים הנייחים הישנים שלי אז ניסיתי לסדר אותם... בדקתי כל מיני דברים ובקיצור הדלקתי את שניהם בלי הארד דיסק אחרי זה סגרתי אותם והכנסתי את ההארד דיסק בחזרה.. עכשיו שני המחשבים לא קולטים את שני ההארד דיסקים... עלי לציין שלשניהם מפרט זהה פרט לכונן דיסקים 1 ופרט שבאחד מהם יש כרטיס טלוויזיה (2 גורמים שלדעתי לא ישפיעו...) אז אני מתחנן ניסיתי הכל מה יכולה להיות הבעיה? מה הסיכוי שבשני המחשבים נדפק משהו או ששני הכוננים נדפקו? תודה רבה מראש...

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  18. Started by sabosal,

אז ככה. למחשב שלי היה לוקח 5 דקות לעשות boot, והוא היה נתקע לי כשהעברתי קבצים, וגם לפעמים בלי סיבה מיוחדת, וזה שיגע אותי, אז החלטתי לפרמט. אחרי הפירמוט ראיתי ששום דבר לא השתנה, ועדיין לוקח לו המון זמן, בלי אף תוכנה. התחלתי לחפש גורמים אחרים שיכולים לגרום לבעיה. כשראיתי שהמחשב ממשיך להתקע כשאני מעביר קבצים מכונן ספציפי (במחשב יש 3 כוננים), הורדתי את תוכנת הבדיקה של WD לHDD הספציפי, (500aaks) והוא נתקע לי בתחילת הסריקה המהירה. הוא הוציא הודעה: "quick test on drive 1 did not complete status code = 07 (failed read test element) failure checkpoint = 65(error log test) SMART self-test did not complete on drive 1! הרצתי את אותה בדיקה גם על כונן נוסף במחשב של WD, כדי לראות שהתו…

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  19. Started by emann,

שלום, יש לי בעיה בכרטיס מסך שלי ( radeon x850 xt 256 ) בהתחלה השתמשתי בדרייורים של CATALYST 4.48 אם אני זוכר טוב, וכאשר שיחקתי משחקי מחשב ( כגון WORLD OF WARCRART ) , הכל עבד בסדר, אבל אם שיחקתי למשל כמה שעות רצוף , כל כמה זמן הכרטיס ציפצף ( בערך כל 20 דקות ) , ורק כאשר הייתי בתוך המשחק ( אם הייתי עושה מינימייז זה לא היה מצפצף) לא מזמן עידכנתי לגרסה הכי חדשה (6.3 אם אני לא טועה ) של הדרווירים, וכאשר אני משחק, תוך 5 דקות הכרטיס מתחיל לצפצף ולא מפסיק ( כל שנייה שתיים ) וכאשר אני עושה MINIMIZE למשחק הוא מפסיק לצפצף. ובנוסף לפעמים פשוט המסך נכבה ( כל בערך חצי שעה ) כאילו כמו שלא נוגעים במחשב הרבה זמן, ואני רק צריך להזיז את העכבר בשביל שהוא יחזור לפעול, אבל זה עדיין מאוד מעצבן…

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  20. Started by avi2014,

הכנסתי דיסק לצורב ברגע שאני רוצה להוציא את הדיסק הצורב לא ניפתח מה אני יכול לעשות????(הצורב תקוע...)

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  21. Started by DANIM,

פירמטטי את המחשב השבוע ומאז יש לי בעיה בקריסה של המחשב בהפעלת משחקים נתונים תכניים Intel core 2 E5500 GIGABITE GA41-DT G4 RAM ATI REDON 1900XT WINDOWS 7 64BIT כשאני פותח משחקים כגון: assassin's creed 1 call of duty 4 וכד'( משחקים ישנים שיכולים לעבוד על המחשב) המשחק נפתח אבל ברגע שהוא מסיים לטעון, המחשב קורס לגמריי. כלומר המשחק עצמו נפתח אבל ברגע שמתחיל עיבוד של המשחק עצמו האנמציה ישר המחשב קורס. -בעיה של חום לא יכל להיות כי הטמפ' בכללי בסדר והמעבד/כ.מ אפילו לא מספיק להתחמם. -דרייברים של כ.מ עדכני כנל DricetX 9 לפי דעתי זה קשור איכשו לכרטיס מסך או לספק כח, כי ברגע שצריך עבודה של עיבוד במשחק המחשב ישר קורס. מה לדעתך הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by arkanss,

שלום רב , מחשב בן פחות מחודש והעכבר לפעמים נתקע לכמה שניות וחוזר לעבוד כרגיל.? זה ממש מעצבן . תודה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום לכולם, יש לי בעיה עם דפדפן פיירפוקס באתר יוטיוב בחלק מהסרטונים שאין וידיאו רק סאונד. התקנתי את הגירסה המעודכנת ביותר של פלאש וג'אווה אבל עדיין הבעיה לא נפתרה. בכרום הכל רגיל אבל אני לא אוהב להשתמש בו. תודה רבה לכל העוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. טוב אז ככה כשאני מנסה לפתוח את הכונן ע"י דבל קליק אני מקבל שגיאה : קליק ימיני על הכונן ובחירה בפתיחה, פותחת את הכונן. הוא מזוהה כמו שצריך וללא שגיאות. מחקתי בקרים ממנהל התקנים ונתתי לו לזהות מחדש לא עזר. לא ממש קשור לדעתי אבל איפסתי ביוס ולא עזר. החלפתי כבל IDE + כבל חשמל אותו דבר. החלפתי לבקר השני בלוח גם אותו דבר. ונראה לי שזהו... נגמרו לי הרעיונות. נראה לי שהכונן עצמו הלך. מישהו?? תודה.

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  25. ואני מנגן סרטונים עם קירטועים, זה מתחיל לעצבן אותי. תחזוקה של המחשב פשוט לא עוזרת במקרה הזה, יש משהו לעשות על מנת לטפל בבעיה פרט ללפרמט את המחשב ולהתחיל מ0? המחשב הוא מחשב דיי ישן, לפחות בן 5 שנים.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.