עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, יש לי LG X 110 - נטבוק שהגיע עם מערכת הפעלה מובנית (ללא דיסק). קניתי הארד דיסק חדש ומן הסתם שכבר אין לי את האפשרות ללחוץ F12 ולעשות RECOVERY/התקנה מחדש לווינדווס. התקנתי WINDOWS ע"י כונן חיצוני.. השאלה היא: איך אני יכול לשחזר / ליצור מחדש את הPARTITION שמכיל את מערכת ההפעלה לצורך שחזור בעת הצורך? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום, (מצורף צילום מסך) אתמול נפל לחברה שלי מיני לפטופ מסוג LG X110 על הריצפה. עכשיו שמדליקים את המחשב הוא עושה ריסטרט בכל פעם שהווינדווס נטען. אני מריץ כרגע בדיקת סקטורים ע"י HIREN CD והכלי - HDD Regenerator (לינק: http://store6.esellerate.net/store/ProductInfo.aspx?StoreIDC=STR793615240&SkuIDC=SKU9923428806&pc=) נכון לעכשיו יש 650 סקטורים פגומים וכתוב שהם תוקנו (R - Bad sectors recovered) שאלתי היא: במידה וכל הסקטורים שנמצאו פגומים, יופיעו כ"תוקנו", האם הדיסק יכול לחזור למצב תקין ב 100%? האם שווה להמשיך ולעבוד עם ההארד דיסק הזה? כדאי לקנות חדש? תודה, שי [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by ackohen,

שלום, רציתי לשאול: יש לי מחשב נייד - Dell Latitude D531 (מעבד טוריון 64 X2) ביומיים האחרונים שמתי לב שהוא נורא חם (יותר מבדרך כלל).. הורדתי תוכנה לניטור הטמפרטורה והיא הראתה את הנתונים הבאים: יש שני ליבות: ליבה 1 : Low:42, High: 73 ליבה 2: low: 49, High: 75 התוכנה מציינת את הליבה 2 כ: "חמה" במצב idle. האם הערכים הללו תקינים? איך אפשר לסייע בקירור? האם יכול להיות שלמטען / ספק החשמלי יש השפעה על הטמפרטורה? (אני חושד שיש מצב שהוא אולי נדפק קצת, הוא הקפיץ את החשמל לפני יומיים). תודה..

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  4. Started by danielhr99,

היום הרכבתי ספק + כרטיס מסך אחרי שהרכבתי אותם אני מפעיל את המחשב ועולה לי כזה חלון עם הרבה כתוביות בסוף המשפט NO IDE MASTER H.D.D DETECTED הדלקה ראשונה של המחשב אחרי שהרכבתי את החלקים אז הופיע לי כזה חלון כחול כזה של הCD שלי ( יש לי 2 כונני DVD) ובסנוף ל2 CD הופיע לי בחלון עוד 2 משפטים (נראה לי הארד דיסקים שלי (יש לי 2 ארד דיסקים) ) יש לי 2 חיבורי SATA, אז במהלך ההרכבה כבל SATA אחד הפין שלו נשבר.. אז הלכתי לחבר שלי והוא הביא לי כבל חדש.. (לא יודע אם זה קשור אבל שתדעו) לפני כל ההרכבה זה לא היה לי (NO IDE MASTER H.D.D DETECTED). מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. צהריים טובים לחברי הפורום. לפני כחודש בערך, שיפרתי קצת את המחשב, שנמצא אצלי כבר קרוב ל4 שנים: החלפתי כ. מסך מGEFORCE 7300 LE ל GEFORCE 9500 GT. החלפתי מעבד מ CORE 2 DUO 1.83 ל DUAL CORE 2.4. הגדלתי מ1 גיגה ראם, ל 1.5 גיגה ראם של 800. שיפרתי מ XP ל 7. הוחלף מאוורר תקול. לוח האם, נשאר זהה- MSI P965 NEO-F 7.1 1GLAN. גם הדיסק קשיח. הספק נותר 300W של EZCOOL. עם התקנת המוצרים החדשים, לא נגעתי בBIOS. הכל עבד טוב, עד שלפני כמה שבועות, המחשב התחיל לעשות לעצמו ריסט ישר עם ההדלקה. מלבד זאת, כשהוא כבר עולה, הוינדווס קופא בטעינה, ואני עושה ריסט עם הכפתור. כאשר סוף סוף מדי פעם המחשב עולה, הוא עובד פיקס, אבל נדלק עם תאריך ושעון מאופסים ל2003, ואני נאלץ שוב לשנות את השעה. חשוב לציין, שלע…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אני מנסה להתקין WIN XP, אך מקבל מסך כחול פעם אחר פעם, גיגול מהיר העלה כי הפתרון הוא מצב SATA / IDE MODE, המצב אצלי מוגדר כך. ולמרות זאת - התקלה קיימת הצעות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. באתר הבא ניתן למצוא במרוכז את משמעות הביפים של רוב סוגי הביוס ועוד הרבה אינפורמציה מועילה, גזור ושמור. http://www.computerhope.com/beep.htm

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. Started by FARKASH7,

מדובר disk on key ששמתי עליו מערכת לינוקס בעזרת המדריך על מערכת היובינטו כדי שתיהיה boot able. אני רוצה לפרמט אותו ולא יכול. מה הפתרון?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. צפצופים? אינו משמיע כמו כן אין תצוגה מה עושים? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. קניתי היום הארד דיסק נייד של LACIE מרשת BUG (מהמבצע של הBLACK FRIDAY) וכשחיברתי אותו, הפעלתי מן INSTALLER שאחריו עלו עוד כמה קבצים בהארד דיסק, קבצים שלא ממש עזרו לי בפרמוט.. עשיתי פרמוט ע"י מקש ימני על הכונן וFORMAT אבל בכל זאת, כתוב שיש לי רק 9.99MB סך הכל בהארד דיסק... ניסיתי להכנס לMANAGE וDISK MANAGMENT, אבל עולה לי השגיאה הבאה: "the dependency service or group failed to start" מישהו יכול לעזור לי עם זה? [br]פורסם בתאריך: 29.11.2010 בשעה 22:38:38 פתרתי את הבעיה, אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. שלום, קניתי הארדיסק WD 1.0TB Caviar Black, ההארדיסק כאמור בטכנולוגיה של sata 6gb/s. לוח האם שלי הינו לוח של אינטל מסוג DG41RQ אשר תומך ב-sata 3gb/s. ביצעתי התקנה של ווינדוס 7 על גבי ההארדיסק, ההתקנה עובדת כמו שצריך עד השלב האחרון שבו מתבצע הבוט האחרון. שם אני מקבל מסך שחור עם סמן מהבהב בצד שמאל למעלה של המסך. המחשב עולה דרך הארדיסק sata 3gb/s ישן בצורה תקינה (עם ווינדוס אקס.פי). ניסיתי לבצע את הג'ימפור של פינים 5-6 (אשר אמור להגביל את ההארדיסק ל3gb/s ב-phy) אך גם זה לא עזר. ממה שהבנתי לא אמורה להיות בעיה של הרצת הארדיסק sata6gb/s על גבי לוח אם תומך sata3gb/s. אשמח אם תוכלו לסייע לי בפיתרון לבעיה. בתודה, אוהד.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום חברים יקרים! התחלתי - בדגש על התחלתי בביצוע אוברקלוק לא רציני וכעת המחשב מסרב להידלק - ברשותי לוח אקסטרים של אינטל - DP55KG ומעבד I5 750 ספק של SS 750 GOLD זכרונות XMS של קורסייר 4 GB מוגן 2 קירור ומארז CM 690 ADVANCE 2 התחלתי לבצע OC וכשהגעתי בערך ל3200 העלתי מתח במעבד ל1.4 כי המערכת לא הייתה יציבה, לפתע כבה המחשב וכעת הוא לא נדלק!!!1 אני לוחץ על ההדלקה והוא נותן זרם לשניה (מאוור נדלק למאית שניה אפילו פחות) ונכבה מיד... חיברתי ספק אחר אותה תוצאה.. הוצאתי זכרונות לא עזר השארתי רק אחד גם לא עזר.. ניתקתי כרטיס מסך וכלום.. הוצאתי סוללה לשעה וכלום ג'מפר נשלף החוצה לשחזור ולא עוזר.. המחשב בן שבוע.. אני די בטוח שהלך לוח האם או המעבד (או שלא??) אבל איך אני בודק מה הלך? א…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by tirani8,

שלום, ראיתי שיש על זה כמה נושאים, (אומנם ישנים) אבל עדיין הפתרונות לא כל כך עזרו לי. אני משתמש בwin 7, יש לי כרטיס מסך ATI RADEHON 4270 HD , אני מתחבר מהכרטיס מסך עם כבל HDMI-HDMI למסך, יש תמונה אך אין סאונד. ראיתי שהפתרונות המוצעים הם לעדכן את הכרטיס מסך-עידכנתי. ראיתי עוד פיתרון לחבר כבל בין הכרטיס מסך לכרטיס קול אבל הבנתי שבכרטיסים החדשים אין צורך בזה והשהכרטיסים כבר מחוברים. ברגע שאני נכנס להגדרות של התקני שמע, יש לי ברירת מחדל על הרמקולים של המחשב, ומופיע לי שם גם digital output שניתן לבחירה כברחרת מחדל וגם ati hdmi שלא ניתן לבחירה כברירת מחדל. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 4.4k צפיות
  14. Started by ben672,

שלום, יש לי לוח של ASUS והיום רציתי לצרוב את הביוס האחרון והעידכון נכשל... עשיתי את זה דרך המערכת הפעלה באמצעות הכלי של אסוס ותוך כדי הוא אומר שנכשל עכשיו המחשב עובד תקין אבל אם אני יכבה אותו הוא כבר לא יעלה(מכיוון שאין לו ביוס) נסיתי שוב פעם לעדכן אך התוכנה אומרת לי שלא נמצא ביוס של אסוס. תמונות: תודה רבה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by joniar,

יש לי מחשב די ישן.. מעבד AMD כפול (3200) 1GB ראם ואם שאר הפריטים יהיו חשובים אעלה אותם.. נישברו לי פינים בדיסק קשיח אז אבא שלי קנה קשיח חדש (זה מחשב של אמא...) אני רוצה להתקין עליו את הוינדוס אבל הוא מגיע לבוט אומר שהוא ניכנס לדיסק ואז הוא ניכבה...ממה זה יכול להיות? לא נראה לי שזה תוכנה..כי אין על המחשב שום דבר... תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. כשאני מפעיל סרט עם כתוביות בעברית,הוא מראה לי ג'יבריש. התקנתי וינדוס 7 ultimate והתקנתי עליו MUI בעברית,שלא כל כך עזר.. מישהו מכיר את התופעה? תודה

• 2 תגובות
    • 6.1k צפיות
  17. Started by Eshel Hotel,

יש לי מסך של חברת NU החלפתי אותו כבר 5 פעמים ועדיין יש לי בעיות הפעם הבעיה קצת אחרת אני מפעיל משחק " מאפיה 2 " פתאום באמצע המשחק כל המסך מקבל " צבעים " מריחה כזאת של אדום ירוק כתום כאילו שמוחצים אותו כמו מסך שנדפק " שבור " נתקע ככה כמה דקות ואז ממשיך רגיל ויש עוד בעיה שרואים דמויות כפול יש צלליות כאלה מסביב כאילו אני מרכיב משקפיים מספר 9 ולעיתים זה נפסק או שיש לי בשולחן העבודה פסים של שלג " קווים לבנים " אני מתחרפן מזה ניסיתי לשנות ל DVI אותו דבר אין הבדל , יכול להיות שהבעיה בכרטיס מסך ? בדקתי את הקבלים שלו , את המאוורר הכול תקין יכול להיות שהמסך הזה לא בנוי למשחקים ? אבל זה LCD 8MS - במשימות אינטרנט אין את המריחה הזאת של הצבעים - http://www.newegg.com/Product/Product.a…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום. כאשר אני מתקין עדכונים של Windows, ודורש מהמחשב הפעלות-מחדש (restarts) תכופות, לעתים בשלב הכיבוי-הדלק הוא ממש נכבה לכמה שניות, ואז שוב מתעורר לחיים. האם זאת בעיה? (אני חדש בתחום המחשבים הנייחים, ולכן לא יודע או זוכר תופעה כזאת). אני מדבר על שקט מוחלט לכמה שניות, ואז התעוררות המערכות מחדש. :s05: תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. בעקבות עצה של חבר שידרגתי במחשב שלי. לשם כך השתמשתי במחשב אחר בביתי שהיה בו מעבד טוב יותר, קניתי כ.מסך חדש והוספתי 2G זכרון. לצורך השדרוג החלפתי את ההארד דיסק במחשב הישן יותר (שבו יש את הקבצים שלי) יחד עם ההארד דיסק במחשב החדש. עכשיו ניסיתי להפעיל את המחשב והוא עולה עד לנקודה שבה הוא צריך לטעון את מערכת ההפעלה (windows 7 אם רלוונטי) ואז קורס. ניסיתי כמובן לשנות את הboot sequence בביוס אבל לא זו הבעיה. אני לא יודע מה לעשות מכאן, אשמח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by RONEN1N,

התקנתי Windows Server 2008 R2 על המחשב הביתי שלי ומאז התחילו לעלות לי מסכים כחולים וגם נתקע לי המחשב העלתי קובץ דאמפ שתוכלו לדעת מה הבעיה. http://www.multiupload.com/OM7PFMOYRG ד"א פעם הבאה שיהיה לי מסך כחול אני יעתיק את השגיאה. אני מוכן להביא עוד פרטים לפי בקשות בתודה רונן עריכה: תמונה של מסך כחול http://cid-b5c2b4789ed97e71.office.live.com/self.aspx/%d7%9e%d7%93%d7%a8%d7%99%d7%9b%d7%99%d7%9d/%d7%aa%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%940153.jpg עריכה שניה (הפתרון): הוספתי כרטיס Ram של 512mb בתוספת לשתי גיגה שכבר היה לי ועד עכשיו אין בעיות

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום , אתמול עשיתי פרמוט מווינדוס XP לווינדוס 7 ופתאום הופיעה לי הבעייה "Windows זיהה בעיה בדיסק הקשיח" מישהו יודע מה לעשות? לקחת את המחשב לתיקון או שיש פתרון וזה לא באמת בעיה בהארד דיסק.

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  22. אני עם הבעיה הזאת כבר בערך חודשיים. הצלחתי לסבול אותה, אבל ביומיים האחרונים זה גובר עד ל10 פעמים ביום, וזה בלתי אפשרי. ניסיתי כבר לבדוק הכל. זה החל כשקניתי דיסק קשיח ומסך חדש למחשב. הקטע הוא שבדקתי את הדיסק החדש לבעיות סקטורים פגומים וכד' ואין כלום. ולא נראה לי שהמסך הוא הבעיה... בדקתי את הזכירון עם MEMTEST וגם שם אין בעיות. בדקתי את הטמפ' במצבי לחץ והכל נורמלי. ההשערה המופרעת שלי כרגע היא שזה אולי המעבד הישן שלי INTEL CORE 2 DOU E6300 1.8GHZ יש לי לוח אם של ASROCK - CONROE SATAXFIRE יכול גם להיות שהבעיה שם. יש למישהו הצעות??

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by sabr10,

כשאני מחברת את האיפוד למחשב מופיעה התמונה הבאה http://www.siz.co.il/my/5mdznyy ygkt0o.jpg ואני לא מצליחה לצאת מזה אלא עם כן אני עושה ריסטרט למחשב! אני ממש חייבת דחוף עזרה איך אני מתקנת אתזה קודם זה עבד לי טוב ועכשיו לא במחשבים אחרים האיפוד כן עובד,אז אני צריכה לשנות משו כנראה במחשב עזרה בבקשההה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. המחשב נדלק ונכבה מעצמו בזמן המתנה, מה יכול להיות הסיבה, האם מודם?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by man-of-God,

שלום לכם , אני מקבל שגיאה בהרצת התוכנה linx והינה הלוג , המחשב חדש ( עוד לא חודש אצלי ) לא בוצע OC כלל להלן הלוג שאני מקבל וזאת רק לאחר דקה ו 22 שניות האם יש צורך לפנות לחברה ממנה קניתי את המחשב ? להחלפת חומרה מסויימת ? בפעם השניה התוכנה נעצרה שוב עקב שגיאה רק שהפעם לאחר דקה ו- 57 שניות להלן הלוג

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים