תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
זה שוב אני אני צריך עזרה להפעלת הקול במחשב אני לא יכול לשמוע מוזיקה במחשב ואני לא חזק במחשבים מישהו יכול לעזור לי באיזה קישור או driver kvpgk, veuk זה כניסה רגילה שעל הלוח אם של אינטל i915g
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש לי DEL LATITUDE שהפסיק לעבוד ואני לא יודע איפה לתקן אותו
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
מהכן אפשר להוריד דריוורים לכרטיס PCI-USB2 מבוסס ציפסט של NEC דגם D720100A10151KU220 תוצרת ASUS REV 1.03 לכל סוגי מערכות ההפעלה חיפשתי ולא מצאתי. דן
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
המחשב נדלק לי lenovo ונתקע על המסך שמראה ארבע קוביות כחולות של ווינדוס. אי אפשר לעשות כלום רק לכבות ולהדליק עד המסך הנ"ל. מישהו יכול לעזור לי?? יש לי שיעור עוד מעט.
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש לפניי חודשים שהובטח לי שיהיה מחשב גיימינג אך ממש לא מתאים לגיימינג. מי שמכר לי אותו הינו אדם פרטי אך זה לא חשוב כרגע מה שחשוב זה שיש לי מפרט של המחשב ואשמח שתגידו לי מה לעשות בנידון כדיי שאוכל לשחק על fps טוב במשחקים באטלגרונדס ואוברוואטץ a תודה לעוזרים ושבת שלום. זה המפרט: GA-H110M-S2H INTEL I5 6400 1 TB 8GB DDR4 DVDRW SOLID 1600 ( FRONT USB3.0 GT 730
-
- 28 תגובות
- 6.1k צפיות
- 3 followers
-
-
הפנייה שלי היא די שונה.. אין לי אף בעיה... אני רוצה לגרום בעיה... איזהשהו בנאדם צריך לקחת את המחשב של אחותי מחר לבדיקה במעבדה... והוא בראש שהמחשב לא עובד.. המחשב עובד בסדר גמור..(אפילו יותר מדי בסדר..) השארתי את המחשב 13 שעות עם התוכנה טוסט בלי מאורר למעבד דולק... בבוקר אחרי ה13 שעות הגוף קירור פשוט היה רותח כמו אש... אבל המעבד לא רצה להישרף... אני רוצה לדעת איזה דרכים אפשר פשוט להרוס את המחשב העמיד הזה.. זה פנטיום 3 667.. בן 7 שנים... לא רוצה למות...
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוחga-k8nf-9 של גיגביט עשיתי איזה live update שיש בחוברת שקיבליתי אם הלוח אחר כך המחשב עשה ריסט ואז עלה לי 2 בקרים בשם ide במנהל ההתקנים יש 3 שתיים מה לא מותקנים והמחשב לא מוכן לזהות אותם מה אני אמור לעשות מה זה הבקר הזה ומה תפקידו תודה לכול העוזרים :bash:
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום אנשים! אני צריך עזרה דחוף לפני שאני ניגש למעבדה אולי מישהו פה יאיר את עיניי.. אתמול בערב במהלך עבודה על המחשב פתאום הוא כבה לגמרי, ועשה restart. ומאותו רגע והלאה הוא מגיע למסך הפתיחה של המחשב מראה את כל הנתונים mem check וכל זה ונתקע שם. לא ממשיך הלאה. כשאני לוחץ del כדי שייכנס ל-bios הוא לא מגיב. כשאני עושה שוב restart ולא עוזב את ה-del אז הוא אומר entering bios או משהו כזה ונתקע, כלומר המסך של ה-bios אפילו לא עולה. ניסיתי לעשות מס' פעולות כמו להוציא מהחשמל 10 דק' להוציא את הבטריה cmos לעשר דק', לנתק הארד-דיסק, עכבר, מקלדת... אפילו שיניתי slot לזיכרון (יש 4 הכנסתי אותו לאחד אחר) - במחשבה שאולי ככה אני אפתור את הבעיה אבל זה לא עוזר. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? ה…
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אז ככה המחשב הוא של IBM כולו כולל הלוח הבעיה היא שאני מנסה לחבר לו צורב הצורב עובד ולאחר ריסטרט או כיבוי הוא לא עובד מה עושים??? דרך אגב ההרד דיסק SATA ניסיתי להחליף צמה, נסיתי להפעיל רק את הצורב בלי הסי די , אין לי מושג מה עוד אפשר לעשות . לפי דעתי זה איזה טריק של IBM אם מישהו נתקל בתקלה אני מודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח ASUS P4C800E-DLX עם 4 דיסקים מקונפגים כמערך RAID 0+1 זא מירור וסטריפ. שני דיסקים הם IDE ושני דיסקים SATA. המערך מבוסס רכיב של PROMISE בלעדי לחלק מלוחות ASUS . זה התחיל כשקבלתי הודעת שגיאה שהמערך ירד ל OFFLINE נכנסתי לקונפיגורציה וראיתי שדיסק אחד מסוג SATA ירד ל OFFLINE הנחתי שהוא כנראה קרס. בצעתי איתחול נוסף ואז הBIOS של המערך הודיע על שגיאה קריטית שלא ניתנת לשיחזור. שוב נכנסתי לקונפיגורציה וגיליתי שעוד שני דיסקים ירדו ל OFFLINE (שני ה IDE) כעט 3 מתוך 4 דיסקים לא מזוהים עי המערך. עסיתי DISABLE ל קונטרולר דרך ה BIOS כדי למנוע נזק נוסף. בדקתי את חיבורי הדיסקים והם תקינים. לדיסקים כן מגיע חשמל. נראה שה צ'יפ של PROMISE השתגע כי לא יתכן ש 3 דיסקים כרסו תוך…
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני כמעט שלוש שנים בSKYPC והחנות כבר לא קיימת - הטלפון מנותק אין תשושבה למייל. נראה לי שהלך רק לוח האם אבל לא בטוח למי פונים להחלפה? אני צריך למהר, עוד מעט שלוש שנים האם אפשר לבדוק אונליין לפי מספרים סידוריים? לוח אם ומעבד - אינטל זכרונות - gskill בספק אם התקלקל אבל חשוב שאדע מי נותן שירות אם אצטרך- ספק corsiar כ מסך אסוס אודה לעזרה מהירה!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, (חדש פה...) היום (עכשיו) פתחתי את המחשב שלי ועוד לפני שנטען הXP יש לי הודעה: boot and select proper boot device inseret boot media in selected boot device and press a key מה זה אומר? (ניסיתי לפרש אבל גם אחרי זה לא הצלחתי להבין) ומה עושים?? *כשאני לוחץ על מקש כלשהו במקלדת משתכפלת ההודעה...
-
- 10 תגובות
- 784 צפיות
-
-
היי, זה דיי דחוף. יש לי מחשב ממש טוב שקניתי לפניי שנה בערך ופתאום הוא רושם לי reboot and select proper boot device... מישהו יודע מה אפשר לעשות? אשמח לתשובה מהירה:)
-
- 75 תגובות
- 47k צפיות
-
-
אני בחיפושים נואשים לדרייבר עבור ROUTER מחברת Level one מדגם FBR-1161. באתר החברה אין דרייבר וחיבור הUSB לא פועל בלעדיו. ??? ???
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
דבר ראשון אני כותב את אותה הודעה פעמיים כי אין לי מושג לאן זה שייך הנה: שהמחשב עולה רואים את ההארד דיסק(amd 64 3200 asus k8vdeluke maxtor 120 sata) אבל שניסיתי להתקין WIN התוכנה אומרת שההארד דיסק לא קיים אני צריך עזרה דחוף
-
- 8 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום ויש לי בעיה, בזמן האחרון המחשב בקושי זז , אני פותח את ה- Tesk Meneger ורואה איזה 30-35 פרוססים ברקע כל אחד לוקח 5-10 מגהבייט אני מתחיל לסגור את כולם ואז הם נפתחים שוב בכמות כפולה, טוב הרצתי Adaware מצא כל מיני דברים, הסרתי הכל, לא עזר, עשיתי Scan Disk לא עזר, נכנסתי למצב בטוח ועשיתי סריקת וירוסים, לא מצא כלום, בדקתי בביאוס וב- ADIA32 המעבד על 40-45 מעלות, בסדר, ב- Msconfig בסטארטאפ אין כמעט כלום שמתי רק את הדברים החיוניים, השתמשתי ב- Windows Washer ניקה דברים אבל לא עזר בכלום, מחקתי תוכניות מיותרות אין כמעט כלום, והמחשב בקושי זז, אני עכשיו מדבר מה- Safe mode בבקשה עזרה :'( הנה המחשב שלי : Intel Pentium 2 256 SDRAM Ati 3D Rage Pro 4MG Windows …
-
- 19 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
לפני יומיים באתי למחשב הדלקתי אותו כרגיל, הכל נדלק והצג לא. המסך מחובר לחשמל ולמחשב כרגיל ואין לי משג מה הבעיה. חשבתי זה אולי הכרטיס מסך. מה הבעיה? תודה לעוזרים..
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני לא מבין איך להרכיב דיסק קשיח במארז SAGITTA. בבקשה מי שיודע שיסביר לי. תודה
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי לוח ASUS A7A266 , חיברתי הכל כמו שצריך (חשמל) וכשאני מחבר אל הספק את הכבל חשמל, הספק ישר נדלק, המאוורר שעל המעבד מתחיל לעבוד ואני שומע את ה-HD וה-CDROM שהם פועלים, אבל המסך לא נדלק. חשבתי שהספק לא מתאים ללוח (ספק ישן) , אז יש לי ספק ישן אחר שניסיתי גם איתו, כשאני מחבר הכל ואז מחבר לחשמל, הנורה שעל הלוח נדלקת, אך המחשב לא נדלק, ועל הלוח חיברתי כמו שצריך את הכפתור של ה-POWER SW וניסיתי לקצר בין עוד פינים שם במחשבה שאולי לא שמתי טוב את ה-POWER SW, אך הוא לא נדלק בשום מקרה! אתם יכולים לעזור ולומר לי למה הספק הראשון ישר מפעיל את המחשב ורק תמונה לא רואים ולמה הספק השני רק מראה שהוא תקין (הנורה שעל הלוח עובדת) אך אי אפשר להפעיל איתו את המחשב? זה די דחוף, המחשב פתוח…
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני צריך דחוף עזרה כל הזמן נתקע לי המחשב לפעמים הוא מחזיק 3 שעות מקסימום ולפעמים דקה ואולי אפילו לא עובר את החלק של הדוס בהתחלה.. זה לאחר שהתקנתי את הויסטה והיום קניתי עוד זכרון למחשב כך שיש לי ג'יגה.. יש לי פנטיום 4 2.8Ghz לוח אם של ASROCK ג'יגה זכרון.... מישהו יודע מה זה יכול להיות?! יש דרך לסדר?! אולי רק להתקין מחדש את ויסטה זה הגירסא הרגילה.. שיש באתר.. מחבילת Home Premium חייב דחוף עזרה כל רגע הוא עלול לעשות פריז שוב... = \ :s05: :s05: :s05:
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסיתי להפעיל תוכנה של USB BOOTING (ראו כאן) במטרה להתקין Boot CD על דיסק-און-קי. ברגע של חוכמה עילאית, לחצתי אוקיי שניה אחרי ששמתי לב שהתהליך החל על אחד הכוננים הקשיחים שלי, שאינו מכיל מערכת הפעלה. עכשיו, הרצתי תוכנת שחזור Partitions וגיליתי את הכוננים הלוגיים (שלושה), כולם במצב טוב וגם הקבצים קיימים. אני גם חושב שיש לי את הסקטורים המתאימים להתחלה וסוף כל partition. http://prntscr.com/kwlu0d אני מחפש דרך לאפשר למערכת לחלק מחדש את הכונן, ללא פירמוט או העברה מסובכת של חומר החוצה ופנימה. האם יש אפשרות כזאת? תודה לכולם! מצ"ב צילומי מסך מכל מני תוכנות בדיקה וכיו"ב. http://…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מחשב חדש (מפרט בצד), עכשיו אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט, אני מחבר את הכבר רשת למקום שלו ואז יש אור ירוק, אני זוכר שצריך להיות אור כתום. בקיצור לא יודע מה הבעיה אולי בגלל שלא התקנתי משהו בביוס לא נכון?(יכל להיות?) אני נכנס ל"חבורי רשת" ושם יש לי רשת בשם "1394"...... מה אני עושה אין לי אינטרנט????
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי בעיה במחשב שאני מדליק אותו ואת המסך ביחד אז המחשב עולה כרגיל עד שזה מסיים לטעון את המסך של הוינדוס ואז יש מסך שחור , ואם אני מדליק קודם את המחשב או את המסך אז זה לא יראה כלום וירשום אין אות , מה לעשות ? נ"ב ניסיתי הכל , סייף מוד , החזרת המחשב לשבוע אחורה (ריקוברי פויינט) , הוצאתי והכנסתי מהחשמל וכו .. וגם יש לאמר שזה החל לפני שבוע וזה היה מסתדר שהייתי מוציא ומחזיר את המסך . תודה לעוזרים. סרטון מצורף -
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שאני שם סרט לא משנה באיזה נגן הוא נהיה כהה כזה... מה הבעיה ? מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שאני מפעיל סרט דרך תוכנת CRYSTAL ישנה הודעה אשר גורמת לסרט לא להופיע cant locate video stream מה עליי לעשות ?והאם יש פיתרון בעניין על מנת שאוכל לראות את הסרט
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-