עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by hellyeahmofo,

יש לי מחשב שאני צריך לפרמט אין לו צורב ובגלל שזה 98 אני לא זוכר איך גורמים לו לזהות disk on key בכל מקרה מדובר בשני ג'יגה חשבתי לעשות חיבור פרללי או usb אני פשוט לא זוכר איך עושים

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  2. Started by D.A.Y.C,

שלום. לפני חודש גיליתי שיש לי עוד כונן נוסף במחשב של 1TB רק שהוא לו מופיע במחשב וגם לו DISK MANAGEMENT . למישהוא יש אולי עזרה, משהוא... למרות שזה לא כל כך דחוף

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני מנסה להתקין XP על מחשב כלשהו, הדיסק בפנים, אני מדליק את המחשב, והוא פותח לי תפריט הגדרות BIOS בלי שביקשתי. כשאני מדפדף שם בין התפריטים, באחד מהם רשום שבBOOT הקודם שלו הייתה לו בעיה עם המהירות של המעבד ושעכשיו הוא בSAFE MODE. אבל רשום בביוס שהמעבד על 2400MHz בדיוק כמו שרשום על המעבד. בנוסף רשום גם שהוא על מכפלה 18 של 133/33, אבל כמובן שאי אפשר לשנות את זה כשאני במוד של 2.4 ולא של יידני. מה הבעיה שלו? תודה!

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  4. Started by shishashu123,

היי, יש לי אתר דרך godaddy ולאחרונה שמתי לב להופעת פופ אפים... כגון doubleclick וכו'. האם מישהו יודע אם ניתן לאתר את הפופ אפים בקוד html של האתר או אולי יש המלצות אחרות? לא כל כך הצלחתי למצוא עזרה בנושא באינטרנט.... תודה רבה לעוזרים!

5. שלום המחשב שלי: Pentium 4 3.0 1GB DDR Nvidia GEFORCE 6600GT ASUS P4P800 לוח אם בעיה: אני מדליק את המחשב, הכל טוב ויפה, המאווררים מסתובבים, אבל המסך אינו נדלק. ניסיונות לפתרון: אחרי שהלוח שלי התקלקל, החלפתי לוח לאותו דגם, אך המסך אינו עולה, חשבתי שהבעיה נובעת מהספק, וקניתי ספק חדש. גם אז ללא הצלחה. ניסיתי לעשות אלימינציה ולהגיע לחלק שגורם למסך לא להדלק, החלפתי כרטיס מסך, ניסיתי בלי הארדיסק, בלי CDROM, עם זכרונות אחרים. כלום. בבקשה תעזרו לי אני נואש .

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  6. Started by puGs,

אוקיי זאת בעיה שקורת כבר הרבה זמן מאז ששידרגתי חלקים במחשב,פעם בכמה זמן מופיע לי פתאום מסך כחול עם הקוד הזה: 0x000000C2 גיגלתי את הבעיה בגוגל ולא מצאתי שום דבר שעוזר לי,חוץ מזה שזו אולי בעייה בדרייברים,תודה רבה לעוזרים ולמנסים=]

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  7. Started by Dr.Hoffman,

שלום לכולם,לאחרונה כשאני צורב דיסק DVD,הצורב עושה את הצריבה קצת ואח''כ נתקע ופשוט מראה בעיה והוא פשוט עושה את זה כמה פעמים ניסיתי על לבדוק כמה דיסקים.. אם זה חשוב אז דיסקים של TEAC DVD-R - 8x כמו כן זה בעיה כבר כמה ימים.. לפני שבוע הכל עבד כראוי... נ.ב אני עובד עם נרו 6 אקספרס ולא נרו 7 או משהו... מקווה שתוכלו לעזור לי..

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  8. Started by nitz23,

שלום וברכה , רכשתי מחשב עם שני כוננים SSD נפרדים ( פיזית ) ובמחשב רק האחד שעליו מותקן הווינדוס פעיל , איך אני גורם לכך שאוכל להשתמש גם בשני לאחסון וגיבוי ואראה אותו ב"מחשב שלי" תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Demagh,

אז ככה, לאחר החלפת לוח אם למחשב ישן של האחיות שלי, המעבד (P4 2.6GHZ) התחיל לעבוד על חצי מהתדר - 1.3GHZ. ב-BOOT מופיע התדר המקורי. לא מצאתי בביוס שום אפשרויות הנוגעות לתדר המעבד או כל אפשרות בכללי, לחוהיא את האפשרות להפעיל HT. הלוח הוא GD-865GV-L להלן תמונה מ-CPUZ

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  10. Started by ohadsela,

למחשב של הבן שלי היה כרטיס פנימי של טלויזיה שאליו חיברתי את הממיר + חיבור אלחוטי לאינטרנט עם אנטנה שהתחברה ל USB והכל עבד פיקס מכייון שאין יותר כרטיסים פשוטים פנימיים לטלויזיה קניתי לו חיבור USB עם כניסות לכבל שממיר יתחבר אליו כזה http://ksp.co.il/?uin=19865 ויש לו גם אנטנה כזאת לאינטרנט http://ksp.co.il/?uin=11008 ומשום מה שניהם לא יכולים לעבוד במקביל איך מסדרים את זה?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. ספק - כיצד לחשב צריכה על קווי מתח שונים? - זה בדיוק השאלה. ברשותי ANTEC 550 WATT TRUE POWER. קו מתח 5+ 12+ 3.3+ זרם מירבי אמפר 40 24 32 ברשותי: כרטיס מסך (ישודרג בהמשך), 5 הרדיסקים, 1 גיגה זיכרון, צורב DVD וכונן CD. ברצוני להוסיף עד 6 מאווררים חזקים הצורכים מקסימלית 0.52A ב 12 VOLT כלומר 6.24 WATT כל אחד. (לא לשאול למה בנתיים - פרויקט) האם יהיה ניתן להוסיף אותם לא בבעיה עם הספק? כיצד אני מחשביםכמות כוללת של WATT נצרך על כל קו מתח? האם מכפלת V*A מספיקה או שיש משהו מעבר לזה?

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  12. וניסיתי תווינדוס אפדייט והוא לא עובד ומחקתי את כל הוירוסים עם כל מיני תוכנות מה לעשות אם יש למישהו להמליץ על איזה תוכנה טובה...

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  13. Started by liran76,

שלום לכולם יש לי בעיה של סאונד במחשב אני יכול לשמוע מוזיקה ולראות סרטים אבל אני לא שומע את הצלילים של המחשב (מערכת ההפעלה ,מסנג'ר,ICQ,אתרים באינטרנט ) יש לי כרטיס קול מובנה הסרתי והתקנתי את הדרייברים שלו אבל זה לא עוזר מה עושים????

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  14. היי, אני מנסה לשנות את השפה של המערכת הפעלה לאנגלית (WIN10) אבל כשאני מנסה להוריד את הערכת שפה זה מתחיל את ההורדה ואחר כך מפסיק יש דרך להוריד את זה ישירות? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. בעקבות שדרוג מחשב עם לוח Gigabyte - GA-P35-DQ6 נתקלתי בבעיה הבאה אשף התקנת ההתקנים מזהה את התקן הקול אבל לא מצליח להתקין את הדרייברים - UAA Bus driver for High Definition Audio ניסיתי התקנים מהדיסק המקורי וגם מאתר היצרן Gigabyte . האשף לא מצא בהם את מה שהוא מחפש. ביצעתי גם שתי התקנות מלאות של חלונות XPSP2 ENABLE שלא שינו את המצב. התקן הקול בביוס פעיל התקני האדיו הבסיסיים של ה XP קיימים נראה שחסר קובץ כלשהו (INF?) אבל לא ברור מה בדיוק, לא מצאתי ברשת התייחסות לבעיה דומה בלוח הזה התוצאה כרגע שאין קול. 1. אשמח להפניה לדרייברים מתאימים ועובדים 2. רשימה של הקבצים המתאימה ע"ת לנסות לאתר אותם בCD שלי או ברשת 3. פתרון יצירתי אחר תודה

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  16. שלום ותודה מראש לכל העוזרים. לחבר שלי יש מחשב עם מערך CF של SAPHAIRE HD 3650 המחשב מריץ בצורה טובה משחקים כבדים כמו COD4 אבל משום מה דווקא במשחקים קלים מאוד כמו HITMAN2 הישן ו NEED FOR SPEED הוא יוצא מהמשחק במפתיע או אפילו מאתחל לפעמים. מה אפשר לעשות על מנת לפתור את הבעיה חשוב לציין כי עידכנתי לו את הדרייבר ואת ה CCC מה קורה חברה..?? למה לא עונים........

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  17. שלום חברים, לאחרונה רכשתי מחדש חדש מדגם - ASUS ZenBook 14 UX433FN המחשב מגיע עם יציאת HDMI אחת ויציאת TYPE C. רכשתי מתאמים של TYPE C ל HDMI על-מנת לחבר 2 מסכים במקביל למחשב. נכון לעכשיו 2 המתאמים לא עובדים. מתאם אחד מהחשב בכלל לא מזהה, לא קורה כלום שאני מחבר אותו את המתאם השני המחשב מזהה, אבל נותן עליו שגיאה (מצורפת תמונה) אני לא יודע האם מדובר על בעיה במתאמים עצמם, או שהחיבור TYPE C של המחשב הזה לא יודע לעביר חיבור למסך חיצוני?

18. שומדבר לא מספיק לעלות.. אין רעש מהלוח אם מה יכולה להיות הבעי'ה?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by yosdaboy,

שלום, יש לי ראוטר EDIMAX BR6216MG שעובד מעולה וללא בעיות כאשר מתחברים אליו אלחוטית. כאשר אני מנסה לחבר אליו כבל רשת, הוא לא מספק לי אינטרנט למחשב וכתוב לי Unidentified network no internet access, לעומת זאת כאשר אני מחבר את הכבל ישירות אל המודם, האינטרנט עובד ללא כל בעיה. מדובר על Windows 7. כמו כן בדקתי בהגדרות של הראוטר והפיירואל סגור, אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה תודה, yosdaboy

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. נסיתי לקרוא קצת בגוגל ומצאתי את הפקודה powercfg -h onשצריך לכתוב ב-cmd. כתבתי ואין שינוי (מדובר בחלונות 8 פרו לאחר פירמוט). אשמח לעזרה כיצד לתקן זאת? וכיצד ניתן לשנות את הדרך החלפת שפה EN-HEB, זה כרגע על CTRL+SHIFT ואני רוצה לדוגמה ALT+SHIFT? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by DorKachlon,

שבת שלום לכולם קניתי אתמול מחשב חדש ואני לא מצליח לראות חלק מהסרטים כמו שצריך הורדתי סרט באיכות גבוהה מאוד ששוקל 13 גיגה וככה זה נראה מה אני צריך לעשות? שימו לב שהתמונה ממשיכה לצד שמאל משום מה זה מראה חצי תמונה. תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אין לי מושג מה לעשות עם קבצי הDUMP ואיך לעבוד איתם אני אשמח מאוד לעזרה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  23. Started by Wood-Elf,

אין לימושג מזה, יכול להיות שזה בכלל לא המעבד, אבל ניחא. יש לי רעשים ממש מממששש מוזרים מהמחשב... זה לא המאווררים החיצוניים, בדקתי אותם. יכול להיות שזה המעבד/הכרטיס מסך/הHDD? זה מעין חריקות קטנות שבאות באורכים דומים ובזמנים כמעט קבועים (משהו כמו שניה הפרש בין אחד לשני). יכול להיות שהמאורר של הכ"מ או מעבד לא מצליח לפעול?

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  24. Started by No-Limits,

שלום יש לי בעיה. עד עכשיו הכל עבד בסדר. יש לי כונן קשיח SATA 2 של WESTREN DIGITAL 250GB. פתחתי את המחשב כדי להוסיף כונן דיסקטים. בסוף ויתרתי. ואז פתחתי את המחשב ואני לא מצליח לעלות את הוינדוס. אחרי שהכנסתי את הדיסק של הווינדוס ועשיתי דרכו בוט זה כתב לי שזה לא מוצא את הדיסק הקשיח. הסתכלתי על הדיסק הקשיח ורק הכבל הצהוב היה מחובר. האם גם צריך להיות מחובר אליו כבל חשמל או רק כבל צהוב? תודה.

• 5 תגובות
    • 3.5k צפיות
  25. Started by guyh25,

יש לי מצלמה (WEB CAM) המתחברת ל-USB, לאחר שחברתי אותה והתקנתי אותה, הוצאתי אותה מה-USB, אבל מאותו רגע כל פעם שאני מנסה להכניס אותה בחזרה אני מקבל צליל שגיאה והיא אמנם נדלקת (מקבל מתח) אבל לא מזוהה ע"י המחשב. מה נסיתי : 1. להסיר את הדרייברים לכבות את המחשב ולהתקים מחדש 2. לנתק את המצלמה ולחבר מחדש 3. 1+2 נ.ב. המצלמה לא מופיע במנהל ההתקנים. המחשב עליו מותקנת המצלמה הנו P4 עם מערכת חלונות XP בעברית

• 5 תגובות
    • 807 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.