עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Iniesta,

הי, יש לי מסך למחשב 19 אינץ' שלפני שבוע שבק חיים. אופי תקלה: מסך לא נדלק. מסרתי אותו למעבדה ובתיקון החליפו ספק כשבאתי לביתי המסך דלק אולם הצבעים שלו השתנו והפכו להיות לא טבעיים, יש איזושהיא תקלה בצבע - הוא לא עשיר וחד כמו שהיה לפני כן. שיחקתי עם כל הגדרות התצוגה במסך ובמחשב אך שום דבר לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה? דגם FP93GX, Benq

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  2. Started by kety,

קיבלתי היום מחשב נייד ומההתרגשות הפעלתי אותו ישר כשפתחתי מבלי לקרוא את ההוראות. אחרי זה קראתי שחובה שהמחשב יטען שלוש שעות ואז להפעיל אותו רק כשהוא מחובר לטעינה. עכשיו אחרי שהטענתי אותו ואני מדליקה מופיע המפרט הטכני של המחשב וזהו לא קורה כלום. מה עושים?

• 5 תגובות
    • 8.3k צפיות
  3. יש לי מחשב פנטים 4 HT 2600 מהרץ לוח אם ASUS P4P800 זכרון 512 של חברה לא ידועה כרטיס מסך GFORCE 5200FX יש לי בעיה בכיבוי המחשב אני לא יודע ממתי זה אבל אם אני משאיר אותו דולק כמה זמן אחרי זה לוקח לו דקה שתיים להגיע למצב של logging out ואז הוא נתקע, חייבים לעשות ריסט... האם יש לי בעיה בחומרה??? :'( מה לעשות כדי שזה יפתר???

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  4. Started by YarinD,

תמיד שאני משחק באיזה משחק אז אחרי איזה 20 דקות ולפעמים פחות ניהיה לי מסך שחור כזה שאני מצליח לצאת ממנו רק אם אני מבטל את המשחק דרך ctrl+alt+delete. אין לי מושג למה זה קורה, אבל שמתי לב שזה קורה לי במשחקים שהם נחשבים דיי כבדים כמו BF3,CR2,GTA IV זה גם קרה לי אפילו ב Need For Speed the run שהוא יחסית נחשב לא כבד. הסרתי את הדרייוורים הישנים של הכרטיס מסך והתקנתי חדשים ושום דבר לא עזר. זה המפרט שלי Core i7 2600K Noctua NH-D14 Gigabyte Z68XP-UD4 Gigabyte GTX 580 Corsair Vengeance 8GB 1600 OCZ Vertex 3 120GB SATA III SeaSonic X Series X-850 Corsair Obsidian 800D יש מצב נפלתי על כרטיס מסך דפוק? זה סוג הכרטיס מסך http://www.dvhardware.net/news/2011/gigabyte_geforce_gtx_580_wi…

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  5. לאבא שלי יש מסך פשוט עלה 400 שקל ובדקתי ואין לו את זה ובדל יש את זה וגם סמסונג שיש ברשותי כרגע הנה הבדל בן מסך רגיל פשוט CRT לעומת הדל: ולפני שצתגידו כי המסך IPS ישן אז הנה מסך IPS דל חדש שגם בו יש את זה:

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by avivru,

חיברתי מחשב לטלויזיה באמצאות כבל HDMI אני רואה בטלויזיה ר את הרקע של המחב ללא איקונים ולא רואים חוץ מזה שום דר אחר יש למישהו רעיון? תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by r.g.comuters,

שלום לכולם אני צריך עזרה יש לי לוח Intel D845WN ואני צריך את דיאגרמת הפינים של החיבור לFRONT PANEL ריסט הדלקה לדים וכיוב...... תודה למי שיעזור נ.ב איך אני צוב ללוח ביוס הורדתי מהאתר של אינטל קבצים לדיסקט אני הורדתי מהאתר של אינטל את הספר של הלוח אם ואין שם שום הסבר לגביי חיבורים חיצוניים ללוח.... מוזר או שהייתה צריכה לבוא מדבקה עם הלוח הבעיה שאין לי אותה כי הלוח יד 2

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  8. אורח corrupt
    Started by אורח corrupt,

שלום. יש בידי צורב IDE של LG שאמור להיות: 52X32X52X בצריבותיו הראשונות עשה הצורב חיל, והכל היה מצוין. עד שלפני מספר ימים החל אוכל דיסקים. מה הכוונה? כל פעם שהתחלתי צריבה (בייחוד של דיסק אודיו), הצורב תקע את כל המערכת מתי שהגיע אל בין 50 ל- 60 אחוזי סיום. (אגב, כשאני לוחץ בנקודה זו על הריסטרט, זה לא פועל, אלא רק לחיצה של 5 שניות על מתג ההפעלה) התוכנה שאני משתמש בה היא- Nero Express. מה כבר ניסיתי לעשות? לצאת מרוב התוכניות שמעמיסות על הזיכרון, לפני הצריבה. לא עזר. להתקין מחדש את התוכנה. לא שינה. להוריד את מהירות הצריבה. לא פעל. אגב, הצורב מתפקד בסדר מבחינת קריאת דיסקים. קריאה מחודשת של הדיסקים שדפקתי מגלה ב- 60 אחוז הראשונים מהשירים הם בסדר... מה לדעתכם הבעיה?

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  9. שלום . התקנתי את ה WIN 7 מחדש עכשיו אני מתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך שלי אחרי ההתקנה עושה ריסטרט ואני לא יכול לשנות רזולוציה והכל נשאר אותו דבר כאילו אין לי דרייבר ביכלל ... מה אני עושה נסיתי הכל כבר. וכה הורדתי את הדרייבר הנכון אני לא דביל אם לא הייתי מוריד את הנכון זה לא היה מתקין לי אותו ביכלל... אני חייב עזרה אני לא יודע כבר מה לעשות .

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. יש לי מחשב נייד של Asus כאשר אני מדליק את המחשב מופיע מופיע הלוגו של החברה "Asus" ואז מסך שחור (לא עולה ווינדוס).חשוב לציין ביום שהחלפתי מסך המחשב עבד באופן תקין אבל יום אחרי המסך נדלק מופיע הלוגו אבל לא עולה הווינדוס

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות
  11. Started by ilay22,

יש לי DVD מחובר ב IDE, באמצע הכבל יושב ה DVD ובסוף הכבל ההארד דיסק עם הבוט סקטור יש לי עוד HD מחובר ב SATA החלפתי את ה DVD בחדש שמחובר ב SATA והוצאתי את הישן כהדלקתי את המחשב במסך שבהוא מזהה את הרכיבים, לקח לו ה-מ-ו-ן זמן לזהות את הכל, ואז הוא כותב NO BOOT DEVICE, כשניתקתי את ה DVD כלום לא השתנה. ניסיתי להעביר את הHD שישב על הIDE לאיפה שישב ה DVD ואז הוא זיהה את הכל מהר, אבל כתב NTDLR MISSING למיהשו יש מושג מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  12. Started by MOFRA,

המחשב לי מראה לי שיש לי כוננים ורטואלים למרות שהסרתי את DAEMON TOOLS(כנראה בגלל שהיה לי ריסת בזמן ההסרה) איך אני יכול להסיר את הכוננים האלה

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  13. Started by 8-Ball,

אחרי שהמחשב שלי דלוק יחסית הרבה זמן (20 שעות נגיד) הוא עושה רעשים מוזרים הרעשים יחסית חלשים אבל עדיין אפשר לשמוע אותם, זה רעש של חריקה רעש בכלל לא חזק, המחשב לא חם או משהו, האיוורור בסדר גמור, איך אני מגלה את מקור הרעש?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. טוב, אחרי כמה ת'רדים פה, אני אפתח אחד כללי ומסכם בפורום הזה כי אני חושב שכמות הבעיות מוגזמת מדי... מדובר במחשב חדש, מאוד מושקע מבחינת מפרט כמו שאתם רואים. נקנה לפני שבועיים-3. אני אפרט על כל הבעיות ואיך שהוא עובד. באופן כללי המחשב מהיר ונהדר, המעבד (בסטוק) הוציא 14 בסופר-פאי (1M), הכרטיס מסך ב3DMark Vantage הוציא P20,000 בערך, אבל זה לא כולל את הבעיות שבכל מקרה יש לי. בהתחלה הבעיה הראשונה הייתה שהמחשב פשוט ריסטט ברגע שווינדוס 7 הותקן, אחרי הרבה בדיקות הבעיה התבררה כהספק (דאז FSP Everest), הוחלף ל Seasonic M12D 850W, הבעיה נפתרה, המחשב הגיע אלי סוף סוף מהמעבדה והתחיל לרוץ. בעיות מאז ועד עכשיו- 1) כל ההארדיסקים במחשב מתקתקים לפעמים ותוקעים את המחשב, למרות שבמבחני HD הם עוב…

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  15. Started by GaLmgnT,

שלום! לאחרונה התחילו לקפוץ אצלי מסכים כחולים שחייבו ריסטרט למחשב. הצלחתי לעצור את הריסטרט האוטומטי והעתקתי את הפרטים של הבעיה, אך אין לי מושג איך להמשיך מכאן :-\ העתקתי את הקוד שהופיע לי, אבל הבנתי שאם מופיע שם של קובץ הוא מספיק כדי לפתור את הבעיה, אז: NETIO.SYS - Address 8c7b5ea1 base at 8c7af000, Datestamp 4a5bbf63 אשמח לעזרה בנושא! עריכה: אחרי שהורדתי את התוכנה שבסטיקי הצלחתי להוציא פרטים נוספים, אבל עדיין אין לי מושג איך לקרוא את זה/מה לעשות עם זה. Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck D1, {0, 2, 0, 8c7c4ea1} Unable to load image \SystemRoot\system32\DRIVERS\Rt86win7.sys, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for Rt86wi…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by BigDragoon,

יש לי מעבד E6600 עם לוח אם DS3 REV3.3 גליתי שהמאוורר של ה CPU לא מסתובב כל הזמן. הפעלתי את התוכנה SPEED FAN וראיתי שה CPU על 65 מעלות פתחתי את המחשב והמאוורר באמת לא פעל. נתתי לו "דחיפה" קלה והוא התחיל להסתובב והטמרפרטורה ירדה ל 40 תוך כמה שניות. המחשב חדש. (בן כחודשיים) למשהו יש מושג?

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  17. Started by dante123,

גלגלו למטה בבקשה.

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  18. תגידו למה אף אחד לא עושה לפורום מדריך לשימוש נכון בביוס כי הרבה צריכים את זה וזה מאוד שמושי לדעתי אשמח עם ייענו לי ואולי אפילו מישהו ייעשה תודה לעוזקים כי אני רואה שהרבה מתקשים איתו ואל תגידו לי למה אתה לא עושה זה לא שאני לא עושה כי אני לא רוצה אני פשוט לא יודע אני גם צריך את זה!

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  19. Started by motorishta,

יש לי דיסק קשיח של SATA אבל הלוח אם תומך רק ב-ATA. מה עושים במצב כזה? יש אולי מתאם מיוחד?

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  20. Started by giloman,

קניתי היום את הלוח הנ''ל בKSP שמתי עליו את ה1800+ פאלומינו שלי ושמתי את הax7+sf2 שלי ... (יש כאן הרבה "שלי" ) הפעלתי והתקנתי וינדוס . אחרי כמה שעות של שימוש ,כיביתי אותו ... כשבאתי להדליק אחרי זה הוא לא עשה פוסט (לא עשיתי שום OC ! ) ולא השמיע שום צליל :'( :'( נסיתי לאפס את הביוס ולהוציא את הבטריה ולא עזר ! בסוף ניסיתי להזיז ג'מפר שנקרא kbpwr1(ליד איפה שהחור של המקלדת -כמובן שעל הלוח ! ) ... אז הזזתי והחזרתי והדלקתי ואז הוא התחיל לעשות ציפצוף מאוד מאוד מוזר ... (לא שיש שגיאה וגם לא של העלאה רגילה של המחשב ) וכמובן שאין פוסט אז בודדתי את הבעיה והיא המעבד ... ואז החלפתי למעבד שרוף וישן שלי ועם אותה תקלה ! (ציפצוף) הבעיה היא המעבד או הלוח ??? ? ? ??

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  21. Started by hezibt12,

לפני כמה ימים רכשתי לוח אם S_478 של חברת Asrock דגם : P4VM900-SATA2 הרכבתי את הלוח התקנתי מערכת הפעלה ודרייוורים התקנתי את המצלמת האינטרנט שלי והתחלתי לעבוד איתו כרגיל אני נכנס לאייסי עושה שיחה וידאו אם החברה שלי ואחריי כמה דקות יש רעששש ממש חזק כמו הרעש של הטליזיות הישנות שסורקים תחנות ממש ככה! אמרתי אני ינסה בכל התחנות שיש אם זה סקייפי אם מסנג'ר ועוד! בכולם עושה רעשש נסיתי להעדכן את הדרווים של המערכת דרווים של המצלמה ושום דבר לא עוזר אמרתי לעצמי אולי הביאו לי לוח פגום הלכתי לחנות והחליפו לי חדש! החלפתי את הלוח הרצתי מערכת הפעלה התקנתי דרווים אותו הדבר כמו בפעם הקודמת ושוב פעם זה לא עזר.. התחלתי להבין שזאת בעיה של תוכנה מה כבר יכול להיות שזה ככה?! אפילו העדכנתי קודק…

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  22. Started by ScreameR,

שלום לתומכים ( ) כשאני מנסה לצרוב דיסק יש לי בעייה, ישר הוא מגיע בערך ל25 אחוז, בודק משהו בבאפר ובווווווווום Power Calibration Error 6:01:16 PM#10 Phase 24 File dlgbrnst.cpp, Line 1426 Caching of files started 6:01:16 PM#11 Phase 25 File dlgbrnst.cpp, Line 1426 Caching of files completed 6:01:16 PM#12 Phase 36 File dlgbrnst.cpp, Line 1426 Burn process started at 12x (1800 KB/s) 6:01:16 PM#13 Text 0 File ThreadedTransferInterface.cpp, Line 1844 Verifying CD position of item 0 (relocatable, CD pos, no patch infos, orig at #0): write at #0 6:01:16 PM#14 Text 0 File Mmc.cpp, Line 14392 Set BUFE: supported -> ON 6:01:31 PM#15 SCSI -1106 File Cdrdrv.cpp, L…

• 5 תגובות
    • 975 צפיות
  23. שלום לכולם, יש לאחותי בעיה במחשב. המחשב נכבה ללא שום הודעה (נכבה לגמריי) דבר ראשון שחשבתי עליו זה בעיה בספק, העניין הוא שבאחת הפעמים המחשב נכבה כשהיא שוטטה ב PICASA והתיקייה שהיא היתה בא (שהכילה 30 ג'יגה) נעלמה כלא היתה כשאהיא הדליקה שוב את המחשב ובתיקיה בכלל היו קבצי AVI לכן לא נראה לי זה קשור ל PICASA יכול להיות שהכשל בספק גרם להארדיסק לאיזה שהו כשל שמחק את הספריה אבל בכל זאת.. אגב, טמפרטורות תקינות גם בפעילות של ORTHOS ו ATITOOL תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. יש ברשותי מקלדת חדשה המחוברת דרך USB למחשב ופשוט מדיי פעם היא מפסיקה לעבוד והוצאת הכבל והכנסתו שוב פשוט מתקנת את הבעייה. אותו דבר קורה אם אני מחבר את המקלדת עם חיבור PS2 הישן... יש הצעות?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.