עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם, הרכבתי השבוע מחשב חדש והכרטיס מסך sapphire 7970 לא מזוהה. חשוב לציים שהמאוורים של כרטיס המסך כן מסתובבים. המחשב עולה ועובד מעולה דרך הכרטיס מסך on-board. כאשר אני מקנפג את הביוס כך הכרטיס המובנה בלוח אם disabled, המסך פשוט נשאר שחור (כבר בשלב הביוס). עכדנתי גרסת ביוס (מF3 ל-F6) וגם לא עזר. ווינדוס לא מזהה שום חומרה נוספת. כאשר אני מנסה להתקין את catalyst הוא מתקין רק AMD Catalyst Install Manager וממה שאני מבין לא מזהה את הכרטיס. הרכיבים הרלוונטים: מעבד: Intel 4670K לוח-אם: GA-Z87-HD3 כרטיס מסך: Sapphire 7970 3GB dual-x ספק: Silverstone Strider 600W Active PFC Single Rail 12V 42A אני מתחיל לחשוב שהכרטיס הוא dead on arrival אבל אשמח מאד לעזרתכם! תודה, רון

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום, יש לי במחשב הארד דיסק של WD 160GB SATA2 לי לי הארד דיסק ממחשב אחר של מישהו שהווינדוז קרס בו, אבל אני רוצה להעביר משם חומר למחשב שלי. כל מה שאני רוצה לעשות זה לחבר את הארד דיסק השני בנוסף לזה שכבר יש לי, ככה שאני אראה אותו ב"מחשב שלי" בתור כונן נוסף ואוכל להוציא משם חומר. איך ניתן לבצע זאת? ההארד דיסק השני הוא מסוג: maxtor diamondmax plus 8 40gb. תודה רבה לכל העוזרים

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אני יודע שזה שונה מלוח ללוח ולצערי אין לי את החוברת של הלוח http://www.foxconnchannel.com/EN-US/product/motherboard_detail.aspx?ID=en-gb0000041 יעזור לי מאוד אם מישהו יכוון אותי בחיבורי החוטים power led power sw rest sw h.d.d led speaker למעט ה speaker הכתוב ליד החיבורים בלוח מקוצרים או לא מובנים לי. אם תהיה אפשרות לכוון אותי למרות הסרבול שבדבר,זה יעזור לי מאוד. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 985 צפיות
  4. Started by new1,

שלום רב. קניתי מחשב חדש מסוג פנטיום 4 מגה הרץ2.8 והתקנתי עליו מערכת הפעלה XP. מהמחשב הישן העברתי 3 חומרות: 1) מודם (בעיקר שביל לשלוח פקסים) 2) כרטיס טלוויזיה 3)סורק לצערי הרב אני לא מומחה גדול במציאת דרייברים נכונים לכרטיסים הנ"ל ועקב כך אני לא מצליח לתפעל את החומרה . אודה על עזרתכם במציאת הדרייברים לפי הפרטים שהיו רשומים על הג'וקים של כל כרטיס ושאותם רשמתי: 1) מודם. 56K. הפרטים שרשומים על הג'וק: RS56/SP-PCI R6793-11 ROCKWELL 98 9909 B77101.8 MEXICO 2) כרטיס טלוויזיה (ניתן לראות טלוויזיה אבל לא שומעים קול. בבדיקה התברר לי שדרייבר הקול לא מוגדר) AVERMEDIA TVCAPTURE 98 BT878KHF 25878-12 CA1918;8 9920 KOREA 3) סורק שקניתי בשנת 1996 וכבר במערכת הפעלה XP אך עכשין אני לא…

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  5. יש לה לוח אם של אסוס P5QPL-AM סטיק אחד של סמסונג 2GB רגיל כרטיס של ספיר 5670 512MB כונן קשיח של WD 250 SATA רגיל ומעבד 775 אבל לא דואל קור על 3.2 GHZ שמנגנים סרטים רגילים וסדרות מנגן מעולה וחלק החלונות 7 סבבה הכל פיקס אבל כשהיא מנגנת סרט HD מלא יש תקיעות ייתכן וזה המעבד שיוצר צוואר בקבוק? מקווה שכאן זה המקום לשאול את השאלה

• 9 תגובות
    • 917 צפיות
  6. לכל מי שכול לעזור אודה מאד ! יש לי בעיה עם אחד (מקווה) מהרכיבים במחשב. ספק לוח הארד דיסקים או זיכרון .הזמנתי מארז גדול ומאוורר וספק חדש וחזק .ואני רוצה לבצע בדיקה בסיסית לשאר הרכיבים. זכור לי שראיתי פעם אפשרות לבדיקה שמחברים בה את הלוח לספק ומפעילים וצריכה להיות איזה שהיא תגובה לד שנדלק או צליל מסויים שמאשר שהכל בסדר או לא ואה הכל בסדר מוסיפים רכיב נוסף (מעבד כנראה ) ושוב מפעילים ושוב יש תגובה וחוזר חלילה עם כל הרכיבים הבסיסיים (לוח מעבד זיכרון ).האם משהו יודע מזה ויוכל להסביר או לשלוח אותי לכתובת הנכונה זה יציל אותי .בדודה מראש marantz !!!

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  7. שלום לכולם, הבוקר התעוררתי, והמחשב היה כבוי- שזה מוזר, כי לא הייתה הפסקת חשמל בלילה. הדלקתי אותו, והכל עבד מצויין לכ20 דקות. כעבור 20 דקות, הוא נכבה שוב. הדלקתי שוב, והוא התחיל לרוץ, ואחרי 10 שניות נכבה. הדלק רביעית- הוא הגיב ל2 שניות ונכבה. ומשם הוא כבר לא מגיב בכלל לכפתור ההדלקה. מה יכולה להיות הבעיה? אני חושד במאוורר. מה כדאי לעשות במצב כזה? יש סיכוי שרק ניקוי של המאוורר יפתור את הבעיה, או שצריך לקנות מאוורר חדש? יכול להיות שנגרם נזק למכשיר? ראוי לציין שהמחשב אצלי מ2006 ועד עכשיו לא הייתה לו שום בעיית חומרה חוץ מכמה תקלות בכרטיס מסך הראשון שלו, שהחלפתי קצת אחרי קנייתו עוד ב2006. תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  8. שבוע שעבר הלך לי ההרד דיסק שנקנה מ KSP, הוחלף בחדש של חברת WD, המחשב רץ מצויין, אבל לאחר פרק זמן משתנה (בין חצי דקה לשעה) פשוט קופא, ומפסיק להגיב, לא עכבר, מקלדת, כלום... יש למישהו השערה מה יכולה להיות הסיבה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by genyagilin,

שלום, כיום אני הוא הבעלים הלא כל כך שמחים של לוח האם של MSI מדגם diamond X48c הבעיה שלי כרגע היא שכל כמה פעמים בהם אני מדליק את המחשב, או שכרטיס המסך אינו נדלק, או שישנם תקיעות בעת ההעלאה של הווינדוס(אני משתמש בוויסטה אבל אני לא מאמין שזה רלוונטי לעניין משום שזה קורה מחות למערכת ההפעלה. הבעיה העיקרית שלי היא, שאני לא יודע עם עידכון הביוס יעזור לי, המחשב נקנה לפני שנה בתאריך יוני ה29 מחברת IVORY(וכן אמרו לי שזאת הייתה טעות ) המפרט: מעבד: Intel QuadCoRe Q9450 - עדיין ללא אוברקלוקינג מאוור למעבד: נקנה מאוור נוסף מתוצרת GYGABITY במחיר 300 שקלים, אני לא זוכר את הדגם אך קראתי לגביו סיקורים בזמן הקנייה והוא נחשב טוב כרטיס מסך: GiGabyte HD4870 512mb GDDR5, ואני מעוניין ב…

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  10. ברגע שאני מחבר את הכבל מתח המחשב מתחיל לעבוד ישר, הוא לא מגיב כפתורים של המארז אלה רק לכיבויי על ידי הוצאת הכבל מהחשמל. המחשב לא עולה המסך לא נדלק. אין פוסט אין ציפצופים אין כלום. הוצאתי את כל ההרדיסקים החלפתי ספק אבל שום דבר לא משתנה... ברגע שמחברים לחשמל ישר מתחיל לפעול... לוח TYAN S2865 K8E כרטיס מסך MSI 6600 LE זכרונות OCZ PLATINUM EDITION DUAL CHANEL 1024X2.

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  11. Started by LugaC,

שלום לכולם! המחשב שלי (דיי חדש - כמה חודשים) לפני כמה חודשים עודכן לווינדוס 10. יש איזה משהו מוזר שקרה רק בימים האחרונים, ברגע שאני ממזער חלון כלשהו הוא כאילו יורד "באנימציה של המזעור הרגילה" לאיפה שהשורה למטה עם השעון, אינטרנט, רמקול וכו' ומאז אין לו זכר, ולא לאיפה שכל החלונות "אמורים" לרדת שזה ליד "ההתחל". בנוסף, כל הקיצורי דרך שהיו ליד ההתחל נעלמו, ובנוסף יש מין ריצוד על שורת הבר הזו שהזכרתי מקודם. כל זה קרה ביחד בבת אחת. אני יכול להחזיר את החלונות רק על ידי alt+tab אבל זה כמובן לא נוח. בבקשה לעזרה אודה. יום מצוין!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. היי הדלקתי את המחשב וניסיתי להיכנס לexploere, ניכנס לי הכל רגיל, ניסיתי להיכנס לדף חדש ופתאום הexploere ניסגר... אחרי כמה נסיונות התייאשתי, רציתי להיכנס לicq אבל בדיוק אותה תופעה הייתה גם פה, אני עדיין לא מבן ממה זה נגרם, בכל המחשבים בבית הכל עובד כרגיל... מה אפשר לעשות כדי שהכל יחזור לקדמותו? תודה מראש install

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  13. סתם היה לי משעמם ונכנסתי לביוס שיחקתי קצת שם כמו מטומתם וכשיו כשאני מפעיל את המחשב זה רושם לי: BOOT FAILURE INSERT BOOT DISKEETE TO DRIVE A PRESS ANY KEY WHEN READY מישהו יכול להגיד לי מה קרה? ואיך מסדרים את זה? תודה ולמי שתוהה איך אני רושם בפורום אם דפק המחשב זה בגלל שאני במחשב של אחותי.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אז מהאשכול ההוא : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=190073.msg1653348#msg1653348 שעוד קיבלתי BSOD ב XP x64 , המחשב לא הצליח להוציא DUMP ב x86 .. פשוט היה רושם שהוא מתחיל ליצור דאמפ , ולא היה מסיים.. היום הוא הצליח , אין לי מושג למה , פשוט שיחקתי BF2 וזה קרה. אז הנה הDUMP. תודה בכל אופן , אבי.. מאוד אשמח לקבל תשובה מפורטת שאוכל להסביר גם לחנות המחשבים על מנת להחליף חלק פגום במידה וישנו .. אבי. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  15. Started by jac99,

[h=1]שלום! מצאתי תוכנה חינמית של SMS ושמה מבקשים מס' טל' של הנמען וחלון מתחתיו מבקש מס' מזוהה. 1. מה זה מס' מזוהה? 2. לפי הבנתי אני נתתי את מס' הפלפון שלי ושלחתי את ההודעה והיא לא התקבלה. (אבקש תגובה).[/h]

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by Svinka !,

יש לי בעית בריחת חשמל בשתי נקודות במארז שלי... יש לי מארז של GigaByte דגם לא משנה איזה אחד מהאלה שעולים כ350-400 ש"ח שכולו בנוי ממתכת בלי שום פלסטיקים... איפה שיש את היציאות ללוח אם בצד שמאל (הצלע שאליו מחובר לוח האם) מאחורי המארז באיזור הUSB והSOUND CARD(OB( אם אני מעביר את היד אני מרגיש זרם חשמל כזה... ובאותו צד בפינה למעלה יש מקום כזה שמרגישים זרם חשמל. האם הדבר הזה דורש בדיקה? האם לפנות לחנות שממנה רכשתי לפני כ3 חודשים את המחשב? האם זאת בעיה רציני? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by url,

ברכות לרגל הפורום החדש :biggthumpup:

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. יש אפשרות שאני יצליח להתקין XP בלי שאני יקנה פלופי חדש?

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  19. מכיוון הכרטיס. ניקיתי את המחשב מאבק אך הרעש ללא שינוי מה לעשות? אילו בעיות יכולות להיות? כיצד לפתור? מה לקנות (אם צריך) ואיפה (אני מעדיף חנויות ולא אתרים).

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  20. שלום רב לכולם. קיבלתי מחבר מחשב מקולקל ומצאתי בתוכו כרטיס Magic card. רציתי להתקין אותו במחשב האישי שלי אך לאחר תהליך ה-post הוא כמובן מבקש driver שאין ברשותי. בדקתי אם רשום על הכרטיס שם של חברה על מנת למצוא את ה driver ולא רשום כלום,אפילו על ה-chip לא רשום כלום לצערי. אולי מישהו יודע או מכיר אתרים שבהם אפשר למצוא דריברים לכרטיס הנ'ל. תודה מראש . ???

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. פתחתי לפני יומיים את הנושא בפורום ווינדובס אבל שם בינתיים אף אחד לא מגיב ,אז אני פותח גם פה תנושא. למרות שהמחשב מוגדר שהמסך יתכבה לאחר 10 דקות ובנוסף שהמחשב יכבה את עצמו למצב שינה אחרי שעה זה לא קורה וכל הזמן הכל דולק (רק ידנית זה פועל) אני לא מבין מה קרה? הערה: לאחרונה עשיתי אוברקלוקינג , יש מצב שזה יכול להיות קשור אחד לשני ?

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  22. אוקי.. קניתי את המחשב הנ"ל: A64 3000+ CH epox 8kda3j 512 ddr ram adata pc3200 GF6800NU ELSA Raidmax Scorpio 868+420W ATP3 והיתר... (ציוד היקפי בלה בלה בלה..) עכשיו השאלה שלי היא האם הספק הזה יחזיק את המערכת שלי להרבה זמן? כלומר.. אני יודע שהספק בעיקרון ג'נרי, אבל האם יהיה כדאי לי תוך כחצי שנה לקנות ספק סביר יותר? אני אשמח לייעוץ.. כי בהחלט לא הייתי רוצה לקום בבוקר גשום ולגלות שהמחשב שלי הלך בגלל ספק ג'נרי..

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  23. Started by ORrrr,

חוץ מבביוס מפני שבביוס הוא מופעל על x4 וחוץ מלהתקין את הדריברים של הצ'יפסט כי זה דפוק את המחשב ישנה דרך לגרום לו לפעול?

• 2 תגובות
    • 801 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.