עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם, הסיפור שלי קצת ארוך כי אני רוצה לתת לכם את כל הפרטים מקרה ממש ממש מוזר יש לי 2 כוננים קשיחים, אחד 300G שהוא הראשי עליו יושב הווינדוס השני 500 G שבעיקר שם יושב רוב החומר והוא הארדיסק הפעיל אתמול התחלתי לבצע סדר הארדיסק הגדול, מחקתי המון חומר, התחלתי להתקין מכונות וירטואליות ב VMWARE ולאחר התתקנה שהתחלתי לעבוד עליהם פתאום קיבלתי שגיאה שהוא לא יכול להפעיל את המכונה הוירטואלית. נכנסתי למחשב שלי ולא ראיתי את הכונן קשיח עשיתי ריסטרט למחשב, ראיתי שהכונן חזר למחשב שלי, התחלתי לעבוד שוב עם הכונן הנ'ל, ועוד פעם קיבלתי שגיאה.... התחלתי שמוע את הכונן מתאמץ ואז "נופל" ששומעים את הסיכה נתקעת... ביצעתי בדיקה של תוכנה HDD למצוא סקטורים פגומים. ולאחר הלילה באמת ראיתי שיש 23 א…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by noam9999,

קניתי מחשב חדש, אבל כשאני מנסה להפעיל אותו לא עולה כלום על המסך, ניסיתי להחליף מסך ועדיין כלום. אין על המחשב מע' הפעלה, המטרה שלי היית להתקין מע' הפעלה שכבר יש לי, אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה כדי לראות את ה BIOS אני אשמח... תודה! נ.ב כשהחזרתי לחברה הם הצליחו לעלות את הביוס, למה רק אצלי לא עובד? מהמחשב מ KSP

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by ff10,

שלום לכולם בזמן האחרון המחשב שלי עושה לי בעיות מוזרות .... הכל התחיל לפני שלוש שבועות כשהמחשב היה מראה לי מסך כחול אחרי שהיה טוען את הווינדוס אני הייתי בטוח שזה הרדיסק ( במקרה היה לי הרדיסק חדש אז החלפתי ) אחרי שהחלפתי הכל היה בסדר גמור, אבל אחרי שבוע עוד פעם היה לי מסך כחול אחרי הווינדוס לא הבנתי מה זה אז לקחתי אותו ל IVORY ושם הם עשו לי בדיקה מיוחדת עם איזה דיסק מוזר ואמרו שזה הווינדוס ושאני צריך לפרמט מחדש ואם זה קורה שוב אז לבוא אליהם אמרתי סבבה ובאמת הפירמוט עזר לי אבל אחרי כמה ימים המחשב התחיל להיתקע לי !!!! והסאונד ברקע גם !!!! אני כבר מתחיל להשתגע ואני לא יודע מה זה !!!! אחרי שאני עושה ריסטרט הכרטיס רשת שלי נעלם ואני צריך לכבות ולהדליק את המחשב כמה פעמים ע…

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by Revertigo,

לאחרונה הספק כוח שלי התחיל להרעיש ברמות גבוהות מאוד, ואני מחפש מה יכולה להיות הסיבה. ב"שיטה הישראלית", של לתת מכה למארז במקום אסטרטגי הוא לפעמים מפסיק לכמה שניות או יותר להרעיש. גם אם אני תוקע קיסם או משהו בו כדי לעצור אותו לרגע (ואז הוא מתחיל מחדש) הוא בהתחלה שקט ונהיה רועש. אחרי הפעלה מחדש הוא נשאר די הרבה זמן שקט (איזה 20 דקות) ואז שוב מרעיש מאוד. ניסיתי גם לעשות לזה טוויק ב speedfan אבל זה לא עזר. יש השערות לגבי מה הבעיה? אפשר לתקן בכלל? נ.ב יצויין שזה hec 400w ar-t תודה

• 23 תגובות
    • 9.4k צפיות
  5. Started by matizami,

פתאום שמתי לב שהכונן CD/DVD לא מזוהה בוינדוס (XP). שמכניסים דיסק אין תגובה, והכונן לא מופיע במחשב שלי בכלל. במנהל ההתקנים הכונן מופיע כתקין וגם בביוס הוא מופיע.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by haim85,

המחשב שלי כל כמה שעות ניתקע רק העכבר זז ..לא מצליח לעשות שום פעולה במחשב העכבר זז בלבד מבלי להתשלט איתו על כלום..רק ריסט מהמארז פותר תבעיה הזו! פרמטתי וזה לא עוזר..מישהו יכול להגיד לי מימה יכול להיגרם דבר כזה פחות או יותר? תוכנה משהו שבודקת רכיבים במחשב שמראה בעיות וכדומה ..פעולה במחשב שמראה מימה נובעת בעיה כל דבר שיעזור לי להבין מימה זה תודה רבהה מיפרט מחשב שלי .. מעבד e8400 כרטיס מסך 4850 4 זכרון 500 גיגה ארדיסק לוח אם גיגבייט dsl3 משהו כזה חח זהההההההההה לאאאאאאאאאאא זכרוןן הבעיה עשיתי סריקה 6 וחצי שעות לא מצא בעיהאחת [= יש בדיקת ארדיסק? מישהו יכול להביא לי והסבר קטן? בדיוק הצלחצתי לצלם שהמחשב ניתקע ..הוא ניתקע אני מנסה ללחוץ על התחל ולעשו תריסט או כל דבר אחר …

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by יונתן4,

לאחר ששיניתי את ההגרות תצוגה במשחק CRYSIS ל - 1280X1024 המסך הושחר והופיע NO DVI SIGNAL וכמה שניות אחר כך המחשב נתקע. כיביתי ושהדלקתי הוא עבד ל-10 שניות ואז מופיע לי שוב NO DVI SIGNAL. חיברתי את המסך לחיבור ANALOG דרך לאפטופ והמסך עבד אבל אין לי יציאת ANALOG בכרטיס מסך אז אני לא יכול לבדוק דרך המחשב שלי. הייתה לי פעם את הבעיה הזו ובסוף שלחתי לתיקון את המסך והסתדר אבל כבר אין לי אחריות עליו. הבנתי שיש תוכנה לסידור DVI אבל אני לא יכול להפעיל אותה כי המסך לא עולה (המחשב עולה ועובד ומגיב למקלדת) שאני מנתק את המסך מהחשמל ללילה ומנסה בבוקר אז הוא עובד אבל מקסימום עד הלוגו של ווינדוז ואז מופיע לי שוב NO DVI SIGNAL יש אולי דרך לאתחל את המסך או לגרום לו לקלוט את הסיגנל? תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. מישהו מכיר כאלה? באיזור המרכז או תל אביב

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by sgendelm,

אני בד"כ משאיר את המחשב דולק כל הזמן. בשני הבקרים האחרונים כאשר הגעתי למחשב שמתי לב שאחד מכונני ה DVD נעלם ולא מגיב. ריסטרט וכניסה לביוס הראו שהכונן לא קיים. אחרי כיבוי מלא והדלקה הוא שב והופיע. בנוסף נורית החיווי של ההארד דיסק (שמראה שהוא בפעולה) כמו גם נורית החיווי של כפתור הריסט דולקות באופן קבוע וללא הפסקה (לא זכור לי שזה קרה בעבר). המחשב הינו חדש (בן מספר חודשים בלבד) למישהו יש רעיון מה יכול לגרום לתופעה כזאת? תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום לכולם, לפני כשבוע שיחקתי לי COD MW2 ולפתע המחשב קפא. לאחר ריסטרט הכל הסתדר והמשכתי לשחק כרגיל. לפני כמה ימים, הבעיה קרתה פעם נוספת, רק שהפעם גם היה גארבייג' בצהוב וסגול על המסך. הפעם אחרי ריסטרט הגארבייג' נשאר וה-WINDOWS עלה ברזולוציה של NOKIA 6230. הוצאתי והכנסתי את הכ.מ., כולל חיבור מחדש של חיבור החשמל שלו וזה לא עזר. הבאתי כרטיס מסך GF7900 וחיברתי אותו במקום. ובזמן העליה אני מקבל צפצוף ארוך+שניים קצרים שלפי הביוס שלי (AWARD) מצביע על בעיה בכ.מ. יש לי כרטיס מסך אחר מחבר HD 48XX, לא זוכר את הדגם המדוייק, והסימפטומים המופיעים בדיוק כמו במקרה האחרון. עכשיו נוסיף למשוואה את העובדה שבזמן הסערה של לפני שבועיים, היו שלוש נפילות חשמל בבית. נכון שעבר זמן, אבל ייתכן שהנזק מת…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by pukipc,

שלום לכולם, יש בעיה קטנה, בכל פעם שאני מחבר דיסק און קי למחשב, הוא מבקש לעבור את כל התהליך של התקנת דרייבר. ממש כמו שהוא מזהה חומרה בפעם הראשונה ומבקש לעבור את כל התהליך של עדכון הדרייבר. יש למישהו רעיון או איזשהו פיתרון לנושא? תודה. משה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by arno,

מה יכולה להיות הסיבה שכונן הדיסק מסרב להיסגר?המגש של הדיסק מתעקש לצאת ולהישאר בחוץ תודה מראש

• 4 תגובות
    • 969 צפיות
  13. Started by aviramgo :),

שלום, כשאני לוחץ על תיקייה כלשהי או נכנס לאינטרנט אקספלורר קודם כל, התיקיות עולות לשנייה ונסגרות לבד, והאינטרנט אקספלורר לא עולה .. מופיע באינטרנט רק מסך לבן.. רק הכרום עולה אצלי.. *לאחר העדכון שהווינדוס ביקש לעשות .. העדכונים הזמינים .. עשיתי .. ואז זה עשה הפעלה מחדש והתקין ואז העלה את המחשב.. ואני לא יכול פתוח תיקיות. הן מופיעות לשנייה ונסגרות .. תודה רבה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  14. חג שמחח יש לי מחשב נייד של Lenovo מסוג 3000 N100 אני רוצה לפרמט ולשחזר את המחשב לצורה שבוא קיבלתי אותו, XP עם הדברים הבסיסיים שקיבלתי כך את המחשב אני מדליק מחדש את המחשב ונכנס לLenovo Care אבל בחלק של הRESTORE זה מבקש ממני מקום שממנו הוא יקח [או ישמור את הגיבוי לא כל כך הבנתי מה הוא רוצה שם] כמו דיסק או USB אין אני משתמש בLenovo Care לשחזר את המחשב לצורה שבוא קיבלתי אותו בהתחלה? אני לא רוצה לשמור כלום תודה רבה מראש=]

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. שלום. יש לי כרטיס מסך GeForce 8800 Ultra רכשתי כבל DVI to Component [הטלוויזיה שלי ללא חיבור HDMI, אבל עם חיבור Component] חיברתי את הטלוויזיה לכרטיס המסך, אבל לא קיבלתי תמונה. לאחר החלפת הרזלוציה לנמוכה ביותר, התקבלה תמונה מטושטשת מאוד ומאוד מעוותת. כל כך קוותי לראות סרטים על הטלוויזיה הגדולה דרך המחשב. מדוע החיבור לא עובד? אציין שלכרטיס המסך שלי שני יציאות DVI. ניסיתי את מגוון האפשרויות, כולל כיבוי המחשב וחיבור הטלווזיה ליצאת DVI הראשית של כרטיס המסך, ועדיין - לא הייתה תמונה. אשמח לקבל את עזרתכם. תודה מראש

• 28 תגובות
    • 4.6k צפיות
  16. Started by liores12,

שלום. זה התחיל לפני כמה ימים,בתהחלה זה היה סתם קצת ועוד שקט יחסית ולא הפריע,אבל עכשיו זה ממש חזק, כאילו יש משהו שמפריע למאוורר להסתובב, משהו שקורע אותו וזה משגע אותי, זה נורא נורא חזק עד כדי כך שלא שומעים כמעט כלום בטלוויזיה שהיא פתוחה.. פתחתי את המחשב, ניקיתי חשבתי שזה יעזור, לא עבד. בדקתי מאיפה מגיע הרעש -מהמאוורר של הgainward, נראה לי זה הכרטיס מסך,המאוורר שלו עושה את הרעש הבלתי נסבל הזה. אנא, עזרו לי איני יודע מה לעשות עכשיו אני כותב מהמחשב אבל זה בלתי נסבל... עריכה - ומסתבר,בנוסף הוא גם נכבה כל כמה זמן (לא יותר מ5 דקות) עזרה דחוף!

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. שלום רב , מאז שהתקנתי את הדרייבר האחרון 10.12 מהאתר AMD לכרטיס המסך שלי HD5870 , כל כמה שעות , וגם באמצע העבודה המחשב פתאום נכבה ומבצע הפעלה מחדש , ואחרי שחלונות 7 עולים ברקע יש הודעה שאומרת Windows ביצע יציאה בלתי צפוייה ויש אפשרות לראות את הפרטים של השגיאה ולסגור את ההודעה ב X מה עושים חברים יקרים למישהו יש פתירון מישהו נתקל בבעיה הזאת הכרטיס שלי 5870 !

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by e-r-a-n,

ברשותי מסך מחשב-טלוויזיה של LG, 22" שמשרת אותי נאמנה כבר יותר מ-3 שנים. לאחרונה שמתי לב למריחת צבעים במסך - כל אובייקט שיש לי על המסך נמרח מעט ימינה בסוג של FADE OUT. תחילה הבעיה לא היתה בולטת לעין, אם כי שמתי לב עקב רקע שחור שיש לי על שולחן העבודה. הרצתי תוכנה Pixel protector שמתיימרת לתקן את הבעיה - למשך כשעה הריצה גוונים כאלו ואחרים על המסך ולאחר מכן המסך היה כחדש. יומיים שלושה לאחר מכן, כשהמסך בכלל היה כבוי לגמרי כי לא הייתי בבית אני חוזר והבעיה שוב קיימת - והפעם אפילו בולטת יותר. מה יכולה להיות הבעיה? האם עלי להתכונן לסופו הקרב ובא או שמא יש מה לעשות בנידון? תודה מראש לעוזרים,

• 3 תגובות
    • 5.5k צפיות
  19. שלום הלפטופ שלי נפל באיזור ההארד-דיסק,לאחר כן נדללק ועושה צפצופים איך שאני מדליק אותו, ומראה את השגיעהה הנ"ל:http://img152.imageshack.us/img152/3473/img0034wu.jpg עשיתתי בהגדדרות הBOOOT שיקרא מהכונן והכנסתי דיסק של ווויינדדוס ,וההששגגייעה ממשיכה לחחזור על עצמה

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by abr328,

שלום רב למחשב של הבן שלי היו בעיות בתקשורת, הוא התקשר לבזק (ספק התשתיות שלו) ולאחר בדיקה טלפונית הודיעו לו שהתקלה היא בגלל "כרטיס רשת" פגום הסימנים : במודם לא דלקה נורת ה ppp ב system  Hardware ---< Device Manager ---> Network Adapters על ה : WAN Miniport(IP)-AVG miniport driver מופיע עיגול צהוב עם סימן קריאה. בבדיקה נוספת של טכנאי נטען שאין זו בעיית כרטיס הרשת, והומלץ על התקנה מחדש של חלונות. הבאתי את המחשב לדירתי וחיברתי אותו במקום המחשב שלי. בדירתי ספק התשתית הוא בזק-כמו אצל הבן " " האינטרנט הוא בזק בינלאומי אצל הבן נטוויזיון " מותקן מודם רשת בעוד אצל בני מודם רגיל. כאשר אני מחבר את המחשב של הבן אצלי בדירה, אין צורך לפנות לחייגן כי אצלי יש מו…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by arkadur,

לאחר התקנת WIN7 על S12 של לנובו, יחד עם הדרייברים לעיתים העכבר לא מגיב לפרק זמן מסויים, וחוזר לעצמו. ניתוק ולוגאין מחדש "פותרים" את הבעיה, האם מדובר בבעיה ברמת הדרייבר? (SYNPRES או משהו בסגנון, אם אני זוכר נכון)

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שמתי לב שזה קרה לי בעבר קצת במשחקים מסויימים, לא ממש הפריע לי, בקושי שם לב אליה. אבל עכשיו ב-BFBC2 זה ממש בולט, כשאני עומד מול אובייקט וזז מסביבו אז הוא נמרח טיפה, אז כל הדברים שנמצאים מולי, כולל כל העצים והבתים הרחוקים, כולם נמרחים, כשאני מתקרב אליהם אני יכול לראות את זה בבירור. המחשב שלי חדש, אני מריץ את המשחק על 100 FPS, עדכנתי דרייבר לכרטיס מסך. החלפתי עכשיו מסך וראיתי שהבעיה נשארה.

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by greenvector,

היי, אחרי החלפת זיכרון בלפטופ מסוג R51 (עתיק, אני יודע) , הוא התחיל לעבוד רק לפעמים. כלומר הנורית של החשמל כלל לא דולקת ופעמים כן (ואז המחשב עובד סבבה). היום גם התחילו רעשים משונים מכיוון הספק בזמן שהמחשב כן עובד. כרגע הוא הפסיק לעבוד ואני חושב שהספק נדפק. יכול להיות שנדפק כתוצאה מהזיכרון החדש? (החלפתי 256MB ב- 1G שניהם PC2700). אפשר לתקן את זה איך שהוא או שהמחשב ז"ל? תודה

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. רכשתי ליפני חודש בערך כרטיס מסך GTX 460 1G של ג'יגה בייט אם אובר קלוקינג... ברשותי מערכת הפעלה וינדוס 7 אם הדרייברים הכי מעודכנים לכרטיס כרגע... בהתחלה הכרטיס היה עובד סבבה בלי בעיות ובשבוע האחרון כל פעם שאני נכנס למשחק הוא פותח וברגע שצקיך להריץ אותו הוא מוציא לי הודעה של וינדואס בצד שהדרייברים קרסו ושהוא אינו מצליח להפעיל אותם ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש, ליבדוק אם יש דרייברים יותר חדשים חיפשתי עידכונים בוינדואס אולי שמה יש והכל ללא מוצא. כרגע זה המפרט של המחשב שלי ככה שלא חושב שיש בעיה אם הספק או משו' שמגביל: מעבד- e8500 לוח אם -p45 gigabyte כרטיס מסך -gtx 460 1g overclocking ספק- crossair 450W בבקשה אם מישו' שמע על בעיה זאת ויודע איך ליפתור אותה אשמח מאוד לעזרה. בתודה, …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Cynicoren,

שלום, מה בריא יותר למחשב - כיבוי והדלקה כשצריך (למשל כשיוצאים מהבית בבוקר וכשחוזרים אחה"צ), סתם להשאיר דלוק או Sleep Mode? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים