תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
יש לי WINDOWS 7 ושאני רוצה לשים תמונה בשולחן העבודה זה לא נותן לי בכלל אפשרות כמו שאתם שמים לב אין לי את אפשרות נוספת שצריכה להיות למטה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעיה בכונן DVD! ...עזרה? אני רוצה לצרוב דיסק.. אני לוחץ על הכפתור שעל הכונן..אין דיסק בכונן אני רוצה להכניס דיסק ריק......והמגירה לא ניפתחת הוא עושה רעש כל פעם שאני לוחץ נדלק האור צהוב של הכונן הוא חושב ולא נפתח לוחץ מלא מלא פעמים אולי אחריי 200 לחיצות ברצף הוא נפתח !! ניסתי לפתוח גם דרך נרו וגם עם CTRL+E ולא עוזר צריך לחכות מלא זמן........ שיש דיסקים בפנים הכונן נפתח על הלחיצה הראשונה...לא משנה אפילו סתם דיסק שקוף .....! מה הבעיה הכונן שלי הוא זה הדגם..עלה לי 200 שקל..לפני שנה בדיו'ק Toshiba-Samsung TSSTcorp CD/DVDW TS-H552U
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שלום. יש לי קטע בסך שאם מוצגת בו תמונה או אתר או כל דבר אחר שמכיל צבעי שחור פתאום צצות עליו נקודות לבנות... צירפתי שני תמונות, בשניהן צילמתי מסך של אתר מסויים והדבקתי בצייר.. כשהתמונה נמצאת בצד הימני יותר הכל תקין אבל בתמונה 2 כשהתמונה בצד השמאלי יותר בתאום צצות נקודות לבנות... המחשב חדש יחסית מספטמבר.. נקי לגמרי מוירוסים וכו'.. דרייברים הכי עדכניים...
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום. הבעיה שלי היא שה-HyperThreading לא עובד למרות שהוא מאופשר דרך הביוס, ובעת האתחול מופיע HyperThreading Enabled. חשבתי שזה בגלל שעשיתי עידכון ביוס (למרות שלא שמתי לב אים זה עבד לפני כן או לא), אבל גם לאחר צריבת גירסת הביוס הקודמת עדייו לא עובד ב-HyperThreading. מפרט רלוונטי: לוח IC7 מעבד 2.8C (כן , עים תמיכה בHyperThreading) XP PRO מעודכן ללא SP2.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי אתמול מחשב נייד מדגם יבמ 240, מי שמכיר את המחשב יודע שהוא קטן ואין בו מקום להכניס כוננים נשלפים סטנדרטים של הthinkpad האחרים. אבל עם המחשב סופר כונן דיסקטים שיכול להישלף מהקופסאת פלסטיק שלו, ושמסתכלים לתוך התושבת של הכונן רואים שיש כניסה בדיוק כמו הכניסה של הכוננים הנשלפים הרגילים של ibm. בגלל שיש לי כבר כונן נשלף כזה בבית אז ניסיתי להכניס אותו לתושבת במקום הפלופי, אבל ראיתי שיש בתושבת פלסטיקים שמונעים ממני להכניס את הכונן דיסקים, אז פתחתי את הקופסא וראיתי שכל הקופסא בעצם היא פורט, אז לקחתי את זה ותקעתי בכונן הנשלף הרגיל של ibm, והוא עבד! הוציא דיסקים , עושה כאילו הוא קורא אותם.. אבל המחשב לא רוצה לזהות אותו! גם אחרי שהורדתי לו דרייבר מהאינטרנט לדגם שלו,…
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום , רכשתי מסך לד : aoc e2243fW וכאשר אני מנסה לראות סרטון \ סרט HD איני מצליח לראות חלק הסרט נתקע לשניות קלות והאינו תואם לשמע מפרט המחשב שלי : מעבד : amd athlon 3000+ 2.16 GHz לוח אם : NF7 abit זיכרון פנימי: 1G RAM כרטיס מסך : NVIDIA GFROCE 5200 עם חיבור DVI דיסק קשיח: 260GB האם המסך יכול לההרס עקב זאת? מה עלי לעשות בשביל לסדר את זה .. ? תודה שהקדשת מזמנך לקרוא את הנושא הנל ..
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במנהל משימות אצל חבר במחשב יש CPU שנע בין 20% ל-80% במצב IDLE ..ואין שום תהליך שאמור להעשות זאת שמופיע ברקע למעט ה SVCHOST ותהילך הIDLE של SYSTEM.. זה פנטיום D דואל קור 3.0GHZ ללא כרטיס מסך ואי אפשר להריץ משחק כמו CS1.6...מה הבעיה? ואיך אפשר לפתורה? תודהמראש
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש שרציתי להוסיף לו זיכרון מ2G ל 4 הוספתי את אותו סוג זיכרון, אבל אחרי ההוספה הוא עובד כמה שעות ונתקע או שעושה ריסטרט אני דיי בטוח שהבעיה היא הזיכרון החדש כי הוא עבד מעולה לפני וגם שמתי לב שבגלל שהזיכרונות עבים הם נוגעים אחד בשני, וכנראה מחממים אחד את השני. הזיכרונות הם DDR2 800 האם כדי להוריד ל 667 ? או האם יש למישהו פיתרון אחר מה לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי ספק כוח חדש של חברת CHIEFTEC(זו חברה שנחשבת חברה טובה?) 550 וואט... יש לי כרטיס מסך 9800GT ומעבד E8400. אני רוצה להחליף את שניהם את הכ. מסך ל: GTX460 או HD6870 ואתה המעבד להחליף i5 3.2 או I7 3.0 השאלה שלי היא האם הספק כוח יחזיק אותם?
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום רב לאחרונה קיבלתי כרטיס מסך מחבר מדגם Asus strix GTX 1050 ti oc 4gb ומישום מה המאוורר שמובנה בכרטיס אינו עובד לאחר 5-10 שניות לאחר ההדלקה של המחשב אך הכרטיס מראה תצוגה ומגיב כרגיל תחילה חשבתי שזה בעיה במאוורר אך החלפתי את אחד מהם ועדיין הם מסתובבים רק 5-10 שניות וזהו תודה לעונים מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
נחתו עליי מספר נייידים עם כוננים קשיחים מפורמטים. לניידים אין כונן תקליטורים או דיסקטים, יש לכם רעיונות יצירתיים כיצד אתקין ווינדוס XP על כל אחד מהם? תודה רבה. זה יעזור לי מאד מאד......
-
- 11 תגובות
- 878 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! לא ידעתי ממש לאיזה פורום זה שייך אז אני שואל פה.. יש לי מסך Samsung SyncMaster 172T ומאחורה יש כניסה DVI-D,עכשיו רציתי לדעת אם אני יכול לקנות פשוט כבל HDMI TO DVI-D ולחבר אותו לפלייסטיישן ולשחק דרך המסך,זה אפשרי? איזה איכות תמונה תהיה? אני מניח שלא HD אבל האם קרוב לזה? ואיך אני יכול להעביר בין תצוגה של המחשב ותצוגה של הPS3? תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
קניתי מצלמת אינטרנט בעלת חיבור USB ומשום מה המחשב שלי מסרב לזהות את המצלמה... ניסיתי מיליון דברים: א. המצלמה עובדת במחשבים אחרים... ב. המצלמה תואמת XP ולי יש XP ועובדת אצל אחרים תחת מערכת ההפעלה הזאת ג. מודם ושאר התקני USB עובדים כרגיל ד. ניסיתי להסיר אותם ולהתקין רק את המצלמה במקום שהיה בו פעם התקן USB אחר שעבד ה. התקנתי דרייברים כמובן אך ללא הועיל... אשמח לעזרה בדחיפות תודה, אסף
-
- 7 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
מה זה בעצם סרויס פק 2 (חבילה של עידוכנים לוינדווס???) ומה היא מכילה ??? תודה
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך אזרע בדרייברים לכרטיס טלויזיה פנימי SAA7130 TV Card למערכת הפעלה WINDOWS PROFESSIONA 7 64
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד Asus-X556UQ i7-7500U/DDR 16GB WIN10 דגם כרטיס מסך רשום בכותרת. ישנה יציאה אחת של VGA במחשב וקניתי מפצל VGA (2 נקבה 1 זכר). כאשר 2 המסכים מחוברים הם מציגים בתצורת שכפול ולא בתצורת הרחבה כמו שקורה בין מסך המחשב הנייד לבין 2 המסכים החיצוניים. עצם זה שלא ניתן להרחיב שולחן עבודה בין 2 המסכים החיצוניים, מה יכולה להיות הבעיה? עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה לכך. רבים מציעים לקנות כרטיס מסך ייעודי אולם זה לא פיתרון למחשבים ניידים. תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
- 2 followers
-
-
היי האם ניתן לחבר שני דונגלים למחשב אחד? הראשון הוא דונגל של עכבר של לוג'יטק השני הוא דונגל של עכבר + מקלדת של לוג'יטק אין לי כרגע מקלדת נפרדת שלא מגיעה כחלק מסט. האם זה יכול לגרום בעיות אם מחברים את שניהם?
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי בעיה במחשב אני לא רואה כלום במסך והמנורה שלו בצבע כתום כאשר אני מנתק תחיבור של המחשב (של המסך) זה אומר שכלום לא מחובר עכשיו איך אני יכול לסדר שאני יראה תמחשב שלי בלי שיהיה מנורה כתומה במסך? כאילו שיעבוד לי תודה מראש ואנשים תעזרו אני חייב תמחשב דחוף
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני נכנס לשחק במשחק, אחרי מספר דקות או אפילו פחות זה נתקע, עושה רעש מוזר ואני חייב להפעיל מחדש את המערכת... יש למשהו מושג למה? דרך אגב התקנתי דרייברים של Omega ובחרתי באופציה של this is for amd64bit processors or radeon which dont work with fw on אוליי זאת הבעייה אין לי מושג
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אפשר לראות את המפרט שלי בצד. כרגע מותקן Windows 7 64bit חדש, וכאשר אני נכנס ל Sleep אני יכול לצאת ממנו בלי בעיות. הבעיות מתחילות כאשר אני עושה Overclock. אני נכנס לביוס, מגדיר BUS 333Mhz 11.5x (יוצא 3.8Ghz) וכאשר אני נכנס ל Sleep, ואח"כ מנסה לצאת ממנו, המחשב מתחיל להדלק כרגיל, אבל לאחר 1-2 שניות הוא נכבה, ואז לאחר 1-2 שניות שוב נדלק, ואז לאחר 1-2 שניות שוב נכבה, עד אינסוף (יש לציין שבכל הזמן הזה המסך נשאר כבוי). מה אפשר לעשות? תודה!
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-
-
פתאום יום אחד התהפך השעון בתחתית המסך בצד שמאל. במקום להראות 16.55 הוא מראה 55.16 גם התאריך התהפך אבל אותו הצלחתי לסדר, את השעון לא הצלחתי, שיחקתי עם ההגדרות לא עזר כלום
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום, לאחר פירמוט המחשב והתקנה חדשה של XP במנהל ההתקנים מופיעים מספר התקנים שלא התוקנו כראוי ויש עליהם סימון של סימני קריאה ושאלה כפי שניתן לראות בצילום המסך. השאלה היא, מה אני צריך לעשות ע"מ לסדר את הבעיה בהתקנים הללו? צירפתי גם צילום מסך של חומרת המחשב. תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לפעמים קורה שאני לוחץ על תא בגליון ופתאום מודגש מספר תאים יחד - וזה לא מתאפס על עצמו רק שאני זז עם החץ במקלדת למישהו קרה כזה דבר ? תנקס'
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני משחק במשחק המלא והמשחק פועל יפה אבל יש הרבה תקיעות מעצבנות,ואני לא מדבר טקיעה של אפסית שנייה אלא על 1 שנייה בערך ולפעמים רחוקות קצת יותר ,אבל כמעט כל הזמן יש תקיעות ויש לי דווקא מחשב שאמור להפעיל את המשחק בצורה טובה!! אז מה הבעיה???? AMD ATHLON XP 2000 SUMA Geforce 4 Ti 4200 64 mb 256 ddr 333mhz הדרייברים מעודכנים. 40gb 7200 rpm ויש לי חבר שיש לו מחשב כמו שלי רק עם זיכרון 2100 וכרטיס של INNO3D זוהיא הגראפיקה שאני עושה ויש עדיין תקיעות: 1024*768 32 bit physics-high character-highest texture-highest world deteils-highest Decals coronas foliage dynamic lights projectors ואצלו הוא אומר שהמשחק פועל מהר מאוד בלי תקיעות, אולי זה קשור לכך שהוא הגדיל מאוד את ה- virtual memo…
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-