תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
אהלן, היום רכשתי מחשב חדש ולצערי הרב קיימת בעית קריסה מפרט: Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E GIGABYTE 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC DDRII 800 HD 4350 512MB GDDR2 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E 2.0 GIGABYTE עובד על ויסטה 32. הבעיה היא שמדי פעם, ביחוד בפעולה קצת מאומצת (למשל אני צופה בתמונה ברזולוציה גבוהה ועושה עליה זום הלוך ושוב במהירות) התצוגה משתבשת לחלוטין מתמלא שלג צבעוני או מסך לבן או שחור והמחשב קופא ואז אין ברירה אלא לעשות ריסטרט. אני חושב שויסטה הציגה שהבעיה קשורה להתקני וידאו... ניסיתי להתקין שוב את הדרייבר של הכרטיס מסך אך התקלה ממשיכה. מה לעשות? [br]פורסם בתאריך: 6.01.2009 בשעה 22:…
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
המחשב קורס כל כמה ימים והורס את הווינדוס לא ניתן להעלות את הווינדוס בגללל קובץ דפוק SYSTEM אני די בטוח שזה הזיכרונות או הלוח אם לכן שלחתי את המחשב לחנות לבדוק והם אמרו שהחליפו את הזיכרון ואחרי כמה ימים זה קרה שוב עכשיו אני לא יודע מה להגיד לחבר שלי ואני די בטוח שזה בעיית חומרה לא ווינדוס ( עשיתי בדיקת זיכרון אם איזשהו תוכנה של מיקרוספוט שחכתי את שמה והיא גילתה בעיות על ההתחלה). יכול להיות שהמודלים לא תואמים ללוח או המעבד בכלל לא מותאם ???? :nixweiss: המפרט הוא: P5S800-VM P4 2.6GHZ 64 BIT 533 MHZ 1M LGA 775 [glow=red,2,300]SPECTEK[/glow] MEMORY 256 X 2 (באתר של החברה לא מצאתי את מספר המודל S80032VMCTW-5l http://www.spectek.com/menus/memory_module_old_nums.asp?me…
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לי מחשב חצי שנה די חדש המפרט בצד,אגב כרגע הכרטיס קול אונבורד פועל ולא הM-AUDIO. בימים האחרונים הכל עושה בעיות,הAVG עשה בעיות החלפתי לנוד32. הפיירפוקס קורסס,משחקים קורסים,אפילו האייסיקיו עושה בעיות.לפעמים מופיע בלו סקרין והמחשב עושה ריסטרט או שכמה תהליכי ווינדוס בבעיה וצריכים להיסגר. ישרר חשבתי שזה הטממפרטוורת,ניקיתי אבק מהמארז והמאווררים,בדקתי שהכל מחובר תקין ושהכל עובד והקריסות הממשיכו לקרות.להלן הטמפרטורות: מעבדים במנוחה בממוצע 30,לוח אם 40,כרטיס מסך 55 והארדיסק 42. במאמץ ההכרטיס עולה ל70 המעבדים לבערך 40 הלוח אם בכמה טמפרטרות שאני לא זוכר והאריסק נדמה לי ל47. לי נראה שהטמפרטורות תקינות אולי חוץ מהכרטיס מסך שגבולי קצת ואולי בגלל החמסין של היום. השאלה היא,אם באמת הבעי…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר התקנת מחשב מחדש והתקנתהדריבר המקורי שהגיע עם הלוח נוצרהתופעה מוזרה של ריסטים בזמנים רנדומלים רק בעת שימוש ברשת/גלישה יש למישהו רעיון אני כבר אובד עצות.
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום אז ככה , יש לי בעיה של ריסטים במחשב, פשוט ממש עצמאית הוא עושה לי ריסטים כבר קרוב לחצי שנה , עכשיו זה לא וירוס ולא שום דבר הדומה לוירוס.. לי נראה שזה הכרטיס רשת .. יש לי כרטיס רשת של 3COM לפני שבוע היתה לי שוב בעיה של ריסט שהמחשב עלה שוב על הכרטיס רשת היה סימן שאלה והאינטרנט לא התחבר לי , באתי להסיר את הכרטיס ולהתקין שוב המחשב פתאום עשה לי שוב ריסט , בלי ששום דבר היה פתוח ... מה דעתכם.... ?
-
- 9 תגובות
- 763 צפיות
-
-
יש לי בעיה של ריסטים חמורה במחשב , המחשב פשוט מחליט על דעת עצמו לעשות ריסט לבד ..כל איזה 8 שעות הוא עושה ריסט ולפעמים ריסט אחרי 3 דקות אחרי שהוא עלה .. עכשיו סיפרו לי שיהיה מסך כחול ולרשום קוד תקלה ואז יפתרו לי את זה .. שהגעתי למסך הכחול היו שמה איזה 4 קודים לא ידעתי מה לרשום .. אני רוצה לדעת אם מישהו נתקל גם בדבר כזה ומה הוא עשה .. והאם זה יכול להגרם מבעית תוכנה או מספק או מזכרון תקול .. ממש מבקש עזרה זה נהיה בלתי נסבל הריסטים האלו ..
-
- 9 תגובות
- 729 צפיות
-
-
חבר שלי חווה בזמן האחרון בעיה מוזרה מאוד עם המחשב שלו,כשהוא מגיע למסך הפתיחה של WIN98,המחשב עושה ריסטרט ועולה בSafe או לחלופין מצליח להעלות את הוינדוס לדקה שתיים ואז עושה ריסטרט... המפרט: P3 S370 733Mhz Shuttle MOBO,VIA chip Voodoo 3 3000 16MB 256MB SDRAM וספק כוח לא מזוהה
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי בעיה קצת מוזרה: אחרי מספר שעות משחק, באמצע HL2, המחשב מחליט לעשות ריסטרט פתאום... בדקתי עם MCAFEE את הSPYWARES ואת הוירוסים ולא גיליתי משהו מיוחד וגם אם כן, מחקתי אותו. האם יש לכם מושג מה יכול לגרום לזה? נ.ב. - לא נתקלתי בריסטרט ספונטני במקרים אחרים
-
- 9 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אז ככה בשבוע האחרון התחיל המחשב שלי לעשות ריסטרטים לפעמים כול דקה לפעמים כול עשר שניות ולפעמים פעם בשלושה ימים ללא זמן קבוע ללא מסכים כחולים לפעמים גם בביוס כשאני נכנס לבדוק מה שלומו ללא שום קשר למאמץ המחשב משמש לרינדורי תלת מימד במקס וברינדורים הכי כבדים הוא לא קרס ובוורד הוא קרס כול הטמפ בסדר המעבד AMD6000+ עומד על טמפ של 38 ו40 במאמץ קירור של טרמלטק ביג טיפון שני זיכרונות DDR 800 ונמצאו תקינים (OCZ PLATINUM) כרטיס מסך מעט חם 54 מעלות 7900gs ולוח אם חדש בן שבועים עכשיו השאלה האם יכול להיות שזה קורה מהספק מכיוון שאין שום קשר בין הריסטרטים ואין שום מסך כחול המחשב פשוט נכבה ונדלק מיד שוב גם הספק דרך אגב הוא 400w נקי ובן חצי שנה ועלה לי משהו כמו 370 שח של EZCOOL האם צורב …
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי 9800pro 256mb של sapphire ויש לי בעיה איתו למשל ב-farcry וב-breed יש מעין קוים לאורך כל המסך כלומר הכל עולה אך יש את הקוים האלה צריך את עזרתכם דחוף
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום, שאלתי כבר בפורום קירור ומודינג אבל זאת הייתה עם בעיה אחרת אז פה נראה לי יבינו יותר... לפני כשבוע ניתקתי את המאוורר מארז בשביל לנקות אותו, אחר כך החזרתי ושהדלקתי את ספק הכוח יש רעש מוזר, (לא צפצוף ביוס) שלוחצים על הכפתור הדלקה המחשב לא מגיב בכלל, לא נדלק ושום נורה או חלק אחר לא נדלק... בדקתי זכרונות,כרטיס מסך,מעבד,וגם את כל שאר החיבורים וביניהם את החיבורים של ההדלקה והנורות. אם אני לא טועה הרעש מגיע מלוח האם אז יכול להיות שהלך לי הלוח אם? כי גם שני מחזיקים של חלקים אחרים כבר נשברו (לא שנראה לי שזה קריטי זה פשוט מחזיק את זה פחות חזק למרות שזה עדיין מחוזק יפה)..
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
חברתי את המחשב לטלויזיה ורואים שחור לבן ניסיתי לשחק עם ההגדרות וזה עדיין לא הצליח....צריך עזרה
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
אני משחק משחק און ליין יש לי מחשב חדש והכל עובד טוב יש לי בעיה שאם תוכלו לעזור לי אשמח 1. אני משתמש בTEAMSPEAK ובזמן המשחק אומרים לי ששומעים אותי כאילו אני משחק עם רמקולים ואני משחק עם אוזניות הסיבה שאני שואל את זה פה בגלל שאני חושב שאולי זאת בעיה בלוח אם יש למשהו פיתרון
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני מקווה שזה המקום המתאים, לא מצאתי מקום אחר. קניתי מחשב לחבר שלי עם כרטיס מסך : BFG GEFORCE 8800 GTS 320 MB קירור למעבד : TT Big Typhoon VX ו מארז : ANTEC P150 מארז יפה ונראה מעולה כשלעצמו אבל לא היה לי מושג עד כמה הוא קטן. עד שקיבלתי אותו היום וראיתי שזה ממש לא מתאים לי ל כרטיס מסך הענק ולקירור מעבד המפלצתי. בנוסף הולך להיכנס למארז הזה גם X-FI PLATINUM שאותו אני לא מכיר אבל אני די משוכנע שגם הוא לא בדיוק קטן. יש לכם רעיון איזה מארז כדאי לי לקחת בשביל הכרטיסי קול , מסך והקירור ? תודה רבה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם של GIGABYTE דגם 870A-UD3 REV 2.0 נסתי לחבר כונן קשיח של Samsung SP F3 (תקין ועובד במחשב אחר) 1 ג'יגה שתומך ב-SATA2 ליציאה בלוח אם של SATA3 עכשיו מה קרה, למרות שהיציאה בלוח אם של SATA3 אמורה לתמוך ב-SATA2 הכונן בכלל לא נדלק. אז בדקתי באינטרנט ומצאתי באתר של החברה שיצא עידכון לביוס http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3423#bios עדכתי את הביוס וכולם לא קרה, הכונן עדיין לא נדלק בכלל! (כמובן שנסתי לחבר אותו לבד ובכלו יציאה בלוח אם וגם להחליף כניסת מתח וכבל SATA) משהו מכיר את הבעיה או שמע עליה? אני ממש עצבני כי קבלתי את המחשב חדש מורכב מ-TMS שהיו אמורים לעשות בדיקת מאמץ עליו ולבדוק שהכול עובד ומן הסתם מחשב חדש שהכונן בו לא …
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
טוב, אז ככה. אני קניתי מחשב חדש לפני כשבוע, המפרט בצד, מהתחלה התקנתי vista 64 bit כי יש לי 4 גיגה, התקנתי דרייברים הכי חדשים להכל, ניסיתי להריץ משחקים שונים וראיתי שזה לא רץ מספיק מהר כמו שזה אמור לרוץ, קיבלתי מספר פריימים מאוד נמוך. טוב חשבתי אולי זה vista זה שעושה בעיות. מחקתי אותה, שמתי xp pro sp2. אחרי שהתקנתי דרייברים, בכל עלייה של מערכת הפעלה קופצת הודעה שיש חוסר בהספק ונראת כך - http://img155.imageshack.us/img155/6202/mypccn8.jpg "The Nvidia system sentinel is reporting that Nvidia-powered graphics card is not receiving sufficient power. To protect hardware from potential damage or causing a potential system lockup, the graphics processor has lowered its performanc…
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם! דבר ראשון תודה שנכנסתם אז ככה... לפני זמן לא רב שידרגתי תמחשב שלי חלק חלק עד שהגעתי למחשב חדש לגמרי... עכשיו יש לי בעיה עם המהירות של הזיכרון. קניתי זיכרון OCZ הנ"ל: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_platinum_dual_channel קניתי את הקיט של שניי סטיקים של 512 כל אחד. כלומר גיגה. וקניתי לוח אם חדש של ABIT דגם KN9SLI. ומעבד AMD ATHLON 4600+. עכשיו הבעיה היא כזו. כאשר אני מגדיר ללוח אם לזהות את המהירות של הזיכרון לבד הוא מתחיל לצפצף ולא עולה. בדקתי קצת והחלטתי להגדיר הכל ידנית במקום לתת ללוח אם לעשות את זה. אז שיניתי את המאפיינים למהירות של 800MHZ CAS 4 TRCD 5 TRP 4 TRAS 15 ומתח שיניתי ל2.1. עכשיו בהגדרות האלו המחשב עולה …
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום. מפרט בצד. לפני כמה חודשים היתה לי בעיה עם הלוח אם הישן שלי (אותו דגם רק בלי RH בסוף),הכנסתי כרטיס FIREWIRE לסלוט PCI ומחשב סרב להכבות. כל כיבוי של המחשב אחרי 2-3 שניות המחשב היה מדליק את עצמו מחדש.(כיבוי מווינדוס ומהמארז). המחשב נשלח לחנות שממנה נקנה והלוח הוחלף,הטכנאי אמר לי שהוא לא נתקל בבעיה כזו מימיו ועדיין הכרטיס והלוח לא הסתדרו ביחד והוא טען שיש מצב להתנגשות בין הכרטיס (של חברת PINNACLE) לצ'יפסט 945. מאז החלפת הלוח לא הכנסתי את הכרטיס כי לא היה לי צורך ב FIREWIRE. לפני שבועיים קניתי כרטיס רשת PCI אלחוטי של חברת NETGEAR,התקנת הרשת עברה בהצלחה אך המחשב שלי החל לקפוא לאחר מספר שעות עבודה. רק ריסטרט מהמארז היה מסדר את העניין וגם זה כמובן למספר שעות. מערכת הפעלה חד…
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום יש לי את הלוח DFI LanParty UT 939 NF4 Ultra-D, עם מעבד 3500 venice , ועם שני סטים של זיכרונות: 1. PQI 1024DBU שזה TCCD 2. OCZ PLATINUM EL REV 2 1 giga שזה גם TCCD כשכל הזיכרונות במחשב הוא מזהה לי רק 1 ג'יגה. מה הבעיה? תודה לעוזרים....
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני עובד על המחשב ומדבר באייסקיו, פתאום אי אפשר לשלוח הודעות ויש הודעה של שגיעה באייסקיו שההודעה לא הועברה בלה בלה אני סוגר תאייסקיו,ומנסה לפתוח עוד פעם הפעם האייסקיו לא עולה והוא תוקע את המחשב והראם מגיע ל-1000 אני עושה ריסטרט ידני ופתאום ה- refresh rate של המסך גרוע איזה 60 ושום דבר שאני עושה לא משנה את זה ניסיתי להתקין דרייברים חדש ה-5.7 וזה גם לא עוזר. המסך ישן של aoc . הרצית 3dmark והתוצאה היא כמו שאמורה להיות. מה הולך כאן?????
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
קניתי עכבר חדש אבל הוא איננו פועל. כשאני מכניסה את הUSB למחשב אין תגובה. מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
היי. אתמול כשניסיתי לעבוד עם המחשב, התחילו לקפוץ לי תפריטים. הייתי בטוח שזו בעיה של המקלדת, ולכן דבר ראשון ניקיתי אותה טוב טוב. לא עזר. ניתקתי אותה לגמרי ועשיתי RESET למחשב אבל גם זה לא עזר. שמתי לב שהבעיה היא בכל תפריט קיים. ברגע שאני נכנס לדף עם תפריט ולוחץ על אחת הרובריקות, הוא מתחיל לרוץ כלפי מעלה עד שהוא מגיע לסוף. אפילו שפה אני לא יכול להחליף כי הוא יש עובר ישר לשנייה. SFC אני לא יכול לרשום ב- CMD כי באות הראשונה שאני רושם הוא ישר מריץ לי כל מיני שמות קבצים. גם במצב safe mode התקלה נשארת. אני חייב לתקן את הבעיה ומהר. אני חושב לעשות פירמוט למחיצה ולהתקין OS מחדש אבל אני לא יודע אם הבעיה היא חומרה או תוכנה. בבקשה עזרה אני חייב את מחשב.
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח אתמול ניקתי את המחשב הנייח שלי מאבק מיד לאחר שחיברתי אותו התצוגה על המסך השתנה לצבע כחול ( כלומר המסך מונוטוני עם תצוגה רגילה ) ביצעתי מס פעולות : החלפתי כבלים עידכנתי את כרטיס המסך ואיפסתי את ההגדרות חיברתי מחשב נוסף ו התוצאה זהה מה שמצביע על מסך תקול אבל כאשר מכבים ומדליקים את המסך עולה הלוגו של החברה בצבע מלא כנל גם תפריט המסך . אשמח לעזרתכם... תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי מסך סמסונג דגם MB7 שלאחרונה המחשב לא מזהה את המסך עצמו המחשב מחובר לתצוגה משנית כל שבמסך הטלויזיה כן רואים תמונה אך מסך המחשב לא מציג דבר. עשיתי כמה פעולות לבירור התקלה שמתי את המסך עצמו במחשב אחר והמסך כן עובד ותקין. לקחתי את הכרטיס הגרפי למחשב אחר והכרטיס עובד כייאות. לקחתי מסך נוסף, שמתי במחשב הבעייתי וגם איתו לא היתה תצוגה. מזאת אני מסיק שהבעיה לא נובעת מהכרטיס הגרפי או מהמסך עצמו אלא מגורם אחר. האם זה הלוח אם ? או נגרם מרכיב אחר? המחשב שלי : לוח אם ASUS דה לוקס כרטיס גרפי ATI HD4830
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך עם שתי יציאות תצוגה (TI4800) אני מחובר עם 2 תצוגות לכרטיס מסך 1 DVI למקרן 2 VGA לצג המחשב כאשר אני משנה לתצוגה כפולה (CLONE?) אני רואה מצוין בשניהם הכול למעט סרטים כאשר אני מפעיל סרט רואים אותו רק על אחת התצוגות ובתצוגה השניה במקום הקטע של הסרט רואים שחור (חושך) אשמח לכל עזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-