עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אנשים אני אשמח לקבל עזרה יש לי מחשב ישן (סלרון 466) - המצב הוא שהוא לא פעיל כרגע. ברגע שאני מדליק אותו יכולות להיות אחת מ-3 האפשרויות הבאות: 1) המאורר של המעבד לא מסתובב בכלל ואין בכלל תמונה על המסך (מן הסתם...) - המחשב כאילו שובק חיים חוץ מהספק כוח שעובד (מרגישים רוח). 2) המאורר של המעבד מסתובב, ועולה המסך הראשוני של ה-BIOS, אבל המחשב לא מצליח לזהות את ההרדיסיקים (והם נבדקו -תקינים). בשלב הזה המחשב נתקע. 3) המחשב עולה כרגיל, טוען את ה-XP ואז נתקע ועושה ריסטרט מעצמו. פעם ככה ופעם ככה. איך אני יכול לדעת מה הבעיה? אם זה הלוח-אם או הספק? אני לא רוצה סתם לקנות ספק ולגלות שהלוח-אם היה דפוק או ההיפך... משהו נדפק שם זה בטוח (הייתה לי גם בעיית חשמל בחדר, וסביר מאוד שהיא שרפה את ה…

• 7 תגובות
    • 756 צפיות
  2. שלום לכולם, יש לאחותי בעיה במחשב. המחשב נכבה ללא שום הודעה (נכבה לגמריי) דבר ראשון שחשבתי עליו זה בעיה בספק, העניין הוא שבאחת הפעמים המחשב נכבה כשהיא שוטטה ב PICASA והתיקייה שהיא היתה בא (שהכילה 30 ג'יגה) נעלמה כלא היתה כשאהיא הדליקה שוב את המחשב ובתיקיה בכלל היו קבצי AVI לכן לא נראה לי זה קשור ל PICASA יכול להיות שהכשל בספק גרם להארדיסק לאיזה שהו כשל שמחק את הספריה אבל בכל זאת.. אגב, טמפרטורות תקינות גם בפעילות של ORTHOS ו ATITOOL תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. החומר שקיבלתי בקופסה יחד עם המעבד. דהיינו קיבלתי 2 מזרקים עם חומר בפנים ואין לי מוסג עם מערבבים את זה ואך מורחים... אשמח לעזרה.... ואם אפשר להפנות אותי לאתר או לתת לי קישור לאיזה קובץ של סירטון התקנה אני אשמח..... תודה מראש. נ.ב זה אמור להיות דבק או שמן או מה? כי אם זה דבק אז אך אני יחליף את המאוורר בעתיד במידת הצורך? כי זה ידבק הרי למעבד!!

• 45 תגובות
    • 4.7k צפיות
  4. Started by Adi42,

שלום, יש לי כרטיס ATI HD4870 OVERCLOCK EDITION עם 512 זיכרון. כמה שהכרטיס הזה חזק, בכל המשחקים שיש לי הוא עושה כל כמה דקות הודעת VPU RECOVERY וממזהר את המשחק. בכל המשחקים אני סובל מהבעיה הזאת, לאחרונה במיוחד במשחקים F.E.A.R 2 וBURNOUT PARADISE. פירמטתי את המחשב לפני יומים (הבעיה הייתה קיימת גם לפני זה) וישר התקנתי את הדייבר הזה: http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/radeonx-xp ככה שאין שום קונפליקטים בן דרייברים חדשים לישנים. הבעיה קורה גם שהATI OVERDRIVE מופעל וגם שהוא כבוי. בנוסף נסיתי גם לבטל את ההודעה של הVPU RECOVERY לגמרי ובסופו של דבר המשחק פשוט קפא והשבית את המחשב. המפרט שלי הוא: כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4870 Sonic 512MB DDR5 PCIe ספק…

• 9 תגובות
    • 985 צפיות
  5. Started by גורצי,

שלום לחברי הפורום, הבוקר הדלקתי את המחשב הנייח. אחרי בערך עשרים דקות הוא נכבה פתאום ושוב לא נדלק. ניתקתי את כל החיבורים למחשב, ניתקתי כוננים ומאווררים, בקיצור כרגע רק הספק מחובר ללוח וכאמור הוא לא נדלק. יש אפשרות לבצע איזושהי בדיקה כדי לדעת בודאות שהספק לא תקין? אני לא רוצה לקנות סתם ספק ולגלות שעדיין יש בעיה. כמו כן אציין שהספק בן 4 שנים והמחשב עד עכשיו לא עשה בעיות. אודה למי שיכול לעזור.

6. Started by someone,

המצב הוא כזה, עד עכשיו היה לי שתי סטיקים של 256MB DDR 266, היום קניתי סטיק נוסף של 512MB DDR 400. יש לי שלושה סלוטים בלוח אם, הבעיה היא שמשום מה, כל פעם שאני מחבר את שלושת הסטיקים ביחד המחשב עולה, אבל נתקע ממש ממש מהר ומכבה את עצמו. שאני מעלה אותו בSAFE MODE אין בעיה, ושאני שם את הסטיקים בואריציות שונות (כל פעם סטיק או שתיים אחרים, בסלוטים שונים) אין בעייה.. אז למישהו יש רעיון מה כן יכולה להיות הבעייה? הלוח שלי הוא ABIT NF7-S2. קראתי את זה באתר שלהם: Memory Three 184-pin DIMM sockets Supports 2 DIMM Un-buffered DDR 400 (Max. 2 GB) Supports 3 DIMM Un-buffered DDR 333 (Max. 3 GB) זה קשור איכשהו? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  7. Started by -R-E-L-,

ברשותי צורב HP 7500 2X2X24 ולאחרונה אני לא מצליח לצרוב דיסק CDR רגיל. דיסק CDRW צורב בלי בעיות. תעזרו לי בבקשה.

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  8. Started by ozeini,

שלום לכולם, יש לי מחשב AMD Athlon 2600 ופתאום הוא התחיל לצפצף לי. מייד חשבתי שזה הזיכרון, ואז ניתקתי את הכל חוץ מהזכרון וראיתי שהוא עדיין מצפצף לי, וכאשר הוצאתי את הזיכרון וחיברתי דברים אחרים (הארדיסק וכ') לא היה צפצוף. אבל השאלה איך אני יודע שזה הלוח אם ולא ההארדיסק? עוד משהו, המחשב לא מעלה כלום כמובן והוא רק מראה לי שורה למעלה ברקע כתום עם כתב ג'יבריש עליה. האם לפי זה אתם יכולים לדעת אם זה לוח אם או זיכרון? אגב, כמובן שאין לי זכרון נוסף כדי לבדוק, אם כבר הייתי עושה את זה. מחכה לעזרה. תודה!

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  9. Started by יהודי,

בס"ד צהרים טובים יש לי סורק HP scanjet 4400c מחובר עם usb כאשר אני מחבר אותו וינדוס לא מזהה חומרה חדשה, עשיתי סריקה על חומרה חדשה וינדוס לא זיהה כלום יכול להיות שיש בעיה בכבל חשמל של הסורק והסורק יוכל לעבוד ? הסורק עבר בעבר, פשוט לתקופה מסויימת לא ההיתי צריך אותו אז ניתקתי ושמתי אותו בארון תודה

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  10. Started by yonik,

מישהו העלה את זה פה ולא ניתנה תשובה,אני גם מעוניין לדעת פתרונות לבעיה החומרתית הזאת http://img527.imageshack.us/img527/9956/24pq.jpg לא להציע להסיר את זה ממנהל ההתקנים כי זה לא עובד,מישהו מכיר תבעיה ואת הגורם לה?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  11. ב"סד שלום יש לי ווינדוס 7 64 ביט ultimate הרשת האלחוטית שלי מאובטחת בשיטת wpa2 ולמרות שסימנתי את האפשרות זכור סיסמא בכל פעם בהפעלת המחשב מחדש הוא אינו מתחבר אוטומטית ודורש סיסמא... למרות שכבר שמרתי אותה בזיכרון והוא אמור להיתחבר לבד. מה עליי לעשות ניסיתי הכל אולי זה באג במערכת?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by amigamerlin,

שוב שלום, הפעם המערכת שלי חוננה בבעייה ב dual channel. מפרט המחשב עצמו כולל: Gigabyte nforce4 ultra-9 3200+ venice לא מומהר פעמיים Corsair xms c2 1GB 6600GT pci-e bios: גרסת בטא חדשה, אם כי ניסיתי גם גרסאות לא בטא קודמות. מערכת ההפעלה היא winXP pro. עד לא מזמן לא היו לי בעיות, ואז התחילו הצרות - הספק עשה בעיות, ואולי דפק את לוח האם. המעבד פתאום מצפצף כשאני מכניס אותו, ורק אחרי נסיונות שכנוע עובד (ואז הוא עובד מצויין, בלי שוב הפרעות). והבעיה הנוכחית - הזכרונות פתאום לא רוצים לעבוד ב dual channel. אם אני מנסה, המחשב לא עולה ומתחילים הצפצופים המודיעים על בעיה. בsingle הם עובדים מצויין, כך שאין בעיה בסטיקים עצמם. בדקתי תקינות ויציבות. החלק המעניין הוא, שפעם המחשב מוכן לקבל ש…

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  13. היי, ניסיתי להתקין דריורים ישנים יותר של הכרטיס שלי (ראה מפרט), באמצע ההתקנה המחשב ציפצף צפצוף קצר ואחיד, אתחל ואז הסקן דיסק של חלונות התחיל, גילה המון תקלות של UNALLOCATED UNITS התחיל את חלונות וכל הניסיונות שלי להתקין מחדש (דריורים אחרים, ניקיון הקבצים ידנית, להוריד את הכרטיס מהDEVICE MANAGER...) , ניסיתי להשתמש במסיר קבצים של נויודיה אבל הוא לא מזהה שהם מותקנים ואומר שזה לא מותקן. בקיצור, מה עושים??? תודה רבה!!!, יאיר.

• 8 תגובות
    • 888 צפיות
  14. Started by RoverBoy,

היי יש לי מחשב בן 4-5 שנים (בערך) לא ממש זוכר את סוג המעבד אני מניח שזה פנטיום 4 לפני יומיים השתמשתי במחשב כשפתאום המסך הפך לשחור ויש צפצוף מהלוח אם ארוך כזה לא מפסיק של 6 שניות כל פעם. ניסיתי לכבות ולהדליק אבל המסך לא נידלק נישאר נורה כתומה ואז אחרי כמה שניות שוב יש את הצפצוף באורך 6 שניות ככה בלי הפסקה. ניסיתי להחליף כ.זיכרון אך זה לא עזר... גם לא הארדיסק.. (הוא לא מעלה את הווינדוס ביכלל זה ממש בהתחלה שמדליקים שהביוס צריך לעלות.. יכול להיות שהלוח שלי ז"ל כבר?=\

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  15. שלום אני עומרי יסקוב, מישהו פרץ לי למחשב בדרך שלא ידועה לי ואין לי מושג מי זה, זה לא המחשב הראשי שלי אבל היה עליו דברים והיה גם דברים שקשורים לידידות שלי וחברים ולא נעים שמישהו יתעסק בזה. בקיצור פתחתי את המחשב הדסקטופ היה ממש ריק לגמרי, כאילו מחקו הכל, כמו אחרי פירמוט, נשאר רק סקייפ ואנטי וירוס. היה איזה הודעה שכתוב שאני על ברירת מחדל, אבל שיצאתי וחזרתי כמה פעמים זה נשאר אותו דבר- ריק!. במנהל משימות איפה שכתוב משתמשים היה כתוב 2. (2users) לא אמור להופיע רק 1?? בקיצור כל הקבצים הכל היה מחוק הייתי חייב לשחזר את המערכת, שהלכתי לשיחזור ראיתי שהנקודת שינוי האחרונה הייתה לפני יומיים ועל ידי remote control desktop משהו כזה... פה כבר הבנתי שכנראה שפרצו לי. הבעיה שלא הבנתי בדיוק א…

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by shaibend,

שלום. אני מעוניין בשדרוג המחשב שלי כך שיריץ משחקים כמו CRYSIS. ברשותי המחשב הבא: 1024MB , TS946 intel, בקרוב יהיה 8800GT, pentium D 820 2.8GHz, אני משוכנע שהוספת ראם תהיה משמעותית לביצועים אבל אני לא יודע מה המהירות המקס' של הזכרון שאני יכול להוסיף ומה המהירות של הזכרון שיש לי כרגע. אני לא מוצא את המידע הזה באוורסט. אני מקווה שהבנתם ושמישהו יכול לעזור..

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  17. Started by the-edge,

שלום יש לי מסך mag 810fd והאחריות עליו פגה ויש לי איתו בעיות של פוקוסים,צבעים ועוד איפה אני יכול לקבל שירות תיקונים טוב למסך? תודה

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  18. היום בבוקר הדלקתי תמחשב ואחרי כמה דקות שמחשב דלוק המסך מחליט להתכבות סתם וזה לא התסדר עד שמחקתי את הדריברים של Nvidia במצב בטוח ועכשיו המחשב עובד חלק אבל כל פעם שאני מתקין תדריברים (גם חדשים וגם ישנים) המסך מתכבה אחרי כמה דקות , מה הבעייה זה התחיל לי היום בבוקר ולא התקנתי שום דבר שגרם לזה או משהו

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by kokimoki,

שלום , יש לי בעיה מוזרה במחשב , המחשב נדלק מסך רגיל הכל טוב , מתחיל לסרוק את הזכרון .. המחשב נתקע ומראה כל מיני סימנים על המסך טישטושים , וכל מיני שטויות כאילו המסך רועד. וזהו לא עובר לשום מקום. ניסתי להחליף זיכרון .. הוא מתחיל לסרוק אותו ושוב נתקע , החלפתי כרטיס מסך גם לא עוזר. מישהו נתקל בבעיה הזאת כבר? מה זה יכול להיות ? לוח אם ?

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  20. Started by ido135,

הבעיה התחילה לפני כמה שבועות אבל הפסיקה זמנית והיום זה חזר שוב בבעיה צוין BAD POOL HEADER מבדיקה שנעשתה כל הדיסקים הקשיחים והSSD במצב תקין אני חושב שזה בגלל שעשיתי עדכון קושחה לSSD יש לי SAMSUNG EVO 840 והיה עדכון קושחה אבל שולל גם אפשרות כזאת שזה בגלל זה או שהSSD מתחיל לעשות בעיות אחרי שנה כי הEVO 840 יש בו בעיות היו כ4000 ערכי ריג'סטרי פגומים שעשיתי להם תיקון בפעם שעברה שזה קרה עם התוכנה Ccleaner בפעם שעברה שהמסך כחול הופיע הייתה ב7.11.15 הפעם זה אותו קובץ שקרס מפעם שעברה אותה שגיאה. המחשב נתקע בזמן גלישה באינטרנט ואז הופיע מסך כחול בפעם שעברה עשיתי בדיקה לזכרונות לבדוק את תקינותם והם תקינים המחשב אצלי מחר שנה ובאותו יום שרכשתי אותו התקנתי עליו Windows 7 Ultimate 64…

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  21. Started by Charg,

אז הורדתי סרט 1080P בפורמט MP4, צרבתי לו כתוביות עם התוכנה MKV Converter והמרתי אותו לפורמט AVI HD, צרבתי על דיסק DVD וכשאני מכניס לDVD בסלון שומעים רק את הסאונג אבל בלי תמונה (יש את הלוגו של הDVD על המסך זה לא שלא רואים כלום). אולי מהתחלה עשיתי משהו לא בסדר? באיזה פורמט צריך לצרוב סרטי DVD ואיך? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. אח שלי קנה מחשב לפטופ של חברת DELL מסוג VOSTRO ואחרי הקניה התברר לו שמתי שהוא רוצה להקליט דרכו צלילים מהמחשב שגם הצלילים מחוץ למחשב שמועברים מהמיקרופון אל ההקלטה משתלבים בהקלטה ולפעמים גם מפריעים לו להקלטה. ובבקרת הקלטה יש רק אפשרות אחת שאפשר להפעיל והיא של אינטרנאל מיקרופון קונאקסאנט אודיוHD. זאת מערכת הפעלה של וינדוס 7. והמוכר של החנות הזאת לא יודע איך אפשר לתקן את הבעיה הזאת אז השאלה היא איך אפשר לתקן את זה באם רוצים אחר כך מצב הקלטה רק מהמחשב בלי המיקרופון ? תוכנה חינמית להתקין? הגדרה מסויימת בלפטופ ? במקום לקנות לפטופ אחר.

23. Started by רועי וולדפוגל 29,

פירמטי את המחשב בשלב אחרון לוקח לו הרבה זמן תיראו לפי התמונה תודה לעוזרים שבוע טוב

24. Started by ZaKeN17,

ערב טוב, לפני כחודש קניתי מחשב מרשת אייבורי בימים האחרונים אני חש שהמחשב נהיה איטי וזה מתבטא לדוגמא: כשאני פותח תיקיה עם יותר מ10 קבצים ואני צריך לרדת למטה ולמטה עם הסמן הוא עושה זאת בקירטועים ולא רציף. או לדוגמא גם במשחקים אני מרגיש שמשהו לא תקין ולא כמו שהיה כשקניתי את המחשב. יש לי תחושה חזקה שזה משהו בזיכרון. מה אני יכול לעשות כדי למצוא את הבעיה? , יש תוכנה שבודקת את הרכיבים במחשב? תודה לכל העוזרים מראש!

• 11 תגובות
    • 879 צפיות
  25. Started by Jesper,

יש לי עכבר אופטי של מיקרוסופט (לא זוכר בדיוק מה הדגם אני בעבודה כרגע), הוא בן שנה וחצי, עלה 150 ש"ח אם אני לא טועה. אתמול תוך כדי עבודה מול המחשב הוא הפסיק פתאום לעבוד, והופיעה הודעה "התקן USB לא מזוהה". ניסיתי לנתק ולחבר אותו מחדש עשרות פעמים, עדיין מופי "התקן USB לא מזוהה", ניסיתי לחבר ב-PS2, ניסיתי לחבר למחשב אחר - הוא לא עובד. לעומת זאת ציין הלייזר שלו עובד. ניסיתי לנענע את העכבר ויש מין רשרוש קטן הוא התקלקל לדעתכם? אני לא יודע אם יש לו אחריות או לא אני צריך לבדוק. אם אין לו יש טעם לנסות לתקן אותו או פשוט לקנות חדש וזהו?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.