תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,281 דיונים בפורום זה
-
היי קורה לי פעמיים בערך כל יום שפתאום אני מזיז את העכבר במחשב ורואה שהוא מקרטע כזה וכל המחשב ניהיה איטי לכמה שניות ואז חוזר לעצמו המחשב חדש הרכבתי אותו בעצמי אין OC נכון לעכשיו core i5 760 8GB RAM כרטיס מסך HD6870 מארז ANTEC 12000 הרדיסק 1000 sumsung קירור PRO 7 מערכת הפעלה וינדוס 7 בדקתי טמפרטורת מעבד עומד על 21 מעלות החלפתי עכבר כי חשבתי שהוא הבעיה מסתבר שלא בדקתי ב task manager ה CPU עומד על נע בין 9 ל12 אחוז וזיכרון 1GB בשימוש כך שגם זה לא הבעיה הרצתי אנטי וירוס ותוכנות להסרת רוגלות combofix/ smintfrundfix במצב בטוח הורדתי את כל התוכונת מMSCONFIG חשבתי שאולי זה קשור לתוכנה אבל גם זה לא פתר את הבעיה ואני כבר לא יודע מה לעשות אשמח לעזרתכם תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כן הוא היה מראה על שגיאה שחסר קובץ ווינדוס , אח"כ השיעה של reboot and select proper boot device , אח"כ היה ישר קוא מדיסק של ווינדוס ונכנס להתקנה כברירת מחדל. תוך כדי הוא גם הפסיק לזהות את ההארדיסק בביוס - וורשום Hard Drive בהתקנים וזהו. בדקתי שההארדיסק מחובר היטב לכבלים. ההארדיסק פועל , שאני נוגע בוא אני מרגיש שמשהו שם פועל. כעת הוא גם לא קורא מהדיסק של הווינדוס. לפני כל זה במקרה עשיתי בדיקה של ההארדיסק עם תוכנת הHDD HELTH ותוצאותיה היו 50% .
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה עם המחשב, לפני כמה שבועות הוא פשוט נכבה בלי סיבה מוגדרת. נתתי לו לנוח קצת ניקיתי אותו והכל הסתדר. הבעיה עכשיו שאני משוכנע שקשורה לקודמת היא שהמחשב לא ממש עולה ברגע שאני מנסה להעלות אותו שומעים את הרעש של הספק נכנס לפעולה, למשך כמה שניות נשמע קול של מתח חשמלי וכל הרכיבים מתחילים לעבוד, אבל... נראה כאילו כל כמה זמן יש איזה נפילת מתח או משהו כזה ולכן המחשב לא מצליח לעלות. אני כמעט משוכנע שהבעיה קשורה לספק כח , השאלה היא האם יש משהו ביתי שאפשר לעשות או שחובה לשלוח לתיקון... תודה
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי לא מזמן אני ברוב חוכמתי הכנסתי ראם 2GB DDR2 KINGSTONE למחשב אחר עם לוח אם אינטל Intel® PETER COVE DH55PJ 1333Mhz לא עבד אז החזרתי לראם המקורי שזה 2 סטיקים של 2GB DDR3 של KINGSTONE הכל עבד לפני שעשיתי את זה אבל עכשיו כל מה שלא מחובר בUSB לא עובד כולל מסך מקלדת וכו ניסיתי להוציא את הסוללה של הביוס ולהחזיר לא עבד ניסיתי לשנות סלוטים עם שתי הסטיקים לא עבד הכל מחובר כמו שצריך אבל זה לא עובד זה מצפצף 3 פעמים ואז יש הפסקה וזה ממשיך בדקתי באתר של אינטל זה אומר שיש כשל בזיכרון וקיצר אין לי מושג מה לעשות עכשיו גם המחשב הראשון [זה עם הDDR2] וגם המחשב השני [זה עם הDDR3] לא עובדים ויש אותה בעיה רק שבמחשב עם הDDR2 אין צפצופים מפרטים - מחשב 1 DG31pr E6300 2.8 GHZ 2gb Ram k…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איני מצליח לגלוש במחשב הנייח אך מצליח למשוך מיילים, לעומת זאת במחשב הנייד אני גולש ללא בעיה, איפה להתחיל ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
i tried every thing i re the win 7 i did restor to an early point i did instell new win 7 on the pc soo now i got 2 but the pc just not going up after the boot of the cd its just empty black background for ever its not even resat after 5-50-900 min just stay like it my cpu is E6300 my GPU is 6850 my SP is genry 1 but its 650W im going to buy new 1 mayby corsair 500-600W soo i can do OC to the CPU soo i dont have havver bakbok to the pc sombody can tel what the problem is? hoo the vcore is 1.3 no OC mayby that is the problem that i dont have power soo the pc dont go up? thenx and sorry about my bad english skills these comp got only english sorry
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
מאז שקניתי את המחשב יש לי רעשים סטטיים באוזניות (ניסיתי שתיים שונות ככה שהן לא הבעיה אני חושב), הם קורים כשאני עושה כל מני פעולות במחשב. לדוגמא כשאני מגלגל דף באינטרנט, או משחק COD - לא משהו ספציפי. שומעים את הרעשים גם כשהווליום על MUTE אז אני מניח שזה בעיית חומרה ולא תוכנה. מה זה יכול להיות? תודה זה המפרט שלי: Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪189 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 Elixir 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪303 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2180 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪100 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 HIS Radeon 6850 Fan 1GB GDDR5 , יחידות 1 ₪982 http://www.rsm.co.i…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לוח אם הוחלף וכרטיס מסך הוחלף מATI לNVIDIA הWINDOWS נשאר אבל עושה RESTARTSלפעמים ולא נותן DUMP FILE שאלה העם כדי להתכין מערכת הפעלה מחדש ? למרות שמחקתי את הדרייברים של ATI עם DRIVER SWEAPER אני עדיין רואה בתיקיה שלWINDOWS כל מיני קבצים של ATI וגם TASK MANAGER יש תמיד איזה ATIEDXX תמיד ראשון ברשימתPROCESSES
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
שלום לכולם .. בשבועיים האחרונים המחשב שלי התחיל לעשות לי מסכים כחולים בלי שום קשר לכלום , כשאני עובד על המחשב במנוחה או שאני משחק באיזה משחק ..הכל נתקע ( קופא ) ויש סאונד של (בזזז) ואז עולה מסך כחול עם מספור עד 100 של דאמפינג או משהו כזה ..הטמפ' טובות ..מנוחה סביב ה34' נסיתי לאתר את התקלה ע"י הניהול אבל לא ממש הצלחתי להבין את כל המספרים האלה שם ומה הפירוש שלהם . מה שנסיתי עד כה : * עדכון ביוס יש לי את הגירסה לפני האחרונה FC , כי האחרונה זה FCc משהו כזה וזה גם בטא , אז שום פירוט על העדכון לא מוזכר שם . * הסרתי את הדרייבר של הסאונד REALTEK וגם את LAN + משהו של אטרנט' . - הורדתי את הדרייבר של הסאונד הכי עדכני מאתר הבית , נתתי לווינדוס לאתר את הדרייברים שהסרתי אחרי הריסטרט…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כשאני מדליק את המחשב אני מקבל הודעה שחסר לי קובץ ווינדוס אני מכניס דיסק של ווינדוס ומנסה לעשות REPAIR (במסך הכחול)אבל אני מקבל הודעה שלא קיים ביוס או הארד דיסק כשאני נכנס לביוס זה המסך שמופיע לי מה הבעיה פה ואיך אוכל לתקן אותה ? תודה.
-
- 18 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש... מערכת הפעלה windows 7 32bit המשחקים עובדים בסדר גמור עד שקוראת לי הבעיה הזאת... התקלה: קניתי מחשב חדש וכמה ימים אח"כ החלפתי כרטיס מסך לאחד טוב יותר... כרגע יש לי palit gtx460... ישר שהדלקתי את המחשב לבדוק את הביצועים של הכרטיס אחרי איזה 2 דקות ממתי שהתחלתי לשחק קרתה לי הבעיה... המשחק נתקע.. הסאונד נתקע.. הכל נתקע ואני חייב לעשות ריסט... יש לי את הדרייברים של הכרטיס החדש... והדרייברים של הכרטיס הישן הוסרו... בדקתי טמפרטורה... בסביבות 60~65 במאמץ... כשהמשחק נתקע.... וזה קרה לי בכל משחק... לא בהכרח לאחר זמן רב שאני משחק... זה נראה כמו נקודות על המסך.. תמונה של התקיעה : וזה קורה לי בכל משחק ומחייב אותי לעשות ריסט... http://img200.imageshack.us/i/photo1062…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן עריכה בפוטושופ, בזמן שינוי פרמטרים התגובה איטית משהו כמו 2-3 שניות בכל שינוי לדוגמא: בזמן שינוי צבעים או סטורציית צבע השינוי מתבצע בהדרגה איטית מה שמפריע לאופן עריכה שוטף. ברשותי שני מסכים: 1.DELL U2311H 2.LG L1900R שעובד כמסך משני בעריכה המסכים מחוברים לכרטיס מסך יחיד מדגם: NVIDIA GeForce 8400 GS (256 MB) הדל מחובר לכניסת DV אשר עובד ב- FHD ה-LG מחובר לכניסת VGA אשר עובד ברזולציה 1280X1024 מעבד: QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz זיכרון: 6G DDR2 800mhz אשמח אם מישהו יוכל לייעץ לי ממה זה נובע ומה עלי לשדרג? האם יכול להיות שהכרטיס מסך חלש מדי בכדי לסחוב שני מסכים? ואם כן מה מומלץ בתקציב של עד 500 ש"ח (שוב אך ורק לעיבוד תמונה ולא וידאו\משחקים) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרטיס הטלוויזיה שלי הוא : Hauppauge WinTV PVR150 MCE קניתי אותו אולי לפני 3 שנים בהערך ועכשיו הוא לא פועל לי. יום אחד רציתי לראות טלוויזיה וכשפתחתי אותו כול השידור היה בתקיעות , רואים שהוא קולט אבל לא ראים בברור את הערוץ, ניסיתי לבדוק את החיבורים , להחליף כבל לבודק את הממיר עצמו ולהחילף לממיר אחר אבל שום דבר מזה לא פעל. עכשיו הוא בכלל לא קולט לי ערוצים ובהגדרות של הMediaCenter הוא לא מצליח בסירקה למצוא שידור. יכול להיות שהוא לא פועל בצורה טובה בווינדוס 7 64bit ?(לפני חודש התקנתי) לפי מה שראיתי הוא כן פועל ב64 והווינדוס גם מתקין לו את הדרייבר ב"ניהול" של המחשב הוא מציג את הכרטיס טלוויזיה. ניסיתי למחוק את הדרייבר להתקין שוב אבל לא עובד, יש אולי תוכנה או דרך לבדוק את הכרטיס …
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, אני חדש פה ונראה לי אחלה מקום לשאלה שלי, אם לא אפשר להעביר. יש לי מחשב Intel Pentium D, בן 5 בערך. הייתה לי כבר בעיית התחממות בעבר עם המאוורר של המעבד ולדעתי זו אותה בעיה. פעם קודמת הוצאתי את המאוורר של ה CPU, ומרחתי משחה טרמית חדשה וזה פתר את הבעיה. עכשיו ניסיתי את אותו הדבר ועדיין קיימת הבעיה. אם יש פה מישהו שיכול או יודע מה יכול לפתור את הבעיה אשמח לשמוע, חשבתי שאולי צריך מאוורר למעבד חדש, אבל אשמח לשמוע המלצות שלכם.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל התותחים. הרכבתי כרגע מחשב ומערכת ויסטה אולטימט הכל היה בסדר עד שהתקנתי עדכונים ודרייבר של כרטיס המסך. המפרט של המערכת: לוח MSI NEO2 P-45 [urhttp://www.msi.com/product/mb/P45-Neo2.htmll] מעבד E2160 PALIT DDR2 800 כרטיס 9800GT SPARKLE 512MB ספק 405W ENERMAX TOMAHOK מארז אנטק 300 + 1 מאוורר 140 + 2מאווררים 120 קירור MUGAN עם המאוורר המקורי(120מ"מ) כונן צורב DVD LG X22 WD 80GB IDE לדעתי הספק לא מספיק אבל אני לא מומחה בעניין לכן אני רוצה את דעת המומחים בעניין זה. הבעייה עצמה היא שכאשר אני מדליק את המחשב הכל עולה עד לשלב הכניסה לחלונ…
-
- 6 תגובות
- 997 צפיות
-
-
לא מזמן התקנתי את התוכנה Alcohol 1.9.8.7612 ובשבוע האחרון שמתי לב שנעלם לי הכונן (צורב DVD) במנהל ההתקנים אני רואה את הצורב אבל עם משולש צהוב.. מנסה להסיר ולהתקין את הדריבר שלו ועדיין לא מציג אותו במחשב שלי. למישהו יש מושג מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
עשיתי ריסט תמים למחשב, ולאחר מכן הוא לא עולה. עשיתי ניקיון יסודי, וניקיתי את המאווררים, כרטיס זיכרון הוצאתי והחלפתי באחרים (כנראה לא בעיה בזיכרונות עצמם) המחשב נדלק ורשום Memory Testing (או משהו כזה לא זוכר בדיוק) ואחרי 10 שניות משהו כזה הוא עושה ריסט ושוב פעם אותו הדבר.. יש לציין שאי אפשר להגיע לBIOS, הוצאתי את הבטרייה שעל לוח האם לכמה דקות בשביל לבצע איתחול לכל ההגדרות אבל זה לא עזר.. אם מישהו יכול לעזור לי בבקשה אשמח, אין לי מושג מה הולך, כי הכל נראה תקין.
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום מצאתי איזה לוח אם עם מעבד והרכבתי ממנו מחשב הבעיה שהמסך לא נדלק כשאני מפעיל אותו. הלוח וכל מה שעליו עובד אבל המסך לא נדלק. הכרטיסים וכל התוספות נבדקו על מחשבים אחרים וכולם עובדים. אני יודע שיכולות להיות 100 סיבות אבל אמרתי אולי תוכלו לתת לי את הסיבות הנפוצות יותר ואולי אני מפספס משהו פשוט תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום יש לי למחשב די ישן בנטיום 4 ולפני כמה ימים קניתי ארדיסק חדש התקנתי וינדוס אבל כשאני מפעיל את המחשב מחדש רושם לי את ההודעה NTLDR is missing לפי מה שהבנתי אני צריך לעדכן את הביוס מצאתי עידכון אבל לא הצלחתי להבין אין אני נכנס לדוס לפני הפעלת חלונות (windows xp sp3) ומה אני רושם שם כדי שיפעיל את הדיסק בבקשה תעזרו לי תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז יש לי לנובו G550 ובעיקרון יש לי מדבקה על המחשב שרשום עליה "nvidia geforce with cuda" ליפני הפירמוט היה לי אחלה רזולוציה במחשב וכל משחק שרציתי רץ לי אחלה לגמריי. עכשיו אחריי הפירמוט הכל נראה על הפנים פשוט מזעזע, וכלום לא רץ. הרצתי את התוכנה PXC WIZARD ובכרטיס מסך רשום לי : מתאם גרפיקת VGA רגיל. ולא משנה איזה דרייבר ניסיתי להוריד לNVIDIA, זה לא נותן לי להתקין. האמת שזה בקושי נותן לי להתקין שום דרייבר.. ואני מתחיל נורא להתייאש ולא רואה מוצע. אם מישהו יוכל לעזור לי אני נורא נורא אשמח.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מקבל מסך כחול כל הזמן שאני משחק בBlack ops. הנה הניתוח של קובץ הDUMP: Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.11.0001.404 X86 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini012511-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*[url]http://msdl.microsoft.com/download/symbols[/url] Executable search path is: Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 3) MP (2 procs) Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Built by: 2600.xpsp_sp3_gdr.100427-1636 Machine Name: Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x805…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי! הבעיה מצויינת בכותרת , ניסיתי למצוא בגוגל את הדרייבר ללא הצלחה לפי הHARDWARE ID. אשמח אם תוכלו לעזור. צירפתי תמונה של הDEVICE MANAGER עם ההתקן הבעייתי. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נראה לי שזה המקום הנכון לכתוב המחשב החליט שהוא מתחיל לכבות את עצמו וכשהדלקתי הוא אמר לי the computer turned itself off due to cpu overheating או משהו בסגנון. הוספתי מאוורר מקדימה שמכניס אוויר ואחד מאחורה שמוציא. לפני כמה ימים הוצאתי את מאוורר הCPU כדי לנקות והחזרתי נכון למקום. יכול להיות שהוא לא עובד טוב? יכול להיות שצריך לשים איזה חומר בינו למעבד? אני לא מבין בזה כל כך אבל אני בטוח שהתשובה תגיע מהר. להלן תמונה שבה הטמפרטורה כשהוא מתחיל להתאמץ קצת אבל זה לא ממש מאמץ הוא מכבה את עצמו לדעתי קצת ממש אחרי זה. תודה מראש, שקד.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי חשד שהכרטיס מסך החדש שלי HD5670 לא בסדר, הכל טוב ויפה עד שאני לא עושה כלום עם המחשב בערך 30 דקות ואז המסך שלי הופך לשחור ואני גם לא רואה שומר מסך למרות ששמתי שומר מסך ואז שאני מזיז את העכבר או לוחץ על המקלדת כלום לא קורה והמחשב לא מגיב לי או לפחות אני לא רואה כלום על המסך... מישהו יודע אולי מה הבעיה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-