עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אוקיי אז ככה אני יתחיל לספר על הבעיה: מיקדום היתה לי בעיה בכרטיס מסך שלי אז התקנתי דרייבר חדש לכרטיס מסך שלי וליפני ההסרה נעזרתי בתוכנה :Driver Cleaner Pro אשר מוחקת שאריות דרייבר וכניראה פגמתי דייברים אחרים בקיצר הסרתי ואז התקנתי דרייבר אחר לכרטיס מסך העל היה מצויין הפעלתי תמחשב מחשב ומתברר לי שחסר דרייבר להתקן בשם: Multimedia Audio Controller אין לי מושג בדיוק מזה וליד זה במנהל התקנים יש סימן קריאה צהוב ומשום מה חסר התקן קול נוסף שהיה במנהל התקנים בשם סי מדיה וכמובן שאין לי קול וזה בעצם הבעיה.. ניסיתי להתקין שוב את הדרייבר לכרטיס קול ומשום מה לא ופיע בהתקנה מה שאמור להופיע: אמור להופיע חלון שהדרייבר לא מוכר לווינדוס משהו כזה כפתור בשם :המשך בכל זאת ול…

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  2. כשאני מדליק את המחשב במהלך תהליך ה-BOOT קופצת לי הודעה: Invalid BOOT diskatte Insert BOOT diskatte in A: אי אפשר לעשות שום דבר והמחשב לא עולה. מה ניתן לעשות בשביל לפתור את הבעיה?

• 12 תגובות
    • 973 צפיות
  3. שלום חברים יקרים! התחלתי - בדגש על התחלתי בביצוע אוברקלוק לא רציני וכעת המחשב מסרב להידלק - ברשותי לוח אקסטרים של אינטל - DP55KG ומעבד I5 750 ספק של SS 750 GOLD זכרונות XMS של קורסייר 4 GB מוגן 2 קירור ומארז CM 690 ADVANCE 2 התחלתי לבצע OC וכשהגעתי בערך ל3200 העלתי מתח במעבד ל1.4 כי המערכת לא הייתה יציבה, לפתע כבה המחשב וכעת הוא לא נדלק!!!1 אני לוחץ על ההדלקה והוא נותן זרם לשניה (מאוור נדלק למאית שניה אפילו פחות) ונכבה מיד... חיברתי ספק אחר אותה תוצאה.. הוצאתי זכרונות לא עזר השארתי רק אחד גם לא עזר.. ניתקתי כרטיס מסך וכלום.. הוצאתי סוללה לשעה וכלום ג'מפר נשלף החוצה לשחזור ולא עוזר.. המחשב בן שבוע.. אני די בטוח שהלך לוח האם או המעבד (או שלא??) אבל איך אני בודק מה הלך? א…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  4. היי כולם, בהמשך ל- Thread הזה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=379836.msg3300096#msg3300096 הבעיה שלי עוד נמשכת. היו כמה התפתחויות אבל אני זקוק לעזרתכם ולא רק בפאן הטכני. אני אפרט בקצרה את הבעיה שלי למי שאין כח לקרוא את הכל - יש לי מחשב כזה - Intel C2Q 6600 GA-EP43-DS3L 2GB DDR2 Ram OCZ Reaper 8500 1066Mhz HPC CL 5-5-5 @ 2.1V Corsair PSU 450W Sapphire HD4850 עכשיו כשאני שם את הזכרונות שלי ב- Dual Channel המחשב שלי קורס מהר מאוד, ואפילו MemTest קורס תוך כמה שניות. כשאני שם את הזכרונות ב- SingleChannel המחשב עובד טוב יותר, MemTest כמעט תמיד עובד בלי בעיות, אבל לפעמים הוא נתקע. וחוץ מזה בפעילות כללית של המחשב יוצאים לי מדי פעם BSOD, משחקים קורסים\מעיפים BSO…

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  5. Started by vip133,

יש לי מחשב חדש ויש לי בעיה של חוסר יציבות וזה כבר תקופה . חוסר היציבות מתבטא בכך שהמשחקים לא עובדים כפי שהם צריכים לעבוד בחלקם יש רעידות כאלה אפילו משחקים חלשים עובדים לא טוב. וגם בכך שעליית תקיות לא טובה, המחשב לא מתפקד טוב. יש לציין שעשיתי כל מה שאפשר לעשות שדרגתי,סרקתי את כל סוגי הדברים,ניקיתי קבצים הכללל. המפרט שלי הוא: Asus M2N-E DualCore AMD Athlon 64 X2 4400+ Radeon X1950 Pro 256 MB 2 גיגה זיכרון

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  6. Started by akruvi,

שלום, יש לי מחשב עם 512 זכרון DDR בשני סטיקים של 256. היות ובלוח ASUS P4S800D יש 4 סלוטים, החלטתי היום להרחיב ל1GB. קניתי עוד שני סטיקים של 256, כמעט בדיוק אותו דבר כמו הקיימים (רק עם Timing קצת שונה), וחיברתי אותם לסלוטים השחורים בלוח. פוף - אין מחשב. טוב, יש מחשב, אבל יש צרות, על פי סדר ההתרחשויות: 1) כשלוחצים על כפתור ההפעלה, כלום לא קורה. רק אם לוחצים על ריסט פעם או פעמיים הוא עולה. 2) כשעושים ריסט, מכל סיבה שהיא, גם אם אני בביוס ועושה שמירת שינויים, המחשב לא עולה. 3) נפילות אקראיות במשחקים 4) מסך כחול ושגיאת IRQ שחוזרת על עצמה ברגע שווינדוז עולה. כשניתקתי את שני הזכרונות החדשים, הכל חזר לקדמותו (אני מקווה, זה היה רק לפני 10 דקות). שיחקתי ושיחקתי, ונראה שהבעייה לא טמו…

• 16 תגובות
    • 954 צפיות
  7. שלום לכולם מתחבר למחשב מרוחק דרך צקפיינט , עם כבל לא מתחבר למחשב מרוחק. כשמנתק כבל רשת , ועובר לאלחוטי זה מתחבר למחשב מרוחק. עשיתי עדכונים לוינדוס יש לי אינטרנט מהיר בבית , החלפתי כבל רשת. איפה יכולה להיות חסימה ?

• 0 תגובות
    • 288 צפיות
  8. שלום,תראו יש לי מחשב שהוא לא כך כך ישן..מדובר ב-D820 זיכרון 1 GB וכ"מ 7300SE. בקיצור..לוקח לו בין 5-10 דקות להפעיל את המחשב,הוא רותח שנוגעים בו(בעיקר בהיטסניקים וגם בהארד דיסק איזה 50 מעלות) בקיצור..חשבתי אולי לפרמט. הבעיה שאחרי כמה דקות שהוא פועל בווינדוס הוא נתקע ואם עושים ריסטרט אז אי אפשר הוא לא מעלה..מחכה איזה חצי שעה ואז אחרי שהחום מתפזר.. בקיצור , לפרמט או מה לעשות ?

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  9. Started by MrGross,

להלן המפרט: Q6600 Asus P5Q 2GB OCZ (פעמיים) Asus 8600GT צורב אסוס, ו2 דיסקים קשיחים של סיגייט. קירור goldenorb טרמלטק מארז טרמלטק Armor וספק טרמלטק TR2 430w החלקים נרכשו ב KSP. המחשב נדלק רק כאשר חיבור ה 4 פינים ללוח, מנותק. על הלוח הזה p5q יש אפשרות לחבר 4 פינים או 8 פינים. הבנתי שזה צריך לעבוד גם עם 4 בלבד. בכל אופן אשמח לאיזו תגובה בעניין, הזכרונות מתאימים ללוח למי ששואל. ברגע שמנתקים את חיבור ה4 פינים מהלוח, המחשב נדלק אבל אין BOOT או צליל POST מן הסתם.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Xian,

לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש, ולאחר 10 דקות של משחק, טמפ המעבד (amd 64 3000+) מגיע לטמפרטורות מאוד גבוהות יחסית - אזור ה60+. כאשר המעבד מגיע לטמפרטורות אלו המחשב נקפא ולא מגיב. אני לא מבין למה בכלל המעבד מגיע לטמפרטורות כאלו גבוההות כשהוא עם קירור. הקירור בסיסי, אבל בכל זאת. מה לדעתכם גורם הבעיה ואיך אוכל לפתור בעיה זו?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Normal,

שלום קניתי מחשב חדש לפני חודש! ויש לי 1GB זיכרון 667 - מעבד E6300 וכרטיס מסך Point of view 7600gs 256mb יש לי 2 שאלות בבקשה עזרה! 1) הטמפרטורה שמראה לי הדריבר של NVIDIA אתם יודעים הצהוב הזה אז הטמפרטורה שהוא מראה היא 78 מבנוחה שלא הפעלתי משחק איזה 4-5 שעות. זאת הטמפרטורה הנכונה או שמה לעזאזל קורה פה תציעו לי משהו תודה. נב: הדריבר הכי חדש והדירטקס הכי חדש. 2) הסיבה שבכלל בדקתי את הטמפרטורה בכלל היא שבNEED FOR SPEED MOST WANTED על רזלוציה של 1024X768 ועל האיכות הכי גבוהה כולל פילטרים - מי שמכיר את המשחק. הוא יעני בסיבובים קופא לרגע ממש ממש בקושי שמים לב אבל זה מפריעה. אולי זה אמור להיות ככה תודה בכל מהקרה ובבקשה עזרה - נב: אצל חבר שלי זה לא קופא ככה כאילו חסר איזה פראים או …

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  12. הפעלתי שני תוכנות כבר שמראים את אותה תוצאה .הכרטיס מסך זה בטוח לא כי הוצאתי אותו והפעלתי את המחשב עם הכרטיס המשולב ושוב קיבלתי את התוצאה טמפ גבוהה .יש למשהו מוסג מה אני אמור לעשות כי אולי זה הלוח והמחשב הזה חדש .קניתי אותו לפני 4 חודשים הנה התוצאות שקיבלתי בשני תוכנות. בתמונה שעלתי > [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by hal,

power/aux temperature-הטמפרטורה 59 מעלות האם זה תקין?ומה זה אומר?האם בעיה בספק?הסתכלתי בתוכנת cpu-z והמתח (voltage) קופץ בצורה בלתי רגילה ,פעם 1.8vוישר אח"כ 2.6v או 2.9v (מעבד אינטל 2.4) וכן לפעמים יש לי בהדלקה מסך כחול ובשחזור זה מסתדר,האם יש בעיה בספק או גם במשהו אחר? תודה.

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  14. Started by FenderA,

היי ! לפני חצי שנה קניתי מחשב דיי חזק עם מעבד AMD כבר מהיום שהרכבתי את המחשב הטמפרטורה של המעבד היתה מעל 65 ( מה שאמרו לי שנורמלי לAMD ) אז קניתי מאוורר חזק : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_611&products_id=2580 הטמפרטורה לא השתנת אך גם לא עברה את ה 70 75 ( לאחר שבביקורות קראתי שהיא תרד ל 30 או 40 ) לפני שבוע המחשב התחיל לעשות כל מני בעיות מוזרות .... פתאום להכבות וכו'... אז נכנסתי לתוכנה של הטמפרטורה וראיתי שהמעבד על 85 - 90 מעלות .. מה שלא נשמע לי הגיוני :\ ... אז קניתי לפני כמה ימים גם גוף קירור חזק : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_472&products_id=5112 ולמרבה הפתעתי זה אפילו לא הוריד מעלה אחת ... המחשב עולה והוא כבר…

• 8 תגובות
    • 859 צפיות
  15. Started by Liron C,

הי. יש לי מהשבוע האחרון בעיה של טעינה בלפטופ. כשאני מחבר אותו לחשמל, הנורית טעינה נדלקת, ול-2-3 שניות יש חיווי של הפס בטריה בוינדוס שעולה מלמטה למעלה, ואז הוא מפסיק. בהודעה רשום plugged in, charging, אבל בפועל, האחוזים לא עולים. כל עוד אני משאיר את המחשב מחובר לחשמל, האחוזים של הבטריה גם לא יורדים, אבל אם מנתקים הם יורדים ולא עולים בחזרה. המחשב זה של Toshiba Satellite C75D-B AMD A8-6410 APU window 8.1 64bit בטריה- DC10.8v ניסיתי להוציא ולהחזיר את הבטריה, הסרה והתקנה מחדש לדרייבר. מה עוד אפשר לנסות? האם צריך בטריה חדשה?

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  16. יצא לי לראות ולפתור הרבה מאוד בעיות ותקלות מוזרות, אבל לרוע המזל הבעיה הכי מוזרה ומייאשת מתרחשת במערכת שלי- יש לי כמה תהיות על למה זה יכול להגרם, אבל לפני שאני מפרק חלקי חומרה הייתי רוצה לשמוע את דעתכם. את המחשב הנ"ל (מפרט בחתימה) קניתי לפני טיפה יותר משנה ואני חווה איתו מאז שהגיע בעיה מוזרה. לקח לי בעיקרון כמה זמן לקבץ את הבעיות ולהבין למה הן קשורות ולצערי פחות זמן לנסות לפתור, לכן באיחור של שנה+ אני מתכוון לבדוק את הבעיה הזו לעומק. יש למערכת 2 מצבים עיקריים שמשתנים מתקופה לתקופה, ואני אסביר: במצב הראשון הכל עובד פיקס, נראה תקין למדי, FPS הולם במשחקים וכד'. במצב השני של המערכת זה כבר עניין אחר: האטות מוזרות, BSOD, איכות קול נמוכה (אני ארחיב), ו-FPS או נמוך יותר בהרבה ממ…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Macrillz,

שלום יש לי בעיה המחשב שלי ניכבה פתאום באמצע שאני משחק ג'נרלס באינטרנט זה קרה לי גם במשחק אחר מישהו יכול לעזור לי תודה

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  18. Started by s7rmt,

יש לי בעיית כיבוי קטנה.... כאשר אני מכבה את המחשב... (כיבוי דרך הווינדוס) הוא משאיר לי הודעה "כעת ניתן לכבות את במחשב" ואני מכבה אותו בעזרת הכפתור של המחשב... עכשיו השאלה היא האם זה בסדר? זה לא הורס כלום או משהו? ועוד דבר שיניתי את ההגדרות של הכיבוי בווינדוס... וזה היה עושה לי בעיות בהדלקה של המחשב... אז... מה אפשר לעשות?! תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  19. Started by bagtoshop,

אני רוצה להתקין ווינדוס 10 עם usb אבל כשאני מפעיל מחדש את המחשב הוא ישר עולה למסך שהוא חושב איזה 7 דקות וזהו. אין שום אופציה לbios. איך אני אמור להגיע לתפריט bios ???

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by smalery,

שלום לכולם, אתמול התגלתה במחשבי בעיה לא מובנת כ"כ. הדלקתי את המחשב וכשהXP עלה, המסך היה מלא נקודות, לא ראו כלום, רק נקודות בכל מיני צבעים. עשיתי ריסט לא עבד כערך מאה פעמים נכנסתי בSAFE MODE עבד בצורה מקורטעת, ובסמך היו קווים אנכיים בצבעי ירוק כחול אדום, אבל הצלחתי לראות משהו, התקנתי מחדש את הדרייברים של הכרטיס מסך שלי (לא לצחוק - 3D BLASTER BANSHEE) וכשאיתחלתי את המחשב, שוב אותו בעיה של הנקודות. החלטתי לפרמט (מעשה שרציתי לעשות לפני הרבה זמן כי המחשב שלי היה מלא בוירוסים ודברים שלא עבדו) אז פירמטתי, לא היו בעיות, עד לקטע שאחרי העתקת הקבצים, שעושים ריסט ואז צריך להיות ממשק גרפי של ההתקנה, הייתה לי את הבעייה המוכרת של: משהו משהו משהו FAULT ואז הרבה אותיות ומספרי…

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  21. שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה שהחלה באותו זמן עם החלפת הדריברים (אבל לא בטוח בגלל זה). החלפתי Detenetors מגרסת ה30.82 ל40.72 ושמתי לב פתאום שכשאני משחק באנריל למשל שלא דורש הרבה יש לי פתאום לאגים כאלה של המחשב, לא של האינטרנט.... הלאג מתבטא בקרטועים קטנים כאלה של המשחק למשך 2-3 שניות.. אשמח לכל תשובה או רעיון בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  22. Started by yosda-boy,

היי, יש לי בעיית לגים במשחקים מחשב, יש לי ראוטר של Edimax וגם כרטיס רשת של Edimax ובמשחקים יש לי קפיצות פינג (לשנייה עולה ואז יורד, מידי פעם גם עולה לאיזה 20 שניות לפינג 600-800). כשאני עושה בדיקת מהירות אינטרנט בSpeedTest כתוב 12 מגה בדיוק כמו שאני אמור לקבל מהספקית בזק בינלאומי. חשוב לציין שאחי שיש לו מחשב עם כרטיס רשת מסוג אחר שמחובר לאותו ראוטר בדיוק ואין לו לאגים בכלל או בעיה כלשהיא. לדעתי זה הכרטיס רשת שלי שמשהו נדפק בו, אבל זה מוזר שזה מראה שמהירות האינטרנט נקלטת במלואה. חסר רק כרטיס מסך GeForce 7800GTX Windows 7 Ultimate 64-bit Gigabyte P35-DS3L Intel Core 2 Duo CPU E6750 Memory 2G RAM

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by Tov_Tov,

יש ברשותי מחשב נייד Dell Vostro V131, קיימת בעייה כבר הרבה זמן שבחרתי להתעלם ממנה עד עכשיו. בבחירת הPowerPlan יש אופציה 'Turn Off Display', באופן קבוע ברגע שהמסך מתכבה גם כשאין שום דבר פתוח במחשב והטמפ' נמוכה ככל הניתן, המאוורר של הCPU מתחיל לעבוד ולעשות רעש בלי הפסקה עד שאני יוצא מהמצב הזה של סטדנביי .. מבדיקה שעשיתי כאשר המסך מתכבה הטמפ' עולה מספיק ,והמאוורר מתחיל לפעול השאלה למה ? אני מניח שהאופציה הפשוטה ביותר לפתור את הבעייה היא לבטל את כיבוי המסך, אבל בלילה האור של המסך מציק לי ואין שום סיבה שהוא יהיה דלוק ולכן אני נהנה מהיתרון של הכיבוי האוטומטי. למישהו יש רעיונות איך פותרים את העניין?

• 9 תגובות
    • 993 צפיות
  24. Started by carman6,

קניתי מחשב חדש +מקלדת חדשה ובזמן האחרון אני רואה במשחקים שהתגובה לתזוזה נגיד של שחקן היא נעשית כמה שניות לאחר לחיצתי ונפסקת אותו מספר שניות לאחר הפסקת לחיצתי. אודה לכל מי שיצליח לפתור את בעייתי.

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  25. חיברתי שני pc ב-workgroop . ממחשב אחד ,שהמדפסת מחוברת אליו, אפשר להדפיס בעברית אבל מהמחשב השני, שמנסים להדפיס בעברית, יוצא ג'יבריש. איזה הגדרות צריך לשנות או מה?! תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 11.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.