עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yair.,

אני מרכיב עכשיו דיסק דחש ולא רואה בדיסק כניסה למתח המתאימה ליציאות הספק, האם דיסק SSATA מקבל מתח מכבל ה SATA או שיש לי בעיה אם הספק?

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  2. שלום, יש לי לוח של Abit KV8 Pro וקניתי את הHD הזה: WD1600AAJS‎ ‏160GB 7200RPM, 8MB, SATA II‎ מKSP. חיברתי את הכבל מידע לחיבור SATA1 בלוח אם ואת כבל החשמל. שהכנסתי את הדיסק של XP הHD לא זוהה, הבנתי שאני צריך דריבר (מה שאין לי). אז נכנסתי לאתר היצרן ומצאתי הורדה לדריבר של SATA לדגם הלוח שלי. הבעיה היא שהקובץ ZIP שהורדתי ובתוכו הרבה קבצים שוקל קרוב ל7MB, איך אני אמור להכניס את זה לדיסקט?! ולפי מה שהבנתי רק עם דיסקט אפשר להתקין SATA על XP. מה עושים? איך אני אמור להתקין את הHD? תודה.

3. חטפתי היום הרבה וירוסים מהסוג של W32.Pinf W32.walla.2024i .. הם חדרו לכל כמעט לכל קובץ במחשב שלי וכפי שהבנתי שינו את תוכנו!! בלכ מקרה המחשב שלי בקושי זז עכשיו והאנטי וירוס נוטרל על ידי הוירוס! אולי מישהו מכיר את התופעה של הוירוסים האילה ויודע כיצד להסירם??!!! תודה רבה! זה מאוד דחוף!!!!

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  4. Started by honore,

שלום לכולם , ברשותי מערכת המבוססת על פלטפורמת NFORCE 2 מפרט מקוצר : athlon xp 1700+ jiuhb0310 dlt3c abit nf7-sl rev 2.0 Twinmos pc3200 512 Mb WD 80Gb 8 Mb BUFFER גירסת ביוס היא 14 הגירסא האחרונה אני נתקל בבעיה מעצבנת נורא : ביומיים האחרונים כאשר המחשב מודלק מופיעה הודעה של detecting IDE drives והלוח נשאר תקוע במצב הזה . לחיצה על DEL אינה פותרת את הבעיה כי אי אפשר להיכנס לביוס . ניסיתי לעשות CLEAR CMOS וגם זה לא פתר את הבעיה . ההארד דיסק והצורב יושבים על אותו כבל - הארד דיסק master וצורב slave . האם יש למישהו רעיון איך ממשיכים מכאן ?

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  5. Started by dot com,

שלום לכולם.. פירמטתי מחשב והתקנתי WINXP שהיה אליו לפני זה.. הכול עובד כמו שצריך רק מה הכרטיס קול לא מגיב.. יענו הוא נראה שהוא מותקן אבל לא פעיל (לא יוצא קול).. המחשב עם צ'יפסט של INTEL 845 נראה לי או משהו דומה והכרטיס הוא AC97.. מחר אני אברר יותר פרטים ויוסיף לפה.. לפני זה הכרטיס פעל ב-WINXP.. מה אפשר לעשות כדי להתקין אותו כמו שצריך.. איך אפשר לזהות את הדריוורים המדויקים שלו..(אני חושב שהוא מתקין דרייברים לא טובים).. *התקנתי ידנית דרייברים והוא לא הוציא שום הודעה והתקין אותם חלק ואחר כך הוא ניתקע עם דרייברים אלו.. בתודה מראש ניצן

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by yakirkarshviz,

שלום חברים ! אני לא יודע מה בדיוק עשיתי אבל יש לי דיסק און קיי של 16GB וכשאני מכניס אותו למחשב זה מראה לי שיש לי בסך הכל 200MB. מה לעשות ? (יש סיכויי שהטעות נעשת על מחשב MAC ואם אפשר לתקן את זה על WIN 7 ?)

7. Started by TUCG,

יש לי במחשב 3 סטיקי זיכרון של 256 מגה DDR333 כל אחד. לפני כמה ימים הוצאתי שניהם מהם ועבדתי במחשב רק עם אחד (לא משנה למה) ועכשיו שהחזרתי את השניים, הוא מזהה רק 512 מגה זיכרון (כשהוא אמור לזהות בערך 768). אם אני מוציא את אחד מהסטיקים, זה נשאר 512, ואם אני מוציא שניים כלשהם מהם זה יורד ל-256. איך זה קרה והאם יש משהו שאני יכול לעשות בביוס שיסדר את זה?

8. יש לי איזה בעיה. יש לי איזה תוכנה ששמה לא משנה כרגע, בהפעלת ההתקנה היא בודקת תאימות של התוכנה למחשב, אם אחת הבדיקות לא עוברת ההתקנה יוצאת ולא מתקינה את התוכנה. אחת הבדיקות היא בדיקת זיכרון, היא דורשת 4MB זיכרון RAM , ולי יש 128MB זיכרון. אך התקנה לא עברה את הבדיקה והיא רשמה לי שיש לי רק 639KB RAM. אז השאלה למה זה אומר לי את זה ואיך אני יכול לסדר את העיה כך שיהיה אפשר להמשיך בהתקנה.? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by yosside,

הבעיה היא ש ה- 128MB שבסלוט 1 לא נוספים ל 256MB (בסלוטים 2+3 כל אחד 128MB) תמונה CPUZ הערה: ברגע שאני מכניס את סלוט 1 רק הוא מזוהה וסלוטים 2+3 לא מזוהים אך עדיין נרשם לי בגודל 384MB-בטאב ממורי (התמונות של 2+3 נלקחו כש1 היה בחוץ וה256MB של 2+3 זוהו כראוי) בגדול: http://i2.photobucket.com/albums/y49/yosside/memoryprobslot123-2.jpg תמונות ביוס: תודה, yosside

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  10. Started by mush0n,

אהלן חברה, קיבלתי את המחשב שהזמנתי ויש לי בעיה מעצבנת נורא: רציתי לבדוק את הרמה של הכרטיס מסך עם כל החלקים אז התקנתי תוכנה שקיבלתי עם הMOBO - 3DMARK שמסמלצת עבודה עם הכרטיס ומראה תוצאות. שאני מפעיל את התוכנה, היא נתקעת. בפעם הראשונה שהפעלתי אותה היא עבדה. חשבתי בהתחלה זה קשור לעובדה שהתוכנה פועלת על 32 ביט ולי יש 64, אבל אז שמצאתי באיזה חור את HF2 והתחלתי להתקין, זה שוב נתקע. שאני אומר נתקע אני מתכוון לFREEZE של המחשב שרק ריסט עוזר. (האם העובדה שחלק מהתוכניות עובדות עם 32 ואני עם 64 יכול לגרום לFREEZE של המחשב?) בהתחלה חשבתי שזה אולי קשור לדריברים של הכרטיס מסך אז מחקתי אותם, והתקנתי שוב מהדיסק (מתי שקיבלתי את המחשב מיהרתי לעדכן לדריבר החדש של ATI). אבל זה שוב התקע. (לפעמ…

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  11. Started by BravaSX,

אהלן, נתקלתי בבעיה עם הזיכרון שלי. לפני כמספר ימים הספק שלי הפסיק לעבוד ז"א המחשב לא היה נדלק בכלל. רכשתי ספק חדש, המחשב נדלק אך לא עלה והמסך נישאר מסך שחור, המחשב עשה רסטרט לעצמו כל פעם. ניסיתי לעשות רסטרט ביוס אך לאל הצלחה. בסופו של דבר החלטתי ללכת על הזכרונות, להוציא אחד מהם ולמזלי כאשר הוצאתי אחד מהזכרונות המחשב התחיל לעבוד, עלה הכל טוב ויפה אך עם זכרון אחד 1 GB. שתי הסלוטים היוו 2 GB, כל סלוט ג'יגה אחד. זה המגען השבור או מה שזה לא יהיה: אם זה כך, אין שום דבר או אפשרות להכזיר את הזרכרון לחיים? וממה זה נבע כל העסק הזה? התחממות יתר או משהו? ועוד דבר, אין לי קבלה של הזכרונות (נרכש באייבורי) ישנה אפשרות שעל גבי האחריות שנימצאת אצלהם במחשב יוכלו להחליף? או שאנ…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by giladmichael,

הי לכולם, עד עכשיו עבדתי עם 2 זכרונות של 512 כל-אחד ב dual ddr - של adata (לצערי). עכשיו קניתי עוד שני זכרונות של 1gb כל אחד של סמסונג על מנת להגיע לסה"כ 3גב ram. הבעיה היא כזו... אם אני שם רק את הזכרונות הישנים - הכל עובד. אם אני שם רק את הזכרונות החדשים - הכל עובד. אם אני שם את שניהם - אני לא מצליח לעשות boot. הכל נתקע עוד לפני בדיקת הזכרון. האם יש מה לעשות או שפשוט לא ניתן לחבר אותם יחד בגלל שהם מחברות שונות? כמה הערות : * אני מדבר על ddr 400mhz cl3 * בדקתי, והmobo תומך בעד 4גב זכרון אשמח לעזרה, תודה! גלעד

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  13. שלום לכולם אז ככה...קניתי היום קירור לציפסט NB. הקירור הוא של THERMALTAKE EXTREAM SPIRIT II עכשיו התחלתי להתקין אותו על הלוח שמופיע במפרט שלי...הכול הלך מצויין....חיברתי הכול הפעלתי את המחשב והוא לא עולה טובה אמרתי קורה ניסיתי לבדוק עם הכול מחובר ושוב לא עולה (לא עושה את הפיפ שצריך להיות והמסך מהבהב). אמרתי טוב בוא נבדוק את הזיכרונות(יושבים אצלי על DUAL) הוצאתי זיכרון אחד והופה עולה.....טוב ניסיתי את הסטיק השני אןתו הסלוט באם עולה...טובה ניסיתי את שנייהם לא ב DUAL אלה סתם ביחד....באם עולה.....מה מתברר שפתאום סתם ככה המחשב לא עולה כשהזכרונות שלי על DUAL!!!!ואז הוא עלה!!! אני ממש משתגע פה ויש לי תחושה שאיכשו דפקתי את הלוח וכתוצאה הוא לא נותן לי DUAL לעשות... הוא רושם BIOS R…

• 11 תגובות
    • 748 צפיות
  14. אז ככה,נישיתי לעדכן את הביוס והמחשב לא נידלק אחר כך נתתי אותו לטכני, המחשב נידלק והכל עובד כמו שעון, חוץ מזה שהוא ניתקע ליפעמים במחשב היו לי שני זכרונות: אחד היה 100 הרצ ואחד היה 133 הרצ 64X2 הוא ניתק את ה133 הרץ ועכשיו אתם מבינים מה נישאר הבעיה שלי היא המחשב לא מקבל שום זכרונות 133 הרץ ובעם הוא היה מקבל ניסיתי ליפנות לטכנאי שלי אבל הוא טס לחו"ל נ.ב לא החליפו לי לוח אם סימנתי אותו מה אני עושה בתודה עידן אשכנזי!!!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by SendaRider,

אוקיי אנשים יש לי GeForce 8800 GTs 320 וכשאני נוגע בו הוא חם טיליםם .. אבל ממש! המאוורר עובד והכל טוב ואני לא יודע מה לעשות! אני גם לא יודע איך לבדוק טמפרטורה ! תעזרו לי !

• 7 תגובות
    • 670 צפיות
  16. Started by T3,

http://img408.imageshack.us/my.php?image=loiku5.jpg 69 מעלות תגידו לי זה בסדר? לכרטיס מסך ( כול המחשב ) חדש?

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  17. Started by אלון_סיאני,

אני לא בטוח שזה חורג מהנורמה אבל במאמץ עם ATITOOL הגעתי ל 110 מעלות צלזיוס! במנוחה זה על 65.... זה נראה לי קצת מטורף.... דרך אגב אחרי שזה הגיע ל110 אז הפסקתי את ה artifacts ועשית 3D VIEW ואז הווינדוס (ויסטה) כתב לי שהדריבר הפסיק לעבוד... מה עושים?? תודה רבה אלון

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  18. Started by asher_32,

שלום פירמטטי את המחשב והתקנתי ווינדוס מקורי ובמנהל התקנים מופיעים שני סימני שאלה אחד בקר מסך (תואם vga ) והשני בקר raid הכרטיס מסך שלי הוא via/s3 unichrome pro והלוח הוא msi pm8m3-v ms-7211 באחד הפרומים קיבלתי את הדרייברים בקישור הנ"ל וההתקנה מסובכת מאחר שזה יורד בקבצי זיפ עם הרבה קבצים בקיצור לא הצלחתי להתקין ואני צריך עזרה בהתקנה תודה אשר http://global.msi.com.tw/index.php?func=downloaddetail&type=driver&maincat_no=1&prod_no=234

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  19. Started by tzach_d,

אני הורדתי קובץ התקנה מהאיימל שלי והוא מנסה לפתוח אותו כקובץ של וורד ניסיתי לשנות בפתח באמצעות אבל לא מצאתי אני לא יודע איך לפתוח את הקובץ אשמח אם תעזרו לי תודה

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  20. Started by ronzilca,

הסיפור התחיל בבוקר, השארתי את המחשב דולק ויצאתי ללימודים. חזרתי הביתה המחשב היה סגור (וידאתי שאף אחד לא נגע בו, ככל הנראה הפסקת חשמל או משהו).. הדלקתי והמסך כתב לי "No Signal Detected", העברתי את החיבור DVI לכרטיס מסך המובנה של הלוח-אם וזה עבד. החלפתי את הכרטיס מסך וזה גם לא עזר, שוב פעם No Signal Detected. איפסתי גם את הביוס, מישהו יכול לעזור לי ? אני לא יודע מה לעשות.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. רכשתי לפני מספר ימים כרטיס מסך מסוג : palit Pci-E 8800GT Super+1G המערכת היא מערכת חזקה: Amd 4800+ 2.5g dual core 8G Ram Gigabyte GA-MA78GM-S2H כולל מערכת קירור חדשה לכרטיס מסך מביתThermaltake dualOrb מערכת קירור חדשה למעבד של EZCOOL המארז הוא מארז מסוג ANTEC SONATA 3+תוספת מאוורר נוסף של 12 מערכת הפעלה שלי היא Windows Vista 64Bit Home Primium וכעת לשאלה: מאז שהתחלתי להריץ את המחשב קיימת לי תקלה בעת הפעלת ישומים גרפים(משחקים ותוכנות גרפיות),שהמחשב נכנס למצב שמאוד דומה לאוברקלוקינג: ריצוד של נקודות אדומות וירוקות,לאחר מכן עיוות חד בתמונה,ולבסוף מסך כחול- במסך הכחול נרשמת תקלה בכרטיס המסך והוא מבצע בדיקת זיכרון, לאחר שהכל תקין בבדיקה המחשב נכנס למצב איתחול, לעיתים לאחר מצ…

• 5 תגובות
    • 547 צפיות
  22. Started by אוראלהזמיר,

היי חבר'ה. קיבלתי מבן דוד שלי את הלוח אם הנתון לעיל. עכשיו,זהו לוח לפנטיום socket 478 -4 השאלה והבעיה שלי הם כאלה. יש לי רק עוד ספק כח אחד בבית של פנטיום 3. חיברתי אותו ללוח,המאורר שעל המעבד נדלק אך אין מסך. מה שגם קרה זה שכשחיברתי את ההרד דיסק ללוח הוא לא עבד(כנראה מקצר או משהו דומה) עכשיו אני לא יודע ממש יודע ממה הבעיה נובעת.. אולי בגלל שהלוח הזה צריך הרבה כח והוא חייב לעבוד עם ספק כח רק של פנטיום 4 ולכן הוא לא עולה לי.. צירפתי תמונה שבה אני מראה איפה לא חיברתי את החשמל(כי זה ספק של פנטיום 3) זה אולי קשור לזה שאין מספיק כח של חשמל? אני לא יודע אם הלוח הרוס או שפשוט אני צריך ספק כח של פנטיום 4 תודה לעוזרים. תמונה מצורפת: http://img150.imageshack.us/my.php?image=000ky2.jp…

23. שלום! הבעיה היא במחשב נייד של טושיבה satellite l300 הבעיה היא שהמחשב נכבה בצורה פתאומית איך שהוא מנסה לעלות את הוינדוס\התקנה של הוינדוס בשלב קבוע הבעיה היא שהוא נכבה אבל המנורה שמסמנת שהמחשב דלוק נשארת דלוקה(המסך כבה וכ"ל כל המערכת, מאווררים דיסק קשיח סידירום וכו...) ורק אחרי לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי הא נכבה לגמרי ושאני מדליק אותו הוא נדלק שוב ניסיתי לפרק אותו לנקות אבק ולחדש משחה טרמית והבעיה חוזרת על עצמה שפירקתי את הלוח שמתי לב לחלק מסוים ששינה את הצבע שלו כנראה בעקבות חימום יתר העלתי תמונות תגידו לי אם זה הגיוני שזה החלק שגורם לבעיה או שיכול להיות שהבעיה היא אחרת לגמרי נ.ב זה החלק שכתות עליו 100 ו 3F לא כ"כ רואים בתמונות את השינוי של הצבע אבל הוא שינה את הצבע…

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  24. מופיע לי סימן שאלה על התקן ששמו sm bus contoller יש לי windows xp באנגלית עשיתי חיפוש דריבר במחשב לא מצאתי שום דבר כמו כן עשיתי חיפוש על הדיסקים של ההתקנה(שקבלתי עם המחשב) ולא מצאתי שום דבר מי שיכול להביא לי קישור להורדה (לא לאתר שיש בו את הדריבר אני יסתבך למצוא אותו) אודה לו מאוד מצפה לתגובות תודה מראש למשיבים

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  25. Started by mrshukas,

יש לי בעיה בחיבור אלחוטי לראוטר של ASUS דגם WL-500g לאחר הפסקת חשמל אני לא מצליח להתחבר המחשב מזהה את הרשת אבל לא מתחבר mrshukas@yahoo.com

• 1 תגובה
    • 531 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.