תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , פעם היתי משוטט פה יותר , אך נכנסתי עקב בעיה במחשב של לקוח ... ישבתי על זה 5 שעות אך ללא הצלחה =\ היו עוד תקלות של התחממות רכיבים וכתוצאה מכך המחשב נכבה , אבק מרובה שלא תרם לעניין גם הוסיף וספק שעובד מתי שבא לו . כל התקלות האלו נפתרו ב 20 דקות הראשונות . אך כעת יש לי בעית BOOT שאני לא מצליח לפתור . הבעייה ב BOOT מה HDD אני מעלה את המחשב , אחרי כבר שהוא חילק כתובות לרכיבים החומרתיים . הוא כותב לי , Verifing DMI Pool Data ........ ולאחר מכן הוא שהוא מתבקש לעשות BOOT מה HDD אך הוא רושם לי את השורה הבאה: No HPA Enabeld Drive, Press Any Key to Boot אני מקיש מקש כלשהו והוא עושה לי BOOT מה CD הלכתי לביוס , לא עזר , החזרתי אותו להגדרות ברירת מחדל ולא עזר .…
-
- 9 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי שני HDD אחד של 20 ג'יגה ועוד אחד של 40 , המערכת הפעלה שלי (XP) נמצאת על כונן D (כונן ה-40 ג'יגה) ועכשיו אני רוצה להוציא את העשרים ג'יגה למחשב אחר , אבל כשאני מוציא אותו אז נהיה לי מין שגיאה כזאתי בדוס על ה-BOOT, והוינדוס לא מצליח לעלות.... :-\ , אני לא מבין למה זה קורה מכיוון שהוא לא כונן מערכת שבו נמצאת הווינדוס אלא הכונן השני(40) ניסיתי לעשות את כל ההחלפות של הפריימרי/סלייב/מאסטר וכד' (כמובן ניסיתי את זה אחרי שהוצאתי את ה-20 ג'יגה , גם בביוס שיניתי ב-BOOT PRIORITY שהארד דיסק עם הוינדוס יהיה ראשון. תודה מראש על העזרה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מכניס דיסק לכונן הוא משמיע רעשים מאוד לא סבירים, הוא מזהה ת'דיסק ואז החלון נסגר ואני נשאר בלי כונן. אני מנסה לפתוח ת'דיסק ומופיעה לי הודעה: Error-Cannot be found. הצורב שלי מת לא מזמן ואיתו גם הסידירום כמעט באותו זמן...ניסיתי להגדיר ת'כונן דיסקים בכל הצורות pri slave sec master.... עשיתי את זה אחרי שהוצאתי ת'צורב, לא יודע למה...עכשיו הכונן מגיב אותו דבר רק שאני מקבל הודעה כשאני מפעיל ת'מחשב: Pri slave: incompatible ATAPI כתבתי Pri slave לדוגמא כי ניסיתי כבר להגדיר אותו בכל הצורות. אולי גם הוא מת? אבל אז למה הוא בכלל מגיב הכנסת דיסק ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
אניי לא יוודע מהה קררה פעם לפני איזה חודש היתה לי תבעיה הזאת החלפתי ספק ל550 חשבתי זה הבעיה הכל עבד לי טוב! פתאום היום המחשב עושה לי ריסט ושהוא נידלק חזרה הבעיה זה לא בווינדוס כי פירמטתי הנה תמונות של המשימות מפרט: מעבד: intel pentium 4 3.00Ghz בלי אוברקלוק :,( לוח אם: לא ידוע דגם חחחחח רק שהוא של intel sorento זיכרון: 2GB 800Mhz kingston כרטיס מסך: ati 4670 sapphire ספק כוח: 550W golden tiger תמונות ד"א גם אני חשבתי שהflec006 זה הבעיה אבל זה לא הוא..
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מארז חיצוני לדיסק קשיח X-Craft CoolerMaster EIDE USB2.0 אני בודק שקובץ RAR תקין , מעתיק את RAR למארז , בודק שוב - תקין . אני מנתק / מכבה את המארז דרך וינדוס "safely remove" . מחבר שוב בודק את תקינות הקובץ - CRC error !!! עשיתי הרבה בדיקות , ומה שמסתבר כרגע זה שהכתיבה למארז פגומה איכשהוא . העתקה מהמארז של קובץ תקין תמיד בסדר. שיניתי שהדיסק יותאם לביצועים במקום ניתוק מהיר ( write caching) - בעיה זהה. דיסק אחר - בעיה זהה, השארתי את המארז דולק אבל כיביתי את המחשב - בעיה זהה, ניסיתי עם BartPE - בעיה זהה . ניסיתי על מחשב אחר - בסדר גמור ניסיתי עם DOK (אותו הקובץ אותו מחשב) - בסדר גמור הדבר החשוד שגיליתי במקרה זה שכאשר אני נוגע עם תקע הUSB במתכת העוטפת של שקע USB בפנל …
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי דרופים של FPS ב COD4 אי אפשר לשחק ככה יותר אני כבר רוצה לפרוש בגלל זה 80-100 FPS זה כמעט לא אפשרי לשחק ככה פעם המשחק היה רץ חלק על 250FPS הגדרות הכי גבוהות היום גם על 600X400 בקושי עובר 120FPS אני חושב שזה מעלות של המחשב אבל לא בטוח לא יכול להיות שנדפק הכרטיס או המעבד נכון? המפרט שלי זה GTX460 AMD PHENOM 2 X4 955 3.2GHZ 4GB RAM המחשב חדש חצי שנה+ כזה וזה המעלות שאני במשחק http://oi41.tinypic.com/2e5irmo.jpg מה צריך לעשות כדי לתקן את זה כבר? ועם צריך קירור מה לקנות ? 100שקל לקירור ועם צריך שני קירורים(לכמה חלקים) אז 250 שקל אני כבר מעל ל 3 חודשים משחק ככה וזה נהיה יותר גרוע עריכה: יש עוד תוכנה כזאת SPEEDFAN משו ויש לי שם TEMP3 מגיע כמעט ל 110 מעלות כשאני …
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נסיתי לצרוב דיסק ולא הצלחתי אז חיביתי את המחשב . לאחר הפעלתו הןפיעה הודעה שהמחשב לא מצא את ISO וצריך להפעיל מחדש בעת הפעלה מחדש הוא נכנס לREAL MODE ואומר לי לתקן את הבעיה. אני לא יודע מה צריך לסדר תודה מראש למי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי את הלוח הנ"ל וכשאני מחבר אותו ומדליק את המחשב הוא מתחיל לעלות ונעצר בלוגו של abit וכותב ללחוץ על tab לראות את המסך ההתחלתי של ה-post או del להיכנס לביוס. אבל.. שום דבר לא מגיב והוא נשאר תקוע על המסך הזה. בקודים שעל הלוח הוא נשאר תקוע על 6d ואני אצטט מה-manual : 1. assign resources to all ISA PnP devices. 2. auto assign ports to onboard COM ports if the corresponding item in setupis set to "AUTO" אני לא מצליח אפילו שיכנס לביוס. תודה, מאורי.
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה שהמחשב באמצע עבודה נותן מסך כחול עם כיתוב לבן ומייד מרסט את עצמו. זה קורה לעיתים קרובות, אפילו כמה פעמים ביום. המחשב יחסית חדש, כחודש, ואני מניח שזאת בעייה של התנגשות דרייברים. המערכת XP PRO SP2 ENG (חוקית) ועשיתי את כל העדכונים (החובה + החומרה) מאתר מיקרוסופט. שיניתי לעצירה: control panel>system>advanced>startup and recovery>system failure לוח בקרה >מערכת>מיתקדם>איתחול והתאוששות>בטל תגית בשורה "איתחול אוטומטי במקרה של שגיאה קריטית" כדי שאוכל תקבל מסך כחול. המסך בכחול מצורף בתמונה מישהו יכול לעזור ?? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
יעשיתי גיבוי ב NORTON GHOST 9 ל PARTITION של מערכת ההפעלה שלי ( WINXP) עכשיו ניסיתי לעשות RESTORE . ה WINDOWS עלה ואז נתקע לי על המסך של העליה התכלת (ממש לפני ה LOGIN) כל עזרה תתקבל בברכה ( אני לא רוצה לעבור את חווית התקנת ה WINDOWS שוב.... החיים קצרים מדי)
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
יש לי שני הרד דיסקים במחשב שניהם SATA על אחד התקנתי מערכת הפעלה XP ע"י דרייבר של SATA כי כרטיס האם לא הכיר את ה - SATA שלי בכלל לחיצה על F6 והתקנת דרייבר הכל תקין אך כאשר המערכת עולה ואני לוחץ על המחשב שלי כדי לראות את כל ההרד דיסקים ומחיצות שיש לי אני רואה רק את ההרד דיסק שאליו ישנה מערכת ההפעלה את ההרד דיסק SATA השני אני אינני רואה מדוע ואיך אפשר לתקן את הדבר ןאם אפשרי הדבר בכלל מודה על תשובתך המהירה עם אפשר תודה :kopfpatsch:
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם = יש לי כרטיס מסך geforce 6600 - יש לי בעיה עם השידור ל TV -- פתאום בטלויזיה רואים בשחור לבן - זה היה תקין עד עכשיו - ניסיתי להסיר ולהתקין את הדרייברים, להתקין את הדרייבר הכי חדש, ואפילו להתקין את ה WIN מחדש - כשאני עושה ריסטרט רואים צבע בטלויזיה וברגע שה WIN עולה התמונה משתנה לשחור לבן , ז"א שזו בעיה ב WIN ולא בחומרה. יש לי win xp pro sp2- מה עושים? תודה
-
- 8 תגובות
- 740 צפיות
-
-
(מקווה שאני רושם את זה בפורום המתאים) קצת ארוך אבל אני אשתדל לקצר. היה היה פעם XP שבו הכל עבד. עברתי לויסטה ואחרי תקופה מסוימת ה-USB החל לעשות לי בעיות בצורת USB Device Not Recognize. עברתי ל-7 ומשום מה העניין הזה הסתדר. קניתי אתמול איזה התקן USB שקשור לאודיו (לא מצפה ממכם להבין בזה - ממיר Midi To USB). חיברתי אותו בדיוק לפי ההוראות ושוב אני מקבל USB Device Not Recognzie. ההתקן הזה הוא של חברת M-Audio ולפי מה שכתוב שם באתר, הם אומרים שעוד לא הוציאו לו דרייברים ל-7 למרות שראיתי באחד הפורומים אפשר להשתמש בדרייברים של ויסטה. הלכתי למחשב הנייד שלי שבו מותקנת ויסטה, והתקנתי אותו והוא עבד כמו שצריך. בעברית - ניתן להתקין אותו כמו שצריך על ויסטה. ממשיכים - התקנתי על המחשב הרגיל ו…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הלוח מסרב להגיב להתקני הUSB (גם הקדמיים וגם האחוריים) שמחוברים אליו, כאילו הUSB לא קיים בכלל. המנהל התקנים לא מדווח על שום בעיה מיוחדת. מדובר על מערכת Windows XP SP2 תודה
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
המערכת הפעלה לא מזהה את הUSB במנהל ההתקנים זה מופיע כסימן שאלה צהוב. ניסיתי לעשות uptade אך הוא ביקש ממני את הקובץ ousbehci.sys כמו גם דיסק לא מוכר. הכנסתי את הדיסק של הלוח עצמו והוא נתן לי קובץ readme שאמר שאין דרייורים של הUSB בדיסק והפנה אותי לקישור באתר של מייקרוסופט לא מצאתי שם שום דבר אחרי חיפוש ממושך, בקיצור סיבוך. מישהו יכול לעזור לפתור את הבעיה? תודה, דניאל.
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
היי שמתי לב שממתי שהוספתי דיסק קשיח WD250 ללוח אם , ברגע שהמחשב עולה אני רואה את ההודעה הזו למשך כ2 שניות , לאחר זאת אני רואה את שורת הCD ואז הWIN עולה, לפניי שהוספתי דיסק קשיח , היתי רואה את השורה הזאת לחקיק השנייה , מדוע זה ? רוני
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש עם מפרט חזק למדי. Intel Quad Core i5 4670 3.4Ghz S1150 Gigabyte GA-B85M-D3H S1150 16G (2x8GB) Crucial DDR3 1600Mhz SSD Samsung 840 EVO 120GB SATA III Seagate 2T 3.5'' Sata3 Barracuda Windows 8 Home Premium 64 bit אני מחובר לאינטרנט על תשתית של בזק. מהירות של 30 מ"ב. הבעיה היא שכל הזמן אני שם לב שמהירות הגלישה שלי נהיית מאוד איטית. נסיון לאתחל את הראוטר לא עוזר. רק לאחר שאני עושה DISABLE לכרטיס רשת ואז שוב ENABLE המהירות חוזרת לקצב טוב. הבעיה שצריך לעשות את זה כל הזמן , לפעמים פעמיים -שלוש בשעה. למישהו יש פתרון? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, הרכבתי מחשב חדש, ומהרגע שהפעלתי אותו הוא מסרב לעבוד חלק - הוא עובד מקוטע (אבל לא קופא לגמרי). אפילו הויזואליזציות (לא יודע איך קוראים לזה בעברית..) בווינדוס מדיה פלייר עובדות מקוטע. בכמה דקות הראשונות אחרי שמפעילים אותו, הוא עובד חלק, אבל אח"כ מתחיל לזחול... ניסיתי לפרק אותו ולהרכיב מההתחלה, כדי לוודא ששום חלק לא מורכב לא טוב, ניסיתי לפרמט ולהתקין את הדרייברים מההתחלה (גם הגרסאות מהאינטרנט וגם אלו שמקבלים עם החלקים), וניסיתי לנתק את כרטיס המסך, את אחד ההארד דיסקים ואת ה-DVD כדי להקל על המערכת (המפרט בצד ימין). רק אחרי שניתקתי את החלקים אפשר היה להרגיש בשיפור קל, אבל לא משהו דרסטי... הטמפ' של המעבד באיזור ה-50 מעלות, ושל המארז - 37, אם זה יעזור לכם. אם יש למישהו רעיו…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה מכל מי שיכול לעזור קניתי מחשב חדש מפרט INTEL E6750 P5N-E 2GB RAM NVIDIA 8800 GTS עכשיו לבעיות בכללי אני לא כל כך מרוצה מהמחשב כי חוץ ממשחקים אין שום שינוי מהמחשב הקודם או שבעצם יש שינוי המחשב החדש יותר איטי נתחיל בבעיה הראשונה והכי מעצבנת כשהמחשב עולה לי לווינדוס (ווינדוס XP) יש סוג של תקיעה מוזרה כזאת כאילו כל התוכנות נטענות בסרגל כלים והכל פועל יופי אבל אני לא יכול להתחבר עדיין לאינטרנט או למשל להפעיל משחק זה משתחרר לי רק אחרי 2 דקות בערך ואגב אחרי השיחרור האנטי וירוס נטען לי בסרגל כלים ליד השעון זה כאילו שאיזה משהו לא נתן לו להיטען עכשיו זה לא בגלל האנטי וירוס (קספרסקי) כי גם כשהתקנתי את הווינדוס בהתחלה בלי שום תוכנה עליו זה גם היה נתקע ל…
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Hitman Blood Money קיבלתי את המחשב חדש .. מפרט מעבד amd 64 939 3500 + לוח אם 939DUAL-SATA2 s939, ULi, AGP, PCI-E asrock ?200GB SATA II 7200RPM 8MB? זיכרון 1 gb 400 וכרטיס מסך ראידון 9700 פרו אז כמו בכותרת אני מנסה להריץ את המשחק הוא פעול , השאלתי אותו מחבר אגב . הדרייברים של הכרטיס מסך מעודכנים הכל מעודכן ממש קיבלתי את המחשב לפני מספר ימים וזה לא הגיוני ! שהכרטיס מסך עד כדי כך צולע , אני מתכוון לגמגומים במשחק ... כמאט ואי אפשר לשחק אוטמט הוא קובע לי את ההגדרות הכי גבוהות ורזלוציה 1024 768 מבלי שאני יגע .. והמשחק צולע .. החלטתי להוריד איכות ומוריד איכות ומוריד על הכי low וזה עדיין מגמגם כאילו כל ההגדרות גבוהות , ואני שובר את הראש ולא מבין ! עד כדי כך הכרטיס מסך שלי…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב. בזמן האחרון יש לי בעיית איטיות ברשת וזה מתחיל מזה שאני מתחבר כרגיל והכל עובד כמו שצריך ואחרי כמה דקות עבודה האינטרנט נהיה יותר ויותר איטי עד כדי כך שאי אפשר אפילו להקליד הודעה בצורה נורמלית. אין לי שום תוכנה כבדה ברקע כמו אימיול או קאזה. יש לי רק נורטון שהוא עובד קבוע. בדקתי לוירוסים וספאם הכל תקין. אם למישהו יש בעיה דומה או יודע איך לטפל בבעיה הנ"ל מוזמן להגיב. תודה..
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
צורב DVD של NEC. בעיית איטיות מטורפת לאחרונה. בזמן הצריבה אי אפשר לעשות שום פעולה ואפילו לא הפשוטה ביותר, לדוגמא לפתוח תיקיה. בגלל שהמחשב נתקע, השורה של ה- BUFFER (אם אני לא טועה כך רושמים?) משתגעת, פעם היית על 99% קבוע, כרגע יורדת 5% אפילו. מה יכולה להיות הבעיה? בדרך לשבוק חיים או שיש מצב לתקן?
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה היא כדקלמן: לפני מספר ימים נהיה לי 2-3 מסכים כחולים, קראתי את הקובץ, משהו של ntpklr , מצאתי כאן בפורומים משהו שקשור לבעית "שינה" של המחשב, משהו שקשור לזה שהמחשב מכבה יישומים מסויימים או מנסה ואז הוא נכנס ללופ כזה שגורם לו להתרסקות אבל למה זה גורם לי שהמחשב לא רוצה לצאת לי מהמסך התחלה, אפילו הוא לא נמצא בpost סתם תקוע במסך של gigabyte ולא עובר הלאה.... האם ההבעיה קשורה לדיסק או לזיכרון?, אין ציפצופים או רעשים או כל דבר אחר...... לתשובתכם אודה אוריה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבעיה מתחילה מיד כשמדליקים את המחשב, יש נקודות צבעוניות על המסך עוד כשהוינדוס לנטען, טקסט צבעוני במסך הטעינה הראשוני וכו. הכרטיס נמצא בטמפרטורה של 50 מעלות במאמץ. אחרי הסתכלות על הכרטיס חבר שלי שם לב שעל הכרטיס נראה שיש רכיבים שהומסו. לפי כל הסימנים, נראה שהכרטיס התפגר. הנה תמונה מ- WoW ותמונה של הכרטיס - מה דעכתם? ד"א: יש לי שאלה בקשר לאחריות של KSP. חבר שלי קנה אותו לפני כחצי שנה מ- KSP והם הרכיבו לו אותו. היו לו מדבקות שהדביקו את דלתות המארז למארז ועליהם כתוב שפתיחת המארז עלולה להפר את האחריות, נראה לכם שהם יעשו לו בעיות על זה שהוא פתח את המארז? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה מוזרה ברגע שאני מפעיל מחדש את המחשב בצורה מסודרת דרך הווינדוס כמה פעמים הכל עולה בסדר לאחר מכן אני מפעיל מחדש שוב ואני רואה מסך חשוך הווינדוס לא עולה והמחשב עובד והעכבר לא מגיב והמקלדת כן מה הסיבה לתופעה הזאת זה קורה לי כל הזמן?... :-\
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-