עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי חבריה מנסה להתקין וינ 10 במחשב (מתאים לוינ 10),בזמן ההתקנה יש לי 2 כוננים אחד מוגבל ל-596 מגבייט השני 118 גיגה אליו אני מנסה להתקין לאחר אתחול ואז יוצאת ההודעה שבכותרת.+"אין אפשרות כי הדיסק הנבחר שייך לסגנון המחיצה GPT שאלתי,איך בכל זאת ניתן להתקין את הוינדוס ? זה לא חוזר למערכת ההפעלה הקודמת ,אין לי אפשרות לפרמט את הכונן עזרתכם בבקשה תודה אהוד

2. Started by dovik,

הגיע לידיי ג'ויסטיק עם חיבור לא מוכר. מסתבר,שזה בא מפלטפורמה של sinclair zx spectrum 48k [table][tr][td] [/td][td] [/td][/tr][/table]אפשר לעשות עם זה משהו? הכוונה שיהיה אפשר לחברו ל-PC רגיל,דרך COM או USB.. שמא אפשר להשיג את הענתיקה הזאת של המחשב ההוא? אגב,הג'ויסטיק.. http://www.clive.nl/joysticks/joystick-cheetah-125 אודה על תגובות לעניין ))

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  3. שלום לכולם, החלפתי לכונן SSD במחשב הנייד שלי (מחשב נייד מסוג Y700 Touch-15ISK Laptop (ideapad) - Type 80NW). לאחר החלפת הכונן התקנתי Windows 10 באמצעות חיבור כונן חיצוני וחיבור לאינטרנט קווי. כרגע אני נמצא בבעיה שאין לי אפשרות לאינטרנט אלחוטי בכלל במחשב, יש לי כרטיס רשת מסוג: Intel dual band wireless-ac 3165. חשוב לציין כי התקנתי את כל הדרייברים הדרושים למחשב וכל דרייבר הגיוני שיכול היה לסדר את בעיית ה-WIFI (באמצעות תוכנה לחיפוש דרייברים של Lenovo ו-Intel). מצ"ב תמונות של כל הדברים שיסבירו את הכל יותר טוב: מנהל ההתקנים: פתחתי את המחשב שוב ובדקתי שהכרטיס רשת מחובר ושלא נותק בטעות.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. האם זה דבר תקין שבמנהל המשימות מופיעה לי 100 אחוז 99 אחוז במנהל המשימות בלשונית דיסק קשיח.. והמספרים באחוזים נהיים באדום (שלי זה נראה אומר אזהרה כלשהיא ,אחרת למה לשנות צבע גוון) המחשב הינו מחשב נייד מדגם ASUS N550 תודה.

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. הי מדובר בנייד של חברה מסוג לנובו N100 יש בנייד דיסק של 70GB הרצתי עליו CCLEANER עשיתי איחוי ניקיתי קבצים של תוכנות שלא הוסרו טוב ועדיין מראה שיש לו רק 6GB פנוי אין DATA על המחשב .... מערכת הפעלה של ויסטה אשמח קצת לעזרה אם מישהו נתקל בבעיה תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום המפרט שלי: לוח אם GIGABYTE P55-US3L מעבד Intel i5 750 כרטיס מסך ATI Radeon HD 4870 X2 ספק כח Thermaltake ToughPower 750W W0116R כונן קשיח Seagate 1000GB ST31000528AS זיכרונות geil 2GBx2 windows 7 64bit קניתי מחשב חדש וכל חצי שעה בממוצע יש לי מסך כחול, בעיקר בזמן עבודה. שלחתי את המחשב לתיקון באחריות אבל הם "לא מצאו כל בעיה" ולכן אני חייב למצוא את הבעיה בעצמי. בעקבות החלפת חלק מהחומרה והמשך הופעת המסך הכחול אני יכול לומר שהבעיה היא לא הכונן הקשיח ולא הזכרונות. בנוסף התקנתי התקנות שונות של windows והבעיה נשארה כך שמדובר בחומרה. צירפתי קובץ rar עם כל הקבצים שנראים לי רלונטיים להבנת הבעיה (כולל קבצי dmp). אם ישנם קבצים אחרים או פעולות אחרות שבאפשרותי לעשות כדי לעזור לכם ל…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. כעקרון דוד שלי ארגן לי מחשב... ואני לא מצליח לזהות את לוח האם, גם לא עם תוכנת ניטור חומרה כגון אברסט. בנוסף אני לא בטוח, אבל אני חושב שיש לי מעבד כפול ליבה- האם אני צודק? אם כן, האם זה דורש איזשהו טיפול מיוחד (מבחינת מערכת הפעלה, פירמוטים וכו') ועוד משו קטנטן ולא ממש עקרוני אבל יהיה נחמד לדעת- איך הזיכרונות? נחשבים לחברה סבירה? (בחריץ השלישי יש עוד אחד זהה...) תודה רבה על העזרה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  8. הבעיה: המחשב נדלק אבל לא רואים כלום במסך המחשב לא עושה שום ציפצוף כשאני מדליק אותו הוצאתי את כל הכרטיסים חוץ מהמעבד והמחשב לא עשה שום ציפצוף לפעמים המחשב נדלק אבל אחרי כמה פעמים (או אפילו פעם אחת)חוזרת הבעיה בבקשה תעזרו לי אני צריך את זה דחוף

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  9. Started by shlomi8,

לא יודע איך ולמה ננעל לי הביוס אני לא יכול להכנס עליו ואחרי 3 פעמים שאני מנסה לנחש תסיסמא צריך שוב ריסט...יש למישהו דרך לגלות את הסיסמא?

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  10. Started by dolphin,

כאשר אני מדליק את המחשב ההודעה הזו צורחת ברקע "system failed CPU test"-מה לא בסדר? פרטים: ASUS P4C800 DELUX P 4 2.8GHX 800FSB WINXP PRO 1GB RAM יש לי מארז של:thermaltake 3 עם 7 מאווררים וספק כוח של 400WATTS כאשר שמתי את ה-p4 2.8 533MHZ הלוח עבד. החלפתי מעבד(p4 2.8 800mhz) לחדש וכאשר הכנסתי אותו שוב אותו הדבר. החלפתי גם בין ספקי הכוח מ-400 ל-500 ועדיין אותה הודעת שגיאה. החלפתי בין כרטיסי מסך-אותה הודעה. החלפתי בין הזיכרונות- ואותה הודעה. לא עשיתי כלל oc. מישהו יוכל לעזור? הצילו בבקשה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by roberto,

המחשב משתגע,שנה וקצת יש לי את המחשב הכל פועל מצויין אבל: כאשר אני משחק במשחק או עושה כמה פעולות בו זמנית המחשב משתגע ועושה ריסט לעצמו... בזמן האחרון במקום ריסט הוא נכבה ומופיע מסך כחול שרשום בו בעיקר: check to be sure you have adequate disk space. if a driver is idenfified in the stop message,disable the driver or check with the manufacturer for drivert updates. check with your hardwere vendor for any bios updates/ disable bios memory options such as caching or shadowung. מה עושים???

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  12. Started by v4knin,

שלום ניסיתי לחבר את הכרטיס מסך שלי (NVIDIA GEFORCE 8500GT) למחשב השני שלי כשאני מחבר אותו למחשב המחשב לא עולה לי בכלל מראה לי מסך שחור אבל המחשב דלוק המאוורר של הכרטיס מסך בכלל לא מסתובב כשאני מדליק את המחשב ז"א שהמחשב בכלל לא מזהה אותו מה אני יכול לעשות?תודה. הנה תמונות של המחשב פתוח ושל הכרטיס מסך: http://sizmedia.com/my.php?i=zmfimfwogmk2.jpg (חיברתי את הכרטיס מסך לחיבור בצבע תכלת) http://sizmedia.com/my.php?i=ruhmnjz3lnzw.jpg

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  13. Started by TMRider,

האם מישהו יכול לומר לי למה הצורב (DVD) שלי הפסיק פתאום, סתם ככה, לעבוד. הוא לא מזהה שאני מכניס אליו דיסקים גם ריקים וגם מלאים (CD\DVD). אני צריך עזרה דחוף. אני חייב את הצורב!!!!!!!!!!! תודה מראש TMRider

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  14. Started by or2077,

יש לי בעיה בכרטיס קול שהרמקולים עובדים, יענו החיבור עובד... אבל כשמחברים מיקרופון זה לא מזהה, פעם היה לי את הדריבר של ריילטק אבל פירמטתי את המחשב ואין לי את זה כבר ניסיתי להוריד מהאתר של ריילטק את הדריבר המתאים אבל זה מוריד על 0.5 KB וזה לא בגלל האינטרנט שלי זה ככה בעוד כמה מחשבים שבדקתי... מישהו יכול לתת לי הורדה לדריבר? זה הכרטיס: Realtek ALC880(D) High Definition Audio Controller תודה

15. שלום , יש דיסק קשיח שמזוהה בביוס ומזוהה בוינדוס שהותקן על דיסק קשיח נוסף שמחובר למחשב ויש גישה לקבצים . הבעיה היא שלא מצליח להתקין וינדוס על הדיסק קשיח הזה ,השלב של הפירמוט עובר וברגע שצריך להעלות הממשק של וינדוס להמשך התקנה ,המחשב מאתחל את עצמו וחוזר חלילה . בדיקה במחשב שלי מראה שנוצר קובץ של וינדוס בכונן . יש למישהו רעיון מה עשויה להיות הבעיה ? איזה בדיקות צריך להריץ ? נ.ב הדיסק קשיח עדיין תחת אחריות .

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  16. היי, אני צריך את עזרתכם לפתרון לתקלה הבא: המחשב שלי התחיל לעשות בעיות בהתחלה - מידי פעם הוא קרס והיה מסך כחול, ומאז הפעם האחרונה שזה קרה, הוא מסרב לעלות - הוא עולה ל 5 שניות, מפסיק לעבוד ועושה ריסט, ככה נמצא בלופ שאינו נגמר. כמובן שעצרתי את זה מהר ולא נתתי לו להמשיך לנסות, אבל מה שניסיתי לעשות זה לנתק את הכרטיס מסך, זיכרונות והדיסק הקשיח והבעיה לא הפסיקה. כנראה שהבעיה היא או בספק או בלוח אם. (זה לא בעיית התחממות..) המפרט שלי הוא משנת 2007: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe זיכרון OCZ DDR2 2048MB(1024MBx2) 800MHZ CL4 צורב ASUS DRW-1814BLTx18 DVD מארז GIGABYTE Poseidon כו…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום, מאז ומתמיד אני רגיל ללחוץ F5 בשביל לרענן את הדפדפן שלי, לאחרונה קיבלתי לפטופ חדש שאיתנו אני משתמש רוב היום - לימודים ועבודות. משום מה, בלפטופ הזה, כשאני בכרום, אני לוחץ F5 וזה מתחיל להשמיע לי אודיו מהדפדן במקום לרענן!!! אשמח לעזרה ותודה רבה!

18. קניתי SSD חדש של intel (למרות שעכשיו הוא כבר נחשב ישן) (Intel SSD 80Gb X25-) ואני רוצה להתקין את המערכת הפעלה שלי עליו. אבל אני לא יכול כי כשאני מעלה את ההתקנה של ווינדוס... ווינדוס מחליט להתעלם ממנו לחלוטין כאילו שהוא לא קיים. מופיע לי רק הדיסק הרגיל שלי... אין את האופציה לבחור את ה SSD בכלל. עכשיו אני יודע שקיים פתרון שהוא למצוא את הדריברים של ה SSD אבל לצערי לא קיים דבר כזה מסתבר כי אינטל משחררים את הדריברים רק בצורה של EXE שרץ דרך ווידוס מותקן. הדיסק SSD עובד לי מושלם תחת ווינדוס (שמותקן בכונן הרגיל שלי, וגם הוא מזוהה בביוס) אבל בהתקנה של ווידוס הוא פשוט לא מסכים להכיר בו בכול מחיר. האם יש עצות מה אני יכול לעשות (אפילו ניסיתי דיסק מיגריישן אבל גם זה איכשהו לא עבד …

• 5 תגובות
    • 3.7k צפיות
  19. שלום לכולם. המחשב קרוב למיטה שלי בלילה, אני לרוב משאיר אותו דולק ומוריד מביטורנט\אימיול. במצב הזה נראה לי שהמחשב לא מתאמץ יותר מדיי אבל בכל זות הוא רועש מהמאווררים גם במחשב עצמו וגם בכרטיס מסך שבעצם לא בשימוש בכלל כי המסך סגור... מה אני יכול לעשות בשביל לגרום למחשב להיות שקט ובאותו הזמן שלא יתחמם יותר מדיי? לקנות או לשנות מערכת קירור לא בא בחשבון, אני מדבר רק על משהו שאפשר לעשות עם המערכת הקיימת. רשימת מאווררים: 1 כ.מסך, 4 במארז, 1 בספק. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. כמו שהכותרת אומרת מחשב נייד מדגם PRSIRIO 1200 כמובן של COMPAQ אינו נידלק אלה עם כן הוא מחובר לAC עכשיו ברגע שאני מוציא את הסוללה ובודק פיזית (על הסוללה) את המד אינדיקציה של מופיע לי 100% עכשיו גם שאני מחבר את המחשב לAC ובודק באנדיקציה דרך המחשב הוא מראה לי 100% סוללה וגם ברגע שאני מוציא אותה הוא מראה שהמחשב מחובר כרגע לחשמל ואין סוללה בפנים עכשיו בעית מגעים לא ניראה שזה זה אבל מצד שני גם לא ניראה לי שזה סוללה (או שאתם רוצים לתקן אותי) אז מה זה יכול להיות? בתודה מראש!!!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Mastulio,

לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש עם מעבד AMD אטלון 64 עם כרטיס GeForce FX 5600 שאני מתכנן להחליף בקרוב ל-6800 .... הבעיה היא כזאת : בכל פעם שאני נכנס לאחד המשחקים שהתקנתי (פלייט סימולטור, נ.ב.א 2005 ועוד ...) ואני מנסה לשחק בהם, המשחק פשוט מרצד על המרקע, זאת אומרת, כל פעם אני רואה כל מיני דברים לבנים או שחורים שקופצים ולאחר שנייה נעלמים מהמסך בנוסף למשחק ... בדקתי את הדריברים והתקנתי את ההכי חדש של ניבידה ... מישהו יכול בבקשה לעזור לי ? :s05: תודה רבה רבה מראש , גל.

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  22. Started by Alex_O,

לחברי הפורום שלום יש לי תקלה במחשב .... המחשב עבד טוב במשך כמה שנים . אחרי שקניתי מחשב חדש והעברתי את המחשב הישן לסלון לשימוש לצפייה בסרטים הוא התחיל לעשות בעיות. והביא היא : כאשר מנסים להדליק אותו הוא נדלק לשני שניות מתחיל להעלות את הביוס ונכבה. מנסים כמה פעמים ורק אז הוא נדלק ועובד טוב. מכבים אותו ואז התקלה חוזרת. החלפתי ספק. ניתקתי את כל הכוננים שלא בשימוש. הוצאתי את כל הכרטיסים המיותרים להפעלה בסיסית. שום דבר לא עוזר התקלה חוזרת על עצמה. מקווה שלמישהו יש רעיון לפטרון התקלה.... תודה

• 5 תגובות
    • 576 צפיות
  23. Started by Emma Bass,

מחשב hp. אצלי כבר קרוב לשנתיים. האם צריך לשלוח את המחשב לתיקון? מה צריך לעשות?

24. התקנתי אתמול את הפריטים האלה ?A8V-E SE s939 VIA K8T890, SATA, PCI-E? Athlon64 3200+ (s939) Venice Core? ?X550 256MB, TV, DVI, PCI-E? g.skill PC3200(DDR400) 2.5-3-3-6 Single Channel שאני מנסה להפעיל,מנורת הלד דולקת כנ"ל המאווררים והכל אך אין תמונה לא עולה כלום וציפצופים ממושכים נשמעים. אשמח לקבל עזרה

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  25. שלום לכל, יש לי מחשב בן 3, מפרט סביר ובכל מקרה לא נעשה בו שימוש מאמץ, שבשבועות האחרונים החל להכבות באופן ספונטני, וכרגע זה הגיע למצב שהוא מכבה את עצמו שתי שניות לאחר ההדלקה. פתחתי, ניקיתי מאבק - ועדיין. ניתקתי את ההרדיסק / סי די - ועדיין. הוא לא משחרר צפצופים כך שאיני יכול לאבחן את מקור הבעיה ולכן אני פונה אליכם לרעיונות. בתודה מראש לעוזרים...

• 5 תגובות
    • 861 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.