עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by seladlev,

כמו שרשום בכותרת פירמטתי והתקנתי חלונות מחדש על מנת לוודא שזה לא בעיית תוכנה למישהו יש כיוון מפרט רשום בצד...

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  2. Started by morx,

ניסיתי להחליף מסך (שניהם עובדים) והמחשב עולה והכל... בדקתי אם יש חשמל לכל חלק ויש להכל !! המסך פשוט לא רוצה להידלק... כאילו הוא דולק בלי לחבר למחשב יש מצב נשרף כרטיס מסך ? אפילו שהמאוורר שלו דולק... תנו רעיונות תודה מראש

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  3. שלום, יש לי כרטיס טלוויזיה של חברת FASTCOM ויש לי בבית יס (YES). כשניסיתי לחבר את הממיר למחשב הצלחתי לראות את מה שהממיר משדר רק אחרי הרבה סריקות ורק פעם אחת, וגם אז בשחור-לבן, עם הרבה שלג ואחרי כמה שניות התמונה קפאה. השאלה שלי היא, האם אפשר בכלל לקלוט טלוויזיה עם כרטיס טלוויזיה ולוויין או שאופציה זו שמורה רק לבעלי הכבלים.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by Cereal Killer,

יש בעייתישן והיא זו: הקאזה מוריד לו בסבבה ואז אני מעתיק אחד מקבצי הDAT ומשנה לו את הסיומת ל סיומת של הקובץ שאני מוריד אני מנסה לנגן הקובץ אך הוא לא מתנגן ולאחר מכן אני לא יכול גם למחוק את הקובץ! והwin explorer לוקח את כל המשאבים הפנויים של המערכת עד הריסט הבא אולי מישהו יודע למה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום לכל חברי הפורום, יש לי לפטופ של לנובו מדגם ideapad 110, המחשב היה תקין לחלוטין והכל עבד, לפני כמה ימים אחרי הדלקה, המקלדת ומשטח עקיבה הפסיקו לתפקד, והמחשב כובד עם עכבר ומקלדת חיצוניים בלבד. דברים שניסיתי לעשות ולא הועילו: reatart לעדכן את הדרייב של המקלדת. למחוק את הדרייבר ולהפעיל מחדש שחזור הגדרות defult ב-bios התקנת כל דרייבר אפשרי בעזרת driver easy פתחתי את המחשב, ודאתי שהכל מחובר כמה שצריך. החלפת הכונן הפנימי לכונן עם וינדוס 10 עם התקנה נקייה. כל אלו לא הועילו ולא עזרו, אתם תיקוותי האחרונה, תודה מראה

6. טוב אז ככה אני כרגע עם מעכת הפעלה WIN 7 64 BIT מפרט המחשב ניתן לראות בצד בפרטי משתמש או איך שלא קוראים לזה בקיצור בתקופה האחרונ התחילו להיות לי בעיות רציניות של מסכים כחולים חוזרים ונשנים וזה קורה סתם ככהנגיד שאני משאיר את המחשב דולק זמן ממושך בלילה או סתם וזה כבר קרה לי פעמים סתם כככה באמצע עבודה איתו פעם בגלישה באינטרנט פעם באמצע פוטושופ ולפעמים הוא כיאלו עושה ריסט וחוזר לבחירת משתמש ואז מציג הודדעה "ווינדוס ביצאה יציא בלתי צפוייה" ולפעמים הוא נכבה ולא חוזר ובכל הפעמים (לפחות בפעמיים שהייתי במקום כשזה קרה) היה רששום במסך כחול: bad pool caller עשו פתחתי את קבצי הminidump שנוצרו וזה רושם לי שזה ככל הנראה מהקובץ הבא: ntoskrnl.exe מה אני יכול לעשות? האם זה יכול להיות קשו…

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  7. אני מדליק את המחשב והוא נידלק. אבל המסך לא. עם מתקרבים למסך ממש אז רואים אבל בלי אור מאחור. אני לא יודע עם זה נשמה מוזר או שאני פשוט לא שואל נכון. פשוט לא קרה לי דבר כזה אף פעם ואני לא יודע איך לשאול נכון. זה כאילו שהתאורה של המסך לא פעיל אבל המסך עצמו פועל מישהו יודע למה זה? ??? זה מחשב של IBM מסוג ישן (פנטיום 3 850)

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  8. Started by SupeRnovA,

יש לי לוח אם של אסוס P5VD2MX עכשיו הורדתי מהאתר שלהם קובץ בשם : P5VD2MX_1017.BIN מה אני עושה עכשיו?

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  9. Started by jhracham,

לאחרונה החלה בעיה במחשב שלי... הוא עושה אתחול (Reset) בעצמו. במצב Idle הוא עובד טוב... אולם כאשר אני מפעיל יישומים כמו משחקים אחרי כ 15 דקות הוא מבצע אתחול. האם זאת בעיית קירור? או שיש מצב שזו בעיה אחרת? (לכמה מהחברים שלי הבעיה החלה גם לא מזמן ולחקלם יש מאווררים חזקים למעבד)

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  10. Started by shlomi7293,

מחשב נייח שהיום עודכן בו - win 7 ultimate. נכנס ל win update מהבוקר עד עכשיו מחפש עדכונים ללא כל הודעת שגיאה וללא מענה. ניסיתי להפעיל את ה - Microsoft Fix it ( קישור: https://support.microsoft.com/en-us/kb/971058 ) רשם כי תיקן מספר בעיות אבל ללא כל הצלחה. מקווה תעזרו לי [ATTACH=CONFIG]9523[/ATTACH]

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by redead,

החלפתי מארז ולצורך זה כמובן שניקתי את כל הכוננים והלוח אם והעברתי למארז החדש ואז שהדלקתי את המחשב קיבלתי איזה הודעה מוזרה שבחיים לא ראיתי על משהו שהוא לא זיהה את הכונן SATA שלי ואם יש עליו מערכת הפעלה אז יש לי אופציה להמשיך.. בכל מקרה אחר-כך גיליתי שהתאריך והשעה לא קשורים לכלום וגם ההגדרות של המאוררים התאפסו לכן נראה לי שכל הגדרות הביוס התאפסו להם.. השאלה למה זה קרה? האם בגלל כל הניתוקים או שזה הבטריה שהתרוקנה? והאם יש משהו שעכשיו אני צריך לחזור ולהגדיר חוץ מהשעה תאריך והגדרות המאוררים והטמפ שסידרתי?

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  12. כי נגיד אני מחבר מחשב נייד לגלישה עם הנתב של הטלפון שלי THETHERING... אם חלונות רק תרצה היא תוכל להשתמש לי בכל חבילת הגלישה לעדכונים וכאלו. איך מסדירים את זה?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. כשאני מפעיל את תוכנת IEXPLORER לאחר כמה זמן זה עושה לי אל תשלח וגם אם אני מפעיל תוכנת מסרים (כמו ICQ,YAHOO,MSN)אחרי כמה שניות נסגר לפעמים גם המחשב נעשה איטי(לעיתים יותר רחוקות..אבל גם בלי סיבה)..ויש לי ג'גה של זיכרון.(אם חשבתם שזה הבעיה)...אם אתה תותח במחשבים.... אז בוא תראה לי מה יש לך להציע!! תקס אחים שלי.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Shiran Baruch,

היי, רציתי להתייעץ מה יכול לעזור למחשב שמתחיל להרעיש ולהתחמם, מחשב 15 אינץ' של אסוס, חשבתי על פתרון של קירור כמו משטח קרור האם זה יעיל? תודה. .

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Mr Gadget,

שלום! אחרי בניית חלון למחשב(והוצאת כל הרכיבים ממנו) הכול הוחזר למקום ולהפתעתי העכבר פשוט לא מגיב הוא מקבל מתח אבל לא מגיב ניסיתי עם עוד עכבר אבל גם הוא לא עובד האם למישהו יש רעיון מה לעשות? או שאני צריך לקנות עכבר USB? שזהו המפלט האחרון

• 5 תגובות
    • 912 צפיות
  16. Started by eyal,

במנהל המשימות הוא מראה שיש 100 אחוז שימוש במעבד והמחשב לא זז!!! הנורה של המעבד בכלל לא דולקת!!!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by deking,

כל פעם שאני עושה ריסט למחשב הוא מציג מסך כחול ועושה סריקת קבצים כללית ל-D ואז עולה הווינדוס מה עושים? האם זיכרונות של g.skill ו crosair יכולים לעבוד ביחד ?! לוח אם-Gigabyte 965sp-3 כאשר ה-ג'י סקיל 2 ג'יגה(2 סטיקים של ג'יגה) והקרוסאיר כל אחד 512 ועוד שאלה המחשב עושה ריסט לעצמו סתם וזה לא מוירוס מה יכולה להיות הבעיה?! תודה ענקית מראש

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  18. Started by yarony5,

שלום,יש לי 2 בעיות ואני מקווה שתצליחו לעזור לי. 1.יש לי בעיה בלוח אם שלא הצלחתי לפתור. אז ככה,פירמטתי אתמול את המחשב ואני מקבל את ההודעת שגיאה הזאת: http://img291.imageshack.us/img291/2372/70691153uz6.jpg הבעיה הזאת מתלווה בכמה דברים,שאני מנסה להפעיל שיחת קול או וידאו המחשב עושה ריסט. 2. שאני גולש באינטרנט יש תמונות שלא עולות לי באופן כמעט קבוע וזה די מציק,לא הצלחתי לפתור את זה גם. מקווה שתוכלו לעזור לי,תודה.

• 5 תגובות
    • 530 צפיות
  19. המחשב שלי- תסתכלו במפרט וכל פעם שאני נניח פותח תיקיות גדולות של משחקים,או מעלה את האינטרנט אקספלורר ,אז הוא קצת רעש כזה לכמה שניות עד שהדבר הזה עולה. לא רעש חזק,אפילו אם שומעים מוזיקה במינימום ווליום אז לא שומעים את זה! בכל אופן מה זה בכלל???

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by StreetRacer,

אהלן חברים, בעיה מרגיזה. קיבלתי SSD של אינטל מדגם 330, 120GB. הלוח מזהה את הכונן, אבל מיד כשהתחלתי להתקין ווינדוס מחדש שמתי לב שיש איטיות רצינית בהתקנה. אחרי שההתקנה הסתיימה, שמתי לב שיש פריזים כל כמה שניות, דבר שלא מאפשר עבודה רצופה. החזרתי את הדיסק המכאני הקודם עם המערכת הפעלה הקודמת אך הפעם חיברתי את ה-SSD כי רציתי לראות האם הוא יעבוד ווינדוס יזהה את הכונן. ווינדוס זיהה את הכונן אך העברת הקבצים ממנו מתרחשת בצורה מאוד איטית, פחות ממגה לשניה. כמו כן, כשניסיתי לפרמט אותו מהמערכת הקודמת, הכונן פשוט נעלם וריסטרט לא זיהה אותו ב-BIOS. מה דעתכם ? האם הכונן דפוק או שהלוח לא מתאים לו ? תודה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by yonatanR,

אני לא בטוח אם זה הפורום הנכון לשאול (וסליחה אם זה לא), אבל איזה חלק כדי לי להוסיף למחשב שלי (מפרט בצד) בתקציב של עד 500 שקל (עדיף פחות) כדי שהוא יריץ לי משחקים יותר מהר? תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  22. Started by devil2052,

שלום...יש לי לוח אם asus p4t533-c זה פנטיום 4 2.26 והמחשב עושה לי בעיות והוא נדלק אבל לא רואים כלום במסך.... העניין הוא שיש מצב שהוצאתי איזה כבל בטעות כבל שנמצא על הלוח אם והוא זכר עם שינים כמו של כבל חשמל ררגיל שמתחבר לארדיסק...ליד החיבור הזה כתוב השם של החיבור ez plug ורציתי לדעת אם יש מצב שיש קשר ובגלל זה המחשבשלי לא עובד... הנה הקישור לתמונה של הלוח אם שלי... http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4t533-c/p4t533-c_l.jpg החיבור שאני מדבר עליו נמצא ליד החיבור הראשי של הספק ללוח אם ולייד הזכרונות..... וזה הקישור למידע על לוח האם... http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=P4T533 תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  23. Started by wrecker,

המחשב של גיסי היה עושה לו בעיות, ברגע שהיה מפעיל משחקים\סרטים הוא היה בקושי זז.. הבעיה נפתרה כשהבנו שהחיבור חשמל לכרטיס מסך (9600GT) לא היה מחובר כראוי. עכשיו התקלה חזרה, הכרטיס עומד על 60 מעלות (קירור פאסיבי שבא עם הכרטיס +מאוורר שהוא הוסיף) ומה שמוזר שדווקה כשמנתקים את החשמל מהכרטיס הסרטים עובדים בסדר (משחקים הוא לא ניסה) אז מה אתם .... ה י י ת ם ב ו ד ק י ם? ספק לא טוב? כ. מסך פגום?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היי לאחרונה הוספתי מקלדת אל חוטית של לוג'יטק דגם k270 מאז אני חווה תופעה מוזרה שאין לי תצוגת מסך כשהוא עולה מחדש , התצוגה חוזרת לפעולה ומופיעה כאשר עליי לבחור את מערכת ההפעלה (קיימות אצלי 2) ואז שוב התצוגה מתנתקת , לא רואה את המסך שבו נטען הווינדוס, התצוגה חוזרת שוב בכניסה לשולחן העבודה. כמו כן כל מיני פעולות שיש בהן מסכי דוס (command prompt) מחוץ לסביבת הווינדוס גם לא מוצגות , כאילו הכרטיס מסך לא פעיל. הדבר מונע ממני גישה לביוס, בחירת כל מיני פעולות מחוץ לסביבת הווינדוס וזה דיי מציק. win10 pro GT740 nvidia

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by MLTK,

יש לחבר שלי מחשב- amd athlon xp 2800 כ.מסך r9800pro זכרון פנימי adata 512 3200 X2 הרדיסק 80 ג'יגה וספק ג'נרי 380וואט כשנה המחשב עבד מעולה - כל המשחקים הכבדים עבדו בלי תקלות לאחרונה המחשב התחיל לרסט את עצמו מידי פעם, לפעמים סתם באמצע משחקים לפעמים בזמן התקנת משחק ולפעמים סתם בווינדוס. בדקתי לו את הטמפ' ובלי מאמץ הטמפ' של המעבד הוא איזה 50 מעלות ובמאמץ איזה 55 מעלות. בדקתי גם את הזכרונות עם memetest והיה תקין. מה שלי נראה שהבעיה זה בספק- האם זה הגיוני שרק עכשיו יכולים לצוץ בעיות בגלל הספק? אם לא מה עוד יכולות להיות הבעיות?

• 5 תגובות
    • 590 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.