תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, היה לי לוח ga-z68x-ud3-b3 והיה בו תקלה בכרטיס הרשת לאחר מכן קיבלתי לוח ga-z68x-ud4-b3 ( כתוב שהגיע ממחסן תיקונים) לאחר צריבת ביוס uefi הייתי חייב מכוון ויש לי gtx780 ובלי ביוס uefi הוא לא עובד. הביוס התעדכן בהצלחה על פי הודעה שהוא נתן לי . כביתי את המחשב מהספק כמו שהוא ביקש אבל לאחר מכן אני לא עולה עם המחשב הוא מצפצף לי צפצוף ארוך אחד ועוד 3 קצרים. הבנתי שזה כרטיס מסך -AGP , שמתי כרטיס הכי פשוט שיש לי בבית , HD3450 . גם לא עובד ניסיתי לנקות בעדינות עם מברשת שינים נקייה את ה pciex16 לא עוזר. נסיתי לאפס את הcmos לא עוזר נתתי ללוח להתרוקן מחשמל במשך לילה שלם , גם לא עוזר, ניסיתי להוציא ראם , להחזיר , ונקות אותו , ניתקתי את כל התקני ה usb , כל ה hdd ניסיתי להפעיל ללא…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני אובד עצות וצריך עזרה... קניתי מחשב חדש(ווינדוס 7) והעברתי אליו את הכרטיס טלויזיה מהמחשב הקודם(ווינדוס XP). במעבדת מחשבים שקניתי את המחשב העבירו לי את הכרטיס, טענו שהתקינו דרייבר מתאים והכול עובד... חיברתי את כל החיבורים כרגיל והפעלתי את התוכנה(InterVideo WinDVR) אבל אין תמונה...ניסיתי כל מיני אופציות-ושום דבר לא עובד. במעבדה טוענים שהדרייבר תקין ושמדובר רק בתוכנה, שכביכול לא קיימת עבורה גרסא לווינדוס7. אך לטעמי מדובר בדרייבר... מה אני עושה? והאם כדאי לנסות לעבוד עם הכרטיס טלויזיה דרך מדיה סנטר-איך? כי ניסיתי וגם שם אין תמונה...תוכנה אחרת? הכרטיס טלויזיה- INTEX PC tv capture 7134 (משהו כזה) תודה ענקית מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Samsung2TB Spinpoint F4EG 32MB SATA II HD204UI את הארד דיסק הזה.. יש לי ווינדוס 7 אם זה משנה תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
המחשב שלי היה דלוק הוא היה עובד מצויין, אחרי זה אני בא למחשב ואז אני רואה שהמחשב שלי בכלל לא מגיב הוא תקוע!!! כיביתי את המחשב והדלקתע שוב והמחשב עוד לא עלה והוא כבר נתקע! אז ניסיתי לפרמט, הוא טוען קבצים והכל עובד טוב, ואז הוא עושה ריסט והוא בא להתקין את הWINDOWS והמחשב ניתק באמצע הפירמוט!! אחים שלי מה אפשר לעשות?? תודה אחים שלי!!!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, בעבר, כשהמחשב היה נכנס למצב שינה, המסך היה נכבה, וכדי "להעיר" את המחשב, הייתי פשוט לוחץ על כפתור כלשהו במקלדת, ובמידת הצורך לחיצה קצרה על כפתור ה-Power שעל גבי המחשב. בזמן האחרון, זה פשוט לא עובד. המחשב נכנס למצב שינה ואני לא מצליח להוציא אותו מהמצב הזה. כלומר, כפתור ה-Power ממשיך להבהב, וגם אם לוחצים על המקלדת או על הכפתור עצמו, שום דבר לא קורה. הדרך היחידה שלי לצאת מזה זה פשוט לכבות את המחשב לחלוטין ולהדליק אותו מחדש. בקיצור- השאלה שלי היא איך מוציאים את המחשב מה-Sleep mode הזה? יש לי ווינדווס 10 64 ביט, והמחשב הוא מדגם אסוס Zenbook UX461. אני מצרף תמונות מסך של הגדרות ה-Power שלי. …
-
- 5 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
או קיי היום בבוקר התחילו לי בעיות עם הקובץ הזה כל היום יש לי בעיות איתו עשיתי ריסט למחשב בבוקר והוא הקפיץ לי הודעה איך שעבר מסך הטעינה שלה ווינדוס שבא להכנס לווינדוס "שגיאה בקובץ lsass.exe" בעיה בתצורת תבנית משהו כזה לא הבנתי מה זה רוצה עשיתי כמה ריסטים עד שהצלחתי להכנס לצורה רגילה בווינדוס הייתי קצת במחשב ואז נעשה ריסט אוטומטי ניסיתי לעשות כמה ריסטים ואז המחשב פשוט הפסיק להגיב אז חיכיתי עד לא מזמן נכנסתי בsafe mod והנני כאן מחפש עזרה מה הוא רוצה ממני לעזאזל הקובץ נמצא בתקיות הבאות: C:WINDOWSsystem32 C:WINDOWSServicePackFilesi386 יש לי serviece pack 1 ואני לא מעוניין להחליף הקובץ הוא אותו קובץ בשתי התקיות ושוקל כ12 kb מי שיש לו את העזרה אני אודה לו מאוד מאוד מאו…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב חדש עם מעבד AMD2000 ,יש לי גם מסך חדש LG 17'' וכרטיס מסך Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO 128MB DDR Video Card . התקנתי WINDOWS XP. למה שאני פותח חלון ואז תופס אותו עם העכבר מלמעלה ומזיז אותו לצדדים אז הוא לא זז חלק אלא עם שובל כזה וכאילו כמו בהילוך איתי וגם שאני רואה סרטים אז לפעמים הם לא זזים ממש חלק וכאילו מרצדים מה הבעיה?(זו הסיבה שציינתי שיש לי מסך וכרטיס מסך חדש).
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי לוח אם של ASUS מסוג M2NPV-VM ו2 זכרונות של 512 RAM במהירות 667 MHZ של TwinMOS. מאז שקניתי את המחשב ( חצי שנה, אני באמת לא יודע למה לא טיפלתי בזה עד עכשיו ) המחשב זורק מסך כחול ומאתחל את עצמו כל כמה זמן, הזמן לא קבוע וזה יכול לקרות בכל זמן בכל מצב. פירמטתי מספר פעמים ובכל פעם הבעיה חזרה ( ללא התקנת שום תוכנה ) ומכאן אפשר לדעת שהבעיה חומרתית. השגיאות שאני מקבל בזמן המסך הכחול : 0X000000A ו 0X0000007F גיגלתי, ושתי השגיאות מעידות על בעיה בזכירון או בגישה ללוח האם. עדכון ביוס יכול לעבוד? כל דבר חוץ מהחלפת הזכרונות? כי אני לא מוצא את האחריות המזורגגת. ( נ.ב - הרצתי MemTest במשך 18 שעות ולא מצאתי שגיאה, לא הרצתי את הכל כי פשוט נשבר לי באמצע ).
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
הדיסק: Drive model: WDC WD300AB-00BPA1 Serial number: WD-WMA6W1691847 Capacity: 30.0 GB Drive interface: IDE השגיאה: ID: 5 Attribute name: Reallocated Sector Count Threshold: 112 Value: 112 Worst: 112 Status: Bad מה השגיאה הזאת אומרת ? איך אפשר לפתור אותה ? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אז ככה: יש לי מחשב AMD 1600+ XP + 512MB WD 80GB 7200 8MB BUFFER ATI RADEON 9000 PRO בקיצור מחשב מתוחזק כמו שצריך עם מערכת הפעלה XP PRO. החלפתי את צורב ה RICHO שלי ב- LITE-ON חדש!!! מאז שהחלפתי אותו כל צריבה באמצע הצריבה או ממש בהתחלת הצריבה המחשב עושה RESTART ועולה מחדש! כבר נדפקו לי 10 דיסקים!! מה יכולה להיות הסיבה????? מערכת הפעלה?? עידכונים של ה XP שעשיתי דרך האינטרנט? מה יכול להשפיע על המחשב? זה מוזר מאודדדדדדדדדדדדדדדדד! אשמח לשמוע רעיונות או הצעות. תודה מראש! דרך אגב , החלפתי את הצורב כבר בחנות כי אמרתי לו שהצורב דפוק אז קיבלתי אחד אחר חדש. וגם התקנתי את תוכנת הצריבה NERO בגירסה הכי הכי חדשה! 6.0.0.9 משהו כזה. ותמיד עבדתי עם NERO ולא היו ל…
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
כן כן איטיות ופינג גבוה זה מה שמשגע אותי בימים האחרונים כל 2 דקות שאני משחק הפינק קופץ ל 5000 ואחרי דקה יורד לפינג סביר רגיל(לפעמים הוא פשוט מתנתק לי מהשרת). אני מקבל פינג טיימאוט מהמירק ואתמול לא הצלחתי להתחבר בכלל לאינטרנט למספר שעות מסיבה בלתי ידועה ספק האינטרנט שלי הוא ברק האם גם לכם זה קורה ? עוד דבר שיש לציין לפעמים רק הנורה הראשונה של המודם דולקת ולוקח לו איזה 10 דקות עד שהוא מצליח להדליק את הנורה השניה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם אם מישהו יוכל בבקשה להסביר לי למה משמשים כל מדדי המתח האלה זה יעזור לי מאוד... יש לי לוח Abit is7 , כל שאר מדדי המתח נמצאים איפה שהם אמורים להיות. לא היו לי בעיות מיוחדות למרות המתח הנמוך חוץ מאחת שאני לא בטוח שקשורה לבעיה הזאת: כשקמתי בבוקר המחשב היה תקוע - מסך שחור שום דבר לא מגיב חוץ מריסט. אחרי הריסט לא היה פוסט. ניסיתי כמה פעמים ורק אחרי שהוצאתי והכנסתי את הכרטיס הגרפי הכל חזר לעבוד, כמובן שלפני שהלכתי לישון הכל עבד בסדר... כל המאווררים דרך אגב עובדים בסדר והטמפרטורות בגדר הנורמלי. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-
-
יש לי GF 4 MX 440 128MB AGP X 8 עם דריברים 40.72 מאתר החברה. ויש לי שלוש בעיות חוץ מהיותו חרא של כרטיס : 1) כשאני נמצא בwindows המסך ממצמץ, כל 5-30 שניות הוא נעשה שחור לחצי שניה והתמונה מתעוותת קצת (הסמן מכפיל את עצמו ומשנה צבע :-\) כשהוא חוזר. 2) למה אני לא יכל לשלוט במהירות של הזכרונות והליבה דרך מאפיני תצוגה>הגדרות>מתקדם>לשונית-GFORCE 4 MX? אין לי אפילו לשונית כזאת בחלון . 3) יש לי XP בעיברית ובחלון של מאפיני תצוגה>הגדרות>מתקדם>לשונית-GFORCE 4 MX הטקסט לא מתאים לחלון הוא נחתח מצד ימין ולא רואים את כל המילים כך.
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
התקנתי איזשהו דרייבר של המסך, וה refresh rate ירד מ 75hz ל 72hz. אין באפשרויות של הדרייבר את האפשרות לשנות ל 75, 72 זה המקסימום. באיזו עוד דרך אני יכול לשנות את ה refresh rate ל 75?
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
מדובר בCDROM ASUS X50. הסידי פעל עד אתמול במצב UDMA ופתאום הפך לפעול במצב PIO שמקשה מאוד על המעבד והיא אפשר בקושי לבצע פעולות תוך כדי קריאה מהסידי. הוא מחובר יחד עם DVD של קראיטיב כפול 6 שפועל ב"מולטי וורלד DMA 2" הDVD הוא פרימרי מאסטר והCDROM מחובר כפרימרי סליב למישהו יש רעיון כיצד אפשר לתקן את הבעיה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברגע שמדליקים את המחשב הוא מתחיל לצפצף, משהוא כמו ציפצוף לשנייה. על המסך לא מופיע כלום אלא זה מתחיל לפני שהמסך מתחיל להגיב, וזה נמשך עד שמוציאים אותו מהחשמל. אני לא יודע איזה מערכת הפעלה מותקנת בו אבל אני מנחש שזה חלונות 2000\98 . נניח שהמידע שעל המחשב לא חשוב מה אפשר לעשות ?????
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש לי לוח GA-K8NF-9 עם ביוס f4 אני רוצה להפוך אותו לf11 עשיתי בעבר את העדכון לf4 באמצעות תוכנה שהייתה עם הדרייבר והייתה מאוד פשוטה בעוד הביוס f11 בא בלי תוכנה מסודרת. אלא קובץ autoexec ועוד שני קבצים.
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום. שאני מדליק את המחשב והוא מגיע למסך ההתחלה איפה שאני בוחר איזה user אני רוצה (במקרה הזה יש רק אחד...), אני לוחץ על האייקון ואז או שהמחשב עושה restart או שיש מסך כחול עם פרטים טכניים מוזרים: DRIVER_IRQL_LESS_OR_ משהו כזה ועוד הרבה דברים..... עזרה בבקשה :'( אני כותב את ההודעה הזאת ממשחב של חבר שלי בבקשה תעזרו לי אני computerless.
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה , לאחר ההדלקה הוא מציג את המסך מספר שניות מראה את סמל הטעינה של אקס פי ולאחר מכן נכנס למעין מצב המתנה שבו אין תצוגה הבעיה אינה במסך ואין גם צפצופים לדעתי הבעיה אולי מאשף ריבוי התצוגה של nvidia שהתעסקתי איתו לפני הבעיה וכעת אין תצוגה לא במסך הטלויזיה, ולא במחשב . כמו כן אין אפשרות גם לפרמט , גם הכנסה של דיסק איתחול של ווינדוס אני לא רואה את שלב ההתקנה למישהו יש מושג איך אפשר להחזיר התצוגה למסך????!!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני יודע שזה לא יפה שבהודעה הראשונה שלי בפורום אני מבקש עזרה אבל זה הפורום הכי מקצועי שאני מכיר ואני קצת דואג לכרטיס מסך.. (נקנה אתמול..). לעניין: התקנתי את הכרטיס (Asus 7950GT 512MB http://www.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=6&l3=306&model=1350&modelmenu=1 ) אתמול על לוח אם חדש שגם רכשתי אתמול, ולא ידעתי, אבל מסתבר שצריך לחבר את הכרטיס מסך לספק כוח עם הכבל המסופק. עכשיו הכבל נראה ככה, מחבר של 6 פינים שמתפצל לשני מ?ח?ב?רי מתח לבנים רגילים (יש לציין שהפיצול הוא מ?ת?אים שונים במחבר). הכנסתי את המחבר לכרטיס ומשכתי מתח מהספק כוח לכרטיס , חיברתי רק ללבן אחד. האם זה מספיק? איך אני יכול לדעת שהכרטיס מסך שלי מקבל מספיק מתח? מה לגבי המחבר הלבן ה…
-
- 5 תגובות
- 573 צפיות
-
-
טוב, אני בלחץ היסטרי, הדלקתי את המחשב, והוא נתקע ולא טען את עצמו ורשם את ההודעה הבאה: DRAM Frequency has been downgraded, cause 50 Ohm ODT Unsupported לוח אם של ABIT, זכרון אני מניח ג'נרי, DDR2667Mhz . כיוון שחיפשתי קצת בגוגל ולא הבנתי כלום, אז אני אצרף לפה משהו שלקחתי מ Everest : Memory Bus Properties Bus Type Dual DDR2 SDRAM Bus Width 128-bit DRAM:FSB Ratio 8:6 Real Clock 273 MHz (DDR) Effective Clock 546 MHz Bandwidth 8734 MB/s מה זה אומר? שימו לב לEFFECTIVE CLOCK ולREAL CLOCK . האם הזכרון במציאות איטי הרבה יורת ממה שהוא אמור להיות? ולמה המהירות האפקטיבית נמוכה יותר? בתודה, אייל
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום שאני בא לצרוב שירים בנרו "Make Audio CD" או Make MP3 CD זה נכנס והכל, אבל שאני בא לגרור לשם שירים (לא משנה איזה) זה כותב לי את הבעיה הזאת: אם אני עושה סתם צריכה רגילה של DATA CD אז אני יכול לשים חופשי.. הקטע שאני צריך דיסק שירים בשביל לשמוע באוטו.. אז אני חייב את אחד מאלה.. מישו יודע מה הבעיה? תודה..
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום למומחים. לפני זמן מה התחברתי לסלקום טי וי, עבור הטלווזיה ועבור גלישה במחשב נייח ביתי. ולהלן שתי תופעות שלא יבלתי עליהן תשוות מספקות: הראשונה - במחשב הביתי אינני יכול להגביר את הקול מאחר והגעתי ל100% ברמקולים וזה עדיין חלש, שאני צריך להתקרב למסך כדי לשמוע סביר. השניה - עבור ערוצי ישראל מחובר קולט עידן פלוס. הטכנאי שחיבר אותי כיוון את המכשיר ל100% קליטה וזה מצוין אבל גם כאן הקול חלש אפילו שאני במקס' של הטלויזיה, אבל כשאני עובר לסרטים אני צריך להחליש ב30% לנורמלי עבורי. ניהלתי מו"מ עם סלקום ועם כאן ולא הצלחתי להתגבר על זה. למישהוא יש רעיון או ידע לפתרון? מוטי קובלנץ כפר ורדים 0524280570
-
- 5 תגובות
- 8.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, לאחרונה החלטתי להשתמש בלפטופ הישן ונתקלתי במספר בעיות קשות. להלן תיאור התקלות: 1. המסך - יש לי כמה שורות (מלמעלה למטה) של פיקסלים שרופים על המסך... עם הזמן זה רק מתרבה, איך ניתן לטפל בכך או לפחות להבין מה גורם לשריפה של עוד ועוד פיקסלים? ובגלל שזה לפטופ, האם ניתן לתקן או להחליף מסך במעבדה וכמה בערך יעלה? 2. המחשב מתחמם מהר מאוד ואם אני לא ממקם מאוורר לידו (!) הוא פשוט נכבה לי. רציתי לשאול האם בניידים קיימים מאווררים פנימיים ואיך ניתן לפתוח את הנייד על מנת לבדוק מה קורה שם מבחינתם ומבחינת האבק? תודה מראש, טל
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-