עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי חבר'ה .. לאחרונה היתחדשתי בספק כוח חדש ( ראו מפרט ) , כי חששתי מהספק הקודם שהיה לי jsp-tech Ezcool 420 מעפן . חשבתי שהוא זה שעושה לי בלאגן במחשב . והסיפור הוא.. שלפני בערך חודש התחילו תועפות ריסטים למחשב , פשוט המחשב כיבה עצמו אוטו והדליק אחרי מס' שניות ושוב כיבה והדליק - שיגעון! החלטתי לקנות ספק חדש לפתור את הבעיה , חכיתי חודש הייתי בלי מחשב ובלי ספק .. את הספק שלחתי לחבר שלי שיבדוק אותו על פנטיום 4 ( דור ראשון 1.4 ) ואני חכיתי למשכורת שתיכנס בכדי לקנות את החלקים . והפעם ..עבדתי מאז שהתקנתי את הספק החדש - ליבריטי - בערך .. 4-5 ימים , ודווקא הבוקר בשעה 10:48 משהו כזה לפי ( event viewer ) אני רואה כמה תקלות מוזרות שלא שמתי לב , אני לא בטוח שזאת בדיוק הבעיה אב…

• 11 תגובות
    • 927 צפיות
  2. אוקי הבעיה : כפתור הריסטרט לא נותן תחושה של ריסטרט כאילו במחשבים קודמים אז המאווררים היו נעצרים לשניה ואז ממשיכים במחשב הזה זה לא קורה הוא כאילו ממשיך רצוף ומה שקורה בעצם זה שאין הכבות ואז הידלקות אחרי הריסטרט רק מחשב שדולק מבלי צפצופים של הספיקר של המחשב(שהכל נטען מחדש) והמסך שמראה לי NO SIGNAL והווינדוס לא עולה( כי אין רעש מהרמקולים של וינדוס שעולה). בשביל להדליק אותו כמו שצריך לא יעזור שום דבר חייבים להוציא מהחשמל ולחבר שוב אחרי חמש שניות בערך(כשהנורה בתוך הלוח אם נכבת לגמרי רק אז אני מחזיר את החשמל). *יכול להיות שהספק לא פורק את הזרם כמו שצריך ? הבעיה קוראת לי גם שאני מכבה את המחשב עם כפתור הכיבוי, לפעמי םזה קורה עם האופציה של כיבוי או ריסטרט דרך הוינדוס VISTA. וזה ק…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by RTSerenity,

שלום כולם הובא לידיי מחשב עם לוח אם של foxonn דגם 45G7AD-8EKRS2H עם כרטיס מסך מובנה. המחשב נוטה לעשות ריסטרט פעם בכמה זמן, ללא תלות בצריכת משאבים (גם אם הוא בזמן מנוחה זה קורה) ניסינו להחליף זכרון - אותה בעיה. להחליף ספק - אותה בעיה. אין כל מסך כחול המתריע לפני (אגב - מישהו מוכן להזכיר לי איך לעשות enable למסך הכחול בהנחה וההגדרה אומרת לו לא להיות מוצג?) צריכת חשמל כמו כן הועברה לnever בכל קטגוריה. הטמפ' תקינה לחלוטין (כ30 מעלות) בכל חומרה. ניסינו באמת את כל האופציות הלגיטימיות הראשונות לבדיקה, ולכן אני מתייעצת איתכם מה עוד ניתן לעשות. יש עניין מוזר בכך שבחיבור של הספק בלוח אם ישנם 8 פינים (בעוד ולספקים הסטדנרטים ואלה שיש למחשב + לחלופי יש 4 פינים) האם זו יכולה…

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  4. Started by dante123,

קיבלתי מחשב חדש אתמול ובמשך שעתיים היום הוא התכבה כבר פעמיים.למה זה קורה? אני לא שיחקתי בשום משחק (טוב,אולי serious sam 2,אבל זה היה במשך רבע שעה),רק גלשתי בפיירפוקס ודיברתי במסנג'ר. הבעיה לא נראית לי החום,כי אני לא שמעתי את המחשב במאמץ (וכמו שציינתי,כמעט ולא שיחקתי במשחקים),ויש לי ספק שיכול להחזיק מערכת פי 2 יותר טובה (מפרט בצד ימין). למה המחשב כל כך הזמן עושה ריסטרט??? תודה לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 736 צפיות
  5. שלום יש לי מחשב די חזק שנקנה לפני שנה בערך. מעבד 3800X2 AMD כרטיס מסך EVGA 7800 GT זכרון 1024 סטיק רגיל של סמסונג. לוח אם DFI LANPARTI מאוורר למעבד ביג טייפון ומארז טרנספורמר של סאנבים. הבעיה היא שזה לא פעם ראשונה שאני משחק במשחק די כבד, FIFA MANAGER 2007 המשחק מציג לי מסך כחול ועושה ריסטרט. אני יודע שיכול להיות שזה בעיה בזכרון. יש לי שאלה יש מצב שזה קשור גם לבעיה של חום, נגיד טמפ' גבוהה יכולה לגרום לריסטרט? אני אשמח אם מישהו יעזור לי לגלות מה פשר הבעיה, לגבי טמפ' זה לא יהיה בעיה לגלות יש לי על גבי המארז פאנל טמפ' GATEWATCH של ארקול.

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  6. Started by Chura,

שלום אני צריך את עזרכתם יש לי בעיה שהמחשב עושה ריסט עצמאית, לא קשור לכלום בלי שום הודעה פשוט נפילה עצבנית... למה זה יכול להיות ? אולי בגלל שזה ספק סופר ג'נרי ? (500W ב90 ש"ח :-) CD-GAL) על המערכת הזאת P4 2m Cache 3.0 Ghz 64Bit Giga0byte GA-8I945GMP 2X256 667Mhz 160 SATA 2 HD WD NEC 3540A תודה מראש, חן

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  7. Started by Chura,

שלום מאז שקניתי את המחשב יש לי בעיה קשה של ריסטרטים פתאומיים אמרתם לי לנסות את העניין עם הזיכרונות שינית בRECOVERY הורדתי את הV בריסרט אוטומטי אבל עדיין יש ריסטרטים והוא גם לא יוצר תיקיית מינידאמפ, למרות שמסומן והכל.... אבל עדיין יש ריסטרטים סתם ככה בלי שום קשר, אפשרי שזה ספק ? מה אני יכול לנסות ??? תודה מראש, חן.

• 7 תגובות
    • 771 צפיות
  8. Started by volcanhost,

שלום רב, אני שי, חדש בפורום, ויש לי בעיה במחשב (ממש מפתיע לאור העובדה שאני מפרסם נושא בתמיכה טכנית). כאשר אני משחק במשחקים באופן רנדומלי המחשב עושה ריסטרט. בדיוק שדרגתי את המחשב מאחר שההארד דיסק הקודם קרס (הוא פשוט החליט שאי אפשר לזהות אותו בשום מקום). אחרי שההארד דיסק קרס שדרגתי לשני הארד דיסקים של 1TB של סמסונג (מן הסתם שגם ביצעתי פרמוט על הדרך) בנוסף, שדרגתי את הכרטיס מסך (מצמד של Radeon 4850 של ATI לכרטיס GeForce GTX 560 TI של NVidia). חשוב לציין שהייתה לי את הבעיה עוד לפני השדרוג! עקבתי אחרי ההנחיות שלכם בפורום והרצתי בדיקה של MemTest, אבל אח שלי (הגאון) נבהל מהמסך הכחול שהוא כיבה את המחשב באמצע. בכל מקרה, הספקתי לצלם תמונה לפני כן עם השגיאות (מצורף בקובץ Winrar) בנו…

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  9. Started by HaimTS,

אני לא יודע בדיוק איך לתאר את הבעייה, אז אם יש למישהו שאלות מנחות אני אשמח... פתאום אתמול אני יושב מול המחשב אני רואה קווים אנכיים ואופקיים על גבי המסך, (קצת קשה לי לתאר אותם) אבל משהו כמו הריבועים הרגילים אבל מדגשים יותר ולא יציבים כדי להבין אם זה המסך או הכרטיס החלפתי בין המסך למחשב אחר הבעיות נעלמו כל הרזולוציות עובדות במגבלות המסך 1280X1024. המסך שלי (שבו ראיתי את הבעייה) גם עבד בצורה מושלמת במחשב אחר ללא בעיות בכל רזולוציה וריענון.ההחלפה הייתה בערך חצי שעה. החזרתי את המסך ראיתי הכל בסדר, כיביתי את המחשב היום כשהדלקתי את המחשב כשהוא נכנס לווינדוס המסך נכנס להשהייה, נכנסתי לסייפ-מוד הסרתי את הדרייברים כשווינדוס עלה נראה הכל בסדר אבל אחרי הריסט ניראו ריצודים על המסך וכא…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. בימים האחרונים נתקלתי בבעיית ריצודים במסך הטלוויזיה שמחובר למחשב בעת שידורי סטרימינג -הכוונה לפס שקוף שנמשך לרוחב כל המסך עולה ויורד מלמעלה למטה וחוזר חלילה מדובר בטלוויזית lcd samsung- במסך מחשב עצמו רואים את השידור חלק ללא ריצודים (אבל אני מעדיף לראות בטלוויזיה) הקו הזה מופיע רק בשידורי סטרימינג (למשל, שאני רואה סרט מהמחשב או גולש באינטרנט תוך כדי צפייה במסך טלוויזיה אין שום בעיה) המחשב והטלוויזיה מחוברים בנקודות חשמל שונות ומרוחקות כ-4 מטרים זה מזו ניתקתי גם את הממיר וזה לא פתר את הבעיה הסרתי והתקנתי מחדש את נגן הפלאש בגרסתו האחרונה, כמו כן עדכנתי דרייברים של כרטיס מסך (9800 gtx ( נתון נוסף- טלוויזיה מסוג hd ready רזולוצייה שאני עובד במחשב בחיבור (dvi to hdmi) הי…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by yossihaz1,

שבת שלום חברים, ברשותי מסך מחשב מדגם benq fp202w בחודשים האחרונים יש לי ריצודים על המסך ההגדרה שלי לריצודים היא: קו שנמתח לרוחב כל המסך ועולה מלמטה למעלה לאורך כל המסך, חזור ושוב. זה מופיע בכל תוכן שאני צופה כגון, סרטים וסטרימינג . משום מה , בגלישה רגילה אני לא מבחין בזה. קראתי קצת בנושא , גם כאן בפורום וניסיתי לשנות את כל סוגי הרזולוציות הקיימות במחשב (גם רזולוציה אבעית 1680 על 1050)אך זה ממשיך. כמו כן, ניסיתי לשנות קצב רענון (שבברירת מחדל היה על 60 ) ל- 50, 30,20 ולא עזר יודגש כי בכל מצב לא מצאתי הגדרה לקצב רענון גבוה מ-60 (כנראה שהמסך לא תומך) המצב ממש מפריע ולא מאפשר לראות כמו שצריך. השאלה היא מהיכן נובעת הבעיה- מסך המחשב או כרטיס המסך (אולי רכיב אחר?) האם וכ…

12. Started by Aviad Faran,

משום מה המחשב שלי מפיק צליל מיד למרות שניתקתי את הרמקול מהמחשב. הרמקול בכלל אל נמצא במחשב ולא מחובר. ניסיתי לזהות על הלוח אם עוד רמקול או משהו אבל לא מצאתי. מישהו יודע מה עושים? יש לי אינטל אטלנטה 440... לידע הכללי

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by devek,

יש לי מסך FLATRON 776FM עם רמקולים מובנים בתוכו. עכשיו יש לי בעייה שאני שומע רק מהרמקול הימני.. השמאלי או מושבט או מנגן ממש חלש שאני לא שומע ממנו כלום! איך מסדרים את זה? אם בכלל אפשר!?

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  14. Started by gif,

שלום. בזמן האחרון התחילו להופיע במחשבי כל מיני רעידות על המסך מחשב שלי. אשמח אם מישהו יוכל להביא לי פתרון לבעיה. תודה והמשך יום נעים.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by eli33,

שלום קניתי מחשב חדש לפני בערך חודש חודשיים בהתחלה הכל היה סבבה אבל אחרי איזה שבועיים בערך המחשב התחיל לעשות רעש קצר כזה שהוא נדלק ממה זה יכול להיות והאם אפשר לתקן את זה? זה בערך המפרט של המחשב asus A8N-E לוח אם GIGABITE 6600GT כרטיס מסך ?Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE? AMD ?160GB SATA II 7200RPM 8MB? WD ?HEC Compucase CI-6A21 400W? ?NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8? תודה מראש .. :2gunsfiring:

• 10 תגובות
    • 932 צפיות
  16. Started by MDK,

היי חבר'ה אני מנסה להקליט שירים ולשיר דרך הכרטיס קול הON BOARD(כמו שפעם עשיתי עם הGAME THEATER) ומשום מה ההקלטות יוצאות מעוותות, כלומר מעין רעש דיסטורשן כזה שמשבש את הצליל. מה לדעתכם הבעיה? הבעיה בשתי תוכנות - רשמקול וCOOL EDIT

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  17. Started by רועי שלום,

היי, כבר זמן רב יש לי בעייה שהמחשב שלי עושה הרבה רעש יחסית למחשבים אחרים והחלפתי מאווררים לשקטים יותר ועכשיו רק נשאר לטפל במאוורר של הכרטיס מסך. הכרטיס- Nvidia GeForce FX 5500. לא מזמן קניתי לו מאוורר אחר שבאריזה שלו כתוב רמת רעש 26 דציבל. לא יודע אם זה הרבה, כנראה שכן כי המאוורר הזה עושה יותר רעש מהקודם. איזה מאוורר יש לכם להמליץ לי שעובד שקט מאוד (מומלץ מאוד שאני בכלל לא ישמע אותו גם כשמארז המחשב פתוח), אם אפשר לדעת גם כמה רעש בדציבל כל מאוורר שאתם ממליצים עליו עושה, והכי חשוב- איפה אני משיג מאוורר כזה. בתודה, רועי.

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  18. Started by RuslanBrag,

היי, הנה הבעיה שלי: המחשב שלי עושה רעש נוראי של מקדחה, אני איתרתי את מקור הרעש והוא מהמאוורר של המעבד. יש לי מחשב חדש ו על המארז יש לי משהו שנראה כמו פילטר....מין צינור שמוביל אל המעבד.....זה פילטר... אז כאשר הורדתי את הצינור (את הםילטר עצמו השארתי - הוא על הפתח של המארז מהצד) הרעש פסק. אז השאלה היא אם אני צריך את הצינור הזה?

• 35 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by SixKiller,

שלום כולם אפשר לקבל קצת עזרה??? אני רוצה לדעת למה המחשב שלי משמיע רעשים??? כאילו של צליעה כזה כאילו הוא הולך למות??? וזה כבר ככה שנה יש מצב לתיקון? אני שומע את זה מהמאורר ורציתי לדעת אם אני קונה עוד מאורר קירור לאן לחבר אותו?

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  20. Started by the terminator4,

קניתי מחשב חדש עם פנטיום D כפול ליבה אני מרוצה מהמחשב אבל המאווררים עושים המון רעש, ניתן לעשות משהו עם זה?

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  21. לפני הכל - נתחיל עם המפרט הנוכחי: מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 קירור למעבד: ARCTIC Alpine 11 Plus לוח: Gigabyte 965P-DS3 זיכרון - סה"כ 6GB ב-4 מודולים: Kingston DDR2 1GB 667MHz X 2 Kingston DDR2 2GB 800MHz X 2 כרטיס מסך: Gigabyte AMD Radeon HD 6570 1GB דיסק קשיח - שני דיסקים בנפח 500GB כל אחד: Western Digital Caviar Blue WD5000AAKX 500GB Seagate ST3500418AS Barracuda 7200.12 500GB כונן אופטי: LG GH24NS95 DVD Rewriter מארז: NZXT Apollo ספק כח: FSP 300-60THA(1) 300W אין המהרה כלשהי. המחשב דולק כ-90% מהזמן (אני מכבה אותו אולי פעם בשבוע ללילה אחד). הבסיס של המחשב (הלוח, הזיכרון במהירות 667MHz, המארז וספק הכח) נקנה לפני 7 שנים, עוד 4GB נקנו לפני כ-4 שנים, דיסק קשיח אחד נקנה …

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. אני מנסה לחבר מיקרופון למחשב לצורך שיחות ב-Skype. בהתחלה ניסיתי לחבר מצלמת WEB שיש לי שמשולב בה מיקרופון מובנה ואחר מכן מיקרופון נפרד. בשני המקרים הצד הצד השני לשיחה אומר ששומעים אותי לא טוב ושיש רעש מתמיד לידי כאילו אני ליד מכונה כלשהי. לצד השני יש מיקרופון רגיל כמו שלי ואני שומע אותו מצויין. מה יכול לגרום לבעיית איכות שמיעה מסוג זה? כיצד ניתן לפתור זאת?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by PuppEDogg,

יש לי אוזניות של roccat מדגם kave 5.1 מחוברות לכרטיס קול של asus xonat dgx 5.1 לפני כמה ימים עדכנתי את הדרייבר ולאחר מכן שמתי לב שכשאני שומע משהו באוזניות אם זה סרטון ביוטיוב או סרט במחשב או שיר אז במשך כמה שניות לאחר מכן יש רעש לבן מאוד מורגש ומציק ואז הוא מפסיק. זה משהו שלא היה לפני העדכון וניסיתי לשחזר את הדרייבר וזה לא עזר וזה די מציק.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. יש לי כל הזמן רעשים לבנים ברקע > מרגיז לא ברור לי למה זה קורה היום היצלחתי לגלות שכשכל הערוצים בפול ווליום > ואני מנמיך את הערוצים 3 או 5 או 7 > למינימום > הרעש ניפסק! דממה ואח"כ אני יכול להשמיע מוזיקה בלי רעשי רקע מישהו יודע למה זה קורה ואיך פותרים את הבעיה? THX

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  25. שלום כשאני מדליקה את המחשב שלי בעבודה נשמע רעש חזק מאוד של מאוורר כרטיס המסך - GEFORCE4 MX 440 הרעש הוא רעש של סל"ד מאוד גבוה של המאוורר. נדמה לי שעוד מעט המאוורר יתלש ממקומו. מספר שניות לאחר ההדלקה של המחשב מגיעים לשלב של בחירת מערכת ההפעלה (לינוקס או חלונות) אם בשלב זה אני מבצעת כיבוי מלא של המחשב ואז תיכף אני מדליקה מחדש את המחשב הבעיה מסתדרת והרעש של הסל"ד הגבוה של המאוורר נעלם. עלי לציין שאתחול מחדש לא פותר את הבעיה. רק כיבוי המחשב לאחר שאני מגיעה לבחירת מערכת ההפעלה. אינני יודעת מה מקולקל: כרטיס המסך (של חברת innovision) או לוח האם intel d845gbv מה עושים? תודה רבה רבה לעוזרים :-*

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.