תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
היתה לי בעיה במחשב ואהפאסתי את הביוס כמו שהציאו לי פה כמה חברים לבסוף הבעיה היתה בכרטיס מסך, עכשיו לאחר שבוע וחצי חזר אליי המחשב, מה אני אמור לעשות עכשיו לגביי הביוס ?
-
- 9 תגובות
- 679 צפיות
-
-
כל משחק שאני מנסה לשחק המחשב נתקע או עושה ריסט מעצמו. אני כמעט בטוח שהבעיה בדרייברים המעפנים של ATI או שאולי נדפק לי המחשב ? אין לי בעיה של חום בכ. מסך כי החלפתי את הקירור הרגיל בקירור יותר טוב והטמפ' טובה מאוד במשחקים. כרגע אני עם דרייברים גירסה 8.8. הדרייברים בגירסה 7-12 היחידים שלא עשו לי בעיות מבחינת קריסות והכל אבל היו בהם הרבה בעיות של מריחות במשחקים וקווים שהפריעו. יש המלצות אולי לדרייברים יציבים ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום, אני אנסה לפרט כמה שאני אוכל כדי שתוכלו לעזור לי עם הבעיה... יש לי מסך LG w2486l, Full HD1080P בעל שני חיבורי HD. רזולוציה 1920x1080 קניתי כבל HD וחיברתי אותו בן המסך לכרטיס המסך (HD5850), כאשר אני משה מה DVI ל HDMI 1 שזה החיבור שחיברתי את הכבל - הכל עובד אבל הבעיה שהמסך שינה רזולוציה לבד, זאת אומרת, הרזולוציה עדיין על המסקימלית (1920x1080) אבל המסך עצמו יותר קטן, אם המסך 24" אז התמונה עצמה תופסת רק 22"... אני מקווה שאתם מבינים למה אני מתכוון, בחיבור DVI הכל עובד טוב וזה תופס את כל ה 24" זאת אומרת, אין מסגרת שחורה מסביב כמו ב HDMI... אני אשמח לקבל עזרה, למה זה די מעצבן, זה מקטין את הכול בגלל שזה מראה את זה קטן יותר וגורם לפונט להיראות שונה וכו'... תודה, שלומי.
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
רציתי להחליף עכבר. הסמן זז ואתרים נפתחים. בבואי לכתוב לא הצלחתי. כיביתי והדלקתי שוב את המחשב. זה לא עזר. בסוף החזרתי את העכבר הישן. כיביתי והפעלתי שוב את המחשב. אני שוב כותבת. יש מצב שאחליף את העכבר ואצליח לכתוב במקלדת? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב לי מראה לי שיש לי כוננים ורטואלים למרות שהסרתי את DAEMON TOOLS(כנראה בגלל שהיה לי ריסת בזמן ההסרה) איך אני יכול להסיר את הכוננים האלה
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני לא מצליח להוציא ת'קירור סטוק של מעבד פנטיום 4 זה נראה מסובך רצח , ניסתי להעזר בuser manual זה לא עזר לי בגרוש , שיחררתי ת'קליפסים ומשכתי כלפי חוץ וזה לא יצא לוח- p4s533-vm
-
- 7 תגובות
- 946 צפיות
-
-
כיביתי את המחשב והכנסתי את הWEBCAM לUSB אבל המחשב לא מזהה אותו , כאילו לא חיברתי משהו חדש למחשב , הלכתי גם ללוח בקרה---הוספרת חומרה וזה לא זיהה אותו , בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי.. אה וקודם התקנתי את הדרייברים ואז חיברתי את המצלמה לUSB
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה אבל בטוח ניתנת לפתירה רכשתי flash drive usb 2.0 המחשב מזהה את המכשיר במנהל ההתקנים אך לא "במחשב שלי "וכאן הסיפור מתחיל המחשב שלי תומך בפונקצית usb 2.0 מכוון שראיתי את האפשרות הזאת ב bios פתחתי את disk management וראיתי אותו שם את הקיבולת שלו והכל לידית כל העוזרים המחשב כן מזהה מצלמה ושאר התקני usb אני אובד עצות . בקצרה מפרט המחשב שלי win xp sp2 לא מזמן פירמטתי
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
היי, התקנתי לאחרונה במחשב צורב sata (המפרט השני שמופיע בפרופיל). עד לפני כן, היו במחשב שני כוננים אופטיים ide. הצורב מזוהה בביוס כמו שצריך, אבל כשהמחשב נדלק הוא קופא במסך פתיחה של הווינדוס (xp), עם הפס טעינה. חיפשתי באינטרנט ומצאתי שיכול להיות שהדימון טולס גורם לזה. החלטתי להתקין ווינדוס מחדש והמחשב עלה, אבל אחרי התקנה של כמה דרייברים וריסט, הוא עוד פעם נתקע במסך פתיחה. חשוב לציין שכשאני מנתק את הצורב, הווינדוס עולה. לעזרתכם אודה.
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכם חברים יקרים, הורדתי טריאולוגיה של שודדי הקראיביים באיכות HD 1080p בגודל של 36.65 GiB ההורדה הגיעה ל100% והסתיימה נכנסתי לסרט והמחשב נתקע לכמה דקות והנגן BSPLAYER הראה לי הודעה שגיאה כאילו אין סרט משמע הקובץ שוקל 0KB זה מה שרשום במאפיינים שהוא לא שוקל כלום. איך יכול להיות דבר כזה? ואיך אני מפעיל את הסרט לעזאזל חראם לקח לי 3 ימים להוריד אותו! הקישור ממנו הורדתי את הטריאולוגיה של שודדי הקראיביים: http://thepiratebay.org/torrent/6129895/Pirates.Of.The.Caribbean.Trilogy.2003-2007.1080p.BluRay.x264-HD (אין שום בעיה עם האתר הורדתי מלא פעמים סרטים מצויינים כמו טריאולוגיית שר הטבעות על 1080p איכות HD ועבד לי פיקס) יבורך מי שיוכל לעזור לי עם זה...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כל פעם אחרי שאני משחק ב UT אז כל ה Xים וה _ים והריבועים שבחלונות למעלה בצד נהיים מטושטשים ואני רואה אותם ממש לא מובן ... אני לא יודע מה זה , וזה מאוד מעצבן. וזה התחיל רק לפני כמה ימים , עד אז הכל היה טוב... :'(
-
- 15 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שימוש בתוכנה everest בזכרון הוא מראה ככה: Physical Memory Total 255 MB Used 150 MB Free 104 MB Utilization 59 % האם אני לא מנצל את הזיכרון במלואו? האם זה נורמלי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני פשוט לא מבין איך! לוח דנדש.. בקיצר הלכה הסוללה: 1) מהיכן אני משיג חדשה? זמין בחנויות? 2) יש בז סוגים? טוב יותר, פחות טוב או לא יודע... 3) כתוב לי בחוברת שרצוי אותו סוג.. בולשיט? 4) אני שונא את גי'בייט עכשיו באופן מוחלט! 5) סתם אין לי מה לרשום אבל אני יודע 5 נגד עין הרע... אה כן ותודה....
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הבעיה: יש לי פסים אנכיים על המסך, המופיעים בקבוצות. כשאני גורר אייקון על שולחן העבודה נוצר שובל של סימנים אחריו. במשחקים יש הפרעות שונות בתמונה. המחשב חדש עם כרטיס מסך 9800 pro של msi. המסך עצמו ישן - ctx pr705f 17. ניסיתי להקטין קצב ריענון וזה לא עזר. שיניתי צבע מ- 32 ביט ל- 16 ביט וזה עזר לא רע (לא לגמרי) אבל לא כך אני רוצה לעבוד. המסך מוגדר כמסך הכנס-הפעל. הורדתי מהאתר של ctx דרייבר של המסך הספציפי הזה תואם ל-windows xp אבל זה לא עזר. למישהו יש רעיון מה הבעיה??
-
- 9 תגובות
- 926 צפיות
-
-
לפני כשבוע הייתה לי בעיה עם הארד דיסק אחד. הוא עשה בעיות, החלפתי אותו ועוד לא חיברתי אותו למחשב. במקביל לכל זה, ההארד דיסק הנוסף שלי (HD103UJ) שקיים אצלי משהו כמו 4 חודשים, (והיה תקין עד עכשיו) החליט שהוא לא מפורמט, וכשאני מנסה ללחוץ עליו אני מקבל הודעה שהוא לא מפורמט, ואני צריך לפרמט אותו. יש עליו מידע חשוב מאוד. יש למישהו רעיון איך אני משחזר את המידע האבוד? ואם לדעתכם זה צירוף מקרים "משעשע" (3 הארד-דיסקים: 2 פנימיים ואחד חיצוני) או שיש בעיה גדולה יותר במחשב? תודה עריכה: עכשיו הוא לא מופיע ב my computer הוא עדיין מופיע בביוס וב computer management
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
ערב טוב! היום בזמן שהעליתי את הבאטלפילד החדש הוא אמר לי שהדריבר של הכרטיס מסך שלי לא מעודכן (amd saphire R9 280x) יש לציין שהמחשב חדש לגמרי ונקנה השבוע. שהורדתי את הדריבר החדש לפי האתר שלהם לא הצלחתי להתקין אותו והאתר נתן לי הודעה שאין לי תוכנה מתאימה. החלטתי להשתמש בתוכנה שלהם שמסירה את כל הדרייברים שמותקנים על המחשב כדי להתקין מחדש בצורה מסודרת. כאשר הוא סיים את ההסרה התמונה מהמסך נעלמה, כשראיתי שהיא לא חוזרת העברתי את החיבור DVI ליציאת DVI של הלוח האם והתמונה חזרה, לאחר כמה שניות עלתה הודעה שאחרי המחיקה המחשב מבקש לעשות הפעלה מחדש ואישרתי לו. המחשב נכבה ומאז התמונה לא עלתה לא משנה מה ניסיתי לעשות (החלפת כבלים,מסכים וחיבורים) אני שומע שהמחשב עולה ואפשר להיכנס לווינדוס…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! בזמן האחרון נתקלתי בבבעיה שלאחר כמה שעות מזמן הפעלת המחשב הזיכרן הפנימי כולו נכנס לשימוש מה שמאט את המחשב בצורה בלתי נסבלת! בדקתי אם זו איזהו שהיא תוכנה שמעמיסה אבל לא מצאתי שום תוכנה שלוקחת כ"כ הרבה מהזכון(בדקתי את זה ע"י הסתכלות במנהל המישימות, בטאב של תהליכים ששם כתוב כמה זיכרון כל ישום צורך) צריך עזרה דחןף זה משגע אןתי שכל כממה שעות אני צרעל לרסטר את המחשב !!!!!!!!!!!!!!!
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד חדש עם מעבד AMD 1.8 GHZ כל הצורך שלי למחשב נייד היה רק לצורך תוכנה מסויימת שמה שהיא עושה זה שהיא לוקחת קובץ טקסט כל שהוא ומשמיע את האותיות שבו במהירות והבעיה היא שרק במחשב הזה החדש מידי פעם נבלעים אותיות שלא נשמעות. ומה ששמתי לב שבאותו זמן שאות כל שהיא לא נשמעת, יש קול כאילו המעבד או משהו עובד בתוכו חזק וגם המנורה נדלקת. ומה ששמתי לב עוד זה שלאחר כ 20 דקות שהמחשב דלוק הבעיה כבר לא קיימת. בדקתי את התוכנה הזאת על עוד מספר מחשבים ביניהם גם מחשבים ניידים ואף מחשבים ישנים ולא היתה הבעיה הזאת האם יש למישהוא רעיון איפה הבעיה ואם אפשר לתקנה או אם צריך למסור את המחשב לתיקון ואיך להגדיר את הבעיה? כי חוץ מהבעיה הזאת המחשב עובד בסדר גמור.
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
אנשים... בבקשה תעזרו לי אני מפעיל את המחשב והטמפרטורה שלו היא משהו כמו 70 בהתחלה זה יכול להגיע גם לתשעים הוא מגיע לוינדוס מתחיל לגלות דריברים וכרטיסים חדשים (מחשב חדש) ונתקע מופיע מסך כחול של וין 98 וזהו... עושה ריסט ושוב ככה... הקיצר... אולי זה בעיה בוינדוס וכדאי להתקין אקס פי על זה ולהעביר את הכונן קשיח חזרה? אבל עם כן... אני לא חושב שה 233 יחזיק את ההתקנה... בחייאת תגידו לי מה לעשות ואיך אני מוריד טמפרטורה (כל המעבררים פועלים)
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התקנתי XP HOME ENABLED ואת כרטיס המסך מבוסס ה-Radeon של הרקולס. אולם, כשהתחלתי לעבוד עם המערכת, נתקלתי בבעיית תצוגה מאוד מוזרה. ישנם טקסטים שמופיעים מטושטשים משום מה (גם בעברית וגם באנגלית). זה מופיע בכל מיני מקומות - כותרות חלונות, בתוך וורד, בעמודים של אתרים ועוד. מה שמוזר זה, אם אני מסמן את הטקסט עם העכבר, אז הוא מסתדר... ניסיתי לשחק עם ההגדרות של כרטיס המסך, ללא הועיל. ניסיתי גם לחפש דרייברים מעודכנים של הרקולס (יש לי את גירסא 6.13.10.6015), אבל משום מה האתר של הרקולס לא ממש זמין (ברמת DNS, משום מה....) על כל פנים, אני מצרף גם תמונת מסך שתבהיר על מה אני מדבר. עזרה ?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יוכל לשלוח לי תמונה או להסביר לבכתב מה לאפשר ומה לא לאפשר בביוס כי הבנתי שאם אני רוצה UEFI Windows אז אני צריך לבטל CSM ו Secure Boot... אשמח אם מישהו יעזור לי עם זה.ואם זה באמת נכון... בקיצור אני רק רוצה שמישהו יגיד לי האם ההגדרות ביוס שלי מוכנות להתקנת הווינדוס במצב UEFI תודה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חברים זאת המערכת שלי : מעבד- INTEL CORE 2 QUAD Q9550+TERMALTEK V1 FAN לוח אם- ASUS P5W DH DELUX כרטיס מסך- GIGABYTE ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 זכרונות- 4X 2GB DDR2 800MHZ CL4 OCZ TUBE צורב- ASUS DRW-1814BL מארז- COLLER MASTER CM 690+5X12V ספק-SWEEKS 650W המחשב עבד כמו מטוס עד היום כשהוספתי את הV1 למעבד ועוד 2 מאווררים למארז המחשב פשוט לא ניכנס למערכת הפעלה VISTA ULTIMAT 64BIT אחרי בדיקה מקיפה המחשב מוכן לעלות רק 6 ג'גה (3כרטיסים) ולא מוכן לעלות עם ה8 ניסיתי זיכרונות אחרים של 8 ג'גה אבל CL5 והוא עולה. ממש מוזר בדקתי את הOCZ והם תקינים יש למישהו מושג מה קורה ? יש מצב שזה הלוח אם משתגע לי ? הייתה לי בעיה דומה לא מזמן עם הזכרונות ולכן החלפתי לOCZ והכול ה…
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-