עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם, מחשב Lenovo נייד, לא מופיע ה Textbox לשם שמתמש וסיסמה. כך שאין לי אפשרות להיכנס למחשב

2. אהלן מדובר ב macbook pro של תחילת שנת 2011 הפין של האוזניות נשבר בתוך השקע... כל הניסיונות לשלוף אותו כשלו ב idigital רוצים ממני 2500 ש"ח על התיקון הזה מישהו כאן נתקל אולי בתקלה דומה?

• 16 תגובות
    • 12.1k צפיות
  3. הרכבתי לא מזמן מערכת חדשה, הלוח הוא ASUS P6X58D PREMIUM. יש לי עריסת DOCK חיצוני, שנכנסים לשם 2 דיסקים קשיחים יחד, 3.5, חיבור ESATA או USB2. במחשב הקודם עבד ללא בעיות, במחשב בחדש- לא ניתן לעבוד עם הDOCK ב E-SATA, רק ב USB. זה גורם לתקיעות וקרטועים בעבודה, בעריכת וידאו ישירות מהחיצוני (אפילו העתקת קבצים לשם איטית). הורדתי מהאתר שלהם את הדרייבר ל SATA החדיש ביותר- והוא גרם לבעיה רצינית- חוסר זיהוי הצורב, ובעיות בזיהוי דיסקים קשיחים. שיחזרתי חזרה, עכשיו מה עושים ע"מ שה E SATA יתפקד? תודה

• 33 תגובות
    • 6.2k צפיות
  4. Started by izikj,

יש לי בעיה במחשב פנטיום 4 אני זקוק לעצות מה לעשות. אני מצליח להפעיל את המחשב רק אחרי חזרה לברירת מחדל של הביוס על ידי cmos שנמצא על הלוח אם בכל כיבוי אותה בעיה קורה. מה אתם חושבים שיכולה להיות הבעיה? תודה רבה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  5. שלום . התקנתי את ה WIN 7 מחדש עכשיו אני מתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך שלי אחרי ההתקנה עושה ריסטרט ואני לא יכול לשנות רזולוציה והכל נשאר אותו דבר כאילו אין לי דרייבר ביכלל ... מה אני עושה נסיתי הכל כבר. וכה הורדתי את הדרייבר הנכון אני לא דביל אם לא הייתי מוריד את הנכון זה לא היה מתקין לי אותו ביכלל... אני חייב עזרה אני לא יודע כבר מה לעשות .

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by eyal00,

התקנתי את הדרייבר מהדיסק שקיבלתי ואני מקבל מסכים כחולים. במסכים הכחולים מוזכר השם ATI הטמפ' תקינה 40 מעלות. המסכים הכחולים מגיעים ישר שהמחשב מגיע לשולחן עבודה. מפרט Q9300 GIGABYTE EP45 DS3R 2X1 MUSHKIN 800MHZ CLUB 3D HD4850 512MB SEAGATE 500GB

• 10 תגובות
    • 963 צפיות
  7. Started by nivsi2,

שלום, במחשב מדגם intel celeron d 346 בבדיקה באמצעות תוכנת EVEREST מראה כי הטמפ' של המעבד היא 60 מעלות!! למיטב ידיעתי זו טמפ' גבוהה מאד שעלולה להשפיע קשות על ביצועי המחשב. אולם הפעלתי את התוכנה מייד עם הפעלת המחשב לאחר שזה היה כבוי במשך כל הלילה. האם ייתכן כי הוא ישר מתחמם כל כך? כמו כן מבדיקה שעשיתי לו מאוורר המעבד עובד לאט (עם הפעלת המחשב הוא עובד מאד מהר ומרעיש גם למשך כשנייה או שתיים) ואז חוזר לעבודה שקטה שמוציאה מן הסתם פחות אוויר

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  8. Started by neta3200,

המחשב הינו נייח שפת מערכת ההפעלה : עברית קצב הביט, 64 סיביות תארו את התקלה, במידת הצורך הוסיפו תמונה: המעבד שלי הינו E8400 בעל 2ליבות של 3Ghz ופתאום המחשב מראה לי ליבה אחת שהיא 2.67GhZ למה? ממתי התקלה קיימת? שבוע. האם בוצעו שינויים כלשהם בחומרה, או שהתקנתם תוכנות לאחרונה? לא.

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  9. שלום לכולם, כאשר המחשב עולה הוא נותן אץ ההודעה שבתמונה המצורפת, מה עושים? יש לי WINDOWS XP SP2 מקורי עם דיסק מקורי. תודה לעוזרים, ניצן [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  10. לאחרונה כל פעם שאני פותח סרט במחשב רואים הכל בצבע אפור מוזר כזה אין לי מושג אם זה בעיה בכרטיס מסך ועלי להחליף אותו או שניתן לסדר את זה עם הגדרות יש לי כרטיס מסך די ישן geforce 4 440mx. תודה מראש דור

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  11. Started by Michal Mualem,

קניתי מחשב נייד חדש וכשאני מדליקב אותו מופיע לי כל מיני מילים באנגלית מישהו יודע מה אני אמורה לעשות? עדיין לא מותקנת עליו מערכת הפעלה.

12. שאני נכנס לאיזה אתר בדפדפן גוגל כרום, לאיזה אתר חדשות שמפעיל וידאו עם קול, הוא משכפל לי את אותה הכרטיסייה אבל משתיק את הקול(עם סימן של רמקול מושתק בצד של הכרטיסיה) הוא עושה את זה בדרך כלל כאשר אני נכנס לכרום בפעם הראשונה, אבל לפעמים גם בתדירות יותר גבוהה באמצע הגלישה. ולפעמים הוא לא משכפל את הכרטיסיה, אלא פותח כרטיסיה חדשה אחרת בכלל של אתר אחר גם עם קול מושתק. זה נראה כמו וירוס לא? אשמח אם תעזרו לי. תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  13. אני מנסה להוסיף שירים חדשים שהורדתי (MP3 חוקיים) והאפליקצייה לא קולטת אותם למרות שהם בתיקיות שמסומנות לה למעקב. ניסיתי להוריד את כל התיקיות ולהחזיר אבל זה פשוט לא קולט שום מוזיקה כרגע. כאשר אני מפעיל את השיר דרך סייר הקבצים הוא מתנגן בלי בעיה באפליקציית groove אבל אי אפשר לשמור את זה לפלייליסטים. תודה לכל העוזרים והעונים.

14. המחשב עולה חלקית ונעצר לפעמים רק לאחר הודעת הזיהוי של כמות הזכרונות ולפעמים בעמוד ה welcome של windows . כאשר הוא מצליח לעלות הכל עובד כשורה, מה הסיבה לתקלה? ב bios בבדיקת pc health השורה של ה 3.3v מראה fail מה הסיבה? תודה מראש על העזרה יוסי

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by zomygod,

שלום, אני לא ממש גיימר אבל יש משחק אחד שאני משחק בו, וורקראפט, והיום התחיל משהו מוזר, באמצע המשחק המחשב נתקע, העכבר והמקלדת לא מגיבים, וכל מה שאפשר לעשות זה ריסט. בנוסף המאווררים עושים רעש ממש חזק אני חושב שזה בגלל זה, יש לי כרטיס מסך 7300 GS NVIDIA אם זה קשור, הוא על 80 מעלות במנוחה והמעבד ב 30 בערך. תודה.

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. יש לי מודם usb מסוג ale130 הדרייבר משום מה נדפק לי. ניסיתי להסירו אבל הוא כתב את ההודעה הבאה: can't get registery value: key=software\globespanvirta\adsl value=language אני מבין שמשהו השתבש לו ברגיסט'רי (משהו שקשור לשפה?). העניין הוא שאני לא יכול להתקין את המודם מחדש אם אני לא מסיר את הישן. ניסיתי להסיר ידנית (הורדתי אותו מתפריט ההתחלה ועשיתי ניקוי של הרגיסטרי) אך זה לא עזר. עוד משהו - יש לי אייקון שלו בלוח הבקרה ולמרות כל מה שעשיתי לא ניתן להסיר אותו. עכשיו אני תקוע ולא יכול להסיר אותו (ולכן לא יכול להתקין אותו מחדש). תודה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום. יש לי htpc די ותיק, בן 5 שנים, עד עכשיו הוא היה דלוק כל הזמן ולא היו בעיות כלל, למעט ספק. החלפתי את הספק לפני כשלושה חודשים. למחשב שנו כוננים, c וd של חברת wd. לאחרונה אני נתקל בתופעות מדאיגות מאוד. לעתים כשאני מדליק את המחשב הוא לא מזהה אחד מהם. לפעמי מזהה את שניהם. לעתים אחרי שהוא זיהה את שניהם והכל עובד כמו שצריך, אחרי כמה שעות אני מגלה שבmy computer מופיע רק כונן c. לפעמים אני חוזר, ומגלה חלון כחול (אין dmp). לפעמים אני חוזר ומגלה שהמחשב איתחל את עצמו ועכשיו הוא טוען שאין לי כונן עם מערכת הפעלה, ואחרי כמה restarts זה נפתר. איפה לדעתכם הבעיה? לוח, ספק, הכוננים עצמם? איך אפשר לחקור את זה? לא יודע מה לעשות. כל עזרה תתקבל בברכה.

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  18. היי, ברשותי GeForce 8500 GT עם יציאת טלוויזיה (S-Video). חיברתי את הטלוויזיה שלי לכרטיס, שבעבר היתה מחוברת לכרטיס הישן שלי - GeForce 7200, אך משום מה אין תמונה. ניסיתי לשחק עם הרזולוציות והצבעים דרך לוח הבקרה של Nvidia (ראו תמונה מצורפת), אך זה לא עזר. גם החלפת טלוויזיה לא עזרה. המוזר הוא שכשאני משנה הגדרה כלשהי, לשניה אחת יש תמונה ואז היא נעלמת. מה הבעיה?

• 10 תגובות
    • 921 צפיות
  19. Started by mushon26,

שלום לכולם כאשר אני מפעיל את המחשב כאשר הכבל מחובר לכרטיס מסך , המחשב עובד אך יש מסך שחור , המסך השחור מופיע לפעמים ישר כאשר אני מדליק את המחשב , יכול לקרות אחרי שאני עובד על המחשב כחצי שעה ויכול פתאום לקרות אחרי כמה שעות בכמה פעמים שזה קרה הוצאתי את הכרטיס והחזרתי בחזרה והמסך נדלק / או שסתם עשיתי ריסטרט כרגע ניתקתי לגמרי את הכרטיס מסך וחיברתי ישירות ללוח אם, נראה שהכל עובד בלי בעיה לפי מה שאני כותב נראה שהבעיה היא הכרטיס מסך, אבל האם יכול להיות שיש בעיה ב"יציאה" של הכרטיס ולא בכרטיס עצמו? או שזה יכול להיות משהו אחר לגמרי? אשמח לעזרה המפרט שלי: i5-3470 CPU @ 3.20GHz Gigabyte GA-B75M-D3H Kingston 8GB Sapp…

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. יש לי מחשב נייד של Asus כאשר אני מדליק את המחשב מופיע מופיע הלוגו של החברה "Asus" ואז מסך שחור (לא עולה ווינדוס).חשוב לציין ביום שהחלפתי מסך המחשב עבד באופן תקין אבל יום אחרי המסך נדלק מופיע הלוגו אבל לא עולה הווינדוס

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. אז ככה יש לי את המארז הזה-EXTRIA 3 מארז נחמד ויש בו מסך מובנה שמראה את הטמפרטורה ורציתי לדעת איך אני מחבר את המסך הזה אני לא מצליח להבין איך אני מחבר אותו בבקשה תעזרו לי הינה תמונה של המארז:http://tinypic.com/e87hna.jpg את המסך רואים למעטה בבקשה תעזרו לי ותגידו לי איך לחבר אותו ו

22. Started by ilay22,

יש לי DVD מחובר ב IDE, באמצע הכבל יושב ה DVD ובסוף הכבל ההארד דיסק עם הבוט סקטור יש לי עוד HD מחובר ב SATA החלפתי את ה DVD בחדש שמחובר ב SATA והוצאתי את הישן כהדלקתי את המחשב במסך שבהוא מזהה את הרכיבים, לקח לו ה-מ-ו-ן זמן לזהות את הכל, ואז הוא כותב NO BOOT DEVICE, כשניתקתי את ה DVD כלום לא השתנה. ניסיתי להעביר את הHD שישב על הIDE לאיפה שישב ה DVD ואז הוא זיהה את הכל מהר, אבל כתב NTDLR MISSING למיהשו יש מושג מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  23. היי, כותרת תודה

24. Started by alex542,

באתי לנסות הפצת linux xubuntu הכי חדשה שיש כרגע התקנתי הכל טוב ויפה אחרי שבדקתי שם מה שרציתי באתי להתקין מחדש את windows 7 דרך התקן flash ונתקלתי בבעיה של not grub וכו'. אחרי שבדקתי משהו ניסיתי לסדר בדרך כולשהיא לא זוכר מה היא כבר והתחלתי לקבל שגיאת missing is ntldr כל פעם הכנתי התקנה חדשה של windows 7 והבעיה בכל זאת המשיכה. כרגע נאלצתי להתפשר בשימוש בכונן שהיה בו windows xp . אשמח שתעזרו לי לתקן תבעיה ושאני יכול להתקין שוב את הwindows 7.

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by aviv00,

רשמתי את מייל הגיבוי אומר שהמייל לא נכון

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.