תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי ביקש ממני לשאול את השאלה הזאת: כאשר הוא מפעיל את המחשב, המקום הצפצוף ה"רגיל" יש צפצופים ארוכים שלא נגמרים והמחשב לא עושה כלום... הצפצופים נשמעים בערך כמו הצליל ששומעים בטלפון כשמחכים שמישהו יענה, צפצוף של שניה, הפסקה ואז עוד צפצוף. מישהו יודע מה זה אומר? מה ניתן לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אני צריך לפרמט את המחשב ולהתקין הכל מחדש כדי שהכרטיס החדש יעבוד טוב והאם זה בכלל משנה ? (WINXP) בבקשה תענו 8)
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אממ ליפני שפירמטתי היה לי מסכים כחולים והמחשב היה נתקע ומהאוזניות הייתי שומע רעש כזה עכשיו אחרי שפרמטתי את המחשב הכל היה טוב בערך שבועיםם ואז עוד פעם מתחיל להתקע בפרייז כזה ולא מגיב בכלל ולפעמים זה עם סאונד רועש כזה מה לעשות??????
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
עדכון - אוקיי, דיברתי עם החנות והם יישלחו את הכרטיס(התעקשות בלתי מתפשרת מצד ההורים) אז יש לי רק שאלה אחת - כשהגיע המחשב התקנו את על תכולת הדיסק של לוח האם, ביניהן "Intel Graphics Media Accelerator" - אני מניח שזהו הכרטיס המובנה. האם צריך להסיר את הדרייבר הזה אחרי שנחבר את הכרטיס שיגיע, או שזה לא אמור להפריע, או שזה לא קשור וזה הכרחי...? תודה רבה שוב. היי. חיברתי השבוע את המחשב שהגיע(C2D6600) והתקנתי ווינדוס וכו'.. הכל עבר חלק. בהזמנה כרטיס המסך היה GEFORCE7300 אבל המחשב הגיע עם כרטיס מסך מובנה של אינטל ! בחנות אמרו להביא את המחשב אליהם לסידור אבל זה כמעט בלתי אפשרי כי אין לנו איך להגיע לתל אביב(גרים רחוק בדרום). השאלה היא, אם לא ניסע אליהם, ובמקום זאת אם נבקש מהם לשל…
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי מעוניין לדעת כמה דברים על גוגל חרום: 1) ניכנסתי עם אימייל שונה וכל המועדפים שלי נמחקו כי הם היו על אימייל אחר של ג'מייל. איך אני יכול לסנכרן את המועדפים שהיו לי לאימייל החדש? 2) כשאני לוחץ על קישור לאימייל( שליחת אימייל ) הוא ישר מביא אותי לאימייל הישן שלי ויש לי אימייל חדש. איך אני יכול להגדיר לו שיביא אותי לאימיייל החדש? תודה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי יש לי מחשב ישן לוחם אם של אינטל מעבד 1.7 P ושתי זיכרונות של RDRAM כל אחד 128 בכל מקרה רציתי לקנות זיכרון נוסף למחשב אז הוצאתי את אחד הזיכרונות כדי ליראות ולהיזכר איך נראה הכרטיס ואז שהחזרתי אותו שמתי אותו הפוך. ומה שזה יצר זה ריח רע מהלוח אם ומסך שלא נדלק במקום זה אני מקבל שלושה צפצופים שאני מדליק את המחשב וגם ברגע שהכרטיסים יושבים בצורה המדויקת המסך כבר לא נדלק האם שרפתי את הלוח אם? או שיש פיתרון להחזיר את המחשב הזה לצורה נורמטיבית של עבודה
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
פשוט נכבה או קופא באופן רנדומלי, איך אפשר להתחיל לפרק את הבעייה לגורמים, זה יכול להיות או חימום, או הספק כוח או 1001 דברים אחרים איפה מתחילים? אני אובד עצות. תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, החלפתי לוח אם לGIGABYTE 8I945PG שעובד עם ביוס AWARD ה HDD והרכיבים האופטיים(CD DVD) נשארו מג'ומפרים כמו שהיו ולמרות זאת כל פעם שהמחשב מגיע להרצה של הווינדוס מתקבל מסך כחול - הודעת עצירה 7B השגיאה מתקבלת גם אם אני מנסה להריץ את הדיסק של ווינדוס לצורך תיקון בכל מקרה יש טענות שזה יכול לנבוע מהתנגשויות של חומרת IDE במע' ומכיוון שזה פעם ראשונה שאני נפגש עם RAID יש מצב שזה באמת זה ונובע מהגדות ביוס לא נכונות - אני אשמח אם מישהו שמכיר קצת את הביוס של AWARD ויודע איפה יכולתי ליפול ישלח הודעה בנושא תודה
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
לאחר שפתחתי את המחשב לנקות מאבק הלוח אם לא מזהה לי את ההרד דיסק שמעתי בעבר שקיימת גיסה של וינדוס שפועלת מהסידי(שאותו המחשב כן מזהה) רציתי לדעת איך אני עושה זאת תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום. מחשב שלי בן פחות משנתיים. הכל עבד והיה מצויין. לאחרונה אחד המשחקים שאני משחק עבר "שידרוג" או לא יודע איך עוד להסביר את מה שקורה. המחשב מכבה לי בפתאומיות וכשאני מדליק אותו הוא מראה הזהרה על מצב ספק. (התמונה מצורפת) הורדתי CPUID. גיליתי די בוודאות שכשיש מעל ל 10 משתתפים מכל צד במשחק אז באמת מעבד מתחמם. ל 87C. קצת גוגל וגיליתי שזה טמפרטורה מוגזמת אפילו למעבדי K. שלא לדבר על S שיש לי. חידשתי משחה אך זה לא עשה הרבה, הוריד ב 5C בלבד. כרגע די ברור לי שאני חייב לשדרג לקירור טוב יותר ולא להשאר עם מקורי של אינטל. השאלה המרכזית היא האם יש איפשהו לוגים כדי לוודא שמחשב נכבה עקב טמפרטורה של מעבד? יש מצב שאחד לא קשור…
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום. מופיעה לי לאחרונה בעיה מוזרה : '>http://jpg.co.il/view/50c2a91b37f4e.png/"] התקנתי לאחרונה Wondershare Video Converter Pro, באופן חוקי לחלוטין. אולי זה נגרם מכך למרות שאני בספק.. יש למישהו מושג לגבי הבעיה הזו?
-
- 5 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
היי ישנה בעיה מוזרה מחשב P4 3GHz 775-64bit (630) with MB D945GNT+ 2X512MBDDR2 ברגע שפונים למודם (תוכנת פקס או סתם ביצוע איבחון למודם) האיבחון מבוצע אך לאחר שניה ישנו מסך כחול עם ההודעה הנ"ל IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL STOP 0x0000000A (0x0000ffdf 0x00000002 0x00000001 0x806e4a8e) DUMPING MEMEORY וכו'..... המודם הוא מודם ישן, אך ניסיתי מודם חדש יותר ואיתו בכלל הוא לא עבד (לא עשה RESET ןמסך כחול אך גם לא עבד). יש לציין שהמודם עבד תקין על המערכת הקודמת (ממנו בוצע גוסט למחשב החדש) והמודם נבדק עם מערכת אחרת ונמצא תקין אם יש רעיונות אשמח לשמוע. עידו
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי לוח אם מסוג gigabye h77-ds3h, כרטיס מסך 7850. windows 7. כאשר אני מחבר את המחשב לטלוויזיה דרך כבל HDMI אני מקבל תמונה אך לא שומע דרך הטלוויזיה. עדכנתי מחדש את הדרייברים של הכרטיס מסך וזה עדיין לא פתר את הבעיה. מצורף תצלום מסך של הגדות הסאונד בלוח הבקרה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כבר איזה שבועיים שהמחשב נכבה לי כשאני מפעיל משחקים. שלשום פתחתי את המחשב וניקיתי אותו מאבק(והיה הרבה). אחרי שניקיתי אותו, התדירות של הכיבוי עלתה בהרבה, ועכשיו הוא נכבה כל 10 דקות למרות שלא רצות תוכנות כבדות ברקע. (רק האנטי וירוס והדפדפן פועלים) יש רעיונות לפיתרון? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני לא מתכוון לנגוע בשום רכיב, רק להסתכל האם יש סכנה של התחשמלות או חבלה במחשב? בתודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
הארד דיסק חיצוני 500GB של TREANSCND הפסיק להגיב. יש עליו הרבה מאוד מידע חשוב מאוד לעבודה שלי. אני חיברתי אותו למספר מחשבים עם 2 כבלים שונים והוא לא נפתח. הדיסק החיצוני לא מופיע יותר ב_MY COMPUTER אך שאני מחבר אותו למחשב מופיע בווינדוס למטה שהוא כן מחובר וגם השם שלו ואם אני רוצה לפלוט אותו (ככה אני יודע שהמחשב כן מזהה משהוא נכון). ב- DISK MANAGEMENT הוא מופיע בתור UNKNOWN וגם NOT INITIALIZED וגם אם אני מנסה לאתחל אותו הוא לא מאפשר. (מצורף צילום מסך) הורדתי כל מיני כלים לשחזור דיסקים אבל אף אחד מהם לא הצליח בכלל לראות אותו. אודה לעזרה, אני חייב אותו ליום ראשון, אם לא הבוס יאכל אותי. מיכאל
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה קורה חבר'ה יש לי שאלה ממש חשובה ודחופה... אני בעל מחשב עם R7 3700x וRTX 2060 מחשב חדש(שבועיים אצלי) ושהוא לא במאמץ המעבד הוא טמפרטורה של כ50-60 מעלות ולרוב על 55 פלוס, ובמאמץ של משחקים כמו GTA, FORTNITE ועוד כל מיני המעבד קופץ לטמפרטורה של 70-80 מעלות והכי גבוה שיצא לי זה 76 מעלות וישר עצרתי כי נלחצתי שלא תיהיה בעיה בלתי הפיכה. בעיה כאן והשאלה שלי פה זה שזה קראתי וראיתי מלא דברים על הR7 3700X וכתוב ורואים שהוא מגיע לטמפרטורות גבוהות ורציתי לדעת אם שלי טמפרטורה תקינה כי זה מוריד לי FPS ברמות הזויותתת במקום שאני איהיה בFOPRTNITE על 200-240 זה מוריד לי ל120 (זה לא דבר נורמלי) ודרך אגב אני עם המאוורר סטאק שמגיע בקופסא עם הR7, יודע שאופציה מעולה זאת להחליף מאוורר אבל עכשיו …
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן במחיר זול מאלוף מחשבים 8500GT 256MB של (leadtek winfast( ... הבעיה היא שכשאני משחק THE WITCHER או OBLIVION הרבה פעמים קורה לי שהגרפיקה נתקעת בסצנות הדיבור (למרות שהם ממשיכים לדבר כאילו כלום לא קרה) ואז כשהיא חוזרת, היא חוזרת עם בעיות. לפעמים הצבעים מתחלפים, או שאני רואה במקום פרצוף זוג עיניים שמרחפות, או לפעמים על כל המסך אני רואה תמונה של עץ או דג... והטקסטים מרחפים כרגיל... אני צריך לעשות LOAD כמה פעמים או לעלות אזור חדש כדי לתקן את זה, אבל זה מעצבן מאד! באובליוויון זה קורה בתדירות נמוכה, רק מפעם לפעם, דוגמא של משהו שקרה זה שבמקום דשא או אדמה היו מלא מלא אייקונים של נשק מהINVENTORY... או שהצבעים התחרבשו... האם זו בעיה בכרטיס, או בכל הכרטיסים מסוג 8500? נית…
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אחד המחשבים של חבר טוב שלי עושה לו צרות, חשבתי להתייעץ איתכם בעניין, ברגע שהוא מפעיל משהו שמעמיס על המעבד (סרט, משחק וכו'), המחשב מרסט, בעת ההפעלה מחדש - הוא נותן את המסך של "הכנס דיסק בוט ולחץ אנטר". בעת כיבוי מסודר של המחשב והפעלתו מחדש - זה לא קורה טמפ' המעבד נבדקה ונמצאה תקינה, אין חימום יתר, הגוף יושב טוב על המעבד. כמו כן, הHDD נראה תקין מבדיקה של קריאה וכתיבה. הצעות נוספות?
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום, הכרטיס מחובר ב-DVI למסך LCD וב-VGA לטלוויזה LCD (תצוגת ה-extended display). הכל פעל ונראה מעולה, עד התקלקל ה-System HDD (עליו היה מותקן Win7). התקנתי מחדש Win7 ב-HDD אחר, וכעת בטלויזיה מוצגת התמונה פחוסה שבוודאות אינה 1366x768 (כפי שהיתה לפני). Display Properties מתיגים 1360x768, אך זה גם רחוק מן המציאות ... . הסרתי והתקנתי GF8500GT drivers, אך זה לא עזר. האם ניתן לפתור את הבעיה ? תודה זאב
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי HD SATA אחד 120 גיגה שאותו המחשב מזהה יפה מאוד וגם עליו מותקנת המערכת הפעלה . ויש לי דיסק חדש של maxtor 200 giga sata . התקנתי את הדיסק (לאחר מאבק עיקש עם הספק וניתוק כמה חלקים לא חשובים בשביל עוד קצת חשמל ...) אבל המחשב לא מוסיף לי את הכונן . הינה כמה תמונות : הכונן שזוהה המקום שבו אמור להופיע הכונן החדש אך הוא לא מופיע . תודה לעוזרים .
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני עובד עם מערכת הפעלה windows XP PRO SP2 ובמחשב שלי מספר חיבורי יו אס בי. הבעיה היא שווינסוס מזהה את היציאות של המחשב כ USB 1 ולא 2 . זה מקשה עליי מאוד מכיוון שברצוני לחבר הרדיסק חיצוני וקצב העברה הוא איטי מאוד בצורת USB 1 . לוח האם של המחשב שלי הוא ASUS P5GD1 http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=24&l4=0&model=163&modelmenu=1 כתוב במפורש: "PCI Express x1 interfaces and 8 high-speed USB 2.0 ports" קיבלתי הצעות של התקנת הווינדוס מחדש אך זה דורש פירמוט וגיבוי ועבודה ארוכה. רציתי לדעת אם יש פתרון אחר לבעיה- פאטצ' מסויים או דרייבר.. תודה רבה BISLY
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במסך מחשב, כשאני מדליק אותו הוא נידלק לשנייה מראה לי תמסך וישר ניכבה יש לציין שהמנורה שלו ממשיכה לעבוד הוצאתי וחיברתי את הכרטיס מסך החלפתי כבלים ולא הישתנה כלום, המחשב עובד כרגיל בחיבור לטלווזיה בלי בעיה מה יכולה ליהיות הבעיה במסך ואם זה אפשרי לתקן? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לנקות את המחשב מבפנים בצורה יסודית. כולל פירוק כמה שיותר גורמי. מה הדך הכי טובה לעשות את זה? באילו חומרים להשתמש? כיצד לנקות את הכרטיסים והכוננים? עוד דבר...הבאתי חומר תעשיתי מיוחד שאנחנו משתמשים בו בצבא לניקוי מגעים וכרטיסים. הוא נקרא (I.D RED (fast evaporating industrial degreaser. הםא מומלץ להשתמש בו ואם כן אז כיצד? תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 984 צפיות
-
-
הכל עבד יופי עד אתמול, אבא שלי בא לחבר את הDOK שלו והמחשב לא זיהה את ההתקן (למרות שהוא חיבר אותו בעבר). הכנסתי את הDOK שלי ועבד, אז אמרתי לעצמי שצריך לפרמט את המחשב כי יש עליו הרבה זבל שמאט אותו . אחרי הפירמוט (היום בצהרים) גם הDOK שלי לא עובד יותר). חשוב לציין מספר דברים בקשר לבעיה: 1. התקנים אחרים כמו עכבר USB עובדים שלי בעיות, כמו כן ניסיתי לחבר את הDOK ע"י כבל מאריך ולא עובד . 2. גם הUSB הקדמי לא עובד. 3. יש לי כרטיס הרחבה (PCI) של USB (יש עליו 4 חיבורים של USB2) וגם הוא לא עובד. 4. במנהל התקנים במאפיינים של הUSB רשום 0 Mha או איך שאומרים את זה, ורק באותו התקן של העכבר רשום שיש מתח (לא זוכר כמה אבל יותר מ0) מה הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-