עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לדוד שלי מחשב ישן מאוד, משהו כמו Pentium D 840, לוח אם של MSI (כן, הוא נקנה מאייבורי), שני גיגה זיכרון וכו' וכו'... קירור סטוק של אינטל. עכשיו, כשהבן שלו משחק במשחקים מהאינטרנט (פלאש וכאלה), המחשב קורס. עשיתי ניסוי, והרצתי על המחשב OCCT. לקח לו 5 דקות לקרוס. מה יכולה להיות הבעיה, ואיך אני יכול לבדוק הלאה?

• 6 תגובות
    • 978 צפיות
  2. Started by eyalco1981,

שלום לכולם, שידרגתי אתמול את המחשב שלי (החלפתי כמעט הכל חוץ מספק, מארז וכוננים) וכשאני מנסה להפעיל אותו באמצות מערכת ההפעלה (xp) מההארד דיסק הישן המחשב, כל פעם מבצע ריסטארט מיד אחרי שהוא מתחיל להעלות את הווינדואס, גם אם אני מנסה להריץ ב-safe mode ניסיתי להפעיל את המחשב על ידי התקנה של win מכונן התקליטורים (win xp חוקי) וכשהוא מגיע לשלב ההתקנה אני מגיע למסך כחול עם הודעה: A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer ... check for viruses on your computer. remove any newly installed hard drives or hard drive controllers. check your hard drive to make sure it is properly configured and terminated. run CHKDSK /F to check for ha…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by אריקבר,

וינדוס XP SP3 יציב ומריץ כל דבר ללא שום בעיה כולל משחקים סרטים וגלישה רק כאשר מפעילים וידאו מהWEB (יוטיוב וכו') המחשב נכבה וצריך ריסטרט לאחר הריסטרט הוא מתחיל באופן עצמאי מסך כחול עם DISKCHECK

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by david2k,

שלום אני כותב תהודעה בשביל חבר עם זה לא הפורום נא להעביר הוא משחק LEFT 4 DEAD 2 BAD COMPANY 2 על האיכות הכי מגעילה הכל LOW בשתי המשחקים והמחשב נתקע לו אחרי חצי שעה של משחק מזכיר עוד הפעם הכל אל איכות הכי נמוכה נתקע טוטאל לא מגיב והוא נאלץ לכבות אותו מהכפתור מעבד : e8400 כרטיס מסך : hd 5750 1gb זיכרון : 2GB KINGSTON DDR2 800MHZ קירור למעבד : PRO 775 arctic cooling לוח אם : 7.1 1GLAN msi ddr3 p45c neo/ fir מארז : ezcool fan LED+25CM ספק כוח : pfc spire 12cm fan 550w real spire המעלות בזמן משחק הם מעבד על 38 כרטיס מסך על 43-45 הוא מתכוון לשדרג תזיכרון לשים 4GB DDR3 KINGSTON HYPERX האם השדרוג יעזור לו? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by LIFE313,

אהלן... לחברה שלי יש פוג'יטסו v6515 שלא נדלק אלא אם מחברים אותו למטען אני לאחרונה לקחתי מהמחשב שלי את הזכרון ראם (4 ג'יגה של קינגסטון) כאשר המחשב שלי הוא פוג'יטסו v5505 ושמתי אותו במחשב שלה ועכשיו הוא לא נדלק בכלל... עכשיו במחשב שלי שהבנתי שיותר ישן...הזכרון ראם שלה עבד והכל היה תקין אצלה הוא אפילו לא נדלק השאלות שלי הם... 1.בשביל הוודאות שבמחשבה שלי...מי מהם יותר חדש? 2.האם זה אפשרי לקחת זכרון של המחשב שלי ולשים במחשב שלה? 3.מה לדעתכם הבעיה...והאם היא טמונה בהחלפת הזכרון שעשיתי?.. תודה מראש על התשובות אני מאוד מקווה שהמקום הזה מקצועי כמו ששמעתי

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  6. הי לכולם, אני נתקל במסכים כחולים כמעט מדי יום. מדובר במחשב חדש לחלוטין לכן הסיכוי שהבעיה נובעת מתקלת תוכנה גבוה יותר מאשר תקלת חומרה. אני הולך להריץ memtest כל הלילה על מנת לאשר שאין בעיית זיכרון. מערכת ההפעלה הינה windows 7 pro להלן קובץ dmp (מצורף כקובץ למטה). התכנה BlueScreenView מדווחת על שגיאת 0x0000007a עם פרמטרים: fffff6fc`40067d08 ffffffff`c000009d 00000001`0ff9ebe0 fffff880`0cfa1000 אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי לפתור את הבעיה ותודה מראש לכל העוזרים! [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by SliDeRShai,

היי, רכשתי מחשב חדש, בחנות יתקינו לי את כל הרכיבים אך לא ווינדוס. אילו פעולות אני צריך לעשות בבית בשביל להתקין ווינדוז ואת שאר הדבירם אם יש?

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  8. Started by benyben,

שלום. המחשב לפתע הציג מסך כחול. הנה הדו"ח: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1 Locale ID: 1033 Additional information about the problem: BCCode: 7f BCP1: 0000000000000008 BCP2: 0000000080050031 BCP3: 00000000000006F8 BCP4: FFFFF80002F02BDB OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\050211-28610-01.dmp C:\Users\Black965\AppData\Local\Temp\WER-36239-0.sysdata.xml Read our privacy statement online: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409 If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement of…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Moty_p,

שלום לכם, קניתי כרטיס מסך 8800GT יד שניה חיברתי אותו למחשב והתקנתי מנהל התקן מהאתר של NVIDIA לאחר הפעלה מחדש ועליה של המחשב אחרי שאני נכנס עם השם המשתמש והסיסמה אני מקבל מסך כחול נסיתי שוב, אותה תוצאה, נכנסתי למצב בטוח התקנתי שוב את התוכנה והמנהל התקן הפעלתי מחדש את המחשב ואותה הבעיה. החזרתי את הכרטיס הישן 9600GT הדלקתי את המחשב ואותה הבעיה נכנסתי למצב בטוח הורדתי את מנהל ההתקן כדי לכתוב על הבעיה. בנוסף: הכרטיס מזכיר לי את השרת HP DL160 חח שאני מדליק את המחשב הוא עושה רעש חזק מהמאוור לכמה שניות ואחרי זה הוא נרגע. על ה 9600 יש קירור של ZALMAN משהוא רע ושקט הנה תמונה: http://www.benchmark.pl/artykuly/testy/GeForce_9600GT/GeForce_9600GT_cz.2_ASUS_Gigabyte_MSI/Gigabyte_GeForc…

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  10. טוב אז אני וחבר שלי בנינו מחשב ביחד ויש לנו כבר את כל החלקים כולל דיסק של וינדוס וכו'... אבל הכונן לא נפתח לנו! בהתחלה הוא היה מחובר ככה- כבל חוטים (שמעביר חשמל עם הראש הלבן, לא הרחב)שמחובר לספק כוח ולכונן דיסקטים ו(לא בטוח) להארד דיסק והכבל הרחב שמעביר נתונים היה מחובר לכונן, ללוח האם ולהארד דיסק(שמחובר גם הוא ללוח אם) אז כשזה היה ככה הכונן עבד פיקס בלי בעיות, אבל עכשיו שינינו שם משהו ועכשיו הוא לא נפתח. ניסנו לשחזר את החיבורים שלמעלה אבל זה לא עובד! עזרה בבקשה! תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  11. Started by gilsna,

ברשותי לפטופ SONY VAIO VGN-SZ340P עם מערכת הפעלה XP וכרטיס מסך NVIDIA 7400. ניסיתי לשדך את המחשב למסך LCD של LG והוא מזהה אותו לשניה ונעלם, הורדתי דרייברים עדכניים מאתר התמיכה של סוני וזה לא עזר, הורדתי דרייברים מהאתר של NVIDIA וזה לא עזר, הסרתי את הדרייברים של כרטיס המסך וניסיתי להתקין מהתחלה, במהלך ההתקנה אני מקבל הודעה שהדרייבר לא מזהה כרטיס מסך, כרגע אני תקוע ללא דרייבר על המחשב, מה עושים? תודה

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  12. יש לי בעיה עם מסך של סמסונג כאשר אני מפעיל שיר במדיה פלייר או נכנס לאתרים מסויימים, המסך נהיה שחור. רק שאני יוצא מהתוכנה או מהאתר המסך הופך ונהיה תקין. מה אפשר לעשות? אני לא יודע מאיפה הבעיה מתחילה בכלל.. הדרייברים מעודכנים, וגם כשאני לפעמי מפעיל את המסך אז לוקח לו איזה 6 שניות עד שהוא נדלק. מדובר במסך של סמסונג t220 .

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  13. Started by I7210I,

שלום יש לי הגה שהיציאה שלו היא ככה http://img651.imageshack.us/i/20110501170252.jpg/ ובמחשב יש לי את החיבורים הללו http://img651.imageshack.us/i/20110501170616.jpg/ בעבר זה התחבר לחיבור של המסך אבל עכשיו אין לי משהו בגודל הזה מה אפשר לעשות בכדי לחבר את זה ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  14. Started by CRYSMAN,

שלום הבוקר התחילה אצלי במחשב בעיה מוזרה כאשר אני מפעיל קובצי שמע או וידאו לא משנה באיזה נגן גם ברשת וגם במחשב (גם יוטיוב) המחשב נתקע לי מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  15. Started by tomer512,

יש לי מחשב חדש עם לוח אם intel blkdh67bl שאני מחבר רמקולים ליציאה הכתומה(רשום בתוכנה- רמקול מרכזי/סאב-וופר יוצא) או ליציאה השחורה(רשום בתוכנה- רמקול אחורי יוצא) זה לא משמיע שום דבר חיבורי הקול שכן עובדים לי הם החיבור מקדימה והחיבור הירוק מאחורה, אבל מאחורה החיבור כבר תפוס עם אוזניות... ד.א. - אני לא ממש בטוח אם זה קשור לתוכנה או לחומרה...

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by cateye,

היי קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש מKSP Uploaded with ImageShack.us עזבו את מסכת העינויים שעברתי לגבי הכרטיס מסך, ובסופו של דבר לא קיבלתי אותו. המחשב פתאום הופך להיות איטי משום סיבה נראית לעין: עכבר מקרטע, סאונד הופך לרעש, תנועת וידאו נתקעת.. מה יכול כבר לגרום לדברים כאלו? זה בדיוק בדברים שלא רציתי שיהיו ובגלל זה קניתי מחשב חזק, זה ממש מוריד לי את החשק והכיף ממנו

• 43 תגובות
    • 6.3k צפיות
  17. מערכת הפעלה: Win 7 Ultimate 64 לוח - GA-EX58-UD3R rev. 1.6 מעבד - i7-920 זכרונות - 3 סטיקים. 4GB כ"א. Patriot psd34g13332h במאפייני המערכת אני רואה: 12.0GB ורק 8.00GB ניתנים לשימוש. למה? נקודות חשובות: 1. הזכרונות עברו Memtest 2. כידוע, בלוח יש 3 סלוטים לבנים, ואחד כחול. כשאני שם את 3 הסטיקים בלבנים, המחשב לא עולה, ומצפצף. כשאני משאיר סלוט אחד לבן פנוי (סלוט מס' 2) המחשב עולה. 3. למען הסדר הטוב, מספור הסלוטים: לבן - 1. כחול - 3. לבן - 2. לבן - 4. 4. ביוס מעודכן. 5. בביוס, תחת MB Intelligent Tweaker, מופיע לי : Channel A<<<<< x CAS Latency Time 8 Auto x tRCD 8 Auto x tRP 20 Auto x Command Rate(CMD) 1 Au…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אתמול שידרגתי את הספק כוח ואת הכ"מ קניתי את hec win+power 500w(מתכוון להחליף לא קשור למה שקרה) אוקי במהלך כל היום היו לי עיוותים בסאונד ובעבר בחיים לא היה לי כזה דבר ועכשיו משום מה אין לי בכלל סאונד לא ברמקולים ולא באוזניות כאילו הספק כוח שרף לי את הכרטיס קול מה לעזאזל קרה?!

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  19. Started by fedora,

שלום. לא מצאתי שאלה כזאת בפורום אז נאלצתי לפתוח נושא חדש. קיבלתי מחבר מחשב עם לוח אם INTEL D975XBX2KR עם 4X1GB CORE2DUE בלוח אם לא קיימת יציאת VGA מובנת אז חיברתי לו כ.מסך 8400GS 512MB הכל מחובר כמו שצריך אבל אין תצוגה במסך לאחר הדלקת המחשב. בדקתי את הכ.מסך במחשב אחר וזה עובד מצויין. ניסיתי להוציא את כל הזיכרונות ואין(!!) ציפצוף מהלוח אם לאחר הדלקת המחשב ללא זיכרונות. אז השאלה האם הלוח אם נדפק או קיבל קצר חשמלי? כי הוא היה ללא שימוש אצל חבר שלי איזה חצי שנה ולטענתו המחשב עבד טוב או שאולי הכ.מסך לא מתאים וצריך כ.מסך חזק יותר? תודה!

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  20. Started by NIR40,

ה OCCT מראה 20 מעלות יותר בCPU ביחס לBIOS (הטמפרטורה נבדקה בביוס עצמו למרות שמוצגת כאן ב PCPROBE. לא יכול לעשות בדיקת מאמץ כתוצאה מכך נא עזרתכם תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  21. Started by tomy669,

שלום לכולם ושבת שלום! אתאר את הבעיה שיש לי במחשב ואשמח אם תוכלו לייעץ לי מה עלי לעשות וכן תודה מראש לעוזרים.. המחשב עולה כרגיל עד שהוא עולה לוינדוס, הוא מראה מסך ברוך הבא, מראה עכבר, פתאום אני שומע רעש מההארד דיסק (מן תיקתוק)ועולה מסך כחול לפי הבנתי ההארד דיסק שלי נדפק.. חבר אמר לי שאפשר לסדר זאת בעזרת תוכנה שנקראת SMART דרך boot בדיסק און קי או משהו דומה, ניסיתי לחפש באינטרנט ולא מצאתי דבר שיכול לעזור לי בנושא.. או שאני צריך לפרמט את ההארד דיסק דבר שעלול לגרום לאיבוד חומר רב ויקר ערך עבורי. ההארד דיסק מחברת western digital דגם: wd1200 js - 00mhbo אשמח אם תוכלו לעזור לי, כי אני ממש זקוק לעזרה! תודה מראש לכולם!!!

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  22. Started by מתן 202,

שלום יש לי בעיה אני מדליק תמחשב המחשב נדלק המסך רושם לי siving power moda משהו כזה מזה אומר ? תודה רבה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 3.7k צפיות
  23. שלום, אני מעוניין לחבר את המחשב הנייח למסך ה LCD שלי.. יש לי יציאה של DVI במסך של הטלויזיה.. ווינדוס 7 .. איך עושים את זה? חיבור HDMI? איך מעוניין לראות סרטים דרך המחשב כאילו.. וגם לצפות בטלויזיה וגם להיות על המחשב בו זמנית.. כפל מסכים וזה.. איך עושים את זה? אגב - יש לי עוד 2 יציאות של VGA במחשב הנייח.. תודה לעוזרים !

• 59 תגובות
    • 7.2k צפיות
  24. שלום רב, יש לי בעיה שמתרחשת מאז שקניתי את המחשב אבל עכשיו הבעיה חוזרת לעיתים קרובות יותר וזה הופך לבלתי נסבל. המחשב נכבה (קורס) / אני מכבה אותו בצורה מסודרת. כשאני מנסה להדליק אותו, לא קורה שום דבר - לא נדלק בכלל (כאילו לא מחובר לחשמל). לאחר הוצאת הכבל מהספק והחזרה שלו אחרי מספר שניות. המחשב נדלק והכל עובד בלי שום בעיה. בנוסף, לפעמים קורה שהמחשב נדלק ולא קורה כלום - אין צפצוף (שמודיע שהכל בסדר), התצוגה לא נדלקת וכן הלאה. הבעיה נפתרת ברגע שאני מכבה את המחשב. מנתק את החשמל ו/או מבצע פריקה חשמלית. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים ושבת שלום.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. כל הזמן מאז שקניתי את המחשב (בערך שנתיים-3) יש לי איתו בעיות במסכים כחולים שקורים לרוב כשאני משחק במשחקים (כבדים) למחשב יש מפרט חזק כך שלא אמורה להיות לו בכלל בעיה להריץ משחקים (וחוץ מזה שיש פעמים אחדות שזה קורה לו גם שאני לא משחק) כמה פעמים שאלתי לגבי הבעיה ואמרו לי לפעמים חומרה ואז איכשהו הגיעו למסקנה שזה תוכנה (מערכת הפעלה) ולכן החלפתי אין ספור פעמים מערכות הפעלה וזה ממשיך לקרות ! ככה שאין מצב שזה מערכת הפעלה - לא כל המערכות הם דפוקות אני עכשיו עם אחת ממש טובה (ד"א היא WIN7) ועדין יש לי מסכים. העלתי קובץ עם קבצי הDMP ותמונות והסברים מכמה תוכנות שמנתחות מסכים. בבקשה תעזרו לי לגלות איפה הבעיה ... :-[ http://www.multiupload.com/5INESZS0FU תודה ענקית לכםם !!!!

• 5 תגובות
    • 956 צפיות

דיונים חדשים בפורומים