תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
לפני 30 יום הלחתי לאקסלנט כדיי שיחליפו לי את הלוח, אחרי 30 יום של נידנודים שלי לחברה על התעקבות המחשב הם התקשרו אליי ואמרו לי שהלוח הוחלף והכרטיס טלויזיה נראה להם לא תקין (הכרטיס לא נקנה מהם אלה מאוניברס-קלאב והוא לא באחריות) הם אמרו שהם לא נוגעים בכרטיס בגלל שהוא לא נקנה מהם. השאלה העיקרית שלי היא : איך הם יודעים שהכרטיס לא תקין אם הם לא נגעו בו ? ד"א:הכרטיס היה תקין עד שהוא הגיע אליהם...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה מוזרה במחשב בזמן האחרון כל פעם כשאני מכניס דיסק לכונן DVD NEC 3550A שלי המחשב עושה ריסט וליפעמים כשאני משחק במשחקים הוא גם כן קורס למשל בARMA וGRAW התקנתי תוכנות לניקוי המחשב כגון Zone Alarm NOD32 Tune up ועוד הוא מוצא כמה דברים אבל זה לא עוזר :s07:
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
לכרטיס קול שלי (שהוא מולחם על הלוח NF7) מחוברת מערכת סטריאו רגילה 2 ערוצים שחיברתי אותה דרך כבל של שתי בננות ליציאה של אזניות. הבאתי היום סאבוופר של אוטו 300W ומגבר ביתי של 270W את סאב חיברתי למגבר ואת המגבר לחיבור של המיקרופון בכרטיס קול ובכרטיס קול הגדרתי עדיין לא שומעים דרך הסאבוופר לא מוזיקה לא סרטים ולא משחקים פשוט לא עובד. עשיתי את אשף הגדרה של כרטיס קול הגעתי לפה שמעתי את הצליל דרך הסאבוופר ולחצתי YES ואז הגעתי לפה ואני לא שומע כלום דרך הסאבוופר לחצתי NO בסוף הוא הגדיר לי את זה ככה ועדיין לא שומעים דרך הסאב שום דבר. הבעיה לדעתי היא רק עיניין של הגדרה נכונה.. בבקשה תעזרו לי !
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכם, עשיתי המהרה למעבד ל 500MHZX7.5 . ואת הזכרון המהרתי ל500MHZ. הכל עבר בדיקות ארוכות של OCCT בהצלחה, ולא היתה התחממות יתר, וכך הכל עובד טוב כבר זמן ארוך. היום היתה קריסה באמצע משחק(דבר שלא כל כך קורה) ואז המחשב עלה במהירות הסטוק שלו(200MHZ באס) על 7.5. הגדרתי בביוס את ההגדרות הקודמות ושמרתי, והמחשב מתעלם מזה. ז''א הוא שומר את השינויים, אבל בפועל זה לא משתנה. כשזה קרה הייתי על גירסת ביוס 14C, שהיא בטא. כעת שיניתי ל13, אבל זה לא עזר. אשמח אם תעזרו לי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום וברכה חייב עזרב בצורה נואשת.... יש לי לפטופ Asus Laptop TUF F17 FX706HM עם כרטיס מסך NVIDIA® GeForce® RTX 3060 (https://www.asus.com/laptops/for-gaming/tuf-gaming/2021-asus-tuf-gaming-f17/helpdesk_download/?model2Name=FX706HM) אני משתמש בWIN11 ולפני תקופה התחילה לי תקלה מוזרה ביותר שמתי לב שכשאני משחק בCALL OF DUTY המשחק פשוט לא זז והגרפיקה מקרטעת עד 0 בדקתי וראיתי שמתאם התצוגה הוא לא מוגדר לזה של NVIDIA אלא INTEL המובנה בלוח אם, וכי הכרטיס מסך משום מה לא מזוהה לא עזר הסרה והתקנה מחדש של הדרייברים מNVIDA , גם במנהל ההתקנים הכרטיס מסך נעלם זה ניפתר רק אחרי שעשיתי עדכון גרסה לBIOS דרך USB מקובץ שדרוג שהורדתי מהאתר של ASUS - BIOS…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שלי מבצע REBOOT באופן אקראי אני מקשר את התופעה ל MSN MESSANGER אבל לא ממש בטוח. האם יש סיבה לעדכן את הBIOS בלי קשר לתופעה הזו .
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
בשנה האחרונה התחילה לי בעייה עם הפעלת המחשב כאשר הוא רץ עם 4 סטיקים זכרונות (4X2GB). המחשב עבד ללא בעייה קרוב לשנתיים אך לאחרונה התחילו בעיות שונות כמו: 1.המחשב לא מגיע לפוסט של ביוס- נכבה ונדלק בלופ 2.הווינדוס עולה אך קופא אחרי כמה שעות עבודה בעיקר תוך כדי משחקים 3.יציאות הUSB מפסיקות לעבוד אחרי זמן עבודה מסויים (רק בווינדוס 7) עדכונים ואיפוס ביוס שביצעתי בחודשים האחרונים לא עזרו, גם לא התקנת מערכת הפעלה מחדש . המפרט שלי: מעבד Q6600 לוח GIGABYTE P35-DS3P זכרונות 2X2GB CORSAIR DDR2 800MHZ 2X2GB SAMSUNG DDR2 800MHZ כרטיס מסך 9600GT 512MB 4X SATA HARD DRIVES ספק ANTEC NEOHE430 430W אשמח אם תחוו דעתכם כדי שאוכל לטפל בבעיה תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תראו כל פעם אחרי שאני משחק איזה דקה במשחק מסויים זה עושה לי מסך כחול עם השגיאה 0x0000008E ולפעמים גם פשוט יוצא לי לשולחן עבודה... כשבדקתי את השגיאה היא אמרה שהבעיה היא בקובץ nv4_disp.dll סבבה אמרתי בטח הבעיה כרטיס מסך שהוא GeForce 4 ד"א לפני כמה ימים ניסיתי להשתמש בכרטיס מסך המובנה של הלוח אם ושיחקתי במשחק עכשיו עוד פעם אחרי שאני משחק כמה דקות פשוט מופיע לי מסך שחור וזהו כאילו צריך לעשות ריסטרט זה אומר שהבעיה היא לא בכרטיס מסך בכלל.. חשבתי אולי איזה משהו גורם לשגיאה הזאת שתהיה על הכרטיס מסך או לא יודע מהה... אני משתגע מזה כבר.. תודה!
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לא מזמן עשיתי OC עם חבר, וניסיתי לבדוק אם הכל עובד כמו שצריך, וגיליתי שה-DVD לא מתפקד. הWINDOWS מזהה אותו ככונן, אבל שום לא מזוהה ע"י הכונן. יש הצעות? פתרונות?
-
- 6 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש WINXP והתכנה שמצאתי NVFLASH עובדת תחת דוס (אם למישהו יש אחת יותר מתקדמת שעובדת בממשק NT יבורך). אם התכנה שמצאתי היא היחידה מסוגה - אז איך משתמשים בה? לא הבנתי כלום ממה שמוסבר שם. בבקשה הסבר כמה שיותר מפורט - אני לא רוצה להחמיר את המצב. תודה והמשך שבוע נעים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רכשתי לא מזמן מסך מחשב מדגם 9005L-TD שבוע שעבר החלפתי מאוור למאבד וכשחיברתי את כל הכבלים ראיתי שהמסך בצע צהוב בוהק ואני בקושי רואה את שולחן העבודה. הוצאתי את הכבל וראיתי שהוא פגום + חלק מהסוגר שלו שבור בתוך הבורג של המסך (ראו תמונות) מיד הוצאתי את הבורג השבור מתוך המסך והנחתי שהכבל פגום (dvi) רכשתי כבל חדש והבעיה עדיין קיימת והמסך צהוב... כשאני מחבר vga אין בעיה... אולי המחבר dvi של המסך הלך? מה יכולה להיות הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
דיסק קשיח של חברת MAXTOR של 160 GB אשר היה מחובר חיצונית למחשב ע"י קופסת USB תיפקד היטב . אמש כאשר הפעלתי את קופסת USB , הדיסק לא זוהה .לאחר גישה לכלי ניהול > ניהול מחשב > ניהול כוננים הצלחתי לזהות את הכונן , אולם קיבלתי מיד דרישה לפרמט את הכונן. דבר שכמובן לא עשיתי. חיברתי למחשב אחר - אותה תופעה, דרישה לפרמוט וכמובן שאין רואים את המידע שעל הכונן. אני מחפש דרך כדי להציל את המידע שעליו - קיבצי HD . נסיתי תוכנה ותיקה אצלי R-STUDIO , אחרי סריקה המידע היתגלה אולם בשיחזור לכונן אחר נוצר סלט אחד שלם דבר אשר לא מאפשר שימוש בו . האם קימות תוכנות נוספות לשיחזור של כוננים בעיתיים? תודה עבור כל סיוע.
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
יש לי מסכים כחולים וזה התחיל כבר יותר מדי לעצבן אותי. עכשיו המערכת הפעלה שלי היא Windows XP SP3 ויש לי דיסק התקנה של SP1 אני יכול לעשות עם הדיסק הזה את הrepair ? זה משנה כאילו איזה Service pack יש לי?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי צורב asus 52x24x52 וכמעט כל דיסק (90%) שאני מנסה לצרוב יוצא דפוק. אני משתמש ב Nero 6 Enterprise Edition והתוכנה מגיעה ל 100% והכל סבבה, אבל כשאני מנסה את הדיסק יש בו איזה דפקט והוא לא עובד כמו שצריך. אז מה לעשות? להחליף תוכנה? (אפשר המלצה?) הצורב עצמו דפוק? (לא נראה, אבל איך אפשר להיות בטוח?) תודה
-
- 10 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אהלן, כתור הכיבוי של המחשב שלי נתקע (נכנס פנימה), למישהו יש איזה מדריך לפתיחת המחשב? האם זו אמורה להיות פעולה פשוטה או שעדיף לחכות לשיות של האחריות? אני סטודנט ודי לחוץ על המחשב ולא יכול לתת אותו למס' ימים.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב נתקע ולא מגיב לאחר הצפצוף (התקין) והצגת המעבד והלוח על המסך. הלוח של GIGABYTE GA-8ST800. 512 מגה זיכרון וכרטיס מסך MX400 של palit. יש למישהו רעיון?
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי לוח אם של Abit מדגם NF7-SL Revision 2. זכרון של Twinmos 512MB 400MHz DDR ומעבד של AMD מדגם Athlon XP 2500+ (ליבת Barton). בלוח אם יש אפשרות "להפוך אותו לדגם 3200+. בעקרון המחשב עובד מצויין ואין שום בעיות מלבד 2 בעיות הבאות: 1. לפעמים כשאני משחק Counter Strike Source הופיע שגיע שאי-אפשר לקרוא מזכרון בכתובת.... 2. לאחרונה התחלתי לשמור סרטים מהמצלמת וידיאו דיגתלית דרך FireWire למחשב ולאחר מכן לקודד ל- DivX ורוב הזמן מופיעות בעיות מאותו הסוג הנ"ל. הבעיות נפתרו אחרי שאחזרתי אותו לדגם 2500+ נכון לבעיה שניה (בקשר למשחק לא בדקתי...) השאלה שלי כזאת האם הבעיה בזכרון? או בזה שאני הופך אותו לדגם 3200+?
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה בחלק מהמשחקים... במשחק לדוגמא AA (AMERICAS ARMY)1 יש צבעים מוזרים על הטקטורות... כל מיני צבעים כאלה... במשחק אחר יש באגים לדוגמא שהרגל של הדמות פתאום נמתחת הצידה כזה... ומשחק אחר אני משחק אותו דקה ואז המחשב נתקע לכמה שניות (20 שניות בערך) ואז עושה ריסט או מופיע מסך כחול ...(ואז עושה ריסט) נכון זה נשמע מוכר לכל מי שעשה פעם אוברקלוק... ובאמת עשיתי אבל אחרי שראיתי את הבעיות האלה הורדתי את האוברקלוק... והם נשארו. חשבתי שאם הכרטיס מסך נדפק אז הוא נדפק ולא יעזור להוריד את האוברקלוק... אבל ניסיתי לקחת את הכרטיס ולשים אותו במחשב אחר... ולא היו שום באגים באותם משחקים... ועוד דבר... לקחתי כרטיס אחר תקין. שמתי אותו במחשב שלי והבאגים נשארו... זאת אומרת שזה לא …
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אז ככה יש לי בעיה איזה חצי שנה+- ועדיין לא עשיתי איתה כלום אז ככה זה התחיל פעם באמצע ששיחקתי קאונטר סטרייק פתאום המחשב התחיל לצפצף כמו סירנה : הקלטה מאז כל פעם שנכנסתי לקאונטר סטרייק אחרי איזה כמה זמן ששיחקתי זה התחיל שוב (כמובן זה מפסיק כשאני יוצא מהמשחק) במשך הזמן זה התדרדר ועכשיו זה כבר בכל משחק (טוב נו אולי חוץ ממשחקי פלאש ) וגם לפני כמה זמן זה התחיל להיות גם כשאני עושה למשל סריקת וירוסים או adware/spyware... חשבתי שזה אולי הטמפרטורה או משהו אז ניקיתי לפני איזה יומיים המון אבק ולכלוך שהצטבר בתוך המחשב..... אבל זה עדיין ממשיך בבקשה עזרה!! נ.ב. אם אתם חושבים שזה בכל זאת קשור לטמפ' אז איך אני יודע מהי ??? עוד נ.ב. תוספת קטנה כשמתחילה הסירנה המשחק לא מאט או משהו …
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
זו הבעיה: יש לי את הלוח אם הבא: gigabyte GA-P35-S3 וצירפתי תמונה של הלוח. ויש לי כרטיס מסך nvidia 8800 gt שהוא די מסיבי ויש לו מאוורר לא קטן. לכרטיס קול חיבור pci-e ואין לי מקום לחבר אותו כי בכניסה שמעל הכרטיס מסך אין לו מקום הוא לא נכנס ומתחת לכרטיס מסך לכניסה הראשונה הוא בכלל לא נכנס ובכניסה השניה מתחת הוא כל כך צמוד לכטיס מסך שהאוורור של הכרטיס מסך נחסם והטמפרטורה שלו עפה לשחקים לאחר שניות שהמחשב עובד וזה עוד במנוחה. מה עושים? קניה של לוח אם חדש אומרת הוצאה של אלפי שקלים כי אם כבר אני יקנה אז אני יקנה את הלוחות החדשים ואז זה כבר אומר זכרונות של DDR 3 מעבד חדש וכולי כי אין להם תמיכה אחורה ולא בא לי על ההוצאה הזאת עכשיו. איך אנשים שקנו את הכרטיס קול הזה חיברו אותו? [a…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב שולחני ונייד, ועל השולחני גיליתי בזמן האחרון בעיית גישה לאתרים בחו"ל. למשל newegg.com לא עולה בכלל, ו- twitch.tv אם עולה אז איטי מאוד, והרבה זמן הסטרים עצמו של הוידאו אף פעם לא טוען עד הסוף. אני משתמש ב- FF, ניסיתי בכרום וזה דווקא נכנס אבל איטי מאוד. אני מחובר דרך מתאם HPNA של בזק. העניין שעל הנייד שלי שמחובר באותה נקודה קווי, אין את הבעיה הזאת. אין לי DNS או פרוקסי מוגדר. למישהו יש רעיון?
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
מערכת הפעלה: WIN 7 ULTIMATE כרטיס מסך: ATI 5XXX לפני שעידכנתי את כרטיס המסך הכל פעל כשורה. ניסיתי כבר כמעט הכל: א. הסרת כל הדרייברים והתקנה מחדש של הדרייבר הכי מעודכן. ב. המחשב שלי עומד בדרישות של ה-AERO ג. פעלתי עפ"י מדריכים ביוטיוב ד. אפילו פעלתי עפ"י מדריך שפורסם בפורום הזה שוטם דבר לא עזר יש משהו שלא ניסיתי ?
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
הבעיה היא ככה החלפתי לוח אם וכעת יש לי GIGABYTE 8ST800 מאז שהחלפתי המחשב לא ניכבה כמו שצריך כשאני נותן פקודה של כיבוי דרך הוינדואס הוא מכבה ומפעיל את עצמו אחרי פחות משניה בפעם השניה שאני נותן לו פקודה שיכבה את עצמו הוא מפעיל את עצמו אחרי בערך 10 דקות למה זה קורה לעזאזל? זה קשור לביוס?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את הלוח ABIT AB9 אם כרטיס קול מובנה ולפני כמה ימים נעלם לי הקול בשלוש רמקולים מתוך חמש שיש לי ניסיתי להיכנס להגדרות של הDRIVER אבל כל פעם מופיע לי שגיאה כזאת אין אני כבר לא יודע מה לעשות ניסיתי להתקין מחדש את הDRIVER וכלום מישהו בבקשה יכול להגיד לי מה הבעיה ומה זאת השגיאה הזאת.
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
מחשב נייח של אינטל דגם הלוח d845pt מדליק את המחשב וזה מראה לי את השגיאה שרשומה בכותרת ניסיתי כמעט הכל בשביל לפתור את זה.. הוצאתי סוללה החלפתי סוללה איפסתי CMOS ניסיתי לעשות עדכון ביוס דרך פלופי אפילו.. וגם דרך USB בבקשה עזרה
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-