עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. מה המצב ?? יש לי מעבד PD 930 עם מאורר סטוק של אינטל , הלוח עם הוא P5KPL-AM . רוב הזמן המאורר של המעבד עובד על מקסימום זה מטריף אותי הוא מסתובב על 4500RPM וזה עושה רעש חבל על הזמן אפילו כשאני גולש באינטרנט . אני לא משתמש במחשב למשחקים רק אינטרנט וסרטים זה הכל . איך אני מגביל את מהירות המאורר?? תודה

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  2. עד לאחרונה לא ממש שיחקתי בשום דבר, אבל היום דווקא הפעלתי משחק. לאחר כ-2-3 דקות אל תוך המשחק המחשב פשוט קפא ושמעתי מעין צליל זמזום מהרמקולים, כאילו שגם הצליל נתקע על ריפיט של אלפית השנייה. לחצתי על ריסט, אבל המחשב לא עלה. רק לאחר שכיביתי את המחשב לגמרי והדלקתי שוב הוא עלה כרגיל. לאחר שניסיתי להפעיל את המשחק שוב - הוא שוב קפא כמה דקות אל תוך המשחק. רעיונות? להריץ מבחני ביצועים בשביל להעמיס על חלקים בודדים? prime95 ואז furmark, לראות מה כושל?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Zeev86,

היי. ניסיתי לחפש פיתרון בגוגל אבל BCP2 עד BCP4 גוגל פשוט לא מוצא. אז אשמח אם אנשים יעזרו לי כאן. זאת ההודעה שקיבלתי במערכת ההפעלה: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: 1000007e BCP1: FFFFFFFFC0000005 BCP2: FFFFF800032C5615 BCP3: FFFFF880033BD698 BCP4: FFFFF880033BCEF0 OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\052511-21075-01.dmp C:\Users\Zeev\AppData\Local\Temp\WER-43009-0.sysdata.xml Read our privacy statement online: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Shayvert,

שלום לכולם בשבוע האחרון התעוררה בעיה מוזרה אצלי בעת שימוש "סטנדרטי" (גלישה באינטרנט, לא יותר מזה) במחשב בערך אחת ליום הוא "קורס", פותח מסך כחול, ורושם לי משהו על דאמפינד דיסקס (לפי מה שהצלחתי לראות בכמה שניות שהוא היה פתוח. לאחר מכן הוא עושה לעצמו ריסטרט, מעלה את הווינדוס וההודעה שאני מקבל היא כזו: לאחר שאני לוחץ על סגירה המחשב עובד כרגיל הכל טוב ויפה עד הפעם הבאה שזה קורה. יש לציין, שלפני כחודש פתחתי את כרטיס הHD 6950 שלי לHD6970, לא יודע להעריך עם זה בדיוק מאותו הזמן התחיל, אבל בטוח שלא היה לפני. בנוסף, יש לי טיפה ארטיפקטים במסך בעת שימוש "כבד" במעבד הגרפי (פוטושופ, משחקים וכו') מישהו יודע לייעץ? להעריך מה הבעיה? אשמח לעזרה ואשמח לנדב עוד פרטים עם צריך. תו…

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  5. Started by jfkk,

שלום רב יש לי2 בעיות תצוגהלאחר החלפת מסך מ-15 ל-20 שכנראה תלויה אחת בשני ... 1 אני מגדיר למסך להיכבות לאחר פרק זנן . המסך נכנס לפעולה .הבעיה היא שהוא לא מתעורר (שמתי לב אם הוא מכמס לפעןלה של כחצי שעה הוא מתחיל לעבוד .אם זה לפרק זמן ארוך אז יש בעיה שנוא לא מתעורר ). 2 הפעלה מחדש נותן את התצוגה -no single . כדי לצאת מזה אני מתקין כרטיס מסך חיצוני מעלה את המחשב . אז אני יכול להשתמש בכרטיס מסך על הלוח . דריוור מעודכן . מסך +כבל תקין . איפוס ביוס (הוצאת הסוללה ). תודה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. לאחי יש מחשב עם מעבד E6300 או E6400 אני לא בטוח כרטיס מסך Geforce 8400GS (לפני כן היה לו ATI X1650PRO) לוח אם של ASUS P5VD2-MX (אם אני לא טועה) ויש לו ספק כח ג'נרי של 450 ווט אם אני לא טועה ויש לו אותו משהו כמו שנה בערך אם לא יותר. הוא קנה לפני כמה זמן מסך 24 אינצ' של סמסונג והוא עובד על רזולוציה של 1920X1080, ממתי שנשרף לו המאוורר של הכרטיס מסך והוא החליף את הכרטיס מסך על הלוח אם התחילו לו בעיות שהמסך נכבה ונדלק. הוא עובד עם תוכנות גרפיות של אנימציה ותלת מימד ועריכת וידאו ותמונות. יש מצב שזה הספק כח , מכיוון שהוא עובד על רזולוציה גבוהה והספק כח לא מצליח לתפקד בצורה יעילה בהעברת כמות הזרם המספקת ? יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות חוץ מספק כח? בדקתי איתו בלוח בקרה שבאפשרו…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. שלום חברים! אני צריך את עזרתכם, כי אין לי כבר כוח ואני זקוק מאוד למחשב תקין לצורך הלימודים. המחשב שלי בן 3 שנים: E8400 ללא המהרה וקירור סטוק MSI P7N SLI 4 GB RAM DDR 2 3 דיסקים קשוחים HD 4870 SAPPHIRE EZCOOL 500 W REAL יש לי WINDOWS 7 64 BIT SP1 עם כל הפאטצ'ים. הבעיה היא כזאת: המחשב נקפא ואחרי ריסטרט במסך של ביוס יש הודעה: Reboot and select proper Boot device or insert boot media in selected boot device and press a key. עוזר רק כיבוי מחשב, ניתוק מהחשמל והמתנה של 5 דקות לפחות. בהתחלה זה קרה כאשר שיחקתי וחשבתי אולי זה חימום יתר או בעיות אחרות. עכשיו אני לא משחק וזה קורה כאשר אני פשוט גולש באינטרנט. הייתי היום ב GMAIL וניסיתי לשלוח מיילים. בהתחלה שמתי לב שFIREFOX לא הגיב …

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום מפרט המחשב שלי מפורט בפרופיל ברשותי מחשב לא חדש (בן 4) לפני כחודש היתה הפסקת חשמל וכנראה שהדיסק הקשיח נפגע קניתי דיסק חדש [pre]Hitachi HDS721050CLA362[/pre] שעליו התקנתי ווינדווס XP מחדש. על הדיסק הישן התקנתי לינוקס והוא גם מחובר למחשב (הוא עובד, פשוט יש כנראה כמה סקטורים שאי אפשר לגשת אליהם) התקנתי גם מחדש את הדרייבר של כרטיס המסך לאחרונה המחשב, נתקע לי לחלקיקי שנייה . ככל שיש עליו עומס גדול יותר הוא נתקע לזמנים יותר ארוכים ובתכיפות גדלה והולכת זה גם משפיע על הסאונד של המחשב שנשמע קטוע כשזה קורה. בנוסף לזה הוא גם באופן כללי מגיב באיטיות. - הכל ביחס לאיך שהוא עבד קודם לכן. ציפיתי שדיסק חדש עם מערכת הפעלה פשוטה (XP) ומספר מצומצם של תוכנות יראה ביצועים משופרים, אבל אנ…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Zeev86,

היי. יש לי את הנייד הזה בערך שנה (וזאת הבעיה בעצם, האחריות נגמרה) לפני מספר ימים, כשיצאתי ממשחק (משחק אינדי לא כבד), כשהזזתי את העכבר, הוא לא זז חלק (הרגשה כמו במשחק שרץ על 5 frames). כיביתי את המחשב, ולאחר שהדלקתי הכל עבד כשורה. השאלה שלי, האם זה מעבד או כרטיס מסך? ובגלל איזו סיבה זה יכול להיות והאם זה מסוכן למחשב. מפרט: Intel core i7 620M Ati mobility radeon HD 5650 4 GB RAM כל הדרייברים של ATI ומערכת הפעלה מעודכנים (דרייברים מלאים לא בטא)

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  10. Started by arielg,

שלום בעקבות בעיה של איטיות והיתקעות של המחשב(המחשב נתקע לכמה שניות, ככל שהוא עמוס) בדקתי את המתח של לוח האם בתוכנה של האוורסט נראה שהכל תקין): 12V = 12.2 5V = 5 3.3V = 3.4 CPU = 1.2 לעומת זאת בתוכנה שמגיעה עם לוח האם : core center - MSI מופיעה אזעקה שמתריעה על בעיה ומופיעים הערכים הבאים: 12V = 8.82 5V = 7.56 3.3V = 5.04 Vcore = 1.2 איך יכול להיות ש 2 תוכנות שאמורות לבדוק את אותו הדבר , אחת מראה שהכל בסדר ואחת מצביעה על בעיה אם באמת יש בעיה עם המתח, האם זה יכול "לתקוע" את המחשב ? האם צריך להחליף ספק כוח? לוח אם? מעבד? תודה מראש אריאל MSI core

• 8 תגובות
    • 790 צפיות
  11. שלום לכל העוזרים יש לי לוח אם של אסוס (crosshair iv formula) כרגע מותקן לי על המחשב 12 גיגה של קינגסטון מדגם KHX1600C9D3K3/12GX Intel X.M.P, DDR3-1600, non-ECC, unbuffered DIMM קניתי והתקנתי עוד 4 גיגה גם כן של קינג סטון מדגם KHX1600C9D3/4G DDR3-1600, Non-ECC, Unbuffered DIMM למפרט של הזכרונות הלוח תומך עד שש עשרה גיגה אך ברגע שאני מתקין את הזיכרון המחשב נתקע ולא מעלה את הווינדוס (בשלב שכבר רואים את הסמל של ווידוס) אם אני מוציא את הזיכרון המחשב חוזר לפעול כרגיל. מה נראה לכם הבעיה?

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  12. Started by LiranUdi,

המחשב לפעמים קופא, פשוט קופא (ניסיתי כבר שמיכה ופוך.) כשזה קורה, העכבר לא זז, שום דבר לא זז או פועל, זה קורה מידי פעם ואני חושב שזה משהו שקשור למעבד.. בד"כ כשאני בדפדפן FireFox 4 או כשאני מתקין משהו או כשאני רואה סרט (בדפדפן ו בWMP) לפעמים כשזה קורה מגיע צליל מהמחשב, כמו הצליל הזה ששומעים כשלוחצים על הרבה מקשים בו-זמנית. הדבר היחיד שיש לעשות כשזה קורה זה לעשות Restart וזה כבר עולה לי על העצבים. וגם, נגיד והזזתי icon ושעה בערך המחשב נתקע ואני יעשה Restart הicon יחזור למקום שהוא היה בו לפני שהזזתי אותו.. אשמח לקבל את עזרתכם

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אין לי מושג מה יש לראוטר... הוא עושה רעש מעצבן כזה כמו של מכונת כביסה שפשוט חופר ויש לי עבודה שאני צריך להשלים והרעש חופר והיא אפשר להתרכז [אני גם צריך את האינטרנט..] אולי זה המאוורר [אם יש בכלל מאוורר בראוטר אין לי מושג..] הראוטר הוא DSL-600E Aztech ADSL2+ יש למישהו מושג מזה? אני כבר משתגע.. דרך אגב, זה התחיל עוד לפני מלא זמן, בהתחלה היה רעש ואחרי כמה זמן זה יסתדר [5 דקות..] וכל פעם שהייתי מנתק את הראוטר זה קרה ובגלל זה הייתי צריך להכניס את הכבל ממש חצי שנייה אחרי שניתקתי.. ועוד משהו, אם אני ישים משהו על הראוטר שקצת יחסום את הרעש, הוא יכול להישרף או משהו? (רק על החלק העליון שלו) תודה, אני אשמח מאוד אם תעזרו לי למצוא פתרון!

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by yaelyaelyael,

שלום. 1. יש לי ממיר מסוג WandTV http://www.dealextreme.com/p/wandtv-usb-dvb-t-tv-tuner-with-remote-8325. אני רוצה להשתמש בו ב-media center אבל המחשב לא מזהה אותו. יש לציין שמחשבים אחרים כן מזהים אותו. 2. יש לי מדפסת hp j5783. לאחרונה, בכל פעם שאני מדליקה אותה אני נדרשת לעשות מחדש alignment של מחסנית הדיו. זה אומר לתת לה להדפיס דף ניסיון. בנוסף, את ה-alignment מהזכוכית (המקום במדפסת ממנו סורקים) המדפסת לא מצליחה לעשות בכלל. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  15. Started by david2k,

שלום לכולם קניתי מחשב חדש לפני שבועיים i7 2600 h67a-ud3h עכשיו זה קורה לפעמיים אני מזכיר מראש הסאונד לפעמיים לא מגיב וזה רק ביוטייב או במשחקים. בשירים במחשב ותוכנות דיבור זה עובד פיקס עם אני עושה צא או ריסטרט זה מסתדר מה לעשות מקורי windows7 64bit home permium

• 10 תגובות
    • 965 צפיות
  16. Started by mhnuemhnue,

היי, יש לי מסך LG 226WTQ שנגמרה לו האחריות כבר. הוא עבד יפה, הספק כוח של המחשב שלי התפוצץ. המסך המשיך לעבוד, הראה תמונה רגילה, את הלוגו של LG ואת הכיתוב "NO SIGNAL", המסך היה תקין. הלכתי להחליף למחשב ספק כוח. הספק כוח הוחלף, כשחיברתי הכל והדלקתי את המחשב ואת המסך, המסך פלט רעש "גרר" קטן ונתן תמונה עמומה של הלוגו של LG ומיד נהיה שחור (הנורה הכחולה עדיין עבדה). ניסיתי להדליק את המסך ללא המחשב והמסך שוב פלט את הרעש, נתן תמונה עמומה לשניה ונהיה שחור לגמרי. ניסיתי להחליף לו כבל חשמל ושקע וזה לא עובד. האם הוא הלך? מה ניתן לעשות? כמה עולה תיקון?

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  17. Started by yot,

אהלן, אחותי משתמשת בנייד מסוג Compaq CQ61 שנקנה לפני שנה וחצי, ובערך חצי שנה לאחר הקנייה שדרגנו את מערכת ההפעלה ל-Windows 7. לאחרונה לאחר זמן שימוש משתנה (לפעמים יותר לפעמים פחות) הניצול של המעבד עולה פתאום ל-100% ולא יורד. ב-Task Manager אפשר לראות למטה ניצול של 100%, אבל ב-Process אין שום יישום שמצויין לידו ניצול כזה. ניסיתי כל מה שאני יודע, סריקה עם Spybot ודומיו, סריקת ווירוסים מלאה, עידכון דרייברים אבל שום דבר לא עזר (כמו גם חיפוש בגוגל). יש לציין שהתופעה ממשיכה גם כשכל היישומים סגורים (דפדפן, נגן וכו') - פשוט מאוד יש ניצול של 100% ואף תוכנה לא לוקחת על כך אחריות. כמובן שכתוצאה מכך המחשב מתחמם מאוד (מה שאני מניח לא בריא בכלל). אשמח אם תעלו רעיונות מה יכולה להיות הבעי…

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  18. Started by koko0,

זה משתמש של חבר. אני מדליק את המחשב (מחשב חדש), והווינדוס עולה ומראה לי את התמונת רקע רק שהיא זזה 2 ס"מ הצידה ומשאירה פס כזה בצד ימין של מסך ריק ואין אייקונים ואין שורת משימות, אי אפשר לפתוח את start בשימוש במקלדת, העכבר עובד וניתן לטייל איתו במסך אבל אין מה לעשות כל כך.. אני עושה ctrl+alt+delete וזה אמור לתת לי כמה אפשרויות שביניהם יש למשל את פתיחת מנהל המשימות אבל במקום הדף האמור זה נותן עמוד שחור ריק, ואם אני עושה esc זה חוזר לשולחן העבודה הריק מכל. המחשב עושה רושם כאילו הוא מבצע את הפעולות שהוא מתקבש לעשות אך לא מציג זאת. מערכת ההפעלה היא ווינדוס 7 אולטימייט בעברית. המחשב נרכש לפני שבוע עם מעבד 4 ליבות של amd ולוח אם של gigabyte עם כרטיס מסך מובנה. תודה מראש לכל …

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  19. לאחר שפירקתי את המחשב (על מנת להחליף גוף קירור למעבד) הכל עובד בסדר חוץ מזה שפתאום אין קול. הרמקולים מחוברים כמו שצריך , ניסיתי גם עם אוזניות ואין קול. עכשיו כשאני נזכר , בחלק מהברגים עבדתי עם מברג מגנטי (רגיל, לא חזק בעוצמה מיוחדת) והוא התמגנט לי פעם אחת בטעות ליציאה של הכ.קול של הלוח (צרפתי תמונה). ממש התמגנט לשניה וזהו. יכול להיות שזה הרס את הכ.קול? זה סביר? מה עוד יכול לגרום לכך שלא יהיה קול? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  20. -יש לי מחשב עם מערכת הפעלה WINDOWS 7 HOME PREMIUM -מדפסת HP PSC 1310 מחוברת עם USB -כאשר אני רוצה להדפיס אז אופצית "הדפס לקובץ " נשארת כבויה ואין אפשרות לבחור בה. -האם יש פתרון שיפעיל אופציה זו ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. היי, מחשב של חבר היה קופא במהלך העבודה, הדבר הראשון שעלה לי לראש היה שהמחשב מלא אבק ויש צורך לנקות אותו. פתחנו את המחשב, הברקנו אותו, הרכבנו הכל מחדש ואז התחילה הבעיה הגדולה: המחשב עולה, עד שמגיע השלב שוינדוס אמור לעלות והוא מתאפס (לא מופיע החלון שרשום בגדול windows xp, ממש שניה לפני), שמתי לב גם שמתי שהוא עולה בהתחלה בהתחלה יש מן ריצודים כאלה על המסך, והדבר נעלם כשמופיע מסך הdos. ניסיתי כל מה שאפשר לחשוב עליו, התקנתי עליו הארדיסק ממחשב אחר כדי לראות אם הבעיה בוינדוס וגם הוא לא עלה, כך שהבעיה היא חומרתית. ניתקתי הכל והרכבתי מחדש, איפסתי ביוס על ידי הוצאת סוללה וע"י איפוס cmos וכלום, המחשב עולה, ואיך שאמורה לעלות וינדוס הוא מאתחל את עצמו מישהו מכיר בעיה כזו?

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  22. Started by oFRiZ,

אז ככה.. אתמול ניסיתי להדליק את המחשב והוא נדלק כזה והיה אור אבל הוא לא עשה את הצליל שהוא עושה בדר"כ כשפותחים אותו.. וגם המסך לא נדלק.. והיום הוא כבר בכלל לא הגיב כשלחצתי על כפתור ההדלקה.. שום תגובה. אפילו הספק לא נדלק.. חשבתי שאולי הלך הספק כיוון שבזמן האחרון המחשב היה נכבה לא מעט וגם היה עושה רעשים מאוד מוזרים של התאמצות אז חשבתי שהספק כבר עשה את שלו וקניתי אחד חדש (Corasir CX 500W), חיברתי אותו ועדיין המחשב לא נדלק בכלל.. למרות שזאת הייתה הפעם הראשונה שחיברתי אבל עדיין גם אם התבלבלתי בין הכבלים של הכוננים, עדיין זה לא אמור להפריע לו להידלק כי הוא מחובר ללוח אם.. ובקיצור, אחרי כל זה.. מה נראה לכם שנשאר? מה האופציות בעצם ומה יכול ללכת במצב כזה? אולי סימני החיים האחרוני…

• 7 תגובות
    • 963 צפיות
  23. Started by shay820,

שלום לכולם ברשותי מחשב נייח בעל כרטיס מסך ati 5770 flex לכרטיס מסל מחוברים שלושה מסכים 2 בחיבור דיגיטלי ואחד אנלוגי ההבעיה היא שבמסך הדיגטלי אני לא מצליח להגדיר רזולציה מתאימה 1680-1050 (זו הרזולצייה המומלצת למסך) כאשאר אני בחור ברזולציה הזו המסך הופך שחור.1440/900 אין בעיה אשמח לעזרה תודה שי

• 5 תגובות
    • 970 צפיות
  24. Started by nuctornal wisdom,

לאחותי יש מחשב Asus eeePC, היא לא יודעת את הדגם (לא הצלחתי למוצא קבלה\על המחשב את הדגם), כשמדליקים אותו הוא נתקע לפני הבוט במצב שעל המסך מהבהת שורה מסויימת, ונשאר שם. ניסתי ללחוץ על f8 להיכנס לsafe mode אבל המחשב נשאר בשלו מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  25. יש ברשותי מעבד amd phenom ii x4 925. אני רץ איתו כבר למעלה מחצי שנה אך היום לצורך בדיקת תקינות של המעבד הישן שלי הרכבתי מעבד amd athlon ii 3800, המעבד היה תקין והריץ את המחשב בצורה חלקה אך לאחר שהחזרתי את המעבד החדש שלי למערכת, המחשב סירב לעלות כמו שצריך. המחשב בזמן ההדלקה מראה סימני חיים (המאווררים עובדים) אך אין שום תצוגה במסך, המארז גם לא מצפצף ומצביע על תקלה..לאחר כמה נסיונות להדליק ולכבות ביצעתי איפוס לביוס אך גם זה לא עזר. לאחר כמה זמן לקחתי מעבד נוסף מהבית amd athlon ii 4200 וניסיתי לחבר למערכת אך גם כאן הייתה בעיה: אמנם המחשב כן עלה וראיתי תצוגה אך הוא נתקע על המסך שבו ניתן להיכנס לביוס באמצעות כפתור del. בזמן לחיצה על הdel המחשב רושם enter bios.. אך שום דבר לא קו…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים