תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
שמתי עכבר ביציאה של USB בלוח והעכבר התחיל להתקע ובקושי לזוז שיניתי יציאה וזה עבד תקין אין ללוח הרבה יציאות רק 4 מאחור יש לי מפצל USB של 4 הבעיה שהוא תומך בתקן 1.1 אם אני אחבר לשם מקלדת ועכבר אני ארגיש נפילה בביצועים ? ה USB OB תומך בתקן USB 2.0 USB1.1 תומך ב 12MBPS USB2.0 תומך ב 480MBPS
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום כולם במחשב שלי יש בעיה בזמן אחרון כשאני רואה סרטון הוא רץ לי בתקיעות וזה מחרפן פעם הוא לא היה עושה לי את זה אבל היום שמתי לב לקח אם מישהו יוכל לעזור אשמח מאוד תודה!
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם הנה הבעיה אחרי שהיה לי ריסט המפרט שלי נמצא בצד ימין
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
נתחיל בשאלה יש לי במחשב 2 הארדיסקים ו 3 כוננים איך אני יכול לדעת איזה כונן נמצא על איזה הארדיסק? כי הייתי בתיקון מחשב ואמרו לי שאחד הארדיסקים פגומים. ב. יש לי בעיה של מסך כחול זה יכול לקרות הרבה פעמים ביום ולעומת זאת יכול לקרות גם פעם בחחודש תלוי במזל זה פשוט הופך להיות מסך כחול ומתכבה לעתים אחרי זה המחשב גם נתקע בהפעלה... יכול להיות שזה קשור לזה שהארדיסק פגום? איך אפשר לסדר?
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
בהמשך לדיון שבקישור ניסיתי לבצע עדכון לביוס ומה שהצלחתי למצא זה אפשרות לעדכן דרך מערכת ההפעלה ניסיתי אבל העדכון לא מתבצע הוא עושה הפעלה מחדש אחרי שהוא טוען את הביוס המערכת הפעלה מתכבה והמחשב עולה רגיל כאילו לא נטען הביוס השאלה איך יוצרים דיסק בוט של הביוס לעדכון מהביוס הקיים ניסיתי עם רופוס והוא לא תומך בזה כל פרטי המערכת בדיון אגב שמתי לב שבעליית הביוס מתקבלת ההודעה הזו ואז הוא עולה fw start recovery error משהוא יודע מה זה אומר
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן חברים יש לי לפטופ של דל inspiron 5378 עם המפרט הבא : 16 gb ram, 256 gb ssd, intel hd 620 graphics, intel i7 7500U ורץ על ווינדוס 10 המחשב נקנה ביולי 17 בחודש האחרון המחשב התחיל להתקע לי בפעילויות בסיסיות מאוד כמו צפיית סרטונים ביוטיוב, שמיעה בספוטיפיי ואפילו סתם גלישה באינטרנט. הבנתי שמה שקורה זה למעשה זה נפילות מהירות וניצול של הCPU. לצורך העניין יכול לשים סרטון במחשב והCPU נופל ל14% ולמהירות 0.5GHZ כשלפני כן היה על 2.5GHZ לצורך העניין. חשוב לציין שזה קורה יחסית הרבה בצורה שלא ניתן לספוג את זה כי כבר בלתי אפשרי לצפות בסרטון (בכל דקה או שתיים בערך זה קורה למשך 15-20 שניות ולאחר מכן עולה חזרה למהירות נורמלית) ניסיתי …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח בזמן האחרון הוא עושה ריסטרט בהתחלה לפי דעתי היה קצר ובגלל זה זה קרה בהתחלה פעם בכמה ימים זה היה עושה ריסטרט לאחר מכן זה כל יום ולפעמים זה כמה ברצף אם אני נותן לא מנוחה אז הוא עולה טוב עד שאני עושה פעולה פשוטה הוא קורס דברים שעשיתי ולא עזר ניקוי כל המאווררים איפוס ביוס פירמוט מחשב והתקנת וינדוס מחדש ועדיין נשארתי עם אותה תקלה אשמח לכל עזרה ותודה מראש
-
- 5 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
למישהו פה יש פתרון ליו פי אס נגד הפסקות חשמל כי אני בקושי מצליח לחיות עם המחשב עם ההפסקות האלה בגשם כל 10 דקות בום מה אפשר לעשות ?
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אהלן חברה. יש לי מחשב חדש, ולהלן המפרט: Q6600 AC FREEZER 7-PRO CPU COOLING GIGABYTE DS3L GSKILL 2GM RAM 800MHZ CL5 WD 250GB 16MB BUFFER EVGA 8800GT 512MB SUPERCLOCKED LIBERY 400W UBER CHAKRA עכשיו, יכול להיות שאני סתם מגזים, אבל נראה לי שהמחשב שלי מרעיש. טוב, הוא לא באמת מרעיש, הוא לא עושה *כזה* רעש, אבל אני שומע אותו, וזה קצת מפריע לי. כשקניתי את המחשב הבטיחו לי (פה בפורום) שזה מארז ומפרט מאוד שקט. בסה"כ יש לי במחשב 5 מאווררים: 120MM בפאנל הקדמי של הUBER CHAKRA 250MM בפאנל הצדדי של הUBER CHAKRA המאוורר על הספק LIBERTY המאוורר על הכרטיס מסך 8800GT הקירור למעבד FREEZER 7-PRO עכשיו, כשאני עובד על השולחן עבודה שלי, כשהמחשב מתחת לשולחן, אני כמעט ולא מצליח לשמוע אותו. אבל כשאנ…
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
היי, לאחרונה ניסיתי להעלות את memtes86 דרך דיסקט של boot (שכבר עבד לי בעבר) הוא לא עשה boot והמשיך לwindows... הלכתי לביוס, היה רשום שם את הסדר הבא: CD-ROM Floopy HD כמו שצריך... ניסיתי עם דיסקט אתחול של windows, גם לא עבד... ניסיתי להכין מחדש את הmemtest86, לא עבד ניסיתי לשנות את כל הסדר ל Floopy Floopy Floopy והוא עדיין המשיך לWindows. אני חייב לציין שהוא תמיד (בכל המצבים) כן "קרא" מהדיסקט, פשוט לא התחיל איתו, ושהCD-ROM גם היה מסומן אז הוא ניסה לאתחל איתו. אחרי כמה החלפות סידקטים זה פתאום עבד פעם אחת, ומאז זה הפסיק עוד פעם... אני חייב לציין שהכונן עובד מעולה בwindows... איפה יכולה להיות הבעיה... אני יודע שהדיסקטים בסדר הביוס אמור לעבוד, זה עבד איתו בעבר והוא כן מנסה לק…
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי 7600GS של-GIGABAYTE ואני משחק במשחקים במשך שנתיים עבד טוב ופיתאום הוא עושה בעיות ונותן לי FPS נמוך והמחשב שלי מיתחמם ה-CPU וזה עושה לי ציפצופים למרות שיש לי 5 מאווררים כולל 2 של הספק לכול מי שיודע מה הבעיה שיגיב בבקשה אני עוד מעט מת
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, אני מדליק את המחשב, המאוררים עושים רעש מוזר קצת של - נדלקים - נחלשים - נדלקים -נחלשים ואז מגיעים למקסימום. אחרי כמה שניות שומעים צפצוף של קצר-2 קצרים צמודים - קצר (העלאתי הקלטה: http://www.f2h.co.il/3299710648135). ואז זהו , המחשב לא מגיב לא עולה, יש פשוט No Signal על המסך, חשוב לציין - שניסיתי לנתק הכל ולהחזיר, להחליף מסך וכו'. אפילו אם אני מנתק את הכרטיס מסך או את הכבל - הצפצוף נשאר אותו צפצוף. מה שמשנה את הצפצוף זה רק היות הכרטיס זיכרון מחובר או לא. יש למישהו רעיון? תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב חדש מלפני חודש משום מה מוציא רעשים מהמארז למישהו יש מושג יכול להיות שמשהו נכנס במאוורר או משהו?? ולמה מעבד amd2200 עם שני מאווררים + קירור וולקנו7 אחרי שאני משחק באיזה משחק ויוצא ו אני נכנס למנהל יישומים או איך שתקראו לזה (task manager) והמעבד לפעמים על 50% מאמץ ואחרי שניה זה יורד ל 0%-2% ?? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
בעיה ממש מוזרה, חיבורי הUSB לא מזהים את המקלדת והעכבר במהלך טרום כניסה למערכת הפעלה אך מזהים יפה לאחר שמערכת עולה. יש להדגיש שלא מדובר בדרייברים, היות והם מזוהים לסירוגין. (לבסוף השתמשתי במקלדת עם החיבור העגול הרגיל שאיתו אין בעיות). כך זה קורה הן בBIOS והן בבחירת הממשק השחוק לבן של HIREN CD . למישהו יש מושג ממה דבר כזה יכול לקרות ? בדקתי את הזכרון, את הארד, הרצתי כמה משחקים לבדוק את כרטיס המסך... למישהו קרה משהו דומה ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
היי חבריה שאלה:האם ניתן לתקן/להלחים/להוסיף/ פין שנשבר במעבד? תודה
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אוקיי והנה הדרייברים שיש בשביל הלוח אם שלי http://www.abit-usa.com/downloads/driver/drivers.php?category=2&subcategory=211&model=278&product_name=AN8+Ultra עזרה בבקשה
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב נייד sony ישן (4-5 שנים) שלאחרונה כל פעם שהוא נדלק כתוב לי במסך אתחול של הbios Error 0210: Stuck Key 2F עכשיו אין לי מושג מה הבעיה אבל בגלל הבעיה אני לא יכול להיכנס למחשב בגלל שהמקלדת לא עובדת והיוזר של המחשב מבקש סיסמא. אתם יודעים מה אני יכול לעשות בנידון? חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי שום הסבר. אני אפילו לא יודע מה זה המקש 2F, יכול להיות שמתכוונים לF2? בברכהת שבוע טוב, אני
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
משהו מוזר עובר על המחשב שלי.. אני יסביר בתמונות כי זה הכי פשוט. למי שלא הבין.. זה מראה שאין לי מקום ולא נותן לי להוריד שום דבר או להתקין שום דבר.. שאני מוחק קובץ זה לא מפנה מקום.. הסל מיחזור ריק.. חיפשתי קצת בגוגל וביוטיוב ומצאתי תוכנה בשם AOMEI Partition Assistant שאמורה לעזור אבל לפני שאני עושה משהו אולי מישהו ממכם מבין בזה יותר ויוכל למצוא לי פתרון קל, פשוט ומהיר. הנה תמונה מהתוכנה עצמה שמראה כמה מקום פנוי באמת יש.. תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים קניתי זיכרון חדש למחשב והוספתי אותו לזיכרון הקיים. המחשב עבד כמו שצריך בערך שש שעות ולאחר מכן קיבלתי Blue Screen, הרצתי memtest עבור שני הזכרונות ביחד ועבור כל אחד מהם בנפרד ובכל הבדיקות לא נמצאו שגיאות גם לאחר 7 PASS. אחר כך ניסיתי לפרמט את המחשב כי חשבתי שהבעיה היא במערכת ההפעלה ולא בחומרה. גם בפירמוט הכל עבד בסדר עד שהתקנתי את העידכונים לwindows ואז שוב קיבלתי blue screen. ניסיתי אחר כך להעלות את המחשב בsafe mode וזה עבד. המפרט שלי הוא: לוח אם: GIGABYTE GA-78KMT-S2P מעבד: AMD Phenom II X4 955 Black Edition זיכרון: CMV4GX3M1A1333C9 ׁ(זיכרון ישן) CMX4GX3M1A1333C9 (זיכרון חדש) שניהם של Corsair מערכת הפעלה: Windows 7 Ultimate x64 תודה מראש לכל…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זקוק לעזרה מעט יוצאת דופן. קיבלתי לידי שני מחשבים של עובדים שפוטרו ועד אותו רגע לא היתה שום בעיה עם המחשבים DELL XPS13 ASUS U31 שני ניידים ברמה גבוהה אצל עובדים בכירים. עזבו את העובדה שקל מאוד לראות שניסו למחוק מידע מהמחשבים ולהוכיח שהעתיקו מידע עיסקי. זה עניין נפרד. בשניהם ה-TOUCHPAD בקושי עובד - הסמן רועד ולא ניתן כמעט לשליטה. ב-DELL הלחצן הימני לא עובד וכמעט לא מזוהה אף התקן שמחובר ל-USB. ב-ASUS ה-USB יותר טוב אבל עדיין בעייתי. מה אומרים המומחים?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן פנטיום 3 ואני רוצה לתקן אותו (כי משעמם לי). עכשיו ניסיתי לפקמט אותו ואי אפשר... כשאני מפעיל את המחשב הוא מגיע לטעינה של הוינדוס ואז טוען קצת מתכבה, וחוזר חלילה... מה אפשר לעשות? איך אני בודק איפה התקלה? בתודה מראש, גל
-
- 5 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני כמה ימים חבר שלי הביא לי את UNREAL2 על שני דיסקים של 800 מגה. משום מה המחשב שלי לא הצליח לקרוא אותם ואילו הישן כן. ניסיתי דיסק ISO אחר והוא עבד בסדר גמור. אנא עזרו לי עם בעייתי. בתודה מראש פני. נ.ב. יש לי DVD AOPEN 4816A Firmware 107
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי שהרכבתי כונן ssd , שכמובן לא מסתובב ולא משמיע רעש, התחלתי פתאום לשמוע סוג של תיקים/רשרוש מעצבן מהמאוורר העליון שבמארז שלי ( שכנראה היו גם קודם לכן עם הכונן המכני). אני קצת פריק של מחשב שקט ככל הניתן. האם יש דרך לשמן, או משהו שיעזור לבטל רעש זה? מדובר במארז antec p182. המאורר הוא 120 מ"מ. את שני המאוררים הנוספים של המארז ( אותו גודל) אני לא כל כך שומע.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בחודשיים האחרונים המחשב מתאפס לבד, באמצע גלישה, או בכל דבר אחר, ולא מדובר בנפילות מתח. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-