תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. יש לי בעיה בהתחברות לתוכנות שונות כמו מסנג'ר ,MAXTHON,The All-Seeing Eye. אני מצליח לגלוש באינטרנט רק דרך האקספלורר.
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי את המשחק VANGUARD SOH זה משחק MMORPG מהכבדים שקימיים היוםץ כאשר אני מפעיל את המשחק הוא עובד אצלי בצורה די טובה עם FPS די בסדר של 35FPS אך כעבור זמן מה כ5 דקות בערך הביציעים יורדים ולכן אנני יכול לשחק. גיליתי כי כאשר המעבד מתחמם הוא מוריד את דתר המעבד ל מ2GHZ ל 400MHZ כדי להוריד את הטמפרטורה. זה לא קרה לי באף משחק אפילו לא בOBLIVION. חשבתי אולי תוכלו לעזור לי ולעייץ לי מה לעשות - אני לא יכול לקנות מחשב חדש כי אין לי מספיק מזומנים בינתיים והמחשב בככלליות די עומד בדרישות של המשחקים כיום. המחשב הוא HP PAVILION DV4293 עם המפרט הבא: 2GHZ CENTRINO 1GIGA RAM CORSAIR וX700 של ATI אנא תנו לי עצות והצעות. תודה מראש. קובי
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
יש לי מחשב מיושן, פנטיום 4 וכו' המחשב עבד באיטיות מטורפת ונכבה כל כמה דקות.. פתחתי את המחשב, והוא היה מלא אבק הוצאתי את הקירור של המעבד וניקיתי אותו מהאבק.. גם את הסטיק של הזכרון ניקיתי הדלקתי את המחשב, המסך לא נדלק ושמתי לב שהמעבד רותח מאוד, בנוסף נשמעו גם רעשים מה-FLOPPY ניתקתי את ה-FLOPPY והוצאתי את הבטריה של הלוח, הפעלתי מחדש וניסיתי להגיע לביוס אבל אחרי כמה שניות המחשב נתקע והמעבד עדיין רותח.. ניסתי לאוורר את המעבד ולחבר מחדש את הקירור אבל כל פעם מחדש הוא רותח מחדש. חשוב לציין שכשאני רוצה להדליק את המחשב (מאז שניקתי את הקירור) יש המתנה של איזה דקה מהזמן שלחצתי על הכפתור עד שהמחשב באמת נדלק
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי בעיה שהמחשב שלי מתחמם חבל"ז המיפרט הוא: לוח אם: Intel Dragontail Peak DP35DP מעבד: QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600 (cl5 800 hz)זיכרונות קורסייר : 4 ג'יגה כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 8800 GTS (640 MB) דיסק קשיח: ST3500641NS (500 GB, 7200 RPM, SATA-II) מסך: samsung syncmaster226bw 22" מאוורר למעבד : thermaltake bigtyp vp 120 מארז:Thermaltake Armor-Jr Middle Tower with Window - black ספק כוח פשוט 450w כשאני משחק במשחקים כמו קרייסיס וכאלה שלוקחים הרבה מהמשאבים של המחשב הוא מתחמם לי חבל"ז מגיע ל+80 מעלות המעבד ו80+ הכרטיס מסך ופשוט עושה לי ריסט עכשיו הלוח אם שלי לא תומך בשינויים של מהירות האיוורור של המעבד והיה לי מאוורר Arctic-Cooling Highend Low Noise (775) Freezer 7 …
-
- 13 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי לוח אם asustek H81M-E ועליו מעבד interl core i7-4770 ספק כוח 500w חשוב לציין שיש לי מאוורר אחד באריזה שיושב על המעבד עד לפני כמה ימים היה לי כרטיס מסך gtx 650 ti ולא הייתה לי בעית התחממות (לפחות לא ששמתי לב) לפני כמה ימים רכשתי כרטיס מסך gtx 1660 super הכל תואם כמו שצריך למארז השתמשתי בו כמה ימים והכל היה תקין עד ששמתי לב שיש קצת חום גבווה מהמארז הורדתי את התוכנה speedfan ומופיע לי (ללא מאמץ) שהמעבד שלי על 68 מעלות והכרטיס מסך על 53 מעלות וגם שהמערכת שלי בכלל על 110 מעלות כמובן שאני הולך להוסיף עוד מאוורר אבל עדיין אני חושש שאחד מהרכיבים שלי ישרפו ויותר גרוע שהכל יישרף. רציתי לדעת אם זה נשמע הגיוני כל הנתונים האלה ול…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, קניתי מחשב נייד של DELL מדגם INSPIRON 7720SE, הוספתי לו SSD בנוסף לקשיח, עשיתי פירמוט והתקנתי את הוינדוס מחדש על ה-SSD במקום על ההארד דיסק. מפרט מחשב: [table][tr][td]ערכת שבביםMobile Intel® 7 Series Express Chipset (HM77) [/td][/tr][tr][td] צבעAluminium [/td][/tr][tr][td] מעבד : [/td][/tr][tr][td] מעבדIntel Core i7-3610QM [/td][/tr][tr][td] מהירות2.3GHz [/td][/tr][tr][td] זכרון מטמון6MB [/td][/tr][tr][td] מהירות FSB1333MHz [/td][/tr][tr][td] זיכרון : [/td][/tr][tr][td] נפח8GB [/td][/tr][tr][td] מהירות זיכרון1600MHz DDR3 [/td][/tr][tr][td] חריצי זיכרון פנויים0 [/td][/tr][tr][td] קיבולת זכרון מקסימלית8GB [/td][/tr][tr][td] אחסון : [/td][/tr][tr][td] גודל דיסק1000G…
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
בחלק מהמשחקים לפתע המסך נהיה שחור והאופציות היחידות זה ALT+TAB או CTRL+ALT+DEL ואז כשאני נמצא בשולחן העבודה ואני לוחץ למטה לחזור למשחק אז המשחק חוזר, וככה קורה פעמיים בחלקים שונים של המשחק ובפעם השלישית עוד פעם מסך שחור אבל שום דבר לא עוזר ואני נאלץ לעשות אתחול למחשב. בהתחלה חשבתי שזה בעיה במשחק מסויים אבל זה קרה לי בכמה משחקים(FABLE,CALL OF DUTY 2,GTA-SA). באחת הפעמים כשזה קרה והייתי בשולחן העבודה בדקתי את טמפרטורת המעבד והלוח והטמפרטורה הייתה באזור 50-60 מעלות. האם מישהו מכיר את הבעיה? האם זה באמת בעיית התחממות? האם מישהו יודע את הפתרון לבעיה? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אהלן, לצערי כמה ימים לאחר סיום האחריות המחשב התחיל לעשות בעיות. דגם המחשב: Asus zenbook UX461UA בכל פעם שאני מטעין אותו (ניסיתי מטענים שונים שלא גורמים לבעיה במחשב אחר) המאוורר מתחיל לעשות המון רעש, הלפטופ מתחמם נורא ואז קורים 2 דברים: 1. הבטרייה נגמרת במהירות 2. במידה והמחשב נכנס למצב שינה לא ניתן להמשיך להשתמש בו (גם אם מנתקים את המטען) וצריך לבצע הארד ריסט. במצב זה נורית Power מהבהבת אשמח לעזרה תודה רבה! רועי
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני יודע שהנושא הזה חרוש אבל אני חייב שתעזור לי. התסכלתי בהודעות אחרות אבל רציתי שתשמעו ספציפית את המקרה שלי. שוב מצטער על כך שזה חרוש. יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 2.4 ג'יגה הרץ. 1250 מגה ראם DDR 266. עכשיו יש לי שני מאווררים חוץ מהמאוורר של ה CPU. עכשיו יש לי בעיה של התחממות, בזמן נתון (ללא מאמץ) הטמפרטורה שה-SENSOR מראה לי ב CPU היא 40 מעלות. אני לא יודע אם זה סביר. אבל כשאני מתחיל לשחק במשחקים, למשל ב PES5 וממש בימים האחרונים ( אולי כי הטמפרטורה עלתה בזמן האחרון) אז כשאני משחק הטמפרטורה שמראה ה-SENSOR היא 50 ואפילו קצת יותר. כשאני משחק במשחק PRO EVOLUTION 5 המחשב עושה לי כל הזמן ריסט, הוא עבד חלק הכל עובד טוב ופתאום עושה לי ריסט. לפעמים אחרי חצי שעה לפע…
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי אינטל פרסקוט 3ghz עם קירור zalman cnps7000alcu ומארז של thermaltake xaser III בנוסף יש לי ספק כוח של cooler master 350w reguler type לא עשיתי שום שינוי במהירות המעבד או הלוח ובכל זאת בזמן מאמץ טמפ' המעבד שלי עולה ל 78 מעלות כאשר במנוחה הטמפ' עומדת על 58-60 למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב עם מעבד Pentium D, אשר החל באופן לא ברור לאחרונה להתחמם ולהגיע ל-75 מעלות ואף יותר. ב-80 ומעלה - הוא כבר היה "נכבה" פחות או יותר - המסך היה נכבה, המחשב נשאר דלוק אך לא פעיל למעשה. אני חייב לאמר שזה קרה בפתאומיות, מה גם שאחרי שניקיתי את מערכת הקירור היטב, וגם שמתי משחה תרמית חדשה - החום נשאר זהה! ממש הופתעתי לגלות את זה ואני לא יודע עוד מה לאבחן. אולי החשמל בלוח לא תקין? אולי הספק? אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא... תודה!
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש במעבד i7 860 2.8GHZ שרץ על 45-48C במצב אידאלי. בשימושים קלים כמו אינטרנט וסרטים הוא מגיע ל-50C. הבעיה מתחילה בשימושים כבדים יותר. קרה לי כבר פעמיים שהוא נכבה בפתאומיות, ללא מסך כחול. בלי כלום.. לדוגמא, השתמשתי בתוכנה AVI RECOMP להדבקת כתוביות, מנהל התוכניות הצביע על 50-70% שימוש בCPU. המעבד הגיע ל-90C. כשכל אחת מהליבות הגיעה ל99C. ברגע שהן הגיעו ל100C הוא נכבה. ואז ניסיתי כמה פעמים להדליק אותו, הוא כבה בלי לעלות את המערכת הפעלה בכלל.. המסקנה היחידה שאני יכול להגיע אליה היא שהקירור למעבד שלי צריך רענון. חבר הציע שאולי מדובר בתקלה במעבד. אשמח לעזרה. כי באמת אני כבר לא יודע מה לעשות... תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן, יש לי לוח אם gigabyte ga-ma78m-s2h ומעבד amd athlon 64 x2 5600+ משתמש ב windows xp (אם זה חשוב) כשאני מבצע פעולות זוללות מעבד לאורך זמן למשל המרה של פורמט של סרט נניח אפילו של 10 דקות המרה בעזרת תוכנה למדידת טמפרטורות של החומרה קיבלתי ערכים גבוהים יחסית CPU0 CORE - 67C CPU - 43C MAINBOARD - 104C נראה שהלוח אם מגיע לטמפרטורות ממש גבוהות משום מה בנוסף יש צפצוף שבהתחלה של הפעולה מתחיל בצפצוף כל כמה שניות וככל שהטמפרטורה עולה בסביבות ה 90C יש צפוף קבוע עד סיום הפעולה יש לציין שאין קשר בין הצפצוף לתוכנה כלשהי זה צפצוף מהרמקול הפנימי של המחשב מה יכול לגרום להתחממות כזאת מוגזמת? מה אפשר לעשות? תודה רבה. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, באופן מוזר מאוד המעבד שלי התחיל פתאום לעלות לטמפרטורות גבוהות, מעל 70 מעלות. זה קורה רק כשאני משחק (GTA SA) והוא מתאמץ. המפרט: AMD XP 2500 ABIT NF7 512MB RADEON 9800 PRO אין אוברקלוקינג בשום צורה. זה לא קרה אף פעם בעבר ולכן אני חושד שמדובר בתקלה. למישהו יש רעיון? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי במחשב 3 כרטיסים: א.מסך. ב.טלויזיה. כרטיס קול(בנוסף לכרטיס ה OB ) לפני מספר ימים הבאתי כרטיס רשת מחבר, כשהתקנתי אותו, הוינדוס זיהה אותו אך לא יכל להפעיל. הוא רשם שיש קוד 10 הרצתי חיפוש בגוגל על קוד 10 ומצאתי את זה: http://support.microsoft.com/kb/q276602/ אמרתי לעצמי נשחק עם הכרטיסים כי כנראה שזה בעיית התנגשות. הוצאתי את כרטיס הקול ושמתי במקומו את הכרטיס רשת. המחשב לא זיהה את הכרטיס וגם רשם שיש בעיה בכרטיס הטלויזיה. אופציה שנייה. החזרתי את כרטיס הרשת למקומו אבל לא הכנסתי את כרטיס הקול ואז הוא מצא גם את כרטיס הרשת וגם סידר את בעיית הטלויזיה. סידר את הבעיה,אבל כרטיס הקול בחוץ. לפי האתר הנ"ל הבנתי שיש בעיית IRQ או משהו כזה. רציתי לדעת האם מישהו מכיר פתרון לכ…
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
היי. יש לי התנגשות בין כרטיס הקול המובנה ללא מובנה(PCI) אני יודע שצריך לגרום לכך שהמובנה יפסיק לעבוד, דרך BIOS.. אבל אני לא יודע איפה בדיוק בBIOS מגדירים את זה מישהו יכול בבקשה להסביר לי? לוח האם הוא Albatron K8X800 Pro Motherboard.. תודה מראש :-[
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לפני 3 ימים חשבתי לעשות ג'סטה למחשב הישן שלי אז הבאתי לו עדכונים לביוס ולדריברים בכל מקרה לאחר ההתקנה הכל נראה מבטיח אבל שניסיתי לצפות בסרט פתאום קפא לי המחשב חשבתי שטויות אני אחזיר את הדריבר הישן, החזרתי והסרט עבד אבל פתאום כאשר איזו תוכנה קיבלה גישה לרשת הוא נתקע עוד פעם, עשיתי בדיקה ע"י שהתחלתי סרט ואחרי מספר שניות התחלתי את הדפדפן ואכן המחשב נתקע, החזרתי את הכל לכפי שהוא היה בהתחלה חוץ מהביוס אפילו ניתקתי את כל הUSB ואת שאר החיבורים com lpt וכד' ליתר ביטחון אבל עדיין נשארה הבעיה בדקתי את הIRQ של כל הכרטיסים והכל היה בסדר חוץ מהכרטיס רשת והUSB שניתקתי אותם בכל מקרה, ליתר בטחון נתתי לכולם IRQ ידנית אבל זה שוב לא עזר העברתי את הכרטיס רשת לסלוט אחר והוא בכלל נתקע לי…
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! לאחרונה עידכנתי את מערכת ההפעלה שלי עם העדכונים של מיקרוסופט, אחד מהעדכונים היה לכרטיס מסך מדגם - NVIDIA FX5600 לאחר העדכון עשיתי ריסט למחשב ואחרי שהמחשב עלה פתאום נוצר מצב שאני נכנס למנהל התקנים יש בעיית התנגשות של הכרטיס רשת עם רכיב אחר כנראה הוא פשוט מופיע עם סימן קריאה צהוב!!! ניסיתי להסיר את הדרייבר ולהתקין מחדש לא עזר!! ניסיתי להוציא את הכרטיס רשת ולהחזיר מחדש המערכת הפעלה מזהה אותו אבל שוב פעם מופיע התנגשות!!! שאני נכנס לתוך המאפיינים של הכרטיס מסך במנהל התקנים מופיע לי השגיאה הבאה: this device cannot find enough resoures it can use (code 12) אם מישהו יוכל לכוון אותי מה בדיוק הבעייה זה יעזור לי מאוד !!! תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
שלום, אני מחובר דרך 012 קווית ואני חווה בעיית ניתוקים מציקה במיוחד מדובר בניתוקים רגעיים, אבל הם מנתקים אותי משרתים במשחקים אונליין.. מה שמוזר שיש משחקים בהם הכל רגיל והניתוק לא משפיע בכלל ואני לא מנותק מהשרת(בדקתי את זה, ואכן מתרחש ניתוקי רגעי אבל אני עדיין במשחק..), בעוד במשחקים אחרים(הרוב) אני מנותק ומועף מהשרת. איך ניתן לפתור בעיה כזאת? האם פנייה לשירות"ל של 012 היא רעיון טוב או בזבוז זמן? תודה, ירדן.
-
- 15 תגובות
- 4k צפיות
-
-
לפני כשבועיים היתה לי בעייה הייתי מפעיל את המחשב הוא היה מגיע לטעינה של הווינדוס ואז עושה רסטרט הלכתי למעבדה הם אמרו לי שהבעייה היתה בהארד דיסק והחליפו לי אותו כי יש לי עליו אחריות עכשיו אחרי שקיבלתי את ההארד דיסק החדש הבעיה ממשיכה... מישהו אולי יודע מה עוד יכול לגרום לבעייה תעזרו בבקשה כי בישביל לבדוק אני נוסע לכפר סבא מנתניה כי שם יש לי אחריות וזה דראך ארוכה יחסית... תודה לעוזרים!!!!
-
- 10 תגובות
- 839 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב של אבא שלי ואני לא יודע ממה היא נובעת אני מדליק את המחשב עולה לוינדוס אני לוחץ התחל או אחרי כמה שניות או מתכבה ונדלק מחדש ככה כל הזמן מה זה יכול להיות ? אני חושב שהספק יכול להיות ? משאיר לכם המומחים את השאלה הזאת חבל לי סתם להתעסק ולהרוס הכל
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המחשב שלי שמשמש כ-NAS מולטימדיה. במחשב יש לוח MSI H55M-ED55 ושאר המפרט מופיע מימין. הבעיה לא עקבית ובה המחשב לפעמים לא מתעורר ממצב שינה. בממוצע אחת ל-5 פעמים בערך. כאשר התקלה אכן מתרחשת, לאחר הדלקה של המחשב הוא נדלק ל-3 שניות בערך (מפעיל מאווררים, ה-CD מרעיש קצת, נורות נדלקות) לאחר מכן הוא כבה ולאחר שתי שניות נדלק חזרה וכל העניין חוזר חלילה עד אינסוף. בסופו של דבר אני נאלץ לכבות אותו בלחיצה ארוכה על כפתור ההפעלה ולהפעיל שוב. אציין שגרסת ה-BIOS היא העדכנית ביותר. אני חושד בלוח אם. עצות?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ידידה שלי קנתה מחשב, באנו להתקין את הוינדוס אקספי פרו והוא נותן לגשת להראדיסק (מבוסס סיראל אטא), הביוס מזהה את הארד דיסק, התקנה של וינדוס לא נותנת ליצור פרטישנים ולפרמט אותו. ככה לפחות אני רואה את בעיה! מישהו יודע משהו על נושא נתקל בבעיה כזאת ? (מישהו התקין וינדוס אקספי על מחשב חדש שיש בו רק הארדיסק סיראל אטא? הכל הלך חלק?) אולי זה משהו אחר ? יש רעיונות מה זה יכול להיות? וכמובן פתרונות.... כל מידע התקבל בשמחה תודה ערן
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
היי, אחי הביא לי מחשב של ידידה שלו שאני אפרמט לה אותו... כרגיל אתם יודעים, עבודה קלה פירמוט הכל טוב ויפה ווינדווס עולה הכל מותקן (פנטיום 3 , WIN2K) ואז שמתי לב שהווינדווס לא התקין כברירת מחדל את הכרטיס רשת, אמרתי סבבה, לפני שהפירמטתי היה לה ווינדווס 98, בדקתי איזה דרייברים צריך אם אני יצטרך בהתקנה מחדש, ראיתי שאני צריך דרייברים של realtek 8139 , סבבה גלשתי לי באינטרנט, הורדתי דרייברים מהאתר הרשמי של REALTEK, באתי להתקין, והכרטיס לא מזהה את הדרייברים, ניסיתי להתקין אוטומטית, ידנית, בכל הצורות, ונאדה... אמרתי לעצמי אולי טעיתי? פתחתי את המחשב הסתכלתי על הכרטיס ואכן ראיתי rtl8139d, הצ'יפ של רילטק עם ייצור של ASOUND, אמרתי נלך לאתר של ASOUND, הורדתי משם דרייברים גם, ניסיתי לה…
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אהלן! בעייה קצת מוזרה ומתישה. פירמטתי היום את המחשב לקראת התקנה מחודשת של הווינדוס. בתהליך ההתקנה מחדש לא נתקלתי בשום בעיות. כאשר הווינדוס אמור לעלות בפעם הראשונה, לאחר המסך של החלונות, קבלתי מסך שחור ורק אופציה להזיז את העכבר. ביצעתי התקנה מחדש (כולל פירמוט חוזר של כלל המחיצות) אך ללא הועיל. חזרתי על התהליך בעזרת התקנה מדיסק און קי, אך נתקלתי שוב באותה הבעייה. החלפתי דיסק התקנה, אך שוב הבעייה חזרה על עצמה. החלפתי בנוסף את הארד דיסק וביצעתי איפוס להגדרות של הביוס אבל הבעייה חוזרת על עצמה. לפני הפירמוט נכנס לי ווירוס למערכת שדימה את עצמו לקובץ dllhost.exe הווירוס לא התגלה דרך האנטי ווירוס או תוכנת רוגלה ולמעשה גרם למעבד לעבוד תמידית על 30% גם כאשר כלום לא רץ ברקע ובנוסף ל…
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-