תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. התקנתי לוח אם חדש(לאחר שנשרף לי אחד). קניתי אותו יד שנייה.אין לי שום דרייברים.הלוח הוא של אינטל מדגם D865GBF. במנהל ההתקנים יש בעיה(ראו תמונה מצורפת) איני יכול לחבר כבל לכרטיס רשת של הלוח. כרגע אני גולש דרך חיבור USB. אני מעדף דרך כרטיס רשת. נכנסתי לאתר של אינטל והורדתי את כל הדרייברים האפשרים.לא עוזר. איך אתקן זאת? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
טוב, אז ככה, הבעיה שלי היא כזו: יש לי במחשב DVD (הכונן הוא 48X12) והוא עבד טוב מאוד (ועדיין עובד...) הבעיה היא - שכרתי סרט (Resident Evil) ומשום מה ה-DVD לא קורא אותו (כאילו, הוא טוען וטוען וטוען עד שבסוף נדלקת הנורה שליד הכונן, ולא נכבת עד שמוציאים את הדיסק). בדקתי עם המוכרת את ה-DVD בחנות והוא עבד טוב מאוד. בדקתי DVD אחר שיש לי בבית (יצפאן) והוא עובד מצויין. למישהו יש מושג למה זה קורה, ואיך אפשר לפתור את זה? אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי. בתודה ובצפייה לתשובה, Red Fox.
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
כשאני פותח את אקספלורר הפונטים שלי ממש גדולים כאילו אני ברזולציה 600*400 וזה מרגיז אך אני מחזיר את זה למצב הקודם?
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בעייה די מוזרה שפעם ראשונה שאני נתקל בה..המסך שלי (Samsunf 955DF ) היה במצב StandBy וכאשר הדלקתי אותו הגוון שלו הפך לצהבהב , המסך מקונפג בתוצרת RGB 6500K .
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, משהו ממש מוזר קרה לHD שלי. יש לי 2 מחיצות בכונן, אחת עובדת בלי שום בעיה והשניה כשאני מנסה לגשת אליה אני מקבל This disk structure is corrupted and unreadable. אני מניח שזה קרה אחרי שהייתה לנו כאן הפסקת חשמל לפני כמה ימים. העניין הוא שהייתי בטוח שאם כבר אז 2 המחיצות לא יעבדו אבל אחת עובדת מצויין. ניסיתי לבדוק את המחיצה עם DISKEEPER אבל כשאני מעלה את התוכנה, היא בכלל לא מזהה את הכונן (בניגוד לחלונות). היה לי הרבה מידע חשוב על הכונן, יש למישהו מושג מה אפשר לעשות?!? תודה רבה על העזרה מראש,
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום, ביומיים האחרונים אני לא מצליחה לגשת לשום אתר באינטרנט (פרט לyoutube ולgoogle drive שעובדים כרגיל) כאשר הגישה בלפטופ היא עם wifi, תמיד מופיע לי אותו מסך של "לא ניתן לגשת לאתר הזה ל-www.ynet.co.il נדרש זמן רב מדי להגיב." ולמטה כתוב ERR_CONNECTION_TIMED_OUT כשאני גולשת על האינטרנט של הפלאפון/ מחברת כבל רשת ללפטופ אין את הבעיה הזו, וגם לכל שאר המכשירים שעובדים עם הwifi הזה אין את הבעיה הזו.. מישהו מכיר ויכול לסייע?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב לכולם. אני עוזר לתחזק מחשבים אצל קרובי משפחה, ולא מזמן נתקלתי בבעיה שאני זקוק ביעוץ. מחשב בן שנתיים עם וינדוס 10 HOME ברוסית ובעל שני דיסקים קשיחים של 2TB. הדיסק הראשי מחולק למיחצת C בעלת 500GB וכל השאר במחיצת D לשימוש יום יומי. קניתי לא מזמן דיסק חדש בתכנון של 2TB להגדיל את הנפח, אך לפני שהספקתי הוינדוס התחיל להשות בעיות בהפעלה. צצו מסכים כחולים בהדלקה עם הכתוב unaccessable harddrive, ובלי תיקון של וינדוס- המערכת לא יכלה לעלות. הייתי עסוק אבל הבן אדם היה צריך את המחשב- אז הוא הפעיל אותו ככה כמה פעמים עד שהתיקון של וינדוס נתקע סופית. הבנתי שרוב הסיכוים הבעיה בדיסק ושהוא קריא חלקית. התקנתי דיסק חדש ועליו וינדוס מ-0. ת…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש ללא ווינדוס . לאחר התקנת הווינדוס 10 הכל עובד למעט העדר הגישה לאינטרנט. לוח האם שלי הוא asus h110m-a. בחלון הnetwork and sharing center רשום : you are currently not connected to any network (ואין את האייקון המוכר הקטן של המחשבים שמסמל את הרשת ובדר"כ עליו אני לוחץ). אם אני מנסה בליצור רשת ע"י לחיצה על הset up a new connection or network נפתחות 3 אפשרויות ובאפשרות הconnect to the internet - כאשר לוחץ מקבל את ההודעה windows did not detect any networking hardware. כשאני מסתכל בdevice manager תחת הehernet controller כתוב שהדרייברים לא מותקנים. אז ניסיתי להוריד את הדרייברים מהאתר של אסוס ובמהלך ההתקנה (r…
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן לפני כמה חודשים הרצתי SCANDISK על החיצוני שלי והוא מצא ותיקן כמה תקלות (שום BAD SECTORS או משהו בסגנון), אבל מאז אני לא יכול לגשת לחלק מהתיקיות (ACCESS DENIED) והן מופיעות כ-0 BYTE (חשוב לציין שהרצתי את זה על מחשב אחר ולא על המחשב שההרדיסק מחובר אליו באופן קבוע). מישהו יודע איך אפשר לתקן את זה ולגשת לתיקיות מבלי למחוק את המידע?
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, לפני חודש נוצרה לי בעיית גלישה באינטרנט. יש אי יציבות בחיבור וזה גורם לבעיות רבות, הדפדפנים נתקעים (כרום ואקפלורר) הDROPBOX מסתנכרן לאט ועוד רבות. יש לי inspiron 14z 5423 כרטיסי רשת: Dell Wireless 1703 802.11b|g|n (2.4GHz) Qualcomm Atheros AR8162/8166/8168 PCI-E Fast Ethernet Controller (NDIS 6.30) מה ניסיתי? * בדיקה של כל הרכיבי תקשורת דרך האתר של DELL *התחברות לרשת דרך כבל ETRNET *התקנת דרייברים של כל הרכיבי תקשורת דרך האתר של DELL *שחזור שלך המערכת 3 שבועות אחורה ( בוצע לפני שבוע). כל אלה לא פתרו את הבעיה את הבעיה. (מצורף מצב הPINGים לפורום הזה). בבקשה עזרה.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים האחרונים יש לי בעית גלישה מוזרה במחשב, אנסה לתאר אותה בפירוט. מדי פעם המחשב מסרב לגלוש, וכל הדפדפנים (כרום, פיירפוקס, אקספולרר) לא מצליחים להכנס לאף אתר. בזמן שזה קורה, עדיין אני רואה שאני מחושב לרשת. יש לי מחשב נייח עם dongle אלחוטי, מסוג TP Link 150 Mbps Wireless Lite N Adapter, שמחובר ל-USB שבאחורי המחשב. . חיבור לרשת הביתית שלי עדיין פעיל, אין שום סימן שאלה צהוב לייד קווי הקליטה (חלונות 7). אני יודע שאין לי בעיה ברשת הביתית, הפלאפון שלי מצליח להישאר מחובר, מחשב נייד אחר גם כן. נראה לי שאפילו ה-utorrent מצליח להמשיך להוריד דברים בזמן שכל הדפדפנים לא מצליחים לגלוש. לאחר איתחול מחדש של המחשב הבעיה נפתרת, אבל רק זמנית, ויכולה לחזור על עצמה לאחר 5 דקות. א…
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום. לפני כשבוע התחילה בעיה רק במחשב אחד מתוך 3 שמחוברים לראוטר. לפעמים לא ניתן לגלוש (להכנס לאתרים) אבל האינטרנט כן עובד ז"א פקודת פינג עובדת יפה ומראה זמנים יפים, UTORRENT ממשיך לעבוד כרגיל. נא עזרו לי לפתור את הבעיה. מערכת הפעלה XP SP3 המחשבים שמחוברים לראוטר לא מחוברים ברשת אלא כל אחד לעצמו. בזמן התקלה במחשב הבעייתי שאר המחשבים עובדים כרגיל וללא בעיה כנ"ל גם אייפון. מצ"ב תמונה של NETSTAT -AN במצב של התקלה. ותמונה של מצב תקין (אמנם ללא UTORRENT אבל שללתי את זה כגורם). ניסיתי לבצע ריסטרט, סריקה אחר וירוסים, סריקה בעזרת Spybot - Search & Destroy, סריקה בעזרת Malwarebytes' Anti-Malware. לא עלה דבר. כל התוכנות מעודכנות. אנטי וירוס NOD32 4. כיביתי תהליכים חשודים במנהל …
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
יש לי מחשב שולחני ונייד, ועל השולחני גיליתי בזמן האחרון בעיית גישה לאתרים בחו"ל. למשל newegg.com לא עולה בכלל, ו- twitch.tv אם עולה אז איטי מאוד, והרבה זמן הסטרים עצמו של הוידאו אף פעם לא טוען עד הסוף. אני משתמש ב- FF, ניסיתי בכרום וזה דווקא נכנס אבל איטי מאוד. אני מחובר דרך מתאם HPNA של בזק. העניין שעל הנייד שלי שמחובר באותה נקודה קווי, אין את הבעיה הזאת. אין לי DNS או פרוקסי מוגדר. למישהו יש רעיון?
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
-
היי , לא ידעתי אם זה שייך לתמיכה התכנית או לגרפיקה.. בכל מקרה , יש לי בעיה עם הגרפיקה ב VC זה נראה כאילו היא מצתיירת מאוחר מידי... זאת אומרת לפעמים יש חלקים חסרים בתמונה , ורק אחרי כמה שניות הם פתאום מופיעים. או למשל ביניינים , כולם בסדר , פתאום שאני מתקרב לאחד לא רואים עליו כלום , הכוונה רואים מעיין טפת כזה מרובע שלא נראה כמו ביניין. זה קורה כל כמה שניות... ניסיתי דרייברים חדשים לכרטיס מסך , ניסיתי לשחק עם ההגדרות במשחק Vsync \ wide screen \ frame limiter וכל מה שהיה שם. שיניתי רזולוציות \ קצבי רענון.. וכלום. המחשב כרגע באובר קלוק , וגם שהוא לא באובק קלוק זה קורה. הנה תמונה :
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי. יש לי מחשב נייד של lenovo דגם IdeaPad Gaming 3 81Y4009FIV לאחרונה קורה לי במשחקי מחשב שלפעמים הגרפיקה נהיית מטושטשת ובניינים ובתים לדוגמא נעלמים מה כדאי לשנות במפרט של המחשב כדי לשפר את הבעיה הזו? במחשב יש: כרטיס מסך: nvidia geforce gtx 1650 מעבד: i5 10th gen מסך: מריץ ב 60p זיכרון פנימי: (8GB (RAM
-
- 6 תגובות
- 806 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום וצהריים טובים. יש לי מחשב נייד מסוג ASUS K53S ויש לי בעיות בהפעלת משחקים ברמת גרפיקה גבוהה. לאחר שהתקנתי Windows 7 על המחשב התקנתי גם את AVGAntivirus בגירסאת ה - Trial ל-30 ימים. בזמן שאותו אנטי-וירוס היה מותקן אצלי לא היו לי שום בעיות להפעיל משחקים ברמת גרפיקה גבוהה. בכל פעם שהדלקתי את המחשב האנטי-וירוס הקפיץ הודעה (דרך אפשרות הפיירוול של האנטי-וירוס, שקיימת רק בגירסא המלאה או בתקופה הזמנית של 30 ימים) שאומרת - "Gaming Mode Activated", ואני בטוח שיש לזה קשר כלשהו לבעיה שלי, שנוצרה רק לאחר שתוקפה של תקופת הניסיון של 30 יום נגמרה. כיום שאני מפעיל כל משחק שיש לי על המחשב יש כמה תופעות: 1. קופצת הודעה שאומרת שהמשחק יכול לפעול רק ברמת גרפיקה נמוכה…
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
שלום. היום ראיתי סרטון וידאו באינטרנט כשפתאום המסך והסאונד קפאו. אחרי כמה שניות המחשב חזר עם הודעת TDR ( Display driver xxxxx stopped responding and was recovered). מאז זה קרה עוד כמה פעמים, ובנוסף משחקים לא עובדים כמו שצריך. (ריצודים מוזרים על המסך, קווים שחורים, וכו'). האם אפשר להניח שכרטיס המסך התקלקל, או שיכול להיות הסבר אחר?תודה.
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה הדיסק הקשיח החל לעשות לי כל מיני בעיות, כבר כמה זמן שהוא קצת דפוק והווינדואז זורק לי הודעות על שגיאות בדיסק, האחריות פגה מזמן וגם יצא לי לבדוק אותו עם כל מיני תוכנות בזמנו שאישרו את החשש שלי בקשר לקילקולו. כמובן שהכל מגובה כבר מזמן כך שאין חשש לאיבוד מידע יקר ערך וכו' השאלה היא כזאת: האם כדאי לקנות דיסק קשיח חדש (כאילו ברור, אבל יש המשך) ולחבר את שניהם בRAID (אם עוד משתמשים בדבר הזה, אני קצת לא מעודכן), כמובן שמערכת ההפעלה צריכה להיות על התקין נכון? או פשוט להיפטר ממנו אחרי שאני קונה חדש? כמו כן, האם אני יכול לחבר את החדש, להתקין עליו מערכת הפעלה ולהשאיר פה את הקלוקל מחובר, שיכיל כל מיני שטויות ודברים זמניים עד שהוא יתפגר סופית? אולי יש עוד הצעה ש…
-
- 10 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב עם הארד דיסק של WD 20 G.B אשר היום התחיל לעשות רעשים. אז ככה: מדליקים את המחשב,סופר זיכרון,מסך כחול עם כיתובית לבנה :"Memory Dump" משהו כזה,והוויינדוס לא עולה. הדיסק קשיח בנוסף עושה רעש של טאק,טאק,טאק. בבקשה עזרו לי,יש בו חומר חשוב מאוד! תמונות של אחים,של דודים,של דודיים רחוקים,של טיולים,מלא מידע,כתבות,ועוד ועוד דברים! אנא עזרו לי,אני מבטיח שלאחר הסידור של זה אני מבצע גיבוי מלא! כל חודש גיבוי! עזרו לי בבקשה!
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם החלפתי לוח אם (הקודם הלך) לAsus p5k se ופירמטתי אם ההרד דיסק להתקנה נקיה ואני לא מצליח לגרום לסאונד לעבוד. התקנתי את בל הדריבירים הכי מעודכנים מהאתר של Asus ואני רואה את Realtek manger אבל הפאנל האחורי לא מאפשר לבחור כשאני מכניס תקע ואני לא מצליח להשמיע קול (ניסיתי רמקולים ואוזניות). את הפאנל הקדמי הצלחתי להפעיל כמו שצריך אחרי ששיניתי את ההגדרות ב BIOS לעבוד על AC97 (ראיתי בפורום) אבל אני לא מצליח להפעיל את האחורי. אחרי כל אתחול הוא מבקש התקהנ של דריברים ולא מסכים לקבל את הדריבר של Realtek גם כשאני בוחר אותם ידנית. מנהל התוכנה מציג משהו מוזר אולי זה קשור (4 התקני סאונד עם סימן שאלה צהוב ובלי דיבר תקין - מצורף) ניסיתי כל מה שאני יודע וגם חיפשתי המון באינטרנט אנ…
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
דוד שלי (בן 9) שיחק לי בrivatuner ושינה לי הגדרות בpower user ועכשיו כל משחק שעובד בopengl כשאני מפעיל אותו זה כותב לי pengl.dll גרם לטעות במשחק הנ''ל, בבקשה תעזרו לי (ואם יש לכם אז לינק להורדת גירסת הדרייברים של nvidia שנןתנים ביצועים הכי טובים ) תודה ובבקשה אני ממש נואש. :'( :'( :'( :'( :'( :'( ואני גם העברתי את ההודעה בגלל שאף אחד לא ענה לי.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, אתמול רכשתי בKSP מחשב חדש: CPU : I5 3570K MOBO:ASUS P8Z77-V PRO RAM:2X4GB SNIPER 1600 GPU:SAPPHIRE 7850 2GB PSU: THERMALTAKE 650w GOLD TOUGHPOWER WINDOWS 7 64BIT ULTIMATE לדאבוני, המחשב מסרב לקבל את הדרייבר של הכרטיס מסך, לא משנה מה אני עושה. תחילה התקנתי את הדרייבר שבא עם הכרטיס, זה נתן לי מסך מפוקסל עם הרבה חיתוכים לרוחב המסך. לאחר מכן, מחקתי את הדרייבר הנ"ל, והתקנתי אחד מעודכן יותר מהאינטרנט, והדרייבר פשוט לא מותקן.. כל פעם שאני מתקין את הדרייבר הוא נותן לי את הרישום של ההתקנה ובסוף Error message: Driver installation failed. אשמח לרעיונות, ובעיקרון עוד כ4 שעות~ אם לא אצליח, אאלץ לחזור לסניף ולבקש החלפה לכרטיס. תודה מראש, גל.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום עליכם. רכשתי היום כרטיס קול מדגם: Cmedia CMI8738 - 6CH ניסיתי להתקין את הדריבר אבל הוא לא מתקין אותו. ניסיתי מלא דרכים, מצב בטוח, ביטול הכרטיס על הלוח-אם וכל מה שהצלחתי למצוא בגוגל. לכן אני רוצה לדעת עם למישהו כאן יש ניסיון עם התקלה הזאת. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אחרי שהצלחתי לפרמט את המחשב הישן (ראה אשכול ישן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=211639.0) והתקנתי עליו WinXP Pro התחילה בעיה חדשה, בעיית דרייברים. מכיוון שגם כרטיס הקול וגם כרטיס הרשת הם O/B והוינדוס לא מוצא אוטומטית את הדרייברים שלהם אני לא יכול לגלוש באינטרנט או לשמוע מוזיקה. הפרטים של הלוח לפי CPU-Z הם: Model 8IGML Chipset Intel i845G Rev A1 Southbridge Intel 82801DB (ICH4 Sensor ITE 0 מישהו יודע איפה אפשר למצוא דרייברים לכרטיס הרשת וכרטיס הקול של לוח זה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-