תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
עריכה : פתרתי הבעיה - ראו בהודעה בהמשך... המחשב הוא חדש לחלוטין הDVD הוא של LG במימשק SATA הוא ניראה לי תקיו לחלוטין...בכל מיקרה קורא דיסקים בצורה תקינה>>> והדלת יושבת טוב עדיין התחילה להופיע לי הודעה >>> ממש 3 שניות ליפני שהמחשב נכבה לחלוטין הודעה שהדלת של ה DVD לא ממש סגורה ושאולי הדיסקט לא יושב טוב או משהוא כזה תכלס הכל ניראה תקין האם זו בעיית חומרה של הDVD ? או בעיית תוכנה הקשורה אולי לSATA ? תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש לי לוח אם P35C-DS3R של ג'יגהבייט ומארז 3D AURORA של ג'יגהבייט. היציאות של הלוח אם שאמורות בעצם לפנות לאחורי המארז לא מתאימות לחורים שחצובים בחלק האחורי של המארז, שמיועדים ליציאות האלה. מה עושים? עריכה: הצלחתי, עכשיו הבעיה היא שאין לי ברגים כדי לחזק אותו. אין בקופסא של הלוח. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
טוב קרה לי שלשום משהו מוזר, הייתי עם חבר בבית פתאום הרחתי ריח שרוף חיפשתי מאיפה זה בא והכל בסוף התברר שזה מהמחשב, מהכרטיס מסך נראה לי לא יודע, בקיצור אחרי כמה שניות של חיפוש מאיפה מגיע הריח, נהיה מסך כחול כזה במסך, שרשום כל מיני דברים כמו אם זה פעם ראשונה קורה לך תעשה ריסטרס וזה כל השטויות האלה. בקיצור זהו מאז המחשב לא נדלק, זה מראה לי את הטעינה של הווינדוס, ואז כל פעם יש לי את המסך הכחול הזה ואין לא עובד, הייתי בטוח שהכרטיס מסך נשרף והמנגנון לא נותן להפעיל את הווינדוס כדיי שלא ישרף, אבל עכשיו לפני 10 דקות הוצאתי זיכרון אחד מהלוח אם, (יש לי 2 זכרונות כל אחד ג'יגה) והמחשב עובד ! עם זכרון אחד הוא עובד, ועם 2 הוא לא עובד זה מראה מסך כחול. בקיצור ניסיתי להחליף את המקומות שלהם…
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
http://www.siz.co.il/my.php?file=miozzjflzjgw.jpg זה המחשב שלי intel core 2 duo processor E8400 3.0GHZ 1333MHz 6 MB ARctic Cooling Freezer 7 Pro GiGabyte Ga-P45-DS3 G.Skill DDR2 4096MB 800MHz Pi Cl4-4-4-12 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200RPM 16MB GeCube Radeon HD4850 512MB DDR3 NZXT Teampest SeaSonic S12II-500W
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
ACRORD32.exe=10,000 emule= 40-70,000 IEXPLORE.exe=23,912 AVPM=4-8,000 explorer =8,000 ויש לי הרבה קבצים שהשם שלהם SVCHOST יש 2 שלוקחים SVCHOST=4,972 taskmgr=4,000 AVPM=8,240 יש כאן משהו שצריך לימחוק? IEXPLORE.exe=23,912 explorer =8,000 יש לי כאן איזה קובץ שלוקח הרבה משאבי מערכת והוא לא מוכר? ואיך אני מוחק אותו בכלל?? וראיתי שייש לי שם קובץ lsass.exe=1,060 הקובץ הזה לא ווירוס? עם אני יתקין Mozilla Firefox 0.9.1 אז זה היקח לי פחות משאבי מערכת explorer בהרבה??
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
תופעה שרק לאחרונה קוראת לי , בזמן שאני משחק משחק לא משנה איזה כעבור חמש דקות משהו כזה המשחקב נכבה לי לא משנה איזה משחק אני משחק לדוגמא אני שמקח במשחק BATTLEFIELD 2 אחרי איזה חמש דקות משחק המחשב נכבה מפרט המחשב AMD +3800 2GB RAM GEFORCE 7600GT ספק כוח 450W בבקשה אם תוכלו לעזור לי כי זה ממש מעצבן וזה גם הורס לדעתי תודה . :-[
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
OK אז את המפרט אתם יכולים לראות מצד ימין. תודה. -- עשיתי מדידה עם EVEREST והנה התוצאות: האם התוצאות בסדר והאם זה מתאים למערכת שלי? [יש לי הרגשה שזה נמוך ] תודה.
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי את WINDBG יש לי שלושה קבצי DUMP בסה"כ... איך המאגר הזה אמור להתעדכן.. על כל בעיה שעולה נרשם DUMP FILE נוסף...? או שאני צתריך להתקין את התוכנה מחדש או משהו בסגנון..? השאלה בעצם האם המאגר מתעדכן אונליין מה שנקרא... בזמן אמת.. והאם לאחר שאני כביכול מטפל בבעיה שעולה מהתוכנה הקובץ עדיין צריך להמשיך להופיע?
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
זה הולך ככה יש לי סידירום וצורב ושניהם עבדו טוב מאוד עד האוברקלוק אחרי שהתחלתי לעשות אוברקלוק המחשב לא מזהה את הצורב (MASTER) אלא רק את הסידירום(SLAVE) זה קורה רק אחרי שאני מפעיל את המחשב מחדש מה WINDOWS או כשאני עושה ריסט ידני אם אני מכה את המחשב לגמרי אז בהפעלה הראשונה הוא מזהה את שני הכוננים אבל אחרי הריסט הראשון הוא שוב לא מזהה אותו מה לעשות????? /עריכת המודר/ למה הכותרת המעצבנת? לא קראנו עדיין את חוקי הפורום כנראה.
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
המחשב ניתקע ניכנס למסך כחול ואז עשה ריסט הנה המפרט של קבצי DUMP Microsoft ® Windows Debugger Version 6.8.0004.0 X86 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini031008-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols Executable search path is: Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 2) MP (2 procs) Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Built by: 2600.xpsp_sp2_gdr.070227-2254 Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x8055c700 Debug session time: Mon Mar 10 07:04:41.…
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב שהוא נותן לי את השגיאה הבאה: Sec Master Drive - ATAPI INCOPATIBLE Sec Slave Drive - ATAPI INCOPATIBLE ואז הוא עובר חלון לזה: Analyzing Network Media Type , This Will Take Sevarel Seconds. OK. RPL - ROM - ADR : 0011 5B29 39DF RPL - ROM - IRQ : 11 RPL - ROM - PIO : DC00 RPL - ROM - FFC פה הוא טוען עד 50 שניות וכל פעם חוזר על זה. ומגיע לאותו חלון ומבצע את אותו התהליך של ה50 שניות מחדש. מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-
-
במחשב החדש (המפרט בחתימה) לא שומעים כלום.. הדרייברים כולם מותקנים,הכ. קול מזוהה ומותקן, ואין שום בעיה (לפחות לפי מנהל ההתקנים), וגם במיקסר (nvMixer) רואים את השנתות שם קופצות לפי קצת המוזיקה שמנוגן מהמדה פלייר.. אבל לא שומעים כלום ברמקולים! חיברתי את המערכת למחשב עם כבל (במחשב הישן הכל עבד פיקס), חיברתי את הכבל ליציאה (חיבור ירוק), ולא עבד. חיברתי אז לכל אחד מהשקעים, לא עבד, חיברתי לפאנל הקדמי, לא עבד! מה עושים? עריכה: חבר'ה, לא, המערכת לא על Mute, המיקסר והווינדוס על פול ווליום. נדב.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, השתמשתי תקופה מסוימת בווינדוס 7 ובשבוע האחרון התחלתי לשים לב שבכל פעם שאני מכבה את המחשב, המחשב מעין מאפס את עצמו. זה אומר שהוא מוחק מועדפים, מוחק את כל הסמלים על הדקסטופ חוץ מהבסיסיים כמו סל, אנטיוירוס ומחשב שלי, מוחק הורדות של טורנט, מוחק סמלים מההתחל. חשבתי שמדובר בסוג של וירוס, האנטיוירוס לא איבחן את זה וכבר רציתי בכל מקרה לפרמט אז יגשתי לפרמוט וכבר השגתי וינדוס XP אז החלטתי ליישם אותו. בפירמוט הראשון, לאחר הפירמוט ולפני התקנת הווינדוס (כלומר ברגע שהמחשב מפעיל את עצמו) קיבלתי מסך כחול ראשון0x0000007b, לאחר קריאת חומר בנושא הבנתי שמדובר או בירוס בסקטור האיתחול או בקונטרולר של ההרדיסק. בכל מקרה לא היתה לי דרך פתרון ממשית אז פירמטתי שוב עם ווינדוס אחר (כי …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מאז שרכשתי את המחשב (נייח) כרגע עם וינדוס 10 המחשב קופא בתדרות יותר גדולה בין 5 דקות עבודה ועד מספר שעות שמתי לב שבימים קרים כמו עכשיו יש פחות תקיעות הורדתי תוכנות לבדיקת חום רכיבי המחשב. נראה שהמעבד 120 מעלות למרות שנשמע שזה יותר מדי/לא הגיוני. אפשר לראות מספר נתוני טמפרטורה למעבד בקובץ המצורף דגימה משתי תוכנות- לא יודע מה ההבדל בינהם. המחשב עם מארז פתוח ומאוורר עובד תקין ובכל זאת קופא דעתכם בבקשה לנתונים
-
- 5 תגובות
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-
-
כותרת והנה תמונה http://www.siz.co.il/my.php?file=zgzoxzje0mtq.jpg
-
- 5 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קניתי מפצלי USB של 4 פורטים (USB-H40-A2.0 של Dynamode). הבעיה היא שהם לא מזהים חומרות שנכנסות אליהם, מכל הסוגים. רק אם אני מחבר את החומרה קודם לפורט שלהם במחשב, ואח"כ מחבר אותם למפצל הם מזהים (וגם זה לא תמיד). (כמובן שהחומרה מזהה, הבעיה היא במחשב). המפצלים מחוברים לחשמל. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אהלן חברים.. מקווה שתוכלו לעזור קצת פרטים לפני שמתחילים: מערכת הפעלה: Windows 7 64 bit כרטיס מסך: ATI RADEON HD 4350 מסך ראשי: של CHIMEI דגם CMV 938D כאשר בהגדרות בכרטיס רשום לי CMC 19AW. המסך מחובר בחיבור DVI. מסך שני: LCD של PANASONIC דגם TH-L32X20M מחובר למחשב בחיבור HDMI. כשאני מבצע שיכפול של השולחן עבודה לשני המסכים מה שנקרא : Duplicate desktop on 1 and 2 אני רואה בשני המסכים. אך כשאני מנסה לבצע הרחבה כלומר לראות את השולחן עבודה מתפרש לשני חלקים אני לא מצליח מה שנקרא Extend Desktop. מה שקורה שאני תמיד ראוה במסך הראשי ולא בLCD . ניסיתי בכמה רזולציות ולא מסתדר לי. וניסיתי גם לעשות את הLCD מסך ראשי וגם לא רואים כלום... פשוט מסך שחור מקווה שתוכלו לעזור לי. אופק
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
יש לי ASUS P5S800-VM 512 MB זיכרון פנימי מחשב פחות מ-שנה 38 מעלות לפי SPEEDFAN התקנתי דרייברים מעודכנים של כרטיס קול ONBOARD אבל כל פעם שאני מעלה תוכנה עם קצת משקל - MSNMSG , אפילו דף אינטרנט) גם שאני מעלה פוטושופ (טוב זה "קצת" יותר כבד מהשאר...) אני מקבל עיוותים בשמיעה של השירים... הייתכן שיש בעיה בכרטיס קול עצמו?
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום רב, יום עמוס תקלות עובר עליי בכל המחשבים בבית... באחד המחשבים כאשר מפעילים את המחשב אז המסך נשאר שחור ולא מגיב.. חיברתי את המסך למחשב שלי והוא עובד יופי ניסיתי עם מסך אחר בבית וגם הוא לא עובד על המחשב הבעייתי, אז מכך הסקתי שכרטיס המסך שבק חיים. כרטיס המסך הוא כרטיס מסך מובנה, אין צפצופים ואין ריח של שרוף. האם ניתן להחליף את כרטיס המסך או שצריך להחליף את לוח האם? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , מדובר במחשב פנטיום 800 מגה ההרצ לוח של פי סי פרטנאר . עבדתי ב WINDOWS התחלתי את המחשב והמחשב קפא ,נורית ההרדיסק נשארה דולקת נסיתי, לכבות את המחשב על ידי לחיצה קבועה על הPOWER , המחשב לא הגיב , אחרי כמה שניות המחשב התכבה ושהדלקתי אותו הוא לא זכר את הרכיבים כלומר משהו בביוס השתבש , בהתחלה חשבתי שזה אולי הבטריה , אך שאתחלתי את המחשב זה עוד פעם קרה המחשב לא הגיב , נסיתי לכבות אתו ע"י לחיצה קבועה על ה POWER לא הגיב , כיביתי אותו ע"י הוצאת כבל החשמל מהשקע , ושנסיתי להדליק הוא לא נדלק . הוצאתי את כל הרכיבים של המחשב חוץ ממעבד , הוצאתי את הבטריה וחכיתי 15 דקות , לא נדלק . חשבתי נתחיל מהתחלה , הוצאתי את כל הרכיבים כולל הספק , הוצאתי את הלוח ולהפתעתי היה בורג בין ה…
-
- 5 תגובות
- 972 צפיות
-
-
יש לי מסך lcd והגדרתי בצריכת החשמל שהוא יתכבה אחרי 45 דקות והוא לא מיתכבה מה הסיבה לכך? :-\
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
יש לי במחשב את התקיה C:\BCWipe\RECYCLER היא שוקלת כג'יגה פלו ואני לא יכול למחוק תקבצים שבתוכה יש שמה שמות של קבצים כמו 00000000. 00000001. 00000002. וכשאני מנסה למחוק אותם זה רושם לי : "אין אפשרות למחוק את הקובץ : אין אפשרות לקרוא מהקובץ או מהדיסק המוגדרים כמקור" אם תחפשו google מידע על הבעיה הזאת : תחפשו שם RECYCLER\NPROTECT זה כבר ימצא לך מאות בעיות של אנשים שיש לי בעיה כמו שלי אז בקיצור יש לי 3 כוננים במחשב ובכל כונן יש את התקיה הזאת אז זה יוצא שאיזה 4 ג'יגה תפוסים לי סתם... כבר ביקשתי פה עזרה על הבעיה הזאת בפורום הזה ואפחד לא ענה לי תשובה מועילה אז אם זה קרה לכם שיש לכם את הבעיה הזאת והצלחת לפתור אותה או שאתם יודעים משהו איך לפתור אותה אז בבקשה תעזרו לי תודה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחר שהחלטתי להשתמש בתוכנה ש amiram המליץ לי, בת'ארד הזה הרצתי את הבדיקה בדוס, ואני מקבל שגיאה שלא אומרת לי יותר מדי.. הלינק לתמונה לינק אחד שווה אלף מילים אשמח אם תפרשו לי את זה לעברית ואשמח לקבל גם פתרון.. תודה מראש, ערן.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, משום מה המחשב שלי מוציא תמונה בגוון צהוב למסך, ניסיתי להחליף מסך וזה עדיין אותו הדבר, ניסיתי להוציא ולהכניס את הכרטיס ועדיין לא עזר, עדיין הכל בגוון צהוב, והבעיה מתחילה מהמסך של הביוס, מה שאומר שזה לא בעיית דרייברים.. השאלה שלי האם יש איזו דרך לסדר את זה בלי לקנות כרטיס חדש, תודה מראש. יש לציין שהכרטיס הוא GEFORCE 5200, שיושב על AGP X8
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
לחצתי לתוכנה לעשות לי optimization למשחק אבל לא כל כך אהבתי את השינוים אז ביטלתי אבל משום מה זה עדיין השאיר את ה- MFAA דלוק:
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-