תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות את המחשב הבא: לוח אם: ASUS M4A87TD מעבד: Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Box קירור למאוורר: Thermaltake SpinQ VT CPU Cylinder Heatsink Cooler זכרונות: 4 פעמים - DDR3 1333Mhz 2GB Patriot Signature Heatshield דיסק קשיח: 1TB 7200RPM 32MB, SATA II כרטיס מסך: Sapphire HD 6750 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E כרטיס קול: C-Media 5.1 Channel PCI Sound Card צורב DVD: ג'נרי,מותקן אצלי על המחשב הזה,אני פשוט אעביר אותו. כרטיס רשת: 10/100/1000 ג'נרי מארז: 2X120MM 2X80MM (לד אחד בכפתור ההדלקה) השאלה היא,כמה WATTAGE הוא יצרוך,כדי שאני אוכל להתאים לו ספק,או להשתמש במה שיש.(400W) המפרט הנוכחי מוצג בצד ימין,מתחת לשם.מדובר בנייח,ולא בלפטופ. תודה מראש,זוהר.
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכם, אז ככה, משום מה באמצע עבודה על המחשב פתאום הופיע לי פס כחול כזה ישר על המסך, והוא מאוד בולט - ניסיתי לעשות ריסט וזה לא עזר, ניסיתי לחזק חיבורים וזה עדיין ככה.. מה אתם חושבים שיכולה להיות הבעיה? זה ממש מעצבן..
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ככה אני אספר לכם את הסיפור היה לי מחשב נייד שהתפגר לו הלוח אם לפני כמה זמן וכל השאר נשאר שלם. כמובן שמה שהיה חשוב לי זה הHD והוא נשאר בסדר גמור וכל החומר של הלימודים וכל הדברים שהורדתי ושמרתי והמוסיקה שלי הכל בסדר. קניתי קופסא חיצונית בחיבור USB וחיברתי , אתמול חיברתי במחשב של חבר שלי והכל היה טוב זה עבד והכל היה בסדר (לצערי לא היה לו מקום לגבות לי כמעט 60 גיגה) קניתי מחשב חדש לי ולחברה שלי והתקנתי לה הכל ואז ניסיתי לחבר את זה למחשב שלה (לוקח זמן עד שמצליחים להעביד את זה אבל בסוף זה עובד - כך היה אצל חבר שלי וכך במחשב שלה) לבסוף זה עבד אבל אז אמר שישנה איזה בעיה והוא לא הצליח לכתוב או משו כזה. עשיתי RESTART ואז כשעלה הWIN הוא ניסה לעשות CHKDSK לכונן הזה ואמר שכנראה שהMBR …
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום, לפני מס' שעות קניתי לוח אם חדש למחשב שלי.. חיברתי את הלוח אם וכל החלקים וכשהדלקתי את המחשב המסך לא נדלק. כשאני אומר המסך לא נדלק אני לא מתכוון לזה שהמסך לא עבד.. המסך עצמו עובד היטב, הבעיה היא שאני לא רואה שום דבר במסך כשאני מדליק את המחשב.. ניסיתי להפעיל את המחשב עם מסך אחר וגם עם הכרטיס מסך המובנה שנמצא על הלוח אם והמסך פשוט לא פועל.. ניסיתי כל דבר אפשרי עם החלקים והמסך פשוט לא פועל.. ומה שהכי מוזר זה שלפני שהבאתי את הלוח אם בדקתי אותו בחנות והוא פעל בסדר גמור. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
קניתי לאחותי מחשב עם מעבד מובנה, המחשב הזה של אליט עם ה DURON 1400 עליו... עזבו עכשיו מה הוא שווה, או כמה הוא טוב - המחשב לא נותן לי להתקין XP, כאילו - הוא מגיע ל 7 דקות לסיום ושפשוט קופא, החלפתי הרדיסק וסידירום - הם לא הגורמים לתקלה... WINDOWS 98, עולה חלק. זיכרון 256 SDRAM, הלוח הוא K7SEM - ואין לי מושג מה התקלה הזאת!!! לכל המבין ויש מענה, שיבורך...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. לפני כשבועיים לערך קבלתי Blue screen בפעם הראשונה, ניקיתי Reg בתקווה שהבעיה לא תחזור על עצמה. היו לי כמה ימים של שקט אך לפני שלושה -ארבעה ימים הבעיה הופיעה שוב. עוד יום יומיים של שקט ואז עוד הפעם והקצב רק הלך והתגבר. אתמול כבר קבלתי את "מסך המוות" הזה כל 5 דקות. איך אני יוצא מזה? איך אני יכול לדעת האם זו בעיית חומרה או תוכנה (לא הוספתי שום חומרה חדשה מלבד חיבור נתב בקסל רשת)? משווע לעזרה. תודה מראש אייל
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
כאשר אני משחק הרבה זמן במשחקי מחשב כבדים מתחילים להיות לי כל מיני ארטיפקטים מעצבנים. מופעים כל מיני פיקסלים מעצבנים ולא קשורים בכל מקום, המסך לפעמים הופך לשחור לכמה זמן ועוד כמה בעיות כאלה. אמרו לי שזה יכול להיגרם מהתחממות או מבעיות בספק כוח. בדקתי את החום, והכרטיס מסך מגיע ל77 מעלות מקסימום בזמן מאמץ. אז לא ניראה לי שזאת בעיה של חום. האם יש דרך כלשהי לבדוק אם הבעיה היא באמת בספק כוח? והאם יש עוד סיבה שיכולה לגרום לתופעה הזאת? *ניסיתי להתקין דרייברים שונים, לפרמט את המחשב ולנקות מבפנים ושום דבר לא עזר. מפרט: Intel E8400 GA-EP43-DS3L 9800GT 512MB 4G KIT DDR2 800 MHZ MUSHKIN EZCOOL 12CMF500W REAL תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי להחליף את העכבר הג'נרי שלי במשהו קצת יותר איכותי וכשהחלפתי בין העכברים המחשב פשוט לא מזהה את העכבר ,יותר נכון מזהה את העכבר אך העכבר לא מגיב גם האור שמופיע בתחתית העכבר לא נדלק. מע' ההפעלה שלי הינה XP וחיבור העכבר הינו USB ( ה PS2 שלי פשוט לא תקין ). נסיתי להחליף ליצאת USB אחרת אך עדיין אותה תופעה העכבר לא מגיב ,נסית גם עם סוג אחר של עכבר וגם העכבר השני לא מגיב ולא נדלק האור בתחתית העכבר. הלוח שלי הינו של Asus cuv4x -c מעודכן כמו כן גם ההגדרות בביוס נראות תקינות . חוץ מהעכבר הג'נרי שום עכבר אחר לא מגיב ( גם של Microsoft וגם של Logitech ). בקשה עזרה ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שיחקתי לתומי בפרוזן ת'רון תוך כדי השמדת מלא מפלצות n' stuff (למרות שזה לא רלוונטי) פתאום, באמצע המשחק, טראח! המחשב מתרסק ומתחיל לעלות מחדש (לפעמים יש לאגים רציניים כתוצאה מעומס על הכרטיס מסך אבל המחשב קרס לגמרי). רציתי לדעת למה זה קורה, והאם אפשר למנוע את זה. [צירפתי דאמפ לניתוח] [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב יחסית חדש עם מעבד Q6600 כ.מסך HD3850 לוח אם גיגהבייט P35-DS3R .כבר מההתחלה הופיעה מידי פעם הודעה על כך שמנהל התצוגה ביצע שיחזור כמו כן בעת הפעלת משחק קריסס שמעמיס על כרטיס המשחק הופיעו לי פלשים של אור לבן שבמיקרים מסויימים כיסו את כל המסך ותקעו את המשחק בעבר הצגתי את הבעיה באתר הנ"ל והציעו לי לעדכן דרייבר או לבדוק את כ.המסך .עדכנתי את הדרייבר הדבר לא שינה כלום כמו כן לפני מספר ימים שלחתי את הכרטיס לנותן השרות ולטענתו לאחר הפעלה של מספר שעות בעומס לא נראתה שום בעיה לטענתו כנראההבעיה היא בספק שבמקרה שלי הוא FSP450Wושהוא לא עומד בעומס של הרכיבים שציינתי לכם ואם אני יחליף למשהו חזק יותר זה יפתור את הבעיה .מה דעתכם המלומדת האם זה אפשרי ואין כל בעיה בכר…
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אם יש לי 2 מחשבים ברשת ומחשב אחד מסוגל להריץ משחקים ומחשב אחד ש.. לא כ"כ בלשון המעטה... האם יש אפשרות כלשהי שהמשחק עצמו ירוץ על המחשב החזק, אבל ישוחק על המחשב השני, דרך הרשת?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן כולם המפרט: 8GB 2TB 1TB 460GTX X3 445 WIN7 נראה לי שאלה כל החיוניים. בקיצור, המחשב לעיתי קרובות עושה קטעים מעצבנים ממש. פתאום נהיה איטי, נתקע, תוכנות נסגרות, נתקעות, קופאות. הפיירפוקס בכלל.. מקרטע על ימין ועל שמאל. התוספים של אדובי קורסים כל הזמן (מעודכנים) סרטוני יוטיוב מקרטעים על FHD הדפדפן נתקע בגלילה וההרגשה הכללית היא פשוט איטיות. תקנו אותי אם אני טועה, אבל המפרט לא גרוע. פעם הוא היה אחלה מחשב... לפני כמה חודשים הלך לי הארדיסק וקניתי חדש של 2TB של סיגייט, התקנתי ווינדוס 7 הכל סבבה, אבל מייד לאחר ההתקנה המחשב קפא ונתקע ועשה ריסטים. בסוף עליתי על זה שזה הדרייבר של הכרטיס מסך. עכשיו מותקנת גירסה ישנה (314.22) ואין את הבעיות ההן. ניסיתי מה שאני יודע…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט הוא : E8500 הלוח הנ"ל 4 ג'יגה של קינגסטון (זמני ויוחלף תוך מספר ימים) קשיח 500ג'יגה של WD צורב פשוט 4870X2 של Club3D בלוח המדובר הלד של הStandBy דלוק, אך הלד של הPower איננו. ניסיתי לשחק אם החוטים, לשנות כל דבר אפשרי. אשמח לקבל עזרה תודה,יובל.
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
המיקרופון לא מגיב בשום צורה.... כל הדרייברים מעודכנים גם הביוס מעודכן אין שגיאות במנהל ההתקנים נראה שההתקן עובד כראוי toshiba satalite s50 ווינדוס 10 Conexant SmartAudio HD microphone זה השם מנהל ההתקן חיפשתי אחרי התקלה בגוגל - ניסיתי הרבה גירסאות של הדרייבר להתקין ולמחוק שום דבר לא עזר עידכנתי את הביוס וגם לא עזר. מישו שמע על התופעה הזאת במחשבים של toshiba satalite ? מחיפושים ניראה שהתקלה דיי נפוצה בעיקר במעברים מוינדוס 7 ל-10. אני חושב כבר על הכיוון שכנראה החומרה של הרכיב של המיקרופון פשוט לא תקינה. אשמח לעזרה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי, זאת הבעייה - קניתי לאחי הקטן מארז של צ'יפטק (DRAGON) וספק של ANTEC, כמדומני TRUEPOWER 380W. הבעייה היא שבאתי לחבר את הספק למארז, החורים של הברגים לא מתאימים. זאת אומרת החורים של הספק אנטק מכוסים ע"י חתיכת ברזל של המארז. יש מה לעשות??
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב לא נדלק כלל - לא קורה כלום כאשר לוחצים על כפתור ההדלקה. מדובר ב P III 866Mhz על לוח Asus cuv4x-c. עם הספק שהיה בו הלד על הלוח לא נדלק. שמתי ספק אחר (בו יש חיבור אופציונלי של 24פין וחיבור נוסף של 4פין, כלומר מתאים ללוחות של היום, את החיבורים הנוספים לא חיברתי מן הסתם). הפעם הלד על הלוח כן נדלק, אך עדיין לא קורה כלום כשלוחצים על כפתור ההדלקה, אפילו אם מקצרים ישירות את הפינים הרלוונטיים על הלוח. האם זה אומר שהלוח הלך? אילו בדיקות נוספות ניתן לעשות? במידה וידרש להחליף לוח, האם כל לוח Socket370 יתאים (יד שנייה כמובן)? תודה. ****מבקש לא לשמוע תגובות כגון "תמכור את המחשב הזה למוזיאון". המחשב משמש לעבודה משרדית עם מסמכים ואאוטלוק בלבד ומספיק בהחלט.
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני צריך לשנות את ה IP שלי ואני לא יודע איך. אני עם CABLE + 012 + 750. גם כשהתקשרתי אליהם לתמיכה , אמרו לי שהם לא יכולים לשנות לי את ה IP אבל כל פעם שהמודם מתאחל את עצמו הוא מושך כתובת של IP זמינה. לכן אמרו לי לנסות לכבות אותו ללילה או יותר , ולמחרת לחבר אותו ואז הוא כנראה "ימשוך" כתובת IP שונה. עשיתי , לא עבד. למישהו יש רעיון ? או אולי תוכנה ש"כאילו" תשנה את האיי פי שלי ? אני מתכוון , שבסדר יהיה לי את ה IP של עכשיו אבל נגיד אני נכנס לשרת \ FTP או משהו כזה , שהשרת או מי שזה לא יהיה , יחשוב שיש לי IP אחר. -- *לא קניתי\ביקשתי\רכשתי שום שרות של IP קבוע.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחר תקלה שפרסמתי בפורום זה החלטתי לפרמט את המחשב, משום מה, אפילו הביוס לא זיהה את כונן הסאטא והחלטתי,בינתיים, להתקין על כונן משני, של 40 ג'יגה. מערכת ההפעלה הותקנה, כונן הסטא, בעל נפח של 80 ג'יגה אינו מזוהה, התקנתי דריברים ותוכנת זיהוי שבאה עם לוח האם למען זיהוי הסאטא ועדיין, אינו מזוהה. בביוס אפשרתי את זיהוי כונני הסאטא ועדיין ,אינו מזוהה! אנא עזרו לי, מה לעשות?!
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
המחשב שלי בזמן האחרון התחיל לקרוס(מסך כחול ואז עושה ריסטרט)כל פעם שאני גולש או מוריד משהו באינטרנט ובאופן כללי הוא לא עושה לי שום בעיה בזמן שאני סתם במחשב נגיד משחק במשהו במשך כמה שעות,לפעמים זה "נרגע" לו כזה ואפשר לגלוש קצת באינטרנט לפני שהוא קורס אבל זה לא יותר מידי זמן,אני חייב לציין שבהתחלה זה קרה רק לעיתים רחוקות מאד(כמעט רק כל חודש חודשיים) וזה נהיה ככה פתאום רק בזמן האחרון..לקחתי את המחשב לטכנאי שפירמט את המחשב התקין ווינדוס חדש וטען שהוא סידר אותו אבל כשבאתי לגלוש באינטרנט ולהוריד פיירפוקס(ממש כשהוא עוד היה בבית שלי)זה שוב קרה כאילו שום דבר לא הסתדר..הוא טוען שזה עבד אצלו יופי ושכניראה שזה הכרטיס רשת האלחוטי(USB)לא בסדר ושהוא יזמין כרטיס כרטיס רשת חדש מחר. בינתיים…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לאבא שלי מסך 15 אינץ בן 6 שנים כבר .... בקיצור היום הוא עבד איתו ואז התמונה התחילה להשתנות כלומר לרוחב ,לא היה ברור כלום ואז הוא כיבה אותו הדליק מחדש , והוא לא נידלק בכלל , הוא עושה רעש בזמן שהוא דלוק ... אותו רעש של שינוי רזולוצויות רעש קבוע ואין שום תמונה . אני מבין שמסך ישן , והגיע סופו , אני רק רוצה לדעת אולי מישהו ניתקל באותו מיקרה ויודע איזה רכיב יצא מפעולה ... או מה הסיבה לכך . Thanks
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
כשאני רוצה לאפס/ריסט ל windows 8.1 דרך הגדרות/שחזור הוא מבקש ממני לפניי שמתחיל את דיסק ההתקנה של מערכת ההפעלה יש אפשרות/דרך שהוא לא ייבקש וזה יהיה שמור אצלו איכשהו?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב שלי התחיל להתקע גם כשלא היה עומס מיוחד על המחשב (הCPU היה אוחז ב- 50-70 % הרבה פעמים והזיכרון גם כן לא עבר את ה-70%) אחרי כמה זמן הופיעה גם כן בעיה בדיסק קשיח ווינדוס הציג הודעה שכדאי שלא להשתמש בדיסק קשיח, אז ניתקתי אותו ועכשו אני מחכה לטכנאי שיטפל בו, עד כאן לא היה שום דבר מעורר חשד.....הבעיה היא שגם כשניתקתי את הדיסק קשיח לגמרי מהמחשב ואני מפעיל אותו במערכות הפעלה אחרות הוא גם כן נתקע, לפעמים התצוגה קופאת לכמה שניות וחוזרת, לפעמים דקה שניים וחוזר, ולפעמים זה קופא עד שאני מכבה אותו בלחיצה ארוכה על הכפתור כיבוי.... ניסיתי מערכות הפעלה שונות ביניהם UBUNTU 11.04,12.04 /KUBUNTU 12.04 חלקם ב- live cd חלקם גם מותקנות ותמיד זה נתקע באיזשהו שלב בלי שהיה עומס מ…
-
- 5 תגובות
- 981 צפיות
-
-
למה ?! הוא מזוהה בביוס אבל לא מופיע בווינדוס, מה יכולה להיות הבעיה ? הדגם זה LG GDR-8163
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
המחשב שלי נכבה הרבה פעמים ויש גם לפעמים רעש כזה....כמו של מנוע מהמחשב אני חושב שהספק שלי הולך קיבינימט אבל אני לא בטוח שזאת הבעיה... כל מי שיכול להגיד לי מה הבעיה אני אודה לו...
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן כבל USB באורך של כמעט 5 מטר לתקן USB2 חיברתי אותו למחשב הישן שלי בעל יציאות USB 1 בעלי תקן ישן והכל עבד סבבה קניתי מחשב חדש בעל יציאות בתקן USB2 ושם הכל אינו מתפקד כל רכיב שמחובר אל המחשב, המחשב מתקין אותו ולבסוף רושם שלי canot start מחזיר את הכבל למחשב הישן וכל עובד נפלא מחזיר לחדש רושם לי את אותה בעייה זה קרה בכל הפורטים של המחשב החדש (פורטי USB) ניסיתי לחבר אותו למפצל USB עם הזנה מספק חיצוני כי חשבתי שזה בעייה של זרם אך הבעייה נשארה מה הבעייה ?? והאם ניתן לפתור אותה אם לא אז מה אני מחפס בכבל חדש כדי שיעבוד לי
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-