תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
אז ככה קניתי gtx 1080 יש לי מעבד i5 6600 ו 16 גיגה ראם במחשב בנוסף יש לי מסך fhd 144 hrz משום מה כמעט בכל המשחקים אני מקבל פריים דרופס אכזריים למישהו יש פיתרון לגבי זה אני אשמח קצת לעזרה
-
- 18 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד וכונן קשיח חדש 60 ג'יגה, בצעתי fdisk והכל הלך חלק, יצרתי מחיצה וגם "הפעלתי" אותה בסוף הוא מבקש ללחוץ esc ושאני לוחץ אני מקבל את ההודעה הבאה: write protect error writing fixed disk ניסיתי כמה פעמים אך ללא הצלחה. תודה מראש,
-
- 8 תגובות
- 882 צפיות
-
-
היי אחרי שמחשב amd שבק בניתי מחשב עם חלקים חדשים I3 7100 Asus h110m-a m2 Kingston hyperx ddr4 2x4gb Antec psu p600p המארז טיפה מאובק חיברתי את כל החיבורי כח / מאווררים / מאוורר מעבד / בדקתי שהפינים של המאוורר מעבד יושבים טוב כל החיווט נכון לפי הספר המחשב נדלק יש נורית לד המאווררים עובדים אבל אין אות על המסך מה זה יכול להיות ? זה די מתסכל אשמח לעזרה בתודה לעוזרים
-
- 20 תגובות
- 5.6k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב נייד דגם Asus X55C-SX121 עם דיסק קשיח של Hitachi 500GB 4 GB ראם מעבד i3 2370M הבעיה היא שהמעבד תמיד על 100 אחוז גם שהוא נח , הנתון ממנהל המשימות, זה גורם למחשב להיתקע , לא להגיב טוב כל כך , ועוד פעולות שעשיתי: איחוי דיסק,, בדיקה עם אנטי ווירוס ממה יכולה לנבוע הבעיה ?, ואיך אפשר לטפלה במירביות ? המחשב לא מחשב ישן , ולא עובדים איתו הרבה, המחשב משמש לעבודה משרדית . תשובתכם לבעיה ? תודה רבה
-
- 43 תגובות
- 55.3k צפיות
-
-
אני מעוניין להתחבר לשירות netflix לשם צפייה בשידורי וידאו באיכות גבוהה מהנייד לטלויזיה , בנייד אחד יש חלונות 10 גירסה ביתית (מעודכן) ובנייד השני חלונות 7 מעודכן האם הדפדפן בחלונות 10 מותאם יותר ואילו הדפדפו ב 7 ( IE11ׂ) לא נועד לתזרים מדיה באיכות FHD ? שאלה שניה יש לי גירסה , Build 1803 windows 10 home קראתי באתר microsoft שסיום השירות בעבור גירסה זאת מסתיים 12 לנובמבר 2019 .... ".....על המכשיר להתקין את העדכון האחרון כדי להמשיך לקבל תמיכה..." . מה זה אומר מבחינתי ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
תראו עד לפני 4 ימים החלפתי תDDR שלי לDDR2 קניתי סטיק אחד של זכרון 1GB חיברתי הפעלתי הכל טוב ויפה היום הלכתי לקנות עוד סטיק (פשוט לא היה בחנות בפעם הראשונה),בדיוק אותו דבר והכל אז אני מחבר אותו גם (עכשיו יש לי2GB..) ואז התחילו הבעיות כל פעם BLUE SCREEN אחר אבל המרכזי היה הארור 0x00000050 ממה שראיתי באינטרנט זה אומר שזה בעיה בזכרונות אז ניסיתי לעשות תwindows memory diagnostic על סטיק אחד (הראשון שהגיע אלי) וזה היה פסדר ,העביר את כל הבדיקה הארוכה (11 מבחנים) עכשיו כשעשיתי על שתיהם ביחד (עובדים בDC) הוא עשה לי שגיאה בבדיקה מספר 10 , כל השאר העביר. שם הבדיקה שהוא נכשל היה ERAND לא יודע אם זה יעזור אבל קחו את שאר השורה adrress:044ff9fc expected:73de8bae actual:7bde8bae עכשיו ר…
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
יש לי בעיה בUSB זה מה ההודעה שמופיע לי כל הזמן וכשאני לוחץ מופיע זה ואני לוחץ על הכול וכלום לא עובד כל שנייה מתנתק לי המקלדת והעכבר משהו יודע איך לסדר את זה???
-
- 4 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
המתח של הPCIE עולה מעצמו בלי שינוי של שום הגדרות. שמתי לב לזה רק כשהמחשב התחיל לצפצף וכשחיפשתי מה הבעיה ראיתי שהמתח גבוה מדי. כששיחקתי בNFSC, המתח הגיע ל1.75, כשהגבול הוא 1.35 עד 1.65. אחרי שכיביתי את המחשב למשך כמה דקות והדלקתי, המתח היה 1.5 במנוחה, וכשהפעלתי את הNFSC המתח עלה ל1.65, והמחשב התחיל לצפצף. עכשיו גם במנוחה המתח מגיע ל1.66. מה יכולה להיות הבעיה? ואיך אני יכול לטפל בה? איזה נזקים זה יכול לגרום? לוח אם - ABIT KN9 SLI כרטיס מסך - eVGA GeForce 7600GT 256MB TV, DVI, PCI-E ספק - Spire RockeTeer IV 600W Silent PSU (24pin) הטמפרטורות של הרכיבים לא השתנו. הכרטיס מסך 48 מעלות (רגיל), והלוח אם 35.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במחשב. אני כל הזמן צריך להחליף מקומות של הכרטיסי זיכרון בין הסלוטים כדי שהמחשב יעלה במצב רגיל . אני לא יודע למה המחשב מצליח להיכנס במצב בטוח אבל במצב רגיל הוא לא נכנס עד שעושים לו פריקת חשמל מלאה -> מנתקים את המפסק הראשי -> משחקים קצת עם הזיכרון ואז אם הוא עושה טובה אז הוא מעלה את מערכת ההפעלה . בעיה בת שבועיים שאני שובר ת'ראש כל יום למצוא לה פיתרון סופי . אני רוצה לבדוק תוכנה שמבצעת ניקוי או איחוי ל RAM אם אתם מכירים
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
לאחרונה התחילה התוכנה בכל איחוי לחסל בערך 4 ג'יגה בכל איחוי, אני עושה איחוי בערך פעם בשבועיים, וכעת יש לי 50 מגה בלבד בדיסק C. האיחוי של וינדוס לא עוזר לנושא. תודה מראש לעוזרים.
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
[TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR=bgcolor: White] [TD=width: 100%, colspan: 2][TABLE=width: 70%] [TR] [TD=width: 100%]פורסם במקביל בפורום מחשבים ניידים (מקווה שזה תקין)[/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR=bgcolor: White] [TD=width: 100%, colspan: 2][TABLE=width: 70%] [TR] [TD=width: 100%]מדובר במחשב נייד של Toshiba, סדרת Satellite. המחשב בן כ5 שנים.התופעה - לאחר זמן עבודה בוינדוס של 10-15 דק', המחשב נכבה לגמרי. המחשב עובד על חשמל בלבד (ללא סוללה מחוברת) רוב הסיכויים שהמסקנה תהיה לצבוע לכחול ולזרוק …
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום. בכל פעם כשאני מנסה להפעיל את המחשב הוא מגיע לשלב שכתוב Loading operation system ואחרי כמה שניות מאתחל את עצמו ושוב חוזר לאותו מצב.. ניסיתי לשחזר הגדרות בביוס לנתק כל מה שמחובר חוץ מהדיסק הקשיח. הוצאתי סטיק זיכרון אחד. שום דבר לא עזר. הלוח הוא: p55a us3 תודה.
-
המחשב שלי פועל לאט נורא לאחר כמה ניסיונות כושלים אני חושב שזה הלוח ניסתי להחליף HD להתקין וינדוס לפרמט עדיין לא עוזר הוצאתי את כול החלקים במחשב רק HD,RAM, וכרטיס מסך נשארו עדיין המחשב לא זז עשיתי את כול הבדיקות האפשריות ושום דבר לא עוזר האם הלוח אם יכול לגרום למחשב לעבוד לאט? במקרה שלי אתם חושבים שזה הלוח?
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם , מדובר במחשב חדש , כל פעם שאני מפעיל אותו יש צפצוף אחד ארוך ואז המחשב עולה. זה גם רושם בהתחלה משהו עם memory interleaved. מישהו יודע במה מדובר?
-
- 7 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אהלן, הבעיה שלי היא כזאת יש לי מחשב נייד Asus N82JQ-A1 עם זכרון משודרג ל8GB, לאחרונה רכשתי SSD של חברת CRUCIAL וגם תושבת לחיבור הרד דיסק נוסף במקום הכונן האופטי, המטרה ברורה - להשתמש בSSD לOS והדיסק המשני למידע. הבעיה היא שההתקנה של WIN7 לא רואה את הSSD ברשימת הדיסקים האפשריים להתקנה, וגם לא מצליחה לעשות BOOT ממנו. את הSSD רואים בBIOS ובמערכת ההפעלה (אם אני מעלה את הOS מהדיסק הרגיל) דברים שניסיתי עד עכשיו ולא עזרו: - שינוי בקר SATA לAHCI או לIDE - הוספת דרייברים של AHCI/RAID בזמן ההתקנה - שינוי BOOT לUEFI וחזרה - חיברתי את הSSD למחשב נייח והכל עבד בסדר, ההתקנה ראתה אותו, התקנתי עליו OS והעברתי אותו חזרה ללפטופ, לא הצליח לעשות BOOT בטענה שאין BOOT DEVICE - החלפת הSSD …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא יודע למה ולא יודע איך, כנראה שיש איזה התנגשות של דרייברים אבל כל פעם שאני עושה ריסטרט, המחשב מאבד את הדרייברים של ה-usb , כלומר מופיעה תקלה והוא לא קולט את המקלדת /עכבר בעלייה מחדש כשאני מתקין מחדש הכל עובד מעולה, אבל בריסטרט הבא אותו סיפור מהתחלה - צריך להתקין דרייברים של usb ל- chipset מחדש וחוזר חלילה. בעצם המקלדת מפסיקה לעבוד(אין אורות והיא פשוט לא מקבלת מתח) איך שהווינדוס עולה(במסך טעינה), בבוט הכל עובד.
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
משחק מסרב לעלות [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
מצלמת הלפטופ שלי התקלקלה ורציתי לשאול אם ניתן עד שתתוקן להגדיר את מצלמת הסמארטפון (אנדרואיד) כמצלמה של המחשב ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום כולם יש לי לוח SOCKET 462 ל AMD ATHLON XP ואני צריך דרייבר קול אני לא מוצא :\ תעזרו לי בבקשה
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אממ שלום לכולם שמעו התקנתי וינדוס מחדש היום ופתאום המחשב לא מזהה תכוננים שלי מה לעשות? אה אממ הביוס כן מזהה אותם רק הוינדוס לא..
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש wi fi מובנה אבל הגישה אליו נדחית לגמרי . פתרונות ?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני צריך הסבר עדיף צעד אחרי צעד איך לעדכן ביוס ללוח MSI K7T266A PRO2 דבר שני איך משתמשים בעדכון אוטומטי LIVE BIOS UPDATE
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה בהתקנת windows xp pro sp3 פירמטטי אותו בעבר כמה פעמים אך עכשו אני לא מצליח שאני מפרמט הוא מגיע למסך ההתקנה הכחול ואחרי כמה אחוז הוא מכבה את המחשב, בהתחלה חשבתי זה הדיסק אז החלפתי דיסק יש לי 2 דיסקים שונים שעובדים, בשתיהם הוא נכבה לי בהתקנה. לקחתי windows 7 התקנתי אותו והוא הצליח ללא שום בעיה. אני רוצה להחליף ל xp ואני לא יודע מה הבעיה הוא פשוט מכבה את עצמו בהתקנה..
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל את המחשב, המסך מציג את התמונה בטשטוש וקפיצה של כל הצבעים, בריצוד וכו' .יש לציין שאין שום בעיה עם המסך, כי החלפתי מסך, וגם בישן הייתה אותה בעיה. רק לאחר שהוינדוס עלה, ולאחר כמה ריסטרטים טובים המחשב מואיל בטובו להציג כמו שצריך. חשבתי שזו בעיה בכרטיס המסך, אני צודק? מה עוד שלאחרונה הוספתי זכרון למחשב ,ובאותה הזדמנות הוצאתי והכנסתי את הכרטיסים וניקיתי. יתכן שהכרטיס לא יושב טוב?
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-