תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
המחשב שלי כל כ7+- שעות עושה ריסט ואני חושב שזה בעית חומרה. איך ניתן לפתור זאת? מפרט המחשב: מעבד: Intel Pentium 4E, 2800 MHz Prescott L2 Cache: 1MB לוח אם: MSI PT880 Neo-SR (MS-7008) 800 MHz זיכרון: 2x256 MB DDR SDRAM
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
זה לא בעיה בדיסק בדקתי.. פשוט שזה מנסה להתקין עם INSTALL SHIELD זה לא מצליח ואני לא מבין למה.....?
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שלום, הקדמה: למי שלא בקיא במונח המקצועי: https://en.wikipedia.org/wiki/Screen_tearing במחשבי הישן מאד מותקן כרטיס מסך NVIDIA GeForce 210 של gigabyte ולוח אם עוד יותר ישן של MSI מדגם MSI G41M-P21 MS-7592. המסך אליו מחובר המחשב הוא LCD ישן של FUJITSU שעובד בתדר של 60HZ. ביצעתי פחות או יותר כל המלצה לפתרון שהצלחתי לאתר בגוגל. הפעלתי V-sync, עדכנתי דרייברים של כרטיס המסך, עדכנתי את חבילת מקודדי הוידאו. אין שום שינוי.הבעיה קיימת גם בצג טלויזיה LED שאליו אני מחבר את המחשב בעזרת כבל HDMI. אני מבצע את הבדיקה דרך הוידאו בקישור הזה: www.youtube.com/watch?v=9hIRq5HTh5s כמו כן, ראוי לציין שאיני גיימר ולכן איני מחפש ביצועים מרשימים, ר…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה התקנתי את המשחק TC Splinter Cell Double Agent ולפני שפותחים את המשחק נפתחת תוכנה לזיהוי החומרה במחשב. התוכנה מתריאה בפני שאני לא עומד בדרישות המינימום של המשחק מכיוון שגירסת הSHADER שלי היא 2 והמשחק דורש גירסה 3 ומעלה. מעבר לזה כל המפרט במחשב שלי עובר את דרישות המינימום. כאשר פתחתי את המשחק וניסיתי להתחיל משחק אני מקבל הודעת שגיאה שמציינת שוב את עניין הSHADER ואז נסגר המשחק... רציתי לדעת קודם כל אם ה SHADER הזה זו תוכנה כמו דרייבר שמתקינים במערכת או שמא זוהי חומרה שיושבת על הכרטיס מסך עצמו ולא ניתנת לשדרוג ע"י עדכון דרייבר? אשמח אם תוכלו לעזור לי בתחום
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
שלום, קניתי רכיבים מ KSP ב 3,435 ש"ח והם כדלהלן athlon64 x2 5200+ abit nf-m2s 2x1gb kingston 667 gforce 8500gt wd 250gb sata2 hec 450w hec case lg dvdrw הרכבתי הכל מ 0 זה התחיל מזה שהפעלתי את המחשב ולא היה DISPLAY, לאחר בדיקות של כרטיס המסך וכו התברר שסטיק זכרון אחד דפוק מכיוון שניסיתי אותו בשני הסלוטים לבד וזה לא עבד, נשארתי עם הסטיק התקין והפעלתי את המחשב... ניסיתי להתקין אקספי מאיזשהו דיסק מוכן מראש והמחשב נכבה בעת עליית הווינדווס.. חשבתי שזו בעיה בדיסק הספציפי מכיוון שהוא מותאם למחשב אחר (עינייני דרייברים), פירמטתי התקנתי אקספי מחדש מדיסק שכולל עדכוני אפריל וקיבלתי שגיאה באמצע ההתקנה.. לאחר חיפוש בווב הוקל לי כי התברר שרבים אחרים נתקלו בשגיאה וכך פניתי לעותק אחר של אק…
-
- 8 תגובות
- 646 צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר לסטריאו.. אין בכלל סאונד שיוצא מהרמקולים. כל החיבורים תקינים (כולל כבל ) וכאשר אני מחבר אוזניות למחשב - אני כן שומע. כל נושא ההגדרות בsoundmax גם פחות או יותר מיציתי.. אם יש לכם עוד רעיונות איפה עוד יכולה להיות הבעיה.. כל נושא הכרטיס קול - לא ממש מבין בזה.. תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
הופיעה אצלי הודעת אזהרה שדיסק SSD לא תקין. (מצורפת תמונה) מערכת ההפעלה היא לינוקס-אובונטו מדובר בדיסק בן 5 שנים EVO 860 M.2 500GB המחשב בנתיים מתפקד כרגיל אבל אני מעוניין להחליף את הדיסק הזה. מהי הדרך המומלצת ללא התקנה מחדש של מערכת ההפעלה, לשכפל את הדיסק הקיים אל SSD חדש כך שלאחר השיכפול המערכת תעלה רגיל עם הדיסק החדש?
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
* * * הבעיה נפתרה - הוספתי עדכון בהודעה האחרונה בשרשור זה * * * היי אני לא מצליח להכניס את המחשב למצב standby מלא (כולל מסך, דיסקים ומאווררים). מדובר בלוח אם Intel DG35EC. בביוס ההגדרה היא על S3. כאשר מבצעים כיבוי מחשב עם Stand By, המערכת מכבה דיסקים ומסך בלבד. במחשב הקודם הייתי משתמש הרבה ב Stand By בכדי לחסוך בחשמל (אין לי צורך בשמירת הנתונים על הדיסק כמו במצב Hibernate). בדקתי כל מה שניתן (כולל שאלות על בעיות דומות בפורום), כולל הגדרות Bios (שם יש לי אפשרות ל S1 ו- S3). ניסיתי ללא הצלחה לחפש עזרה באתר של אינטל לגבי הגדרות וניהול אנרגיה. יש לציין שבמארז ישנם 3 מאוררים, מאוורר המעבד של Zalman (הוחלף מהמקורי של Inte), מאוורר רגיל ועוד אחד של הספק, וכולם ממשיכים לעבוד.…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
{עשיתי חיפוש בפורום על הבעיה הזו ולא נמצאה לי תשובה} קופצת לי כל פעם הבועה של : התקן USB לא זוהה (מצורפת תמונה) במנהל ההתקנים אין שום סימן קריאה ! או סימן שאלה או איקס (מצורפת תמונה של מנהל ההתקנים) ניסיתי למחוק את כל התקני ה USB על מנת שהם יותקנו ויוגדרו מחדש , אבל זה עדיין לא עזר , עדיין הופיעה לי הבועה . מישהו יכול להגיד לי מה אפשר לעשות ? תודה מראש לעוזרים ! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
חומרה : מחשב : פנטיום D 2.6 , לוח גיגאבייט מדפסת : HP מחוברת USB בלבד חדשה למדיי ( בת כחודשיים ) תופעה : כאשר המחשב נידלק המדפסת עובדת באופן תקין לחלוטין , אם המחשב נעזב לזמן כלשהו ארוך ( ניבדק לאחר שעזבו את המחשב לשעה ) המדפסת מסרבת לקבל הדפסות , אין חיווי שגיאה , ההדפסה מופיעה בSPOOL ( הסימן הקטן של המדפסת שמופיע למטה ליד השעון ) כממתינה , הדרייבר של המדפסת מציין שהכל תקין מידע וניסיונות : כאשר זה קורה העברה של המדפסת לחיבור אחר לא עוזרת ביטול ניהול צריכת חשמל על הUSB HUB לא עוזרת ביטול התוכנת ניהול של HP לא עזר כיבוי והדלקה של המדפסת משחרר את ההדפסות כולל לפחות חלק מאלה שנישלחו בזמן התקיעה !!! במנהל החומרה אין שום חיווי בעייתי כלשהו כמו על USB למשל המדפסת לא…
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי לוח ASUS A7V133 1.04, מידי פעם הUSB פשוט מת וחוזר לחיים רק אחרי ריסט. חשוב לציין שאני מתשמש גם בכרטיס הנוסף לעוד 2 יציאות והוא נשאר עובד. למישהו יש רעיון? זה מעיק מאוד! מפרט רלונטי: ANTEC PP303X-300W AMD K7 ATHLON-C 1330Mhz Thunderbird (AYHJA Y) Kingston 256MB PC133 CAS3-3-3 Gigabyte Radeon 9000Pro 128MB DDR WD 7200rpm 80GB, 8MB, ATA100 ASUS CD-ROM X50 (firmware 1.1k) Yamaha CRW2200E 40X20X10 (1.0e) CTX PR711F, USB HUB (מחובר ל2 יציאות הנוספות) Motorola SurfBoard 4100 USB Cable Modem WIN2K-SP3 שכחתי משהו? נ.ב. הדבר קרה במספר גרסאות BIOS ומספר גרסאות 4IN1....
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעייה בחריצי ה USB. את המקלדת והעכבר האלחוטיים הוא מזהה והם עובדים. מדפסת וסורק משולב גם כן עובד. אך כל שאר האמצעים כולל DOK,MP3, מצלמה, נגן וידאו נייד, לא עובדים. בכולם מתקבלת הודעה של USB DEVICE NOT RECOGNIZED. התקנתי דריברים של לוח אם, ניסיתי חריצים שונים, ובכולם אותו דבר. מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעונים.
-
- 12 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה המחשב שלי התחיל לעשות בעיות עם USB. כלומר: אם אני מחבר התקן USB כלשהו למחשב, הוא לא מזהה אותו או שמזהה אותו בצורה חלקית ולא נותן לו להפתח. לדוגמה: אני לא יכול לחבר ולהשתמש בדיסק און קי או לחילופין להוריד תמונות מהמצלמה. השבוע המחשב גם טען שדיסק DVD שהכיל תמונות לא תקין, למרות שכשניסיתי את הדיסק במחשב אחר הכל היה בסדר. האם זאת בעיית תוכנה או חומרה? רעיונות? תודה, דור
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום. כבר פירסמתי ת'רד בנוגע לבעיית אודיו שהייתה לי, לא שמעו כלום וכו' - והנה בעיה חדשה. 6 כניסות הUSB בפאנל האחורי של המחשב (אלה שיושבים ממש על הלוח) לא מגיבים כלל. מה שמפליא הוא, שהיציאה שמחוברת לפאנל הקדמי עובדת יופי. אז מה הבעיה פה? איך אני פותר אותה? אגב, אם לפאנל הקדמי מחובר איזשהו התקן USB בזמן הריסט, אין בכלל פוסט. המחשב נתקע כשיש את הלוגו של ה LanParty, וצריך ללחוץ על הריסט - הוא לא מגיב להקשת Ctrl-Alt-Del. אם למישהו יש רעיון.. תודה, נדב.
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לצופים, קניתי מחשב נייד Lenovo e330 לפני כשבוע(Windows 7) ואתמול בפעם הראשונה מאז כשפתחתי את המחשב, התקשורת האלחוטית לא הראתה שיש חיבורים זמינים כלל. זאת אומרת, כבר לא הייתה את הנקודה הצהובה הזאת שאתה יכול לראות אילו חיבורים יש בטווח האלחוטי שבו אתה נמצא. אלא הציור הוא בצבא אפור ויש מעין X אדום קטן. חשוב לציין כי ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר של אינטל - אלחוטי, ולא עבד. יכול להיות שמשהו נדפק במשדר האלחוטי? אולי כיביתי אותו? (אם יש דרך כזאת בכלל). אשמח לעזרה ושיהיה לכולנו שבוע טוב ורגוע. תומר
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
היי. יש לי מעבד ATHLON 64 חדש עם בורד חדש וכרטיס מסך טוב (עלה לי 3500 שח בערך קניתי השבוע) הבעיה היא שאני נתקל בהרבה קראשים ובעיות להתקין WINDOWS XP (SP1) האם אני צריך מערכת הפעלה 64BIT? (בדקתי את כל החומרה היא תקינה...) נ.ב יש לי הראדיסקים של IDE האם נראה לכם שאולי עדיף לקנות SATA וזה יפתור את הבעיה? אולי ה IDE קצת מקרטע עם מחשב כזה? תודה
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון, הופיעה לי תקלה במחשב ("כשל בתצורת לחץ והפעל" ) בכל פעם שניסיתי להיכנס לאופיס. לאחר נסיונות רבים לא הצלחתי לפתור את הבעיה ומאז נוצרה בעיה חדשה... ככל הנראה מחקתי את האופיס. ניסתי להיכנס מספר פעמים והופיעה לי השאלה לגבי המפתח של התכונה (יש לציין שהמחשב שלי - לפטופ-נקנה עם התוכנה ... ) ניסיתי להכניס את הקוד שמופיע מתחת למחשב אך משום מה המחשב לא אישר זאת בטענה שזה קוד לא נכון. לכן, הורדתי תוכנה שאומרת מה הקוד של התוכנה וגם הקוד הזה לא אושר... הוררדתי עוד 2 תוכנות: 1. bittorrent ואת powerISO ושם לא מצאתי בכלל שמופיע לי אופיס. עכשיו שאני מנסה לפתוח קבצים של הוורד ששמרתי, אבל מופע לי אייקון מוזר לא של הוורד ומתקבלת ההודעה:" לתוכנית זו אין אפשרות לפעול בשל…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון, הופיעה לי תקלה במחשב ("כשל בתצורת לחץ והפעל" ) בכל פעם שניסיתי להיכנס לאופיס. לאחר נסיונות רבים לא הצלחתי לפתור את הבעיה ומאז נוצרה בעיה חדשה... ככל הנראה מחקתי את האופיס. - מאז לאחר עצה חכמה בפורום בצעתי שיחזור וחזרתי לבעיה של: "כשל בתצורת לחץ והפעל"- ניסתי להיכנס מספר פעמים והופיעה לי השאלה לגבי המפתח של התכונה (יש לציין שהמחשב שלי - לפטופ-נקנה עם התוכנה ... ) ניסיתי להכניס את הקוד שמופיע מתחת למחשב אך משום מה המחשב לא אישר זאת בטענה שזה קוד לא נכון. מישהו יכול להסביר לי מה אפשר לעשות כדי לפתור את התקלה הזאת ולמה זה קרה פתאום???? תודה רבה, יעל.
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
שלום חברים. קניתי הארד דיסק של wd blue 3tb. פירמטתי אותו לntfs והכל עובד כרגיל. הבעיה היא שהורדתי משחק ממש ישן ששוקל בלחץ 3GB. אני בא להתקין אותו על הכונן וכתוב לי שאין מספיק מקום בכונן ויש לי 2.5tb פנוי. חיפשתי בגוגל על התקלה הזו ולא הצלחתי למצוא שום דבר. אני אשמח אם תוכלו לפתור לי מה הבעיה. תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם !!! יש לי בעיה אני חושב די מוכרת. קניתי מחשב חדש(בשעה טובה) , התקנתי את המשחק CRYSIS ועבדתי ברזולוציה הכי גבוהה 1680X1050 והמשחק פשוט עף. היום משום מה הוא לא זז כמו בהתחלה . המחשב בנוי מ: 1. C2Q 9300 2. 2GB זיכרון 3. PX8800GT LEADTEK ZALMAN 4.לוח ASUS P5ND 650I . אשמח לעזרה בנושא , כיצד ניתן להחזיר את המחשב לכח שהיה לו בהתחלה.
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם... עדכנתי לאחרונה לווינדוז 10 והמחשב לא זז... שאני נכנס למנבל המשימות המעבד והזיכרון לא מתאמצים אך (הדיסק) עובד על 100%... אני חושש שההארד דיסק בדרך לשווק חיים... ויכול להיות שזה סתם בעיית תוכנה של ווינדוז 10... יש למישהו מושג?! https://drive.google.com/file/d/0B47s1MMwtfdbc0lRbGdMSElYYTg/view? צילום מסך של מנהל המשימות (ביצועים/דיסק)
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם . לפני שבועיים המחשב שלי קרס , ז"א מתוך 4 ארדיסקים במחשב רק אחד שרד( בחנות טענו שארידסיקים לא עולים עקב שלא מקבלים חשמל) החלפתי את הארדיסקים למזלי יש לי עדיין אחריות. והתקנתי מחדש את כל התוככנות. היום לאחר שבועיים שוב פעם המחשב עולה וכותב שאני צריך לעשות boot מדיסק (התקנתי בפעם הראשונה windows על הדיסק ששרד) ועכיו אני צריך להתקין שוב פעם את הכל. (כמו כן הארדיסקים האחרים שוב פעם הלכו לעולמם...) מה בדיוק הבעיה? האם ספק? (משום שהלכו לי הארדיסקים?) או הארדיסק ששרד הוא בעצמו דפוק ולכן קרס שוב ? אודה לכם על תשובה מקצועית. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום התגלה לי שהמחשב מתקשה לזהות את ההרד דיסקים בהתחלה רואים שהוא מזהה 2 החריצים של הכוננים האופטים במקום 4 חריצים ובזיהוי של ההארד דיסק השני הוא נתקע כשהוא מחפש אותו . כשאני פותח את המארז ומהדק את החיבורים ומפעיל הוא עובד פיקס כשאני סוגר העכבר והמיקלדת לא עובדים . משהו יודע מה הבעיה ??? נ.ב. המאוורר פועל מיד שהמחשב נדלק
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
טוב כפי שחלק ממכם ראה בהודעה הזאת: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=69520.0 אמרתי שיש לי בעיה בהארד דיסק והציאו לי לעשות כמה דברים עשיתי אותם לא עזר אבל כשהבאתי את הארד דיסק שלי לביית של חבר שלי הכל עבד מצויין אז כשבאתי הבייתה חיברתי את הארד דיסק של ה 120 ב PRIMAY MASTER וזהו בלי שום רכיבים אחרים, הדלקתי את המחשב ובכל עבד כמו שצריך חוץ מהאינטרנט אבל זה בגלל נזק(בזק) . לאחר מכן חיברתי את הארד דיסק של ה 120 ביחד עם הצורב כ PRIMAY SLACE וסי די רום כ SECOND MASTER וכהדלקתי את המחשב עוד פעם חזרה בעיית האיטיות של הארד דיסק. האם זה הלוח או אולי הספק בבקשה תעזרו לי??
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-