עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אורח Si-Nom

חברה יש לי בעיות! המחשב עושה ריסט לאחר דקות בודדות של מישחק! בהתחלה הכול היה על HIGH זה עשה ריסט תוך 2 דקות עכשיו זה על MEDUIM וזה עושה ריסט כול 10 דקות! מה הבעיה? המחשב שלי: Sempron +2400 256Mb radeon 9800 pro 128 זיכרון וירטואלי על Systam M...

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  2. שלום, ברשותי מחשב נייד חדש בעל מעבד I7, האם ניתן(ורצוי) להשתמש ב-IMAGE של תוכנת אקרוניס שנלקחה ממחשב בעל מאפיינים דומים(מעבד ישן יותר I5) כדי לבצע התקנה של WIN 7 ועוד מס' תוכנות?

• 6 תגובות
    • 980 צפיות
  3. Started by esharone,

היי, קניתי שתי סטיקים של זיכרון בנוסף לשתיים שיש לי והכנסתי אותם למשחב כשכולם בפנים המחשב לא עולה, כששלוש תושבות של זיכרון עובדות המחשב עולה והכל בסדר, יכול להיות שיש בעיה בתושבת של הזכרון? גם כשאני מכניס את הזכרון המקורי שהיה לי הוא לא עובד בתושבת שלא מזהה כלום, מה הבעיה? הזכרון הוא באותה מהירות של הזיכרון הראשון שיש ועם אותם תזמונים

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  4. יש לי בעיה דיי רצינית במחשב. לאחר ניסיון פירמוט (הצלחתי לעלות את ה-USB שיעלה ראשון בהפעלת ה-WINDOWS) וביצעתי המרה והכל לMBR , הגעתי לשלב ההתקנה בחרתי כונן C להתקין והוא התחיל בתהליך ההתקנה , באמצע ההתקנה היית שגיאה שלא ניתן להשלים את ההתקנה וכל השינויים בוטלו. כיבתי את המחשב והדלקתי אותו מחדש ואני כרגע ללא מערכת הפעלה במחשב. התקנתי על USB חדש ואחר מערכת הפעלה WIN 10 64 חדש הכנסתי למחשב מנסה לאתחל דרך ה-USB אבל אני מקבל את השגיאה הבאה אני אובד עצות מה עושים ?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by izir,

שלום ותודה לעונים כל כמה זמן המחשב לא עולה לי כאילו אני מדליק אותו ולא עולה הוינדוס והוא כל 10 שניות עושה ריסטרט מנסיון עבר וגם עכשיו זה קרה,שאני מנתק את החיבור החשמל של הכרטיס מסך ומחבר מחדש אז המחשב נידלק. האם הלך לי הכרטיס מסך? מה ניתן לעשות?

6. Started by FoboS,

אני משתמש בכ. מסך sapphire hd 4850 512mb עכשיו הבנתי שזה כרטיס מצויין אבל בכל פעם שאני מתחיל לשחק באיזשהו משחק (farcry 2 fallout 3 left 4 dead) המחשב לא משתף פעולה וזורק אותי מהמשחק ומופיע ההודעה של vpu recovery יש פעמים שאפשר להמשיך לשחק ויש פעמים שלא... מה אפשר לעשות ??? שיחקתי עם ההגדרות של המאווררים הסרתי והתקתי דרייברים אין בעיית חום ... מה עלייי לעשות ? והאם יש אפשרות להחליף את הכאטיס בגלל בעיה זו ?

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  7. פירמטתי את המחשב דרך המסך הכחול. אחרי הריסט הוא חזר למסך כחול,טען את הקבצים ואחרי הטעינה(שבו אני נדרש ללחוץ על F8) המחשב מתכבה. מה עושים? תודה רבה.

8. Started by koboc9,

קרוב משפחה שלי העביר אליי את המחשב שלו משום שהוא חיבר אליו דיסק און קי ואז המחשב נפל. ניקיתי את המחשב ואת המאוררים, המחשב נדלק אבל מסרב לעעלות, הוא מגיע עד למסך של בחירת המשתמש, מראה כיאילו הוא מתחיל אבל לא מגיע לשולחן העבודה. יש למישהו ריעון מה הסיבה לכך וכיצד ניתן לפתור את הבעיה? תודה רבה. שכחתי לציין- המחשב הוא סלרון, ומערכת הפעלה היא XP HOME.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. היי אני משתמש בכרום והפייסבוק פשוט מתחרפן אני לא מצליח לעבור על פוסטים בלי שהוא עולה לי למעלה ופתאום יורד חזרה למטה בלי שאני נוגע בעכבר. ניסיתי לחפש בגוגל על הבעיה וזה לא מצא בדיוק את הדבר הזה,הפתרון שהציעו לא התאים. אשמח לעזרה תודה!

10. עידכנתי היום את הביוס של ה לוח אם ו כשהמחשב עלה קיבלתי error: windows could not start bcuase of a computer disk hardware configuration problem could not read drom the selecetd boot disk check boot pathe and the selecetd hardware בבקשה תעזרו לי.

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  11. Started by tg,

הי, לקחתי HD של 40G NTFS ורצתי לפרמט אותו מחדש , ניסיתי בעזרת ה WIN XP אך בסוף הפירמוט הוא מודיע כי אינו יכול לפרמט את הכונן, ניסיתי להסתכל על זה עם PARTITION MAGIC והיתה הודאה שאומרת - PARTITION TABLE ERROR #108 מה המשמעות ? האם יש דרך לתקן? תודה

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  12. קניתי מחשב חדש. התקנתי לו את חלונות אקס פי ואת הדרייברים של הכרטיס מסך ושל הלוח אם. שמתי לב שכל פעם שהמחשב עושה פעולות כבדות במו למשל מפעיל סריקה של נורטון או מעתיק תקייה ממחיצה אחת לאחרת, ניכבה לי המחשב\ מוצג לי מסך כחול שרושם שיש שגיאה חמורה וכל מני שטויות. אחרי שאני מדליק את המחשב שוב הוא רושם לי שהיתה שגיאה חמורה ואם אני רוצה לשלוח דיווח למיקרוסופט... יש לי זיכרון של 1 גיגה במחשב אז ניסיתי להגדיל את הזיכרון הוירטואלי של המחשב אבל זה לא עוזר... הבעיה ממשיכה... בבקשה תעזרו לי כי אני כבר מתחרפן! מה אני עושה (חוץ מללכת לטכנאי..חחח)?????????

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  13. Started by rocheli,

אני מנסה למחוק חשבון משתמש (הוא לא מנהל) מהמחשב אני מוחקת ב run ב CONTROL USERPASSWORDS2 וזה מראה כאילו זה מחק אבל כשאני מאתחלת את המחשב זה יוצר עוד משתמש. איך אפשר למחוק את זה לצמיתות?

14. Started by ran_sha,

ניתקתי את המחשב ואז חיברתי אותו ומאז אני לא מצליח לא יוצאים צלילים מהמחשב ניסיתי לשמוע גם עם אוזניות והכל. התקנתי מחדש את הכרטיס ניסיתי לשחק בהגדרות וכלום לא עזר לי . תתנו לי בבקשה עצות מה אני יכול עוד לנסות לעשות. תודה.

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  15. Started by wipout,

שלום לכולם! יש לי חלקים של מחשב חדש שהזמנתי בלי דיסק קשיח עקב הבעיות בתאילנד. אוקיי יש לי 2 דיסקים קשיחים 1 של WD caviar se 160 GB ועוד אחד של hitaci 80 GB על שניהם מותקנת מערכת הפעלה שונה ווינדוס 7 וxp עכשיו אני רוצה לדעת כאשר אני מתקין את הדיסק של ה ווינדוס 7 על המחשב החדש עם הדיסקים קשיחים האלה תהיה לי אפשרות לעשות להם איפוס בהתקנה של הווינדוס אם תוכלו לתת לי עזרה אשמח תודה!.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by iem,

שלום אנשים ! קניתי זכרון מסוג : חברת: Twinmos נפח: 256MB DDR-DIMM מהירות: PC3200 CL2.5 עכשיו... הזכרון הזה כאשר אני מפעיל אותו לבד או ביחד עם הזכרון הקיים לי במחשב (תיאור מלא בקבצים), הוא גורר אי הפעלת המחשב בכלל.... כאשר אני מחזיר הזכרון המקורי למקומו הכל שב לקדמותו. What seems to be the problem ?? 10X ! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 924 צפיות
  17. יש לי מערכת הפעלה חוקית של ווינדוס 7 בתוך המחשב הנייד בעמוד שנקרא "אפשרויות צריכת חשמל" האופציה שנקראת "בחר מה קורה בעת סגירת המכסה של המחשב" לא עובדת !!כלומר אני לא יכול לשנות שם את ההגדרות למה זה ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. לפני כמה ימים המחשב התחיל לעשות בעיות, הוינדוס(ויסטה) לא רצה לעלות והיה רשום שיש קבצים חסרים או פגומים בתקייה win32 אם אני לא טועה. אז החלטתי לפרמט, עכשיו הוינדוס כן עולה אבל המחשב זז בצורה איטית להחריד, ויש שימוש מופרז בCPU ללא שום סיבה הנראת לעין. בתמונה הזאת התוכנה היחידה שפועלת היא icq ועדיין השימוש במעבד נראה לי "טיפה" מוגזם. אני לא יודע אם זה בעיית חומרה או תוכנה, למישהו יש רעיון? אגב המפרט של המחשב בצד <------------------------- עריכה: אני רואה גם שהמחשב איטי לפעמים גם שהCPU לא משתמש בהרבה אחוזים.

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  19. Started by eran2,

איך אני בודק זאת? האם גם בDEFRAGMANTATION של הכונן אני אוכל לראות BAD SECTIONS. עשיתי DEFRAGMANTATION ולא ראיתי כלום העניין הוא שגם בפלט אין שום אטזכור לזה אז איך אני יכול לדעת אם יש לי BAD SECTORS גם שיראה לי אפס אחוז ?

• 6 תגובות
    • 895 צפיות
  20. היה לי 3 מסכים כחולים בימים האחרונים. יש לי ווינדוס 10. יש לי את כל העדכונים ממיקרוסופט. איפה אני יכול לראות לוגים של המסכים הכחולים?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by nissim_y,

אני כותב בהצלחה קובץ על דיסקט חדש אך כשאני מנסה לקרוא אותו - מתקבלת הודעה שהדיסקט אינו מאותחל. כמו כן,דיסקט שנכתב במחשב אחר - מתקבלת אותה הודעה

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  22. Started by yonir,

קניתי לאחרונה מחשב חדש עם מארז Aerocool M40. למארז יש מסך LED מקדימה עם טמפ' ומצב מאווררים. (תמונה) מד הטמפ' נראה תקין (מסתובב לרוב בין 23 ל-28 מעלות) והתמונה של המאוורר של ה-HDD פעילה, כלומר המאוורר שבתמונה זז. התמונה של המאוורר של ה-fan (השמאלי בתמונה) לעומת זאת לא פעילה, אלא מהבהבת. הסתכלתי איזה חוטים מחוברים למסך וראיתי שיש שם שני דברים שיוצאים מהחלק של המסך - חבילת חוטים אחת מתפצלת ל-2 חלקים, כל אחת עם שני חוטים. אחד מתחבר בלוח אם לחיבור שרשום לידו "H.D.D. LED" (לפלוס ומינוס) והשני באוויר.. אני מניח שזה החיבור של ה-fan. לאן אמורים לחבר אותו? חבילת החוטים שנייה היא עם 6 חוטים (צהובים/אדומים/שחורים) שנראה לי מגיעים לאזור ספק אבל קשה לראות כי הם מוסתרים במקום שלא רואים …

• 6 תגובות
    • 988 צפיות
  23. Started by oren1,

שלום לכולם יש לי מחשב חשב בקושי שבוע עובד מותקן אליו וינדוס ויסטה אתמול שמתי את הכרטיס הטלויזיה שרכשתי לא היה בעיות כלל ההתקנה של הדרייברים הלכה חלקה וגם של התוכנות של הכרטיס טלויזיה אבל לא יודע מזה אבל כשאתמול הלכתי מהבית כשחזרתי ראיתי את המסך של המחשב לבן הריסטים לא עזרו ולא כלום אחרי כל ריסט אפילו את התמונה הראשונית שמציג הלוח אם המחשב לא מציג אלא תמונה לבנה כשאני מוציא את הכרטיס טלויזיה הבעיה עדיין ממשיכה אבל אחרי הרבה ריסטים וכניסה לביוס ויציאה ממנו זה מסתדר ופועל חלק אז כיביתי את המחשב והכנסתי שוב את הכרטיס טלויזיה לראות עם יש התנגשויות והוינדוס לא מוצא התנגשויות בין הכרטיס טלויזיה למשהו במחשב מה לפי דעתכם יכולה להיות הסיבה למסך לבן פתאומי ? יש לי כרטיס מסך ATI RAD…

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  24. Started by sgendelm,

ערב טוב רכשתי מחשב חדש כאשר על לוח האם מותקן כרטיס קול של ריאלטק. (דגם Realtek® ALC S1220A 8-Channel High Definition Audio CODEC featuring Crystal Sound 3) חיברתי ביציאה הרגילה (ירוקה) סט רמקולים של אדיפייר (דגם Edifier 2.1 M3600D 200W). גירסת הדרייבר היא 2.82 הבעיה היא שהסאונד נשמע ממש "שטוח" וכל ניסיון למקסם את הבס והטרבל לא ממש מוצלח. יש אפשרות להוסיף הרחבות דרך ההגדרות אבל זה ממש לא עושה את העבודה. כאשר משתמשים ב VLC ניתן לשחק עם האקולייזר ולשפר את זה אולם כאשר שומעים דרך ספוטיפיי (ובדרך כלל זה מה שאני עושה) אין אפשרות לעשות את זה. במחשב הקודם ניתן היה לפתוח את ה Realtek HD Audio Manager ודרך ההגדרות ש…

25. Started by YI572,

שלום לכולם. לפני שבוע שחזרתי מהצבא המחשב לא עלה ( נדלק, נכבה, נדלק נכבה, בלי לראות כלום על המסך ) בדקתי את זה קצת לעומק וראיתי שהכבל 4 פינים ( המרובע ) שמתחבר ללוח האם נצבע בצבע חום ב 2 פינים. ברגע שאני מנתק את הכבל הזה, אין את הבעיה של נפילת הספק, אבל המסך נשאר שחור. אפשר לצאת מנקודת הנחה שזה בוודאות הספק כוח?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.