תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי בעיה של מקום להכניס זכרונות OCZ Reaper 2x1024MB CL4 ללוח של ASUS P5Q בסלוטים הצהובים בגלל המאוורר הענק של TT למעבד. מה אני מאבד מבחינת ביצועי מערכת עקב כך? ??? כי במדריך של הלוח כתוב שמומלץ לחבר את הזכרונות לצהובים ולא לשחורים. תודה מראש לעונים.
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
קניתי את המחשב הנייד הזה : http://ksp.co.il/?uin=19412 אני מנסה להתקין עליו XP וכל הזמן מקבל את המסך הכחול הזה
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הכרטיס קול. ברגע שהwindows עולה, מתחילים לשמוע רעשי רקע כאלה ברמקולים....... הורדתי דרייברים מהאתר של creative וזה עדיין לא פועל. יש לי כרטיס o/b. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 6 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי בעיה עם הכרטיס מסך " ATI X1650 PRO 256 PCI-E " טוב אז ככה התקנתי את ה קאטאסלייט ולא מופיעה הטמפרטורה של הכרטיס מה אני עושה תודה לעוזרים מראש [br]פורסם בתאריך: 27.01.2007 בשעה 10:06:10 HELLO SOMEBoDY HELP ME PLZ
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני משחק ב A.V.A ובעוד כמה משחקים: הבעיה שאני באמצע המשחק אז יש לי תקיעות כל המחשב תקוע ואחרי חצי דקה הוא חוזר לעצמו או שכל המחשב תקוע והמסך כולו בצבע אחיד כל פעם צבע אחר ויש רעש מוזר באוזניות ואפשר לסדר את זה רק ע"י הפעלה מחדש. יש לי win 7 64bit והמפרט שלי הוא : מעבד: intel core 2 quad q6600 2.4Ghz לוח אם: intel dg31pr זיכרונות: 2gb +2gb (KINGSTON 800Mhz) כרטיס מסך: ati readon hd 4670 1GB ספק כוח: ezcool real 300w דיסק קשיח : SAMSUNG HD322IJ (ראשי) WDC WD800JD הדרישות מערכת למשחק : The Minimum System Requirements For Alliance of Valiant Arms: Operating System: Windows XP/Vista/7 Processor: Intel Pentium 4 2.4Ghz Memory: 1 GB Hard Drive: 1.6 GB Free Video C…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את ה הגדרות של הצבעים וכשאני רוצה להחליף אז אי אפשר יש שם רק 32 ביט ו 16 ביט
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם msi k8n neo5 psb 1 וזיכרונות pqi4000-1024dbl את הרכבת והתקנת המחשב לא אני עשיתי , המחשב עבד מעולה עד לפני שנה וחצי. התחילו בעיות של מסכים כחולים שגברו עם הזמן. בסופו של דבר הגעתי למסקנה שכאשר אני מתקין רק סטיק אחד של הזיכרון אזי המחשב עובד תקין וכאשר אני שם את שניהם (לפי ההוראות בחוברת) אזי המסכים הכחולים חוזרים. למישהו יש כיון? הגדרות bios אולי? בברכה בעז
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אהלן, בזמן אחרון אני נתקל בבעיה שהמחשב נתקע בזמן משחק יש לציין שזה יכול לקרות אחרי חצי שעה או אחרי שעתיים בדקתי טמפ' והכל נראה בסדר. הדרייברים של הכרטיס מסך והכרטיס קול מעודכנים. שהמשחק נתקע על המסך אני רואה תמונה לא ברורה והסאונד ממשיך לעבוד לפעמים זה נותן לי לצאת לשולחן עבודה ולפעמים רק ריסט עוזר. enermax liberty400w e6300 Gigabyte GA-965P-S3 2*1gb g.skill nvidia8800gt תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 987 צפיות
-
-
הורדתי משהו, כמה קבצים (ותוכנות) היו פתוחים, מוסיקה בוויליום גבוהה, פתאום המסך התחרבש והמוסיקה קפצה.. חיכיתי איזה 10 דקות, ולא הייתה תגובה. כיביתי אותו מהלוח אם מאחורה, ניתקתי את הכבל הראשי של כל החשמל בחדר, וחיכיתי 10-15 דק' שהמתח ירד. הדלקתי, והכל היה בסדר חוץ מזה שכונן D נעלם (אבל זה כבר בטיפול בפורום אמצעי אחסון). קיצר מישהו יכול להגיד לי למה הוא פתאום קרס? נ.ב היה לי אוברקלוק (הגבול של הלוח) לפני קצת יותר משבוע, אבל ביטלתי אותו. יכול להיות שזה קשור?
-
- 6 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב u501 חדש של אסוס ומאז שקניתי אותו יש דיליי בוידאו, במיוחד שהוידאו במסך מלא, בין הקול והתמונה (הקןל מהיר יותר). הבעיה בכל אתר עם וידאו וגם בbs player ובו החלק שבשמאל למטה מרצד. ראיתי סרטון שלפיו יכול להיות שזוהי בעיה בתוכנה של הלוח אם אך לא הבנתי עד עכשיו איך בודקים מהו הלוח אם שיש לי ואיך אפשר לפתור את הבעיה.
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אהלן. יש לי מחשב בן שנתיים וחצי בערך. קניתי אותו עם הכרטיס מסך, ואני משתמש בשני מסכים (שניהם מחוברים אל הכרטיס, אחד ב VGA ואחד ב DVI, ושניהם כאילו מרכיבים מסך ארוך שמפוצל על שניהם). עכשיו אני רוצה להוסיף מסך שלישי. ראיתי שיש לי יציאת VGA על לוח האם שמעולם לא השתמשתי בה. ניסיתי לחבר את המסך השלישי אליה אבל שום דבר לא קורה... נכנסתי למנהל ההתקנים וחוץ מהכרטיס מסך לא מופיע לי שום התקן שקשור לכרטיס גרפי (ניסיתי להסתכל גם בכל השאר, כמו video controllers וכד'), כאילו היציאה מנוטרלת או משהו בסגנון. מה יכול לגרום לזה? ואיך אפשר להפעיל אותה?... תודה ושבוע טוב
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לפטופ ASUS ROG G551VW. הוא נמצא ברשותי בערך חצי שנה ואני רוצה לנקות אותו. אני מפחד לפתוח אותו לבד כי אני לא מבין בזה, השאלה שלי היא האם מישהו מכיר מקום שעושה דברים כאלה. אם טכנאי יכול להגיע אליי או שאני אביא את המחשב לאיזה מעבדה. אני נמצא באיזור תל אביב יפו. בדקתי בגוגל כבר כמה מקומות אבל הבעיה היא שאין חוות דעת על אף אחד מהם, אז אם מישהו יוכל להמליץ לי מנסיון אישי שלו זה יהיה נהדר. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נראה לי שזה המקום הנכון לכתוב המחשב החליט שהוא מתחיל לכבות את עצמו וכשהדלקתי הוא אמר לי the computer turned itself off due to cpu overheating או משהו בסגנון. הוספתי מאוורר מקדימה שמכניס אוויר ואחד מאחורה שמוציא. לפני כמה ימים הוצאתי את מאוורר הCPU כדי לנקות והחזרתי נכון למקום. יכול להיות שהוא לא עובד טוב? יכול להיות שצריך לשים איזה חומר בינו למעבד? אני לא מבין בזה כל כך אבל אני בטוח שהתשובה תגיע מהר. להלן תמונה שבה הטמפרטורה כשהוא מתחיל להתאמץ קצת אבל זה לא ממש מאמץ הוא מכבה את עצמו לדעתי קצת ממש אחרי זה. תודה מראש, שקד.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אחי שיחק אתמול ב MW2 ובאמצע משחק היה כתוב HACKER ונהיה לו מסך כחול!!!!!!מאז המחשב נלק פעם אחת ויש את הראש של הציפוצוף -אבל כלו םל אעולה,ובפעם השנייה שמנסים אין רעש ואין כלום,רק מאווררים עובדים,זה פשוט הזוי,הוא גם טוען עכשיו שיש לו תיקתוקים בהרדיסקים(2 הרדיסקים!!!) אני לא מבין מה קורה שם.אפשר לפתור איכשהו את הבעייה?ניסיתי להוציא את הבטרייה ולהחזיר,הוצאתי את הזכרונות והחזרתי,כלום לא עובד,איך מסדרים את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חיפשתי מידע על המחשב הזה עכשיו קיים על המחשב זיכרון DDR3 1066Mhz סה"כ שני סטיקים של 2GB ושל 1GB סה"כ 3GB חיפשתי מידע עד כמה זיכרון המחשב יכול לתמוך ובאיזה קצב הכי גבוה אפשר אודה מאוד לתגובתכם המודל הספציפי C500-H.ARPPEP
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה נדמה לי שדרכתי על ווירוס. לאחר חיפוש מידע בכל מיני אתרים היו לי כמה פופאפים לא נעימים ומאז המחשב זז ממש לאט. תופעות: תוכניות מפסיקות להגיב איטיות כללית של המערכת. ניתוק מהרשת מידי פעם עשיתי פורמט לכונן C שלי (כונן D עם המסמכים שלי נשארו כנראה שהוא נשאר גם לאחר הפורמט. יש לי ASUS A55V עם המק-קאפי שהגיע איתו. עשיתי סריקה כוללת ולא נמצא שום דבר. משום מה שמתי לב במנהל משימות שיש תהליך ששמו "תהליך לא פעיל" שממלא את הCPU בכל האחוזים הפנויים. מבחינת זיכרון 2G תפוס כבסיס (שזה המון נראה לי לא??) אשמח להצעות. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
היי חברים, יש ברשותי לפטופ ללא חיבור HDMI. כרגע אני עם מתאם USB TYPE C ל-HDMI, מה שמאפשר לי לעבוד עם הלפטופ עצמו+מסך חיצוני. אני רוצה לחבר מסך נוסף ולעבוד רק עם 2 מסכים חיצוניים. חשבתי על אופציה של מתאם שיש בו גם HDMI וגם VGA, אבל באחת מחנויות המחשבים נאמר לי שמתאם כזה יעבוד בצורה חלשה (אם בכלל), ושרק תחנת עגינה תוכל להחזיק 2 מסכים עבור לפטופ כזה. הבעיה שתחנת עגינה כזו עולה 700 שקל, וזה הרבה מעבר ל200-300 שקלים שאני רוצה להשקיע בדבר הזה. אשמח לעזרתכם ועצתכם. הלפטופ הוא מסוג HP ENVY 13 עם החיבורים האלו: תודה!
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה, אשמח אם תעזרו לי. קניתי מסך LCD חדש , חיברתי אותו למחשב (כשהמחשב היה דלוק), וקיבלתי במסך no signal. ניסיתי את המסך הישן שלי וגם בו קיבלתי no signal. את שתיהם ניסיתי לחבר גם ליציאה מהלוח אם וגם מהיציאה של הכרטיס מסך. אני יודע שהבעיה היא לא במסך החדש, כי במחשב ממנו אני כותב המסך עובד נפלא. דרך אגב שתי המסכים הם תוצרת MAG תודה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי win xp במנהל המשימות אני רואה כל הזמן שהשימוש ב- cpu הוא 100 אחוז. בכרטיסייה - תהליכים אני רואה שהתהליך האחראי לכך הוא - cpuidle.exe מישהו יודע מה הבעיה ואיך אני פותר אותה ? רוני.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי פה מחשב של מישהו עם בעיה: מדליקים את המחשב, הוא מגיע לווינדוס ואי אפשר לעשות כמעט כלום משתי סיבות, הראשונה זה נראה כמו עומס, המחשב נראה כבד ולא מספיקים ללחוץ על משהו בגלל (הסיבה השניה) שהמסך נכבה ונדלק כל הזמן. לפעמים נהיה רק חושך לכמה שניות, לפעמים המסך עצמו נכבה ונדלק, ולוקח למחשב כמה זמן עד שהוא מפעיל את עצמו אוטומטית מחדש. וכך זה נמשך שוב ושוב. עשיתי פירמוט דבר ראשון, התקנתי ווינדוס והכול נראה מצויין, עד שהתקנתי את הכרטיס מסך. כשהתקנתי אותו שוב פעם צצה אותה הבעיה. שוב אי אפשר לעשות כלום, המסך נכבה אחרי כמה שניות בווינדוס, והמחשב מפעיל עצמו מחדש. המחשב הוא AMD והכטיס הוא Gforce. אפשר להכריז שהכרטיס מת, או ששכחתי לעשות משהו?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עוד בתחילת השבוע הכל היה סבבה עכשיו לא מזהה בכלל , נסתי שני דיסק און קים , הכונן לא מופיע וגם צליל הזיהוי לא נשמע .. כניסה קדמית בלבד, כניסה אחורית עובדת רגל . תודה.
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
דגם vostro יש למישהו מושג מה ניתן לעשות? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב, יחסית חדש, לוח מבוסס SIS עם הכל ONBOARD. צורב liteon ו-DVD LG (או אולי להיפך...? זה לא ממש משנה) הBIOS מזהה את שני הCDROMים ואת ההארדיסק בכל תצורה שהי - שניהם ביחד על secondary, כל אחד לחוד, הארדיסק+CDROM על primary, שני הCDROMים על primary וההארדיסק בscondary.. בקיצור, כל שילוב שהוא. הBIOS מוגדר היטב, נבדק גם על default וגם עם כל מיני שינויים. הכבלים בסדר גמור. בוינדוס - כלום, לא רואה אותם בשום מקום. בdevice manager תחת ide controlers מופיע רק sis dual IDE או משהו דומה, אין שורות נפרדת לprimary ול secondary כמו בד"כ. השאלה היא האם זה מוכר למישהו? נראה כמו בעיית חומרה או תוכנה? (לא יצא לי עדיין לבדוק את המחשב הזה לעומק או להתקין מחדש דרייברים לIDE של SIS) מצד אחד ו…
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
-
כל פעם שאני משחק במשחק אז באמצע המשחק הוא עושה לי מסך שחור ומראה לי את התמונה של המשחק ככה זה עושה עושה עושה ואז אחרי בערך כ-5 דקות גג, יש לי לאג כאילו המחשב ניתקע ואז אני שומע רק קול אבל המחשב נתקע אני לא יכול לעשות Alt+Ctrl+Del פשוט כלום.. ממה זה יכול לנבוע?
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-