תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, יש לי את המחשב מעל לשנה. קורה לי לפעמים כשאני מדליק את המחשב הוא נדלק לשנייה (אני שומע את המאוררים מתחילים לפעול) ונפסק אחרי שנייה. זה קורה בדרך כלל מס' פעמיים עד שבסוף הוא נדלק. המצב שתיארתי לא קורה תמיד, לפעמים המחשב נדלק בלי בעייה על הפעם הראשונה. השאלה היא מאיפה יכולה הבעייה להגיע? ספק תקול? לוח אם?
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש ברשותי Gtxp כבר שנתיים נדמה לי ,אני משתמש באותם דרייברים , כשאני משחק בפיפה ( וזה התחיל עוד מפיפה 04 + יורו ) 2005 הקול ( כולל שדרנים + פסקול , הכל ) נשמע כאילו הוא בFast Motion ( ציפציף כזה ), ממש סיוט אי אפשר לשחק , אמרתי שזה בטוח בדרייברים , הצלחתי להשיג את ה501 ( יש לי 401 ) והדרייברים של הכ.קול לא הוסרו ( גם לא מצליח להסיר ) כל הזמן שאני מנסה להתקין הוא רוצה ריסט כדי להסיר לגמרי את הקודמים ( אבל גם אחרי מספר ריסטים אני מקבל את אותה הודעה ) . עזרה ! קישור לדרייברים חדשים ( וטובים ) או איזה פאץ' שינוי הגדרות . ( יש לציין שזה רק במשחקי הכדורגל של Ea )
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
עד לא מזמן עבדתי רק עם הארדיסק אחד של SATA בלוח שלי הוא מוגדר כמאסטר של IDE3(הוא היה דיסק 0, ועליו היה את כונן C) עכשיו הוספתי כונן ב-IDE במאסטר, זאת אומרת כ-IDE1, ואין boot בכלל disk failure, please insert system disk אני חושב שזה כי הדיסק 0 צריך להיות על IDE1 (למרות שבסדר boot ב-bios סדרתי את הכונן של ה-SATA לפניו) איך אפשר לעקוף את זה?
-
- 28 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קניתי מסך חדש לאחר שהמסך הישן שלי התקלקל,בכל מקרה התקנתי את הדריוורים והכל ועכשיו יש לי אפשרות רק של 60הרצים(כואב בעניים),איך אני יכול לתקן את זה? מסך דק 19 אינץ של neovo תודה מראש על העזרה(מקווה שהגעתי לפורום הנכון ואם לא אז מצתער)
-
- 9 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם! בשבוע האחרון לא התחברתי בגלל שחיכיתי שיצא לוח אם שתואם למעבדי הפרסקוט העתידיים לבוא, אבל בסוף ויתרתי על זה וקניתי את הלוח בלי התמיכה בפרסקוט... יש לי בעייה חמורה מאוד ואני לא יודע אם זאת בעיית תאימות, בעייה בלוח אם או בעייה בזכרונות! מפרט: P4 2.0GHz - northwood ABIT IS7 - הוא הגיע עם ביוס לא מעודכן אז עידכנתי אותו לגרסה הכי חדשה. (שמתי לב שקיבלתי לוח שנוצר לפני 6 חודשים בערך, היה לו ביוס שמעודכן ל 03/2003 (לא יודע אם זה קשור...) GEIL 512MB 400MHz VALUE כל החלקים הנ"ל חדשים חוץ מהמעבד. הבעייה היא זה שהמחשב לא מוכן לעשות POST עם הזכרון הזה. אם אני שם את הזכרון של GEIL בחריץ הכחול המחשב בכלל לא מגיב! אם אני שם אותו בחריץ הסגול, המחשב מדליק את המסך (המסך נדלק, הלד…
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=62457 אני ממש עובד עיצות ורציתי לעת מה דעתכם אם זה נשמע לכם כבעיית חומרה או תוכנה ?
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס טלויזיה מדגם tv200 xp rm של leadtek. אני רוצה להתחיל להעביר קלטות למחשב, אז חיברתי את הוידאו הישן שלי(תומך בחיבור RF בלבד לצערי), בזמן הצפייה רואים ושומעים הכי טוב שאפשר, אבל בהקלטה הסאונד מוקלט עם רעש סטטי חזק. בעייה זו בגלל החיבור המיושן (RF)? - להזכירכם בצפייה הסאונד היה בסדר גמור.. או בעייה בהגדרות? תודה רבה, ושבת שלום.
-
- 9 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זו בעיה בחומרה, אז יכול להיות שטעיתי בפורום אבל נראה לי שזה כן מתאים לכאן בכל מקרה, הורדתי את הדמו של prince of persia ויש לי radeon 8500 המשחק עובד בסדר, אבל אחרי מעט זמן הוא קצת קופא ומופיע לי הודעת שגיאה שאומרת ככה: VPU Recover: VPU Recover איתחל את המאיץ הגרפי כיוון שחדל להגיב לפקודות מן ההינע הגרפי אין לי מושג מה זה אומר, וזה לא באמת משפיע על שום דבר... אבל אחרי שעובר עוד זמן, הזמן בין ההקפאות הקצרות האלו במשחק מצטמצם, ואי אפשר לשחק ככה. רק להבהיר את עצמי, ההקפאות האלה לא תוקעות את המשחק, הן נמשכות רק איזה 10 שניות, ואם אני מאשר את ההודעת שגיאה, היא מופיעה שוב בהקפאה הבאה.
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי אנשים יש לי 2 כרטסיי מסך עם יצאיה של AV + S-VIDEO 1. G-force 2 mx200 32mg 2. G-force 2 mx 400 32mg כמו שהזכרתי יש לשניהם יציאת וידאו, אך יש לי בעיה אני לא מצליח להגיע למצב שבתפריט של הכרטיס מסך יש לי את האפשרות להוסיף טלווזיה כלומר 2 מסכים, ניסתי להתקין דרייבים חדשים, הוספתי קירור, הפחתתי את המגה של הכרטיסים דרך הביוס. אך רק פעם אחת או פעמיים שהכנסתי את הכרטיס מסך מס 1 והווינדוס התקין אותו, לאחר ההתקנה אני בודק אם יש בתפריט 2 מסכים - אין : \ לאחר ריסט + הוצאת הכרטיס מהלוח אם והחזרתו הופיע התפריט... וכמובן הוא הפסיק לעבוד לאחר זמן מה (10 דקות) . . . וחברוס אני חייב עזרה דחוף כי הפרוייקט מסך LCD COLOR שלי תקוע :\ בתודה MIGHTY :]
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מסוג radeon x300se וכל פעם עולה לי הבעיה הזו כשאני מפעיל את המחשב בלי כל קשר להפעלה מחדש של המחשב , אחרי זמן מה המחשב פתאום מדליק את עצמו מחדש ומעלה לי את ההודעה הזו , זו הודעה בקשר ל - ATI וניסיתי לעדכן את הכרטיס מסך וזה לא עזר מה אפשר לעשות.. :-\ [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
לאחר בדיקות מעמיקות גיליתי שהסיבה שהיטמן 2 לא פועל היא הכרטיס קול שלי. לאחר שהסרתי את הדרייברים זהפעל מצויין, ולאחר שהתקנתי אותם שוב זה כשב לי EROR והעיף אותי משהמשחק. הכרטיס זה CREATIVE VIBRA 128 . ויש לי את הדרייברים הכי מעודכנים של קריאטייב. מה עושים ???
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני לא מצליח להדליק את המיקורון והמיקרופון לא פועל המיקרופון חדש. אז אין בעייה ניסיתי 3 מיקרופונים בבקשה עזרההה.................
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אז ככה, קניתי Thermaltake BigTyphoon והתקנתי אותו. עכשיו כשאני מנסה להדליק את המחשב כלום לא קורה, הוצאתי את הלוח אם בשביל זה והכנסתי בחזרה אח"כ. הלד של הPOWER נדלק כשאני לוחץ על הכפתור, המאוורר של הCPU גם הוא זז קצת, וכך גם זה של הספק כח, הלד לא נכבה אפילו שאחריי התזוזה לא קורה כלום (צריך להחזיק את הכפתור 5 שניות) . המאווררים האחרים לא זזים (בדקתי), הנורה היקורה בלוח אם דלוקה, התקנתי גם עוד RAM אבל אין סיבה שזה יהיה הגורם נכון? הלוח הוא על צ'יפסט D945G של אינטל, מיוצר על ידי אינטל, המעבד הוא 2.8 D דגם 820, הכ.מ. הוא X1900XTX, הספק כח הוא THERMALTAKE של 470W הראם זה 4 סטיקים של 512, 3 מתוכם של 533 ואחד של 667, כולם DDR2. יש לכם מושג מה קורה? זה די דחוף לי כי זה מחשב העבוד…
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי, ישלי מחשב P3 850 לוח אם ASUS וספק כוח 260W ... בהתחלה כאשר המחשב היה מועמס הוא היה עושה ריסט לבד ... ונפעל מחדש עכשיו כאשר ניסיתי להפעיל את המחשב ראיתי שהוא לא נדלק .. החלפתי את השקע למקום אחר עדין לא עבד .. פתחתי תמחשב ניקיתי אבק, הוצאתי זיכרונות וכרטיס מסך ניקיתי אותם גם והחזרתי ועדין לא פועל ... למישהו יש מושג למה ?? יכול להיות הספק כוח נשרף ? ואם כן, אני יצתרך לקנות יותר מ 260W ?? תודה רבה !!!!
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אהלן, קניתי היום דיסק SSD חדש של סמסונג 840 איבו, 250 גיגה. כרגע יש לי דיסק SSD 128 גיגה שעליו מותקן הווינדוס 8.1, דיסק קשיח 1 טרה ועוד דיסק קשיח של חצי טרה. באתי הביתה להתקין את הSSD החדש ומסתבר שאין לי מספיק חריצים בשביל 4 דיסקים, יש לי רק 3 חריצים בלוח. טוב אז אמרתי לא נורא גם ככה אני בקושי משתמש בדיסק של החצי טרה וניתקתי אותו. חיברתי את הSSD החדש במקומו (אותם חיבורים של SATA) והדלקתי את המחשב. המחשב פשוט סוג של תקוע לאחר כניסה למשתמש, במסך של הדסקטופ, לא מגיב לי ללחיצות עכבר. וכשאני פותח את מנהל המשימות אני שם לב לשימוש גבוה 27 אחוז בCPU ממשימת SYSTEM ושימוש דיסק של 5 גיגה. אנע לא יודע מה זה אומר מבחינת מה שהמחשב מנסה לעשות. שמתי גם לב שהשימוש בזיכרון ראם…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה מסוימת במחשב שלי ואני אודה לכם אם מישהו יוכל להציע לי פיתרון כאשר אני מחבר מיקרופון למחשב ומנסה לבדוק אם הוא פועל המיקרופון לא נשמע דבר זה מוזר מכיוון שבמחשב השני בבית הוא אכן פועל אני אודה לכם אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה המציקה הזו
-
- 5 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יום אחד רציתי להשתמש במלחם ופתאום יש הפסקת חשמל ומאז המךחם לא עובד :'(,עכשיו לגבי המצלמה היא נפלה ולא פועלת :'( אתם יכולים לעזור?
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אוקי לאחרונה יש לי בעיה עם המסך של המחשב שחזרה על עצמה כבר פעמיים - שלוש. בשלב מסויים שאני מדליק את המחשב, המסך מציג לי תמונה, ולאחר כמה שניות מחשיך אותה (לא מסך שחור, אם מתקרבים למסך ניתן לראות שהתמונה קיימת, פשוט מושחרת כמעט לחלוטין). בפעמיים הראשונות שזה קרה זה היה בלילה, אז פשוט כיביתי תמסך ובבוקר הוא חזר לעבוד כרגיל. עכשיו זה קורה בפעם השלישית אז החלטתי להתייעץ מה לעשות. חשוב לציין שהבעיה היא במסך עצמו ולא בשום דבר אחר (כשאני מדליק אותו, גם שהמחשב לא דולק בכלל אז אני מקבל תהודעה של power saving mode וגם היא נהיית מושחרת לאחר כמה שניות) וגם כאשר אני מכבה ומדליק תמסך אני שוב מקבל תמונה, ולאחר כמה שניות היא שוב מושחרת. לא יודע אם זה חשוב, אני עם מסך דק של LG, דגם מדויק …
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום... באקספלורר 9 (מעדיף אותו על שאר הדפדפנים) רוב הפעמיים שאני מנסה לראות סרטון או אתרים שדורשים פלאש זה כותב לי שאני צריך להתקין נגן פלאש. התקני כבר כמה וכמה פעמיים וזה לא עוזר זה עדין אותה הבעיה... למישהו יש פתרון?? רק לציין שלפעמיים סירטונים (לדוגמא ביוטיוב) כן עובדים (דגש על הלפעמיים) ובכרום אין לי בכלל בעיה
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
יש לי סי די רום וצורב של asus יש אין לי דרייברים והמחשב לא קולט אותם איך אני מתקין אותם?
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אוקיי יש לי סידירום של אקטימה X50 אני יודע שזה דגם בעייתי ולפעמים המחשב ניתקע בגללו יש דרך לתקן את זה תודה ;D
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה שממש ממש מעצבנת אותי עם העכבר יש לי עכבר חדש של לוג'יטק MX 500. וקורה לי שאני יוצא ממשחקים נגיד אחרי שאני יוצא מהמשחק קול אוף דיוטי אז ברגע שאני חוזר לשולחן עבודה אז החץ העכבר נעלם לי! אבל העכבר עצמו לא נעלם כלומר אם אני מזיז את העכבר אני רואה שהעכבר כביכול מסמן משהו אבל אני לא רואה את החץ שלו. היא תמונה לדוגמא אחרי שאני יצאתי מהמשחק call of duty אני לחצתי במקלדת על מקש הווינדוס כדי לפתוח את תפריט ה"התחל" אתם רואים שמשהו מסומן בתפריט ההתחל אבל איפה החץ של העכבר??? זאת הבעייה שלי... מישהו יכול בבקשה בבקשה בבקשה לעזור לי... תודה רבה רבה P: http://planet.nana.co.il/gazu/mouse.JPEG
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
אז ככה יש לי בעייה במערכת של האוטו פעם הייתי יכול לצרוב שירים והיה מופיע לי אוטומט השמות של השירים במערכת ועכשיו משום מה השמות כבר לא מופיעים הוא מציק לי את זה כ NO TITLE אולי זה משהו פה לפני ההוספת שירים? תמיד הייתי משנה פה בהגדרות: את השמות והיה מופיע כרגע שאני משנה וצורב לא מופיע כלום במערכת מה עושים? צריך לשנות משהו בהגדרות? יש לי את הגירסה 7 נרו פרמיום אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בהקדם האפשרי גיא
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
מאז שפירמטתי את המחשב יש לי בעייה עם הצורב הנרו משום מה לא מזהה אותו דרך ווינדווס הוא צורב לפעמים ולפעמים לא לא יודע מה הסיבה... מישהו יודע אולי מה הבעייה? תודה מתן.
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
שלום - וחג שמח לכולם. אני דיי נואש. המחשב שלי התחיל לפני כמה ימים להרעיש בזמן נגינן קבצים (MP3) או סרטים - כלומר יש הפרעות ברקע (הפרעות ברמקולים) של צלילים מוזרים - כמו צלילים של "חיכוך", כלומר אני מנגן שיר ואחרי כמה שניות יש רעשים ואז שוב שומעים את השיר ואז חוזר חלילה הרעשים המוזרים מופיעים. לפעמים גם עם עליית המחשב כאשר יש את אות הפתיחה של WINDOWS יש את הרעשים. פירמטתי את המחשב - לא עזר. החלפתי כרטיס קול - לא עזר. שיניתי את מקום כרטיס הקול בחיבור ה PCI - לא עזר. לא יודע עוד מה לעשות - מה דעתכם? תודה
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-