תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי מערכת חדשה עם לוח אם GA-EP43-DS3L הכל עובד יפה, עד שאני מחבר את הכונן החיצוני שלי - WD MY BOOK 500GB? אם אני בווינדוס אז אחרי כמה דקות פשוט המחשב עושה ריסט ואז הוא לא מצליח לעבור את המסך של ה POST, הוא ממשיך ככה להיתקע, מרסט את עצמו כל פעם ב POST, עד שאני מוציא תכונן החיצוני מהUSB ואז הכל חוזר ליהיות רגיל. למישהו יש רעיון? תודה
-
- 13 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שולם אני צריך עזרה לגבי כונן דיסקטים שלא מופיע ב"מחשב שלי". הכונן מזוהה במנהל ההתקנים, ואפילו ניתן לקרוא מהכונן דרך RUN אבל משום מה הכונן לא מופיע בשום מקום. יש לכם רעיונות? אגב, WIN XP כונן של TEAC
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי EPOX 8RDA+ והGAME PORT שלי לא עובד... ניסיתי כמה גויסטיקים וגם באחד מהם אמורה להדלק נורה כשמחברים לגיימפורט וכלום לא קורה.. הגיימפורט פשוט מת.. מה שאני חושש זה שזה לא בעייה של דרייברים אלא שהרכיב עצמו לא עובד כי הנורה אמורה להדלק ברגע שמחבקים את הגויסטיק עוד לפני שמגדירים. חיפשתי בביוס ויש אזכור ל גייםפורט יש לבחור בין 209 ל 201 ושניהם לא עובדים.. תעזרו בבקשה ???
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי בעייה עם HD של מקסטור 7200 40GB היום התקנתי אותו, חיברתי את כל הכבלים של החשמל וה IDE אבל כשאני מדליק את המחשב הביוס מזהה שהדיסק בעל שטח פנוי של 0MB ולא נותן לי לקבוע אותו כ-Boot drive בדקתי את הג'מפר והוא מסודר נכון מישהו יודע מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי נגן IRIVER H320 40G שנמצא אצלי כבר הרבה זמן ואיבדתי את הדיסק של הדרייבר שלו... שאני מחבר את הייריבר למחשב הוא מזוהה לי בכוננתי דיסקים כ- כTOWHMBE MK6046GAL $ USB DEVICE שהוא אמור בגלל להזדהות כ טושיבה קיצר אני לא יודע מה לעשות ניסיתי יום שלם לחפש את הדריברים באינטרנט או באתר של איריוור אבל לא מוצא לי.. אני אודה מאוד למי שיעזור לי..
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
קניתי היום את הכרטיס, ובעיקרון היה לי ראדון 9800פרו לפני והכל עבד טוב, יש לי Msi K8N Neo Platinum 1.5 Pny Vetro Geforce 6800GT 256mb 1Gb A-DATA 500mhz ThermalTake ButterFly 480Watt ובעצם מה שקורה מאז שאני משתמש בו, יש לי כל מיני שלגים קטנים לדוגמא שאני נכנס ל START>RUN אז פתאום מעל החלון יש לי שלגים קטנים ו ARTIFACTS בקיצור בעייה, והבעייה שכמובן הגדולה היא שאני נכנס למשחקי 3D המשחק פשוט נתקע ויש סימנים לבנים קטנים. אין לי מושג מה הבעייה
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש מ-KSP, התקנתי עליו Windows XP עם Service pack 2, וזמן קצר לאחר מכן המחשב התחיל לעשות ריסטארטים לבד. קראתי ב-FAQ אך לא מצאתי פתרון לבעייה שלי. המפרט של המחשב הוא: מעבד: E6300 1.86Ghz לוח אם: Abit AB9 זכרונות: שתי זכרונות של 1 ג'יגה של Crosair, DDR2 667Mhz כרטיס מסך: Sapphire X1900XT העלתי את קבצי ה-Dump האחרונים שלי: http://www.planetnana.co.il/noirotransmitor/Mini091506%2D12.rar תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני עובד עם שני עכברים ה RX1000 עבד עד היום בבוקר ותפתאום הפסיק לעבוד התקנתי את ה SETPOINT ואז הסרתי כי הוא לא עוזר לי במשחקים לא בגללו זה קרה תודה על כל עזרה
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אהלן חברים , אני רואה סרטונים ביוטיוב שבו אנשים משחקים עם יותר מ 60 FPS והמשחקים רצים חלק ... משחקים כמו GTA V , BATTLEFIELD 4 , HEROES OF THE STORM ועוד... אני שמתי לב שברגע שאני מוריד את ה VSYNC (גם במחשב וגם ב NVIDIA CONTROL PANEL) המשחק פשוט רץ רע ... ה FPS גבוהה אך זה בלתי שחיק... דבר זה קורה לי בכל משחק... לא זכור לי משחק אחד שאני יכול לשחק בלי VSYNC. לא ב SP ולא ב MP. יש משחקים כמו GTAV שגם עם VSYNC המשחק לא רץ חלק... למרות שהוא קבוע על 60 FPS ... אני פשוט לא מבין למה... זה היה קורה לי גם עם המחשב הישן (אותו החלפתי לא מזמן בחדש) והדבר היחיד שנשאר זה המסך... יכול להיות שהבעייה היא המסך? לא מסתנכרן... או אולי יש בו בעיה... ? מסך של SAMSUNG SYNCMASTER BX2450 יש לי…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים. בימים האחרונים אתר מסויים שמתמש בג'אווה התחיל להתנהג לי מוזר. חלק מהאובייקטים מופיעים וחלק לא. הדבר קורה רק עם כרום, ב IE הבעיה לא קורית, הבעיה שאני לא רוצה לגלוש ב IE. לא נתקלתי בתופעה באתרים אחרים, רק באתר הספציפי הזה, הג'אוה בדפדפן מעודכן לחלוטין ואין שום תוספים שרצים (ניטרלתי את כולם על מנת לוודא שאחד מהם לא גורם לבעיה). מצ"ב סקרינשוטים להבהרת הבעיה, אשמח לשמוע אם למשהו יש רעיון: הבעיה כפי שהיא מופיע בכרום, שימו לב שהכפתורים למעלה תקינים, בעוד הכפתור "filter" ו "catagories" לא תקינים: http://s1227.photobucket.com/albums/ee424/eranhuba/?action=view¤t=TL2_zps08e2c307.jpg ככה זה נראה ב IE לשם השוואה: http://s1227.photobucket.com/albums/ee424/eranhub…
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה במחשב (לא בעכבר ניסתי כבר כמה עכברים לא הם דפוקים) עם לגלת של עכר כאילו כל עכבר לא מזוהה הגלגלת שלו. לא יודע מה הבעייה ניסתי דרייברים שונים ולא עזר . אפילו לחיצה על הגלגלת לautoscroll לא עובדת בבקשה הבעייה הורסת לי את החיים.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי! דיסק צרוב שקניתי (של RHCP , לא חשוב), עושה לי בעיות: כשאני משמיע אותו אני שומע רעש רקע שנשמע כמו תיקתוק בקצב קבוע. כך במערכת הביתית, וברכב. אבל, במקום אחד בלבד אני דוקא כן מצליח לשמוע אותו בלי בעיות והוא במחשב בנייד שלי ורק עם תוכנת AudioCatalyst כלומר - עם Winamp או Media Player יש אותה בעייה. למישהו יש הסבר לתופעה? ???
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי דיסק קשיח MAXTOR 250M 16M Baffer חיבור SATA. הוספתי אותו למחשב שלי AMD עם דיסק קשיח של 160M בחיבור SATA. מאז החיבור של הדיסק החדש יש לי בעייה: אחרי הפעלה של המחשב אני יכול לגשת לדיסק החדש לקרוא ממנו דברים לכתוב אליו וכו' כלומר עובד בסדר גמור. אבל אם אני לא עובד איתו מספר דקות, בניסיון גישה הבא המחשב נתקע. כלומר החלון שמראה לי את הדיסק ומה שיש בתוכו תקוע, לא ניתן לסגור אותו (גם לא דרך ALT+CTRL+DEL), שאר התוכניות שעבדו ברקע ממשיכות לעבוד (הורדות מהרשת). גם לא ניתן לכבות את המחשב בצורה נורמלית, אלא רק בלחיצה ארוכה על כפתור ההפעלה. עוד מספר נתונים: החיבור SATA וגם ניסית חיבור SATA שונה בלוח והתופעה חוזרת. אחרי ההתקנה הפיזית של הדיסק ביצעתי פירמוט למחיצ…
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לי בעיה כאשר אני צורב קבצי סרטים מסוג AVI אני מבצע את הצריבות ובודק לאחר מכן והכול בסדר, אבל אחרי כמה זמן שאני רוצה לראות את הסרט המחשב קורא את הדיסק אבל אי אפשר לפתוח את הקובץ AVI. יש לי צורב חדש LiteOn 52x32x52 רציתי לדעת מה הגורם לבעייה
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
קניתי דנגל בלוטוס ואני מנסה להתחבר אילו לאוזניות בלוטוס שיש לי הבעייה היא שאני לא מציח לעומת זאת אני מצליח להתחבר לפלאפון שלי עם הדנגל אני לא יודע מה הבעיה אבל העלתי אופצייה בראש אולי בגלל שהדנגל הוא Bluetooth v1.6 והאוזניות הם Bluetooth V2.0
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ההוי אנשים אמיצים ואמיצות גם, נתון: Intel Core i5 650 @ 3.20GHz Gigabyte Technology Co. Ltd. P55-S3 (Socket 1156) Windows 10 Pro 64-bit Computer type: Desktop כרטיס רשת עובד ותקין. ברגע שמחבר כרטיס הרחבה pci-e בשביל להוסיף כניסת usb 3.0 כרטיס רשת לא עובד ויש לי כאן גם כרטיס ישן יותר עם usb2.0 גם לא עובד איתו! אני מרגיש שחזרתי עם הדלוריאן לשנת 99! הושיעו! הושיעו! תודה אוהד
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
אז ככה.............. התקנתי gtu ושיניתי את הגדרות הכרטיס מאז לא עובדים מישחקים ב-opengl ו direct3d רק ב-software אפילו שפירמתטי את נמחשב אז המסקנה שהגעתי אליה היא שכנראה ה - gforce tweak utility קיקל לי את ההגדרות בתוך ה - bios של הgforce ואני צריך עזרה בלהחזיר אותו למצבו הקודם כי אין לי מושג איך משנים את ה - bios אני צריך לפחות תכנה כלשהי ................... מוכן לקבל תגובה מכל מי שמבין בזה באמת!!! בתודה מראש... wheedle
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של GIGABYTE מדגם GA-EP45-DS3L. כשאני מכניס אליו דיסק-און-קי עם bootloader הכל עובד טוב. אבל אם אני מכניס דיסק-און-קי נוסף הלוח מנסה לעשות boot מהדיסק הלא נכון למרות שבחרתי גם ב bios וגם ב boot menu את הדיסק-און-קי הרצוי, התוצאה היא שהמחשב נתקע על השורה verifing DMI pool data. אם אני מחליף בין שני הדיסקים ה bootloader עולה כמו שצריך והדיסק השני מופיע בו. לדעתי הלוח פשוט תקול והוא מנסה לטעון את הדיקס און קי שנמצא בפורט ה USB בעל האינקס הנמוך ביותר, בלי להתחשב בבחירה שלי אם למישהו יש מושג מה הבעיה, שתפו אותי תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום יש לי מכשיר MP4 ZEN VISION W. היה עובד רגיל. יום אחד שחיברתי אותו הוא ניסה למצוא דרייבר ורשם לי את ההודעה שרשמתי בכותרת. הבנתי שזו בעיה נפוצה עם מכשירים שמתחברים בUSB. ניסיתי לחפש בפורומים וכאלה אבל לא הבנתי מה אני בדיוק צריכה לעשות כדי לתקן את הבעיה.
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש לחבר שלי מחשב ישן - פנטיום 200. הוא קנה לו HD של 10G של Seagate. חיברתי לו את ה-HD למחשב אבל המחשב לא מזהה אותו בביוס.... בדקתי את ה-HD אצלי במחשב והוא עובד מצויין, גם המחשב שלו עולה טוב עם דיסקט הפעלה בלי ה-HD כך שאין בעיה באחד מהם אבל עדיין המחשב שלו לו מצליח לזהות אותו, האם יכול להיות שהמחשב שלו לא יכול לקרוא HD בנפח כזה בגלל שהוא ישן ? מישהו יודע מה לעשות ע"מ שהמחשב יזהה את ה-HD ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא יודע איך זה קרה, זה התחיל אחרי שאח שלי היה על המחשב אבל הוא לא יהיה בבית בימים הקרובים אז אין לי איך לשאול אותו... אני לא יודע גם מה בדיוק הבעייה. אני יכול לתת דוגמאות למה שזה עושה: זה לא נותן לי להיכנס לגיימספי להוריד קבצים וזה לא נותן לי להיכנס למשחק Utopia (למי שמכיר) וזה אומר שאו שיש לי בעייה עם העוגיות או שיש לי בעייה עם האבטחה. אני לא יכול להיכנס לאפשרויות של האינטרנט מאז שנכנס לי איזה משהו למחשב אז אני לא יכול לנסות משם דברים וחוץ מזה אין לי בדיוק רעיונות... מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
כשאני נכנס למשחק מסויים הוא מתחיל לצפצף לי .. הצפצופים כל הזמן משתנים ואף פעם לא קבועים זה מעצבן אותי כי אני לא יכול לשחק..ניסיתי את כל ההגדרות בוינדוס להנמיך את הקול או להשתיק אותו אבל לא הצלחתי.. אני צריך את עזרתכם
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אוקי אני אנסה לקצר כמה שיותר חברי.. לפני כיומיים ההארד דיסק IBM שלי של ה40 גיגה שבק חיים והלך לקופסת הגרוטאות,עליו היה מותקן הווינדוס איכס פי פרו ועוד כל מה שרגיל בכונן C: . הוא גם היה מוגדר בביוס בתור PRIMARY יש ברשותי עוד הארד דיסק של MAXTOR 80 גיגה שהוא מוגדר SLAVE ועליו כל השירים שלי כ30 גיגה שאני מחשיב אותם עבודת חיים + כל מני משחקים ושטויות שמהם לא כל כך איכפת לי. היום אצתי רצתי לחנות וקניתי את ה WD 120GB 8MB BUFFER , ישר עשיתי עליו Primary DOS Partition ופירמטי ויאללה להתקין ווינדוס,הגדרתי אותו בתור PRIMARY בביוס. ווינדוס הותקן כהלכה והכל הוסדר א-ב-ל!!! אני רואה את האות של ההארד דיסק הישן (D:) אבל שאני מנסה להיכנס לראות את התוכן אז רשום לי "The disk in drive d:…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר פורמט במחשב התקנתי דרייבר מהאתר של NVIDIA גירסה 81.98_forceware_winxp2k_international_whq . מאותה התקנה הנגנים לא מצליחים להקרין את הסרט בו זמני במחשב ובTV . אני מקבל בTV מסך עם כתוביות בלבד ללא תמונה בזמן שבמחשב אני רואה את הכל. האם הדרייבר לא מתאים? ואז איזה מתאים ? או מה עוד צריך לשנות בהגדרות ? לפני פורמט לא היתה שום בעיה בצפייה בו זמנית עם הכרטיס הזה. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לי על המחשב כונן די וי די של חברת afreey ויש לי איתו בעייה שהוא לא קורא דיסקים צרובים. זה לא שהוא לא קורא בכלל אלא בפעם הראשונה שאני שם דיסק מחברה מסוימת הוא קורא את זה ואחרי זה ברגע שאני אוציא ואכניס שוב את הדיסק זה לא קורא את זה את זה יותר...כאילו אין בכלל דיסק בכונן... השאלה שלי זה מה אני יכול לעשות כדי שהכונן יוכל לקרוא דיסקים צרובים? לשנות משהו בפנים.... איזה קובץ שאפשר להוריד...כל דבר... ניסיתי כבר להיכנס לאתר של החברה... מסתבר שהוא לא קיים.....
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-