עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Lirans,

שלום קיבלתי ממישהו מחשב ישן בעל לוח asus p4v800-x. המחשב עולה אבל לא מזהה הארד דיסקים sata בביוס. ide כן מזוהה. לא מצאתי אפשרות בביוס שקשורה לsata. כשהמחשב מבצע boot, במידה ומחובר הארד דיסק sata, הוא רושם: hardware initiate failed, check device תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  2. Started by Imbernir,

הזמנתי את הלוח מארצות הברית לפני חודש אז זה לא קשור חיברתי הכל כמו שצריך (זה לא פעם ראשונה או משהו כזה) ושניסיתי להפעיל את המחשב המאוררים הסתובבו לשניה היה אור אדום כזה לשניה מהלוח אם ומחשב כבה. ניסיתי להדליק עוד פעם וזה לא עבד. צריכים להוציא את הקאבל של החשמל בשביל להפעיל אותו. הוצאתי את ה HARD DRIVES ו את ה CD ROMS השארתי רק 512 DDR אחד וניסיתי וקרא את אותו הדבר. עכשיו למי שיש לוח של ABIT יודע שיש כזה LED עם מספרים שמראה את המצב של הלוח , לי זה מראה 20 או 02 ואין דבר כזה בחוברת ההדרכה.. עזרה בבקשה?

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  3. Started by E-tay,

יש לי וינדווס אקס פי ובזמן האחרון הוא נהרס לי כל שבוע......(בפס טעינה של הוינדווס בהדלקת המחשב הוא נתקע לי) האם פירמוט יסדר את הבעיה? או שיש פתרון אחר? תודה מראש....

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by jkjk,

כאשר אני מדליק את המחשב (נייח) המחשב נדלק ואחרי כמה שניות נכבה בעצמו ושוב נדלק ושוב נכבה...וכדומה לעיתים לוקח לו זמן ואז מתחיל לעבוד. שאלתי חבר שמבין וענה שיתכן שהבעיה בלוח אם, בעבודה אמרו לי שיכול להיות שכל המחשב קרס.. מה זה יכול להיות? ובמה זה כרוך? יש לי אחריות על כרטיס המסך אבל לא על לוח האם..

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  5. Started by MENASHEHE,

שלום, אתמול התקנתי על המחשב שלי כונן SSD חדש של KINGSTON SSDNOW 300 חיברתי אותו למחשב והרצתי עליו התקנה מתוך דיסק של ווינדוס 7 64 ביט אני לא כ"כ הרגשתי הבדל בין ה SSD לבין ה HDD במחשב שלי בזמן עבודה יש לציין שהלוח שלי ישן הוא: GA-EG43M-S2H עם חיבור SATA2 המהירויות האלה שיש בתמונה ככה אמורות להיות או יותר גבוהות?

• 38 תגובות
    • 5.7k צפיות
  6. Started by liorgadidi,

שלום התקנתי על המחשב שלי את המאורר tt silent tower למעבד עכשיו במארז שלי יש מאורר בכיוון הרוח של המאורר כלומר אם האוויר של המאוורר למעבד בא מפה> אז יש לי מאורר ששואב את האוויר החוצה >מעבד >מאורר החוצה| (>=מאורר) עכשיו כעבור כמה שעות שהתקנתי את המאורר החדש אני מריח ריח מוזר מהמחשב. אני לא יודע מזה יכול להיות... יכול להיות שהמשחה שהביאו לי עם המאורר גורמת לריח... יכול להיות שלא חיברתי משהו טוב... יכול להיות משהו... עכשיו אני צריך לדעת אם זה קשור איכשהו לסדר המאוררים שנתתי למעלה או בכלל למשחה... האם יש למשחות טרמיות ריח לוואי? תודה מראש ליאור .ג.

7. Started by dranzer,

שלום. היום קניתי למחשב שלי זיכרון מדגם ocz gold edition GX XTC 1024 CL4 ויש לי במחשב כבר זיכרון של קינגסטון אבל CL5 ו1024 קיצר השאלה שלי היא האם אני יכול להשים אותם באותו צבע חריץ? אם לא אז מה לעשות? תודה לכל העונה.

• 7 תגובות
    • 664 צפיות
  8. שלום יש לחבר שלי מחשב יחסית דיי טוב ומערכת הפעלה 98 המחשב לא מסכים לעבוד על יותר מ16 ברזולוציה (אין סיכוי שזה קשור למסך המסך מצויין) העכבר לא מגיב למרות שניסינו לרענן את הדרייברים וכו.. ובכלל הביצועים גרועים האם להתקין מערכת הפעלה חדשה צריך לפרמט את ההרד דיסק בשביל זה ואיך אפשר לפצל את ההרד דיסק גם כשהוא מלא בחלקו

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  9. Started by alianyn,

ככה - אתמול ב- 02:40 (כן כן לפנות בוקר) הוזעקתי לחבר שמחשבו הפסיק לפעול. הסימפטומים - עם ההדלקה - הכוננים נדלקים, מבצעים בדיקה עצמית אבל אין post - המסך שחור - כלום נדה... לעבודה... הוצאתי זכרון והכנסתי בחזרה - כלום (גם בניסיון 2 ו 3 כלום ניסיתי גם כרטיסים, ניתוק והוצאה מהחשמל ובסוף בלית ברירה גם את המעבד... כלום לא עזר - כל הזמן אותה תוצאה... השעה : 05:30 לפנות בוקר - אני : "כבר מאוחר ננסה מחר " הוא : "חרררר..... חרררר...... " היום 09:47 - המחשב שכב כל הלילה מפורק לחלוטין - בבוקר חוברו - זכרון, מעבד, כ.מסך, עכבר, מקלדת - המחשב מופעל - הפעם מתקבל צפצוף אחד (עדיין אין Post) והמחשב נכבה. אני : "WTF" הוא : "חררר.... חרררר....…

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  10. ערב טוב , לאחר פרמוט ל - WIN7 64BIT ( מ 32 ) , נוצרה בעיה שבכונן החיצוני שלי , אינני יכול לגשת לכמה קבצים שגיביתי. מופיע שגיאת " אתה זקוק להרשאה מ Administrator כדי לבצע שינויים בקובץ זה " . אני יכול לגשת לשאר התיקיות , לראות סרטים שעל הכונן כרגיל , אבל בחלק מהקבצים אינני יכול לגעת . *אני עובד מהיוזר הראשי ( יש רק אחד.. ) *ניסיתי לתת הרשאות לכולם וזה עדיין לא פתר את הבעיה . תודה לכל העוזרים

• 34 תגובות
    • 5.1k צפיות
  11. שלום רב, לאחר סופת ברקים שהתחוללה - המחשב נדלק אבל אין Post או תצוגה על המסך. מדובר במפרט על בסיס 775: מעבד- Q9550 לוח אם - ג'יגבייט EP45 זכרון - 8 ג'יגה (2 ג'יגה X ארבעה סטיקים) ספק - Corsair vx550 כ.מסך- GTX 470 HD - ארבע טרה מחולק ב-3 כוננים על פניו, קיים מתח מהספק: מאווררים עובדים, נורות חיווי על לוח האם דולקות - אבל אין צפצוף תקין בדרך לPost כפי שהיה בעבר. ניתקתי כל חיבור מיותר בלוח (כרטיס מסך חיצוני, סטיקי זכרון חמעט אחד, מאווררים וכו'..) ללא שינוי בסטטוס. משיקולים כלכליים בעיקר, אני מעוניין לזהות את הרכיב התקול ולהחליפו עצמאית. מעדיף להמנע מהגעה לבדיקה במעבדה והחלפה ע"י טכנאי. האם ניתן לבודד את מקור התקלה, כשהשערתי מכוונת בעיקר למעבד או לוח אם? תוד…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שלום המפרט של המחשב שלי הוא: לוח אם: asus M2NPV-VM מעבד: AMD athlon 64 x2 3800+ 2000MHz זכרון: 2048MB DDR2 כרטיס מסך : NVIDIA Geforce 7300GT הארדיסק : WD 160GB קיים ספק 500HZ וגם צורב DVD רציתי לשאול מה אני צריך כדי להפוך את המחשב ל media center והאם כדאי? איזה חלקים כדאי לקנות מיד שניה או חדש והאם כדאי? נדב

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  13. Started by itayda,

בזמן האחרון על המסך במחשב נייד יש ריצודים (כמו בטלויזיות הישנות ) הבעיה נפתרת ע"י הזזת המסך מעלה ומטה עד שהריצוד נעצר. הבעיה מתגברת עם הזמן.. אני רוצה לבדוק מה אפשר עשות לפני שלא אראה כלום. המחשב מסוג Hp סדרת pavilion מאוד מתחמם בזמן האחרון. אשמח לעזרה. תודה וחג שמח לכולם.

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  14. שלום, במחשב שלי מותקנים 3 כוננים קשיחים (SSD ל-OS ועוד שני קשיחים, שאחד נוסף לאחר ההרכבה הראשונית). לצורך ניקוי + התקנת כונן דיסקים (CD) ניתקתי למספר דקות את כבלי ה-SATA והמתח של אחד הקשיחים, והרכבתי הכל מחדש. המחשב זיהה את כונן ה-CD, אך לא את הקשיח. כשבדקתי מה קורה ב-BIOS כתוב על החריץ SATA שאליו מחובר הקשיח "Empty" (זה אותו החיבור בלוח האם שאליו היה מחובר כשעבד). ניסיתי להחליף בין החיבורים והכבלים של כונן ה-CD והקשיח, אך הוא תמיד מזהה את ה-CD ואת הקשיח לא, מה שממש לא סביר מאחר והקשיח עבד היום בבוקר. ניסיתי כל מה שאני יודע ואין לי מושג מה הבעיה, יש מה לעשות לפני שאני לוקח אותו למעבדה? והאם יתכן שהנתונים איכשהו נמחקו (אפשר יהיה לשחזר?)? במידה וזה עוזר: הקשיח המדובר:Seagat…

• 6 תגובות
    • 9k צפיות
  15. Started by SaSami,

איני מצליח להדליק המחשב , מתקבלת ההודעה הבאה : Reboot and select proper boot device. Or insert boot media in selected boot device and press a key מה עליי לעשות על מנת לתקן המצב ? תודה ..

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Chamuelm,

שלום המחשב התחיל להיכבות בפתאומיות (כאילו נותק מהחשמל) לאחרונה, ייתכן שלאחר ניקוי פסח והחלפת מעבד (מ Amd Athlon64 X2 3800+ ל 4800+) הטמפרטורות נראות בסדר למרות שאחד המאווררים די מקרטע... החשד הסביר הוא שהספק הג'נרי עומד למות... אבל לפני שנתחיל להוציא כסף אולי זאת לא הבעיה? אשמח לעזרה המפרט: AMD Athlon 64 X2 4800+ 1GB RAM לוח אם: MSI K9N6SGM-V ספק כוח ג'נרי EZCool 300W

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. ??

• 10 תגובות
    • 4.7k צפיות
  18. שלום לחברי הפורום, יש לי בעיה קצת מרגיזה. קניתי מחשב חדש (המפרט מטה) - התקנתי XP וההתקנה עברה בשלום, אבל מהרגע ש XP עולה (אחרי כמה פעולות רגילות) מתחילים להופיע קווים על המסך ותוך כמה שניות הוא מפעיל את עצמו מחדש. הכיוון הראשון שלי היה הזיכרון - עדכנתי BIOS וגם בדקתי שהנתונים של הזיכרון נכונים (6-3-3 2.5). כאן נגמרים הרעיונות שלי...אשמח לכל עצה שתוכלו להציע. המון תודה! המפרט: AMD Athlon XP 2000+ BOX CPU Amount: 1 Total Price: 466.57¤ -------------------------------------------------------------------------------- Leadtek NForce2-GT K7NCR18G Motherboard (Dual DDR,AGP8X,GF4MX,5.1 Sound,ATA133,LAN,USB 2.0) Amount: 1 Total Price: 696.9¤ -----------------------------…

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. שלום, אני מנסה לחבר טלוויזיה כמסך שלישי דרך יציאת displayport עם ACTIVE ADAPTER לHDMI, לאחר החיבור אין שום תגובה מצד הטלוויזיה או המחשב. כשאני מנסה לחבר מסך אחר באותה הדרך המסך מראה שיש סיגנל אבל עדיין אין תגובה מצד המחשב( המסך שחור). רציתי לשאול אם יש איזו דרך לגלות את מקור הבעיה (אין לי עוד מחשבים עם יציאות DISPLAYPORT). כרטיס המסך: amd radeon r9 280x sapphire vapor-x tri-x הADAPTER חדש, נקנה היום ( למקרה שלינק יכול לעזור http://ksp.co.il/?select=.216..695.&list=1&sort=3&glist=1&uin=22105&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0) תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. קודם כל זה המפרט של המחשב שלי: http://img263.imageshack.us/my.php?image=1238op.jpg עכשיו יש לי בעיה... פתאום, סתם ככה, הבעיה צצה (אגב יש לי את המחשב היום בדיוק שנה!!) אני משחק כרגיל במשחקים במחשב... התחלתי לשחק ב FIFA WORLD CUP 2006 כמו כל פעם ופתאום אני רואה באלגן כזה במסך, מלא קישקושים שבגלל זה גם אי אפשר להמשיך לשחק, אז יצאתי מהמשחק וזה גם דופק לי את DESKTOP, כמו אייקונים מסויימים, ICQ, MSN, ועוד... תמונה באמצע משחק: http://img262.imageshack.us/my.php?image=1114fx.jpg תמונה שאני יוצא מהמשחק, יש את הבעיה גם על שולחן העבודה: (לא להתייחס לפסים שרואים על כל המסך, את זה אני לא רואה! משום מה שאני לוחץ על PRINTSCREEN זה מראה את זה, אולי גם חלק מהבעיה) http://img262.imageshack…

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  21. Started by yonni,

יש לי מחשב חדש, ולפי הBIOS הטמפ שלו היא 42 מעלות.... זה לא המון? למה זה ככה?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by Tranquility,

OK חזרתי ביום חמישי הביתה ואיך שנגעתי במחשב שני דברים קרו: 1. המסך איבד את הסיגנל 2. המאוורר של הכרטיס מסך עלה למהירות גבוהה מאוד (הרבה רעש) *הכרטיס מסך הרלוונטי הוא 7900GS... יש לי אותו כבר בערך חצי שנה ועד היום הוא לא עשה לי בעיות מיוחדות* חשבתי שזה סתם משהו מקרי... עשיתי RESET... שוב נשאר אותו הדבר (תופעות 1+2) מייד לפני הBOOT חיכיתי כמה שניות עשיתי כיבוי מלא... והפעם המחשב הגיע עד לשלב של העליה של ה WIN... ופעם לא ויתרתי והוצאתי את הכבל של המתח מאחור; אחרי זה היה נראה שהכל יסתדר (אבל זהו שלא...) חצי שעה אחרי המחשב באופן מתפיע שוב נכנס למצב המדובר (בלי שממש מישהו עבד עליו) ניסיתי לעדכן דרייברים (90 > 140) וזה לא ממש עזר.. הבעיה חוזרת בכל מצב, בלי קשר לזמן א…

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  23. Started by jhracham,

היי אנשים אני מנסה לצרוב IMAGE שאני יודע שהוא תקין וכולי אני מכניס דיסק TDK 700 מגה מסוג METALLIC DISK שרשום שהוא עד X40 שאני מתחיל את הצריבה לפני שנצרב משהו על הדיסק אני מקבל אררור של POWER CALIBRATION ERROR מישהו נתקל בבעיה כזאת צרבתי היום כמה דיסקים והם עבדו לעומת זאת הדיסק הזה ועוד דיסק שהוא בלי חברה פושט כזה מסרבים לעבוד מישהו יכול לעזור?

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  24. Started by kasjghdkashbd,

שלום, יש לי מחשב נייח בחדר וטלוויזיה בסלון (SMART TV אם זה משנה משהו) אני הייתי רוצה לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה אבל זה לא אפשרי למתוח פה כבל בבית... יש איזשהו דרך אחרת ?? (wifi/LAN? מכשיר שמחברים למחשב ומחברים גם לטלוויזיה? ועוד...) תודה לעוזרים (זה לא הכי קשור לפורום הזה אבל זה גם לא קשור לכל פורום אחר פה...) עריכה: ואי שאיזה מנהל יערוך לי את הכותרת יצאתי טמבל חחח (טלוויזיה)

25. אהלן, לפני כמה ימים באמצע משחק ב-Rome Total War המחשב שלי נכבה ויצא ריח של משהו שרוף מהספק. בדקתי ואין שום קבלים מנופחים על הלוח אם. ניתקתי את הכ.מ וכמה מאווררים ע'מ לראות אם יכול להיות שהוא לא עולה כתוצאה מעומס וזה גם לא עזר. צירפתי סרטון של מה שקורה כשאני מנסה להפעיל את המחשב (מי שלא מצליח לראות אז נדלקת נורה אדומה על הכ.מ לאיזה שנייה וגם המעבד של המאוורר של המעבד זז טיפונת.) קישור לסרטון ביו-טיוב תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.